Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από rade paprica »

μας τρέλανες σήμερα κανονικά

η αλλαγή Μπίσε-Σίντκλευ όλα τα λεφτά

ρισπέκτ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ούτε εσυ δεν έχεις καταλάβει τι κατάφερες.

Με δεξί μπακ τον Λυρατζη, με αριστερό (!) στόπερ τον Μιχαι για ένα ημίχρονο, με τον αρχηγό να βγάζει 96 λεπτά παιχνιδιού με έξι ράμματα στο κεφάλι, με τον εξαφανισμένο φέτος Σβαμπ στα χαφ, με τον σκασμένο Μπισεσβαρ εξτρέμ και με τον αριστερό μπακ Σιντκλει να τον αντικαθιστά, με τον Μουργκ μόνο διαθεσιμο δεξί εξτρέμ και με τον Τειλορ του πεντοχιλιαρου όταν ο Μουργκ κουράστηκε…

Χωρίς τους Σαστρε, Βαρέλα, Μιχαϊλίδη, Κουρτιτς, Αντριγια, Καντουρι, Ζαμπα και Ολιβέιρα. Και στο ημίχρονο έχασες και τον Κρεσπο.

Και μας πέρασες στους 8.

Ότι και να πούμε για σένα είναι λίγο. Μεινε εδώ για 10 χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Παρ 18 Μαρ 2022, 02:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

O Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά την ιστορική πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Γάνδης, μίλησε για την πίστη που είχε ο ίδιος και οι παίκτες του, στις δύο αναμετρήσεις με τους Βέλγους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη δήλωση ότι πιστεύει στις δυνατότητες του ρόστερ που διαθέτει: «Είναι ένας συνδυασμός και των δύο. Είμαι σε αυτό το γκρουπ και εγώ σαν προπονητής και οι συνεργάτες μου. Θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί και να δουλεύουμε όλοι μαζί. Πιστεύουμε στη σκληρή δουλειά του συνόλου. Ξέρουμε ότι θα υπάρχουν στιγμές σαν αυτή και δεν πρέπει να τα παρατάμε.

Πιστεύαμε ότι ο αντίπαλος δεν θα μπορέσει να αντέξει σε αυτούς τους ρυθμούς και έτσι έγινε. Θα πρέπει να ξέρουμε απόλυτα την ποιότητα των παικτών. Αυτό κάνουμε. Έχει παίξει κι άλλες φορές ο Τέιλορ σαν εξτρέμ και ο Σίνκλεϊ στη Ντιναμό με τον πατέρα μου ξέρω ότι έχει παίξει και μπορεί να παίξει σαν εξτρέμ.

Για τον Μιχάι: «Είναι ένας παίκτης που πολλές φορές βάζει περισσότερη πίεση στον εαυτό του από όσο πρέπει. Από το καλοκαίρι που είμαστε και δουλεύουμε μαζί και ξέρουμε τι μπορεί να κάνει, απλά θέλει να είναι πάντα σε μία συνεχόμενη ροή. Παρόλα αυτά δεν είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται με αυτόν τον τρόπο και είναι από τους καλύτερους της ομάδας. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι παρότι τα προβλήματα που είχαμε ήμασταν καλύτεροι από την Γάνδη στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο».

Τα συναισθήματά του μετά από αυτή την μεγάλη πρόκριση σε παίχνίδι που έμοιαζε με αγώνα σκάκι: «Είναι φυσιολογικό να είμαι ψύχραιμος και ήρεμος αυτή τη στιγμή. Είναι μία μάχη που κερδίσαμε και πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη στιγμή που είναι ο αγώνας της Κυριακής. Αν μπορώ να πω κάτι περάσαμε γιατί είχαμε 3 καλύτερα ημίχρονα από τα 4 που παίξαμε με την Γάνδη».

Για την πορεία με την Ραπίντ Βουκουρεστίου το 2006 στο κύπελλο UEFA και αν έχει ομοιότητες με τη φετινή του ΠΑΟΚ: «Φυσικά και θυμάμαι εκείνη την χρονιά. Ήταν από τις πρώτες μου σαν προπονητής σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ είναι σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο από την τότε Ραπίντ και το ελληνικό πρωτάθλημα και σε καλύτερο επίπεδο από το ρουμάνικο.

Οπότε αυτό που πέτυχε ο ΠΑΟΚ με αυτό που πέτυχε η Ραπίντ τότε, έχουν πολλές διαφορές. Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα και πιστεύαμε ότι θα προκριθούμε και σήμερα όπως και με την Μίντιλαντ. Πάντως η μεγαλύτερη μου στιγμή σε μία διασυλλογική διοργάνωση παραμένει το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας με την Άλ Χιλάλ».
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΠΛΑ .....
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

[quote="Maxpaok"]
Να δίνουν την μπάλα σωστά τρία μέτρα μακρύτερα από ότι ο ζαφειριου.

ζαφειριου ε;
που τον θυμηθηκες;

ειχε διχασει την τουμπα,κατι σαντον σαλπιγγιδη!
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

gika έγραψε:Ούτε εσυ δεν έχεις καταλάβει τι κατάφερες.

Με δεξί μπακ τον Λυρατζη, με αριστερό (!) στόπερ τον Μιