28.Alexandru Ionuț Mitriță

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Miles

Re: 28.Alexandru Ionuț Mitriță

Δημοσίευση από Miles »

Μην ενθουσιάζεστε για χθες και ύστερα περιμένετε και τα ίδια την Πέμπτη. Το ίδιο ποδόσφαιρο θα αντιμετωπίσουμε με τη Γάνδη; Άλλο με μικρή ομάδα που κλείνεται στην περιοχή της και δεν φαίνονται τόσο τα τακτικά μειονεκτήματα του παίχτη και άλλο μεθαύριο που θα τον θέλουμε παρών σε όλους τους χώρους, μπρος-πίσω, του γηπέδου. Είναι ρίσκο αυτός ο παίχτης να ξεκινήσει από την αρχή - α ρε πούστη Ζίφκο τι μας έκανες με την κάρτα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στη Γάνδη θα φανεί πιο πολύ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Σε παιχνίδια όπως αυτό με την Γάνδη χρειάζεται 100% συγκέντρωση και ειδικότερα όταν η ομάδα δεν έχει την μπάλα στην κατοχή της. Δεν είναι τέτοιος παίκτης και δεν πιστεύω ότι θα τον ξεκινήσει ο λουτσέσκου
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Νομίζω ότι θα παίξει αλλαγή αν χρειαστούμε γκολ
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ως αλλαγή του Μπίσε ή του Μουργκ έχει σίγουρο χρόνο συμμετοχής, τώρα για την 11άδα κι εγώ δε νομίζω
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Σήμερα μέτρησα τουλάχιστον 3 φάσεις, στις οποίες πήρε την μπάλα έχοντας χώρο να δημιουργήσει σοβαρές ευκαιρίες και στις 2 έδωσε λάθος πάσα, ενώ στην τρίτη κόπηκε. Δεν στοίχισε στον σημερινό αγώνα, αλλά μελλοντικά χρειάζεται περισσότερο καθαρό μυαλό, καθώς την τεχνική και την ταχύτητα τις έχει σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ήταν ένα δίλεπτο που πράγματι έκανε συνεχόμενες λάθος επιλογές.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Χθες ο καραφλας προσπάθησε να γίνει ομαδικός ενώ μπορούσε να τους δώσει σακούλες και να παει σε ατομική ενέργεια. Σαφώς και δεν εχει παραστάσεις από μεγάλα παιχνίδια. Η μεταγραφή του στο MLS και έπειτα στην Αραβία του έκαναν κακό. Παρόλα αυτά την τεχνική του δεν την έχει κανένας στο ροστερ μας. Εάν είχε λογική ρήτρα (ενα μυριο) νομίζω ότι θα άξιζε τον κόπο σαν ένα στοίχημα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

WeWillRockYou έγραψε:Σήμερα μέτρησα τουλάχιστον 3 φάσεις, στις οποίες πήρε την μπάλα έχοντας χώρο να δημιουργήσει σοβαρές ευκαιρίες και στις 2 έδωσε λάθος πάσα, ενώ στην τρίτη κόπηκε. Δεν στοίχισε στον σημερινό αγώνα, αλλά μελλοντικά χρειάζεται περισσότερο καθαρό μυαλό, καθώς την τεχνική και την ταχύτητα τις έχει σίγουρα.
Δεν υπάρχει πολύ μελλοντικά για τον συγκεκριμένο.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εχω παρατηρησει οτι οταν μπαινει αλλαγη κανει κανενα 10λεπτο και παραπανω να βρει την ταυτοτητα/πατηματα στο αγωνιστικο χωρο,με αποτελεσμα να κανει πολλα λαθη,που ελπιζω να μην στοιχησουν.

Μετα περνει μπρος η μηχανη και ζεσταινεται,αν ειναι καλα λαδωμενη.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Psaras έγραψε:Χθες ο καραφλας προσπάθησε να γίνει ομαδικός ενώ μπορούσε να τους δώσει σακούλες και να παει σε ατομική ενέργεια. Σαφώς και δεν εχει παραστάσεις από μεγάλα παιχνίδια. Η μεταγραφή του στο MLS και έπειτα στην Αραβία του έκαναν κακό. Παρόλα αυτά την τεχνική του δεν την έχει κανένας στο ροστερ μας. Εάν είχε λογική ρήτρα (ενα μυριο) νομίζω ότι θα άξιζε τον κόπο σαν ένα στοίχημα.
Σύμφωνα με το transfermarket το συμβόλαιο του στην Αμερική τελειώνει το καλοκαίρι! Δεν ξέρω τι πραγματικά ισχύει https://www.transfermarkt.com/alexandru ... ler/209649
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

Θέλω να τον δω περισσότερο στο 10. Στην θέση που έχει ο Augusto. Γιατί και τη τριπλά σε κλειστό χώρο έχει, και πουτανιαρης είναι, και καλό ξεπέταγμα.
Και το βασικότερο είναι, ότι σε αυτό τον χώρο αμυντικά απλώς θες μια πίεση στα μπακ του αντιπάλου - όπως κάνει ο Augusto - χωρίς όμως η άμυνα να είναι ζωτικής σημασίας. Απλώς να χαλάς την ανάπτυξη.
Στα πλάγια όμως θες κανονική αποτελεσματική άμυνα, αλλιώς πρόβλημα. Εκεί δε το έχει.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Εγω πιστευω σε αυτηβτη θεση θα χαθει και το μονο ππυ θα κανει θα ειναι να τρακαρει..Ο παίκτης ειναι αποκλειστικα για ματς ππυ εχει ανοιχτεί ο αντίπαλος, να εχει χωρο να κανει μια ντριπλα και να σουταρει.Δεν βλεπω κατι αλλο σε αυτον.Μπορει να κανω και λαθος βεβαια
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Συγχαρητηρια για την ασιστ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δείχνει ότι έχει στοιχεία ποιότητας, δεν έχει όμως σταθερότητα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”