rainmaker έγραψε:Παρατηρώ ότι είναι της μόδας κάθε τόσο να στοχοποιειται ένας διαχειριστής και να βγάζουμε απ' τη μύγα ξυγκι για να τον κραξουμε
Μερικοί δεν ζητούν ούτε συγγνώμη, ούτε καταλαβαίνουν το λάθος που έκαναν, δείχνοντας το ποιόν αυτών.
rainmaker έγραψε:Παρατηρώ ότι είναι της μόδας κάθε τόσο να στοχοποιειται ένας διαχειριστής και να βγάζουμε απ' τη μύγα ξυγκι για να τον κραξουμε
Δυο βδομαδες επειδη ενοχλει η κριτικη του ή το υφος του? Ημαρτον. Και μενα με ενοχλει το υφος του και η ολη του παρουσια αλλα δεν ζητησα ποτε να μπαναριστει γ αυτο. Καλο ειναι οι εχοντες την εξουσια να προσεχουν πως την ασκουν οταν τους αφορα.rainmaker έγραψε:Δύο εβδομάδες Μπαν στον Renegade για να έχει όλο τον χρόνο να ξεπεράσει τα προσωπικά του θέματα εναντίον της διαχείρισης του φόρουμ και του χαρακτήρα μου, μετά από αρκετές παρακλήσεις να σταματήσει να κατακρίνει επί προσωπικού και να επιτίθεται
Παράκληση να αρθούν τα μπαν, και όχι μόνο στα εν λόγω παιδιά.kataramenos5 έγραψε: ΥΓ2 Λευτερια σε Ντιμ και Μπανε πριν το ματς με Γανδη.
ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΝ Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
Δεν μπορείς να διαγραψεις το λογαριασμό σου. Μεταφέρθηκε όμως η επιθυμία σου στον υπεύθυνο και σε λίγες μέρες θα τον διαγράψει αυτός.Hibernian έγραψε:Προς Mod-team: Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος πως μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου? Ή αν δεν είναι εφικτό, μήπως μπορείτε να μου τον διαγράψετε?
Ευχαριστώ Μαύρο Χιόνι!Μαυρο Χιονι έγραψε:Δεν μπορείς να διαγραψεις το λογαριασμό σου. Μεταφέρθηκε όμως η επιθυμία σου στον υπεύθυνο και σε λίγες μέρες θα τον διαγράψει αυτός.Hibernian έγραψε:Προς Mod-team: Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος πως μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου? Ή αν δεν είναι εφικτό, μήπως μπορείτε να μου τον διαγράψετε?
Δεν είναι τίποτα σημαντικό, φίλε Miles, απλά παρατηρώ πως με πολλά από τα μέλη, είναι περισσότερα αυτά που με χωρίζουν, παρά αυτά που με ενώνουν.Miles έγραψε:Γιατί ρε Καμύ την κάνεις;
Κρισιμη ερωτηση:Γυρισε πριν η μετα το ματς?.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Dimg4 ξανά κοντά μας.