Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Ο ανθρωπος δεν υπαρχει παιρνει το 110% απο τους παικτες ειναι πραγματικα ο προπονητης που θελω να μεινει για πολλα χρονια στον ΠΑΟΚ
- Montrealiotis
Μάλλον δεν είναι ακριβώς χειρότερη, είμαστε πιο αποτελεσματικοί.joshua έγραψε:Εγω θα ξανακανω το ιδιο σχολιο που εκανα και μετα το πρωτο παιχνιδι με τους βελγους το οποιο ειρωνευτηκαν καποιοι γιατι προφανως δεν το καταλαβαν και δεν με νοιαζει επιπλεον...
''Παντως στα οσα χρονια παρακολουθω ποδοσφαιρο δεν ξερω αν εχω ξαναδει τοσα πολλα παιχνιδια στα οποια μια ομαδα να παιρνει θετικα αποτελεσματα με ιδια η ακομα και χειροτερη αποδοση απο τον αντιπαλο της.Καρμα? Θετικη ενεργεια? Ο αρχοντας του μεταφυσικου ειναι ο Ραζβαν...PSG ακους?
''
Θυμήσου πχ το ματς με την Ντορτμουντ, όλη την ώρα στην επίθεση ήταν αλλά έβλεπες ότι όσο και να παίζαμε γκολ δεν θα έβαζαν.
Η Γάνδη για ένα ημίχρονο μας σφυροκοπούσε, αλλά δεν μπήκε στο δεύτερο.
- rade paprica
φέτος μαθαίνεις να χειρίζεσαι την ομάδα με τρεις διοργανώσεις
και του χρόνου αμολιόμαστε....
και του χρόνου αμολιόμαστε....
- WeWillRockYou
Η αλήθεια είναι πως η ομάδα από την αρχή της χρονιάς, δεν θυμάμαι να έχει αγώνα στον οποίο κυριάρχησε και καθάρισε από νωρίς στο σκορ. Δείγμα ξεκάθαρα θεωρώ των ανορθογραφιών του ρόστερ και της έλλειψης ποιότητας κυρίως μεσοεπιθετικά. Ναι μεν έχουμε την κατοχή και την πρωτοβουλία κινήσεων στους περισσότερους αγώνες, αλλά δεν ''σκοτώνουμε'' τον αντίπαλο νωρίς μέσα στο παιχνίδι.joshua έγραψε:Εγω θα ξανακανω το ιδιο σχολιο που εκανα και μετα το πρωτο παιχνιδι με τους βελγους το οποιο ειρωνευτηκαν καποιοι γιατι προφανως δεν το καταλαβαν και δεν με νοιαζει επιπλεον...
''Παντως στα οσα χρονια παρακολουθω ποδοσφαιρο δεν ξερω αν εχω ξαναδει τοσα πολλα παιχνιδια στα οποια μια ομαδα να παιρνει θετικα αποτελεσματα με ιδια η ακομα και χειροτερη αποδοση απο τον αντιπαλο της.Καρμα? Θετικη ενεργεια? Ο αρχοντας του μεταφυσικου ειναι ο Ραζβαν...PSG ακους?
''
Αυτός ήταν νομίζω και ένας από τους λόγους της έξτρα επιβάρυνσης βασικών παικτών στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν και της δυσκολίας στο να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες σε νεαρούς όπως ο Κούτσιας.
Η εικόνα αυτή στο πρωτάθλημα επιβεβαιώθηκε πριν λίγο καιρό σε μια στατιστική της opta: πως δηλαδή σε αρκετά ματς ήμασταν οριακά καλύτεροι ή στα ίδια με τους αντιπάλους, αλλά πήραμε τις νίκες.
Αυτό στο οποίο διαφωνώ είναι στο μεταφυσικό του πράγματος. Ναι, η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε επιτυχία ή αποτυχία. Αλλά μόνο με την τύχη δεν πας μπροστά.
Το κυριότερο νομίζω είναι η νοοτροπία που περνάει ο Ράζβαν στις ομάδες του. Αυτό που μπορεί να υπερισχύει εν τέλει σε έναν αγώνα με μια ισοδύναμη αγωνιστικά ομάδα. Το know how και η προσωπικότητα που σου εξασφαλίζει το θετικό αποτέλεσμα ακόμα και στις κακές σου μέρες. Και είναι το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει μια καλή από μια μεγάλη ομάδα.
Επιπλέον, σε αυτό το κακοδομημένο ρόστερ από την αρχή της χρονιάς, οι ποιοτικότεροι παίκτες της ομάδας είναι μεγαλύτερης ηλικίας και με γεμάτες σεζόν πίσω τους. Δεν μπορούν να παίζουν στα κόκκινα επί 90 λεπτά, αλλά στο 20 λεπτο που θα τα δώσουν όλα, μπορούν να κάνουν την διαφορά.
