Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
Θα είναι πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟ και θα συνθέσει πολύ δυνατό δίδυμο με την Χατζηευστρατιάδου που είναι πιο δυνατή αλλά λιγότερο γρήγορη.
O ΠΑΟΚ, να κοιτάξει απο τώρα να κλείσει την πασαδόρο μας, μαζί με μια ποιοτική Διαγώνιο, με προτεραιότητα στην Ανθούλη ή τη σημερινή μας αντίπαλο.
Πάμε δυνατά για τη νίκη σήμερα! Μπορούμε να δούμε κάπου/κάπως το παιχνίδι?
O ΠΑΟΚ, να κοιτάξει απο τώρα να κλείσει την πασαδόρο μας, μαζί με μια ποιοτική Διαγώνιο, με προτεραιότητα στην Ανθούλη ή τη σημερινή μας αντίπαλο.
Πάμε δυνατά για τη νίκη σήμερα! Μπορούμε να δούμε κάπου/κάπως το παιχνίδι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Descartes την Σάβ 19 Μαρ 2022, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- miburosaito
- miburosaito
Ποσες υποδοχες εχουν παει πανω απο το φιλε? Εχει γινει τιραμολα η Ντα Γιονγκ...
Πηραμε το πρωτο σετ ξεκαθαρα λογω της Κορεατισσας, το side-out μας δουλεψε μονο (λογω Λι) και πηραμε ποντους απο λαθη του αντιπαλου
Αντε να δουμε στο δευτερο θα αυξηθουν τα ποσοστα της (θετικης/τελειας) υποδοχης μας?
Πηραμε το πρωτο σετ ξεκαθαρα λογω της Κορεατισσας, το side-out μας δουλεψε μονο (λογω Λι) και πηραμε ποντους απο λαθη του αντιπαλου
Αντε να δουμε στο δευτερο θα αυξηθουν τα ποσοστα της (θετικης/τελειας) υποδοχης μας?
Πήραμε το πρώτο σετ με οδηγούς τη Λι και την Κογιάρ, και την πολύ καλή Ξανθοπούλου!
Χάλασε η υποδοχή του Άρη, ίσως όχι μόνο και από τα δικά μας σερβίς...Γενικά κάνανε αρκετά λάθη.
Υστέρησε η Φιντόν, σαν να επηρεάστηκε από την εξέδρα, δεν ξέρω... Ελπίζω να βελτιωθεί στη συνέχεια
Χάλασε η υποδοχή του Άρη, ίσως όχι μόνο και από τα δικά μας σερβίς...Γενικά κάνανε αρκετά λάθη.
Υστέρησε η Φιντόν, σαν να επηρεάστηκε από την εξέδρα, δεν ξέρω... Ελπίζω να βελτιωθεί στη συνέχεια
- miburosaito
Φιλε Fuzztone πως σου φαινεται η Μερτεκη? Ειχε καιρο να παιξει η αρχηγος...
Ειναι λιγο ξενερωμενη ή ειναι η ιδεα μου?
Δεν εχω προσδοκιες πια απο Φιντον και Κογιαρ
(Βεβαια, εχει 2-3 τελευταια παιχνιδια που η Ισπανιδα ειναι καθοριστικη για την ομαδα)
ΥΓ. Ο διαιτητης που υποτιθεται ειναι εμπειρος, σφυραει εδρα....
Ειναι λιγο ξενερωμενη ή ειναι η ιδεα μου?
Δεν εχω προσδοκιες πια απο Φιντον και Κογιαρ

(Βεβαια, εχει 2-3 τελευταια παιχνιδια που η Ισπανιδα ειναι καθοριστικη για την ομαδα)
ΥΓ. Ο διαιτητης που υποτιθεται ειναι εμπειρος, σφυραει εδρα....
Μέτρια στο πρώτο σετ, έβγαλε κάποιες επιθέσεις στο τέλος, στην υποδοχή όμως δεν πήγε καλά.
Σε γενικότερο επίπεδο, μου μοιάζει "δύσκολος" χαρακτήρας, αλλά με ηγετικά χαρακτηριστικά. Δεν διέκρινα κάτι σήμερα, άλλες φορές το έχω δει αυτό που λες.
