28.Alexandru Ionuț Mitriță
Re: 28.Alexandru Ionuț Mitriță
Μην ενθουσιάζεστε για χθες και ύστερα περιμένετε και τα ίδια την Πέμπτη. Το ίδιο ποδόσφαιρο θα αντιμετωπίσουμε με τη Γάνδη; Άλλο με μικρή ομάδα που κλείνεται στην περιοχή της και δεν φαίνονται τόσο τα τακτικά μειονεκτήματα του παίχτη και άλλο μεθαύριο που θα τον θέλουμε παρών σε όλους τους χώρους, μπρος-πίσω, του γηπέδου. Είναι ρίσκο αυτός ο παίχτης να ξεκινήσει από την αρχή - α ρε πούστη Ζίφκο τι μας έκανες με την κάρτα!
- ΑποστόληςΑ
Σε παιχνίδια όπως αυτό με την Γάνδη χρειάζεται 100% συγκέντρωση και ειδικότερα όταν η ομάδα δεν έχει την μπάλα στην κατοχή της. Δεν είναι τέτοιος παίκτης και δεν πιστεύω ότι θα τον ξεκινήσει ο λουτσέσκου
- Montrealiotis
ως αλλαγή του Μπίσε ή του Μουργκ έχει σίγουρο χρόνο συμμετοχής, τώρα για την 11άδα κι εγώ δε νομίζω
- WeWillRockYou
Σήμερα μέτρησα τουλάχιστον 3 φάσεις, στις οποίες πήρε την μπάλα έχοντας χώρο να δημιουργήσει σοβαρές ευκαιρίες και στις 2 έδωσε λάθος πάσα, ενώ στην τρίτη κόπηκε. Δεν στοίχισε στον σημερινό αγώνα, αλλά μελλοντικά χρειάζεται περισσότερο καθαρό μυαλό, καθώς την τεχνική και την ταχύτητα τις έχει σίγουρα.
- ΑποστόληςΑ
Χθες ο καραφλας προσπάθησε να γίνει ομαδικός ενώ μπορούσε να τους δώσει σακούλες και να παει σε ατομική ενέργεια. Σαφώς και δεν εχει παραστάσεις από μεγάλα παιχνίδια. Η μεταγραφή του στο MLS και έπειτα στην Αραβία του έκαναν κακό. Παρόλα αυτά την τεχνική του δεν την έχει κανένας στο ροστερ μας. Εάν είχε λογική ρήτρα (ενα μυριο) νομίζω ότι θα άξιζε τον κόπο σαν ένα στοίχημα.
Δεν υπάρχει πολύ μελλοντικά για τον συγκεκριμένο.WeWillRockYou έγραψε:Σήμερα μέτρησα τουλάχιστον 3 φάσεις, στις οποίες πήρε την μπάλα έχοντας χώρο να δημιουργήσει σοβαρές ευκαιρίες και στις 2 έδωσε λάθος πάσα, ενώ στην τρίτη κόπηκε. Δεν στοίχισε στον σημερινό αγώνα, αλλά μελλοντικά χρειάζεται περισσότερο καθαρό μυαλό, καθώς την τεχνική και την ταχύτητα τις έχει σίγουρα.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εχω παρατηρησει οτι οταν μπαινει αλλαγη κανει κανενα 10λεπτο και παραπανω να βρει την ταυτοτητα/πατηματα στο αγωνιστικο χωρο,με αποτελεσμα να κανει πολλα λαθη,που ελπιζω να μην στοιχησουν.
Μετα περνει μπρος η μηχανη και ζεσταινεται,αν ειναι καλα λαδωμενη.
Μετα περνει μπρος η μηχανη και ζεσταινεται,αν ειναι καλα λαδωμενη.
-
- Επικοινωνία:
Σύμφωνα με το transfermarket το συμβόλαιο του στην Αμερική τελειώνει το καλοκαίρι! Δεν ξέρω τι πραγματικά ισχύει https://www.transfermarkt.com/alexandru ... ler/209649Psaras έγραψε:Χθες ο καραφλας προσπάθησε να γίνει ομαδικός ενώ μπορούσε να τους δώσει σακούλες και να παει σε ατομική ενέργεια. Σαφώς και δεν εχει παραστάσεις από μεγάλα παιχνίδια. Η μεταγραφή του στο MLS και έπειτα στην Αραβία του έκαναν κακό. Παρόλα αυτά την τεχνική του δεν την έχει κανένας στο ροστερ μας. Εάν είχε λογική ρήτρα (ενα μυριο) νομίζω ότι θα άξιζε τον κόπο σαν ένα στοίχημα.
Θέλω να τον δω περισσότερο στο 10. Στην θέση που έχει ο Augusto. Γιατί και τη τριπλά σε κλειστό χώρο έχει, και πουτανιαρης είναι, και καλό ξεπέταγμα.
Και το βασικότερο είναι, ότι σε αυτό τον χώρο αμυντικά απλώς θες μια πίεση στα μπακ του αντιπάλου - όπως κάνει ο Augusto - χωρίς όμως η άμυνα να είναι ζωτικής σημασίας. Απλώς να χαλάς την ανάπτυξη.
Στα πλάγια όμως θες κανονική αποτελεσματική άμυνα, αλλιώς πρόβλημα. Εκεί δε το έχει.
Και το βασικότερο είναι, ότι σε αυτό τον χώρο αμυντικά απλώς θες μια πίεση στα μπακ του αντιπάλου - όπως κάνει ο Augusto - χωρίς όμως η άμυνα να είναι ζωτικής σημασίας. Απλώς να χαλάς την ανάπτυξη.
Στα πλάγια όμως θες κανονική αποτελεσματική άμυνα, αλλιώς πρόβλημα. Εκεί δε το έχει.
Εγω πιστευω σε αυτηβτη θεση θα χαθει και το μονο ππυ θα κανει θα ειναι να τρακαρει..Ο παίκτης ειναι αποκλειστικα για ματς ππυ εχει ανοιχτεί ο αντίπαλος, να εχει χωρο να κανει μια ντριπλα και να σουταρει.Δεν βλεπω κατι αλλο σε αυτον.Μπορει να κανω και λαθος βεβαια
- ΑποστόληςΑ