Το ζητούμενο για την επόμενη μέρα είναι να προστεθούν ποιοτικοί παίκτες σε καλή ηλικία το καλοκαίρι. Πρέπει να εκπαιδευτεί η επόμενη γενιά παικτών-νικητών που θα γράψουν ιστορία τα επόμενα χρόνια.
Ρε παιδια οταν λεω μεταφυσικό δεν εννοω μονο την τυχη παρολο που την εχουμε απολαυσει. Εννοώ και οτι κερδιζει καποιος περα απο τις αμιγως ποδοσφαιρικες ικανοτητες,ειτε αυτο λεγεται ψυχολογια,ειτε πιστη,ειτε οτιδηποτε αλλο ξεφεύγει απο τα στενα πλαισια των ικανοτητων.
Ας μπει και αυτό εδώ γιατί πολλά έχουν ειπωθεί.
Γιάννης Μιχαηλίδης για Λουτσέσκου σε συνέντευξη σήμερα.
Για την αλλαγή στη θέση του:
«Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή μου κακοφάνηκε, γιατί μου αρέσει να σκοράρω, αλλά δούλεψα πολύ, δεν ήξερα τη θέση. Και με αυτόν τον προπονητή εξελίχθηκα πολύ και θέλω να του πω ένα ευχαριστώ».
Γιάννης Μιχαηλίδης για Λουτσέσκου σε συνέντευξη σήμερα.
Για την αλλαγή στη θέση του:
«Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή μου κακοφάνηκε, γιατί μου αρέσει να σκοράρω, αλλά δούλεψα πολύ, δεν ήξερα τη θέση. Και με αυτόν τον προπονητή εξελίχθηκα πολύ και θέλω να του πω ένα ευχαριστώ».
Στο ημίχρονο του χτεσινου αγώνα, στο 85΄ με τα Γιάννενα, στο 85΄με την Αεκ κτλ κτλ, γκρινια και βαριές εκφράσεις για τον με διαφορά πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία της ομάδας.
7 παικτες ελειπαν χτες και πήρες το ματς με βασικο τον Μουργκ και αλλαγή του τον Τέιλορ.
Στρατηγε πλέον έχεις κερδίσει και την γκρίνια ( για να μην χρησιμοποιήσω πιο βαρια έκφραση) της Τούμπας.... μέχρι τουλάχιστον το 85΄του αγώνα στη Μασσαλία
7 παικτες ελειπαν χτες και πήρες το ματς με βασικο τον Μουργκ και αλλαγή του τον Τέιλορ.
Στρατηγε πλέον έχεις κερδίσει και την γκρίνια ( για να μην χρησιμοποιήσω πιο βαρια έκφραση) της Τούμπας.... μέχρι τουλάχιστον το 85΄του αγώνα στη Μασσαλία
https://www.paokmania.gr/stiles/mme/203 ... atigos-vid
Αυτο ειναι!
Θελανε day off οι παικτες σημερα, και το ζητησαν μετα το τελος του ματς.
Μπειτε στο λινκ να δειτε τι τους ειπε ο Ραζβαν.
Αυτο ειναι!
- kataramenos5
Η γκρινια ειναι ανικητη. Κι αυτες οι αγάπες δε θα κρατησουν πολυ. Στις επομενες στραβές θα ξαναγινει τυφλος λιγος και αμπαλος.Το λεει η ιστορια, ειναι στο το dna μας
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Μέχρι το 85" την Κυριακή με την ξαδέρφηpk77 έγραψε:Στο ημίχρονο του χτεσινου αγώνα, στο 85΄ με τα Γιάννενα, στο 85΄με την Αεκ κτλ κτλ, γκρινια και βαριές εκφράσεις για τον με διαφορά πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία της ομάδας.
- Stelios Bagios
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Λουτσέσκου και ο Λουτσέσκου το χρόνο του!
Και τελικά όχι απλά με κοντομάνικα… Και ο Απρίλιος θα βρει τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, έναν ΠΑΟΚ που δεν ήταν και για πέταμα, όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος, αλλά ήθελε τον Λουτσέσκου του. Και ο Λουτσέσκου το χρόνο του.
Λένε πως για να αξιολογήσεις μία κατάσταση, οφείλεις να της δώσεις χρόνο. Σχεδόν μαγική λέξη. Τυχεροί όσοι την αποκαλούν προνόμιό τους. Και ο ΠΑΟΚ, για να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, δεν είχε ποτέ τέτοια προνόμια. Ίσως μελλοντικά, με λίγη καλή πίστη και θέληση, να αποκτήσει. Ίσως.
Σήμερα όμως κοιτώντας πίσω το χρόνο, από που ξεκίνησε, τί πέρασε, πόσα βίωσε, πόσο άσχημα… τσακίστηκε αυτή η ομάδα και που έφτασε, που βρίσκεται, που πατά και τί ονειρεύεται, μπορεί να σου δώσει απλόχερα ένα καλό μάθημα. Και ίσως μελλοντικά να αποτελέσει τη βάση για τα προνόμια που τόσο θα ήθελες αλλά αποδείχθηκε -ακόμη μία- ότι δεν έχεις.