Σε γενικότερο επίπεδο, μου μοιάζει "δύσκολος" χαρακτήρας, αλλά με ηγετικά χαρακτηριστικά. Δεν διέκρινα κάτι σήμερα, άλλες φορές το έχω δει αυτό που λες.
Δυστυχώς έγινε ακόμη χειρότερη η Φιντόν...σαν υπνωτισμένη παίζει
- miburosaito
Και η Λι επαιξε στο δευτερο χειροτερα, κατευθειαν την εβγαλε ο Μαρκο
Εμενα ουτε η Φιντον ουτε η Μερτεκη μου αρεσει σημερα, ισως δουμε και Κλεπκου σημερα?

Εμενα ουτε η Φιντον ουτε η Μερτεκη μου αρεσει σημερα, ισως δουμε και Κλεπκου σημερα?
Μάλιστα...1-1...ο Άρης τίποτε ιδιαίτερο, αλλά μείωσε λίγο τα λάθη και τα αυξήσαμε εμείς.
Οι ακραίες μας χειρότερες από το 1ο σετ, η Κογιάρ εξακολουθεί να είναι σε καλό φεγγάρι, όπως και η Ξανθοπούλου (το ένα λάθος που μάλλον χρεώθηκε, ήταν από κοινού με την Μερτέκη).
Πιστεύω όμως ότι θα κερδίσουμε.
Οι ακραίες μας χειρότερες από το 1ο σετ, η Κογιάρ εξακολουθεί να είναι σε καλό φεγγάρι, όπως και η Ξανθοπούλου (το ένα λάθος που μάλλον χρεώθηκε, ήταν από κοινού με την Μερτέκη).
Πιστεύω όμως ότι θα κερδίσουμε.
- miburosaito
Ετσι νομιζω κι εγω, απλα δεν ξερω αν θα παει στα 5 σετ...
Να σου πω την αληθεια προτιμω να χασω ενα ποντο και να κερδισουμε 3-2, ωστε αυτη η ομαδα επιτελους να παρει ενα ματς στα 5 σετ και μαλιστα ντερμπι. Δεν εχουμε παρει κανενα στο πρωταθλημα φετος. Να τους φυγει αυτη η ηττοπαθεια...
ΥΓ. Σημερα η Κογιαρ ειναι μια κλαση παραπανω απο τη Μερκαδο παντως
EDIT
1-2 τα σετ
Επιτελους η Κλεπκου μεσα
Να σου πω την αληθεια προτιμω να χασω ενα ποντο και να κερδισουμε 3-2, ωστε αυτη η ομαδα επιτελους να παρει ενα ματς στα 5 σετ και μαλιστα ντερμπι. Δεν εχουμε παρει κανενα στο πρωταθλημα φετος. Να τους φυγει αυτη η ηττοπαθεια...
ΥΓ. Σημερα η Κογιαρ ειναι μια κλαση παραπανω απο τη Μερκαδο παντως
EDIT
1-2 τα σετ
Επιτελους η Κλεπκου μεσα
Πήραμε το τρίτο, 1-2 στα σετ, ελπίζω να τσατίστηκε η Μερτέκη στο τέλος και να ανέβει στο επόμενο σετ...
Η Κλέπκου βοήθησε αρκετά, βασικά μειώνοντας τα λάθη που γίνονταν από τη Φιντόν.
Κογιάρ-Ξανθοπούλου εξακολουθούν να είναι οι σταθερές μας...Μην τις ματιάσω μόνο.
Η Κλέπκου βοήθησε αρκετά, βασικά μειώνοντας τα λάθη που γίνονταν από τη Φιντόν.
Κογιάρ-Ξανθοπούλου εξακολουθούν να είναι οι σταθερές μας...Μην τις ματιάσω μόνο.
- Willie the Pimp
2-1... Περιορίσαμε τα λάθη, ανέβηκε λίγο η Μερτέκη επιθετικά, πολύτιμη η συνεισφορά της Κλέπκου. Ξανθοπούλου καλή και σταθερή... φτου σκόρδα να μην την ματιάσω!!
- Willie the Pimp
Πιάσε κόκκινο...χεχεfuzztone έγραψε:Μην τις ματιάσω μόνο.