21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
john4serres

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από john4serres »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
mailo21+ έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:Εγώ τον θέλω...με το μισό συμβόλαιο που έχει τώρα για 30 λεπτά ένα ημίχρονο με μισό πνευμόνι, δεν ξέρω αλλά τον θέλω...τέτοιο μπαλαδόρο και game changer πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε
Δηλαδή 400 χιλιάδες ευρώ ,για νά παίζει 30 λεπτά σαν αλλαγή.
Με τα λεφτά του Σαββίδη βεβαια.
Για να σου κερδίσει 15 αγώνες παίζοντας 30 λεπτά τα αξίζει.
Ούτε ο πατέρας - μάνατζερ του δεν το πιστεύει αυτό.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

mailo21+ έγραψε:Τόσα χρόνια πού παίζει, ποσους αγωνες κέρδισε?
Ρώτα τον προπονητή του.
Σημ.Ενα+ένα πρωταθλήματα και κάτι κύπελλα μόνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Σάβ 12 Μαρ 2022, 18:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Πού είστε, Σουριναμέζε, Αποστόλη και λοιπές φιλομπισεσβαρικές δυνάμεις, εδώ μέσα πάνε να μας φάνε τον παίχτη.
Ευτυχώς έχω Λουτσέσκου, αιώνιο και πιστό θαυμαστή του Μπίσε, και δεν φοβάμαι. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:mrgreen:
Το πουλέν φέτος, στο πρώτο μισό, έπαιξε πολύ καλύτερα απ' ό,τι περίμενα. Του βγάζω το καπέλο. Στο β΄ μισό, λογικά ήρθε η κούραση γιατί αγωνίζεται σχεδόν σε κάθε αγώνα, έστω και σαν αλλαγή χωρίς καν θερινές διακοπές και προετοιμασία. Για του χρόνου είπα ότι εξαρτάται από το τι θα αποφασίσουν ο ΤΔ με τον προπονητή. Οπωσδήποτε δεν μπορεί να είναι βασικός, όπως φέτος, μπορεί όμως να χρησιμεύσει σε δευτερεύοντες αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος και κυπέλλου, ως game changer που είναι.
Θα εξαρτηθεί βέβαια και από το πόσα λεφτά θα ζητήσει.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
mailo21+ έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:Εγώ τον θέλω...με το μισό συμβόλαιο που έχει τώρα για 30 λεπτά ένα ημίχρονο με μισό πνευμόνι, δεν ξέρω αλλά τον θέλω...τέτοιο μπαλαδόρο και game changer πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε
Δηλαδή 400 χιλιάδες ευρώ ,για νά παίζει 30 λεπτά σαν αλλαγή.
Με τα λεφτά του Σαββίδη βεβαια.
Για να σου κερδίσει 15 αγώνες παίζοντας 30 λεπτά τα αξίζει.
Ούτε ο Μέσι στα καλά του δεν κέρδιζε 15 αγώνες μόνος του, ο Μπισεσβαρ για κάθε αγώνα που σου κερδίζει σου χάνει κι από δύο με την ραθυμία του. Φτάνει παιδιά, αλήθεια φτάνει, δεκάδες Μπισεσβαρ κυκλοφορούν στην αγορά κι εμείς εκεί να αναστήσουμε τον πεθαμένο.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Με δεδομένο ότι η ομάδα αρχίζει πλέον να ρονταριζεται η συζήτηση για το εάν ανανεωθεί ο Μπισε, αλλά και ο κάθε Μπισε, θα πρέπει να ξεκινάει από το εάν έχουμε κάποιον έτοιμο που να κάνει την δουλειά του.
Λογικές του τύπου με αυτά τα λεφτά βρίσκεις 100 Μπισε, πσσχαλακηδες Ιγκι Καντουρι και εγώ δεν ξέρω ποιους προφανώς δεν αντέχουν κριτικής καθώς στερούνται οποιαδήποτε έστω και σοβαροφάνειας.
Για να αντικατασταθεί ο Μπισε θα πρέπει αυτήν την στιγμή να είχαμε ένα παίκτη με τα χαρακτηριστικά του που βαθμιαία θα έπαιρνε λεπτά με την ομάδα ώστε του χρόνου να είναι έτοιμος. Από αυτούς που είχαμε την δουλειά του σουριναμεζου πιθανόν νσ μπορούσε να κάνει ο ντελιας αλλά προς το παρόν... δεν... Τέλος δεν πήραμε παίκτη σε αυτήν την θέση καθώς ήταν άλλες οι προτεραιότητες....
Βλέπετε τι γίνεται με τον στο Σοάρες... Παρόλα τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του δυσκολεύεται να μπει στην ομάδα, θέλει χρόνο
Τα ίδια ισχύουν και για τον πασχαλακη. Δείτε τι πάθαμε με τον Μάτος, που όλοι έλεγαν να φύγουν οι γέροι και μέχρι να βρούμε αξιόπιστες λύσεις πέρασαν χρόνια
Εδώ για τον Βαρέλα ανεχομαστσν τα τερτιπια του μέχρι να γυρίσει ο Ιγκι.
Τελειώνοντας δείτε τον γαβρο... φέραν εκείνον με το ροζ μαλλί με ένα κάρο λεφτά και στο τέλος θα ανανεώσουν τον γέροντα βαλμπουενα....
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Και να συμπληρώσω και κάτι άλλο...
Ακόμα θυμάμαι μια συνέντευξη τύπου του σαντος μετά από ένα ματς που τον βομβάρδιζαν με ερωτήσεις γιατί βάζει στην ενδεκάδα τον... Σορλέν...Ναι όσοι θυμάστε τότε πολλοί κατέκριναν τον Γάλλο για την απόδοση του...Και η απάντηση του Σάντος... φανερά εκνευρισμενου..ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗ ΘΈΣΗ ΤΟΥ ΣΟΡΛΕΝ;;; ΕΓΩ;
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Αν αυτοι που εκαναν μεταγραφες ειναι ασχετοι ( πολυ επιεικως) και σου φερνουν τον καθε Τευλορ και σκορπουν τα λεφτα του Σαββιδη (παλι πολυ επιεικως) δεν σημαινει πως δεν υπαρχουν παικτες. ΠΑΙΚΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ στην ομαδα και δεν τους εβαζαν να παιξουν για να φαιρνουμε τον καθε Τευλορ και να τρωνε καποιοι χρυσα κουταλια. Υπαρχουν πολλοι Σαστρε που μπορουν να αντικαταστησουν τους παικταραδες του 18/19 με τα μισα λεφτα. Του χρονου παμε για 22/23 και οι παικταραδες δυστυχως μεγαλωσαν. Ελπιζω ο Μποτο να κανει την δουλεια του και να αντεξει ο ανθρωπος.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Η ομάδα έχει δείξει ότι θέλει να κρατήσει τον Ντιέγκο δίνοντας του έναν συγκεκριμένο ρόλο, από εκεί και πέρα το οικονομικό και η διάρκεια του συμβολαίου είναι κομμάτι της διαπραγμάτευσης. Θα χαρώ εάν τα βρούνε.