Από τα βασικότερα, ότι αυτή η ομάδα δεν ήταν και για πέταμα… Δεν της άξιζε τόση απαξίωση στα δύσκολα, υπήρχαν βάσεις αλλά ήθελαν και τα κατάλληλα χέρια. Και όχι δεν ήταν το τέλειο γκρουπ, οι τέλειες μονάδες που απλά έψαχναν να κουμπώσουν στο παζλ. Καμία ομάδα δεν διαθέτει τέτοιες πολυτέλειες… τελειότητας. Ήταν ένα σύνολο που έπρεπε να αξιοποιηθεί καταλλήλως.
Και όταν μιλάμε για ΠΑΟΚ, στην εξίσωση της κουβέντας δεν μπορεί να μπει άλλο όνομα παρά του Ραζβάν Λουτσέσκου. Και σε συνεννόηση και επαφή μαζί του, να αναδειχθούν οι αδυναμίες και τα κενά της και να καλυφθούν… Και προς αυτήν την κατεύθυνση οδηγήθηκαν εν τέλει και στην πρόσληψη Μπότο!
Ξεκινώντας από το πρώτο όμως, απορεί κανείς μέσα από την εξέλιξη που είχε αυτή η σεζόν, από την εικόνα που δείχνει αυτή η ομάδα, από τη νοοτροπία που αποκτά ο καθένας τους ξεχωριστά, πως άξιζε κάθε λεπτό της προσπάθειας που έκαναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να φέρουν πίσω τον Λουτσέσκου; Για τη συντομία της κουβέντας, χωρίς καμία διάθεση σύγκρισης με πρώην και επόμενους…
Αλλά ακόμη περισσότερο απορεί ή αμφιβάλλει κανείς για τις προθέσεις της συγκεκριμένης κίνησης που σήκωσε τέτοια… σκόνη και οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε μία άνευ λόγου και ουσίας εσωστρέφεια για το πότε υπέγραψε ο Λουτσέσκου, μία εβδομάδα πριν, δύο ημέρες μετά, γιατί τον «συγχώρεσε» ο Ιβάν κι αν τα όσα έγιναν πριν δύο χρόνια ανήκουν στο παρελθόν ή όχι…
Και τελικά, τίποτα απ΄όλα αυτά! Γιατί πολύ απλά ο ΠΑΟΚ τον είχε ανάγκη. Μόνο εκείνος, μπορούσε. Σε εκείνον, πίστευαν. Αυτό του έδειξαν, έτσι τον έπεισαν. Απλά τους το έκανε πιο εύκολο γιατί ήταν και αμφίδρομο. Γι΄αυτό και θα πέρασε μπροστά από τα μάτια σας το βράδυ της Πέμπτης, μετά την ιστορική πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «8» του Conference League, η σχετική φωτογραφία από την ώρα των υπογραφών με τον Λουτσέσκου. Παρουσία Κυριάκου Κυριάκου και Μαρίας Γκοντσάρεβα. Γιατί μερικές φορές η δύναμη της εικόνας είναι πολύ πιο ισχυρή και δυνατή από κάθε λεζάντα και ενίοτε και υπερασπιστική γραμμή…
Και επιστρέφοντας στον πρωταγωνιστή του ΠΑΟΚ, στον Ραζβάν Λουτσέσκου, η δική του υπερασπιστική γραμμή είναι ο χρόνος. Αλλά τα αποτελέσματα μιλούν καλύτερα. Κι ας παίρνει πρόκριση με τέσσερα μπακ μέσα στη Γάνδη! Εκείνος ξέρει. Και μελλοντικά, με την απαραίτητη ενίσχυση, ποιος τον πιάνει. Αμφιβάλλει ακόμη κανείς;
- abc_o_ karpouzas
καλα τα λετε...
εγω ομως ανετα μπορω ....πλεον ...να μπω στο ..πανθεον...των σασταλεγακιδων...
μην σταματας πουθενα...
εγω ομως ανετα μπορω ....πλεον ...να μπω στο ..πανθεον...των σασταλεγακιδων...
μην σταματας πουθενα...
- abc_o_ karpouzas
DimitrisS έγραψε:https://www.paokmania.gr/stiles/mme/203 ... atigos-vid
Αυτο ειναι!
τους ειπε μαλακες ο...παπαρας....
-
Μπαρκαρούτσος
Εν τω μεταξύ ρε θεότρελε...
Νόμιζα ότι είμαι ο μόνος άνθρωπος στο σύμπαν που θα έβαζε τον Taylor εξτρέμ στο β' ημίχρονο.
Με παρακολουθείς να παίζω FIFA;;;;
Νόμιζα ότι είμαι ο μόνος άνθρωπος στο σύμπαν που θα έβαζε τον Taylor εξτρέμ στο β' ημίχρονο.
Με παρακολουθείς να παίζω FIFA;;;;