Σε κάθε περίπτωση η αντικατάσταση ενός παίκτη σαν του Μπισεσβαρ δεν είναι εύκολη υπόθεση ακόμα και εάν έχεις την διάθεση να δώσεις χρήματα. Ίσα ίσα θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ τυχεροί αν βρούμε άμεσα έναν παίκτη όπως τον Μπισε στα 28 του. Αν ήταν εύκολο να βρίσκουμε Μπισε, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιερίνια, Πριγιοβιτς σε κάθε μεταγραφική θα περνάμε και το πρωτάθλημα κάθε χρονιά
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Λεμεσος4 έγραψε:Αν αυτοι που εκαναν μεταγραφες ειναι ασχετοι ( πολυ επιεικως) και σου φερνουν τον καθε Τευλορ και σκορπουν τα λεφτα του Σαββιδη (παλι πολυ επιεικως) δεν σημαινει πως δεν υπαρχουν παικτες. ΠΑΙΚΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ στην ομαδα και δεν τους εβαζαν να παιξουν για να φαιρνουμε τον καθε Τευλορ και να τρωνε καποιοι χρυσα κουταλια. Υπαρχουν πολλοι Σαστρε που μπορουν να αντικαταστησουν τους παικταραδες του 18/19 με τα μισα λεφτα. Του χρονου παμε για 22/23 και οι παικταραδες δυστυχως μεγαλωσαν. Ελπιζω ο Μποτο να κανει την δουλεια του και να αντεξει ο ανθρωπος.

Και θα παίξουν, μετά από 6 μηνες-1 χρόνο στον ΠΑΟΚ.
Κι μέχρι τότε, θα βρίζουμε τους πάντες, που λέει ο λόγος, από την διοίκηση μέχρι τον τελευταίο υπεύθυνο, ότι δεν έκαναν Καλές-ποιοτικές μεταγραφές.
,
Αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα και δεν θέλουμε να τη δούμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

41 συμμετοχές σε 44 αγώνες.
Σήμερα ήταν και αρχηγός της ομάδας, μέχρι την είσοδο του Crespo, δηλαδή για 17 λεπτά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Φανερα στεναχωρημένος αναφώνησε με τη λήξη : Ωχ κι αλλο παιχνιδι θα παιξουμε? :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Χάχαχαχα

Τεράστιος μπισε που χωρίς προετοιμασία ακόμα πατάει χορτάρι...

Και χάρη Μας κάνει...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πολύ κακός σήμερα, αλλά τι να πεις για αυτή την παικταρα. Χωρίς προετοιμασία, και με τις δικές του αντοχές, έχει ήδη βγάλει 42 παιχνίδια στα κόκκινα. Ρισπεκτ. Βάλε δυο βδομαδες work from home να ηρεμήσεις λίγο ρε αφάνα. Σε έχουν στύψει.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

:lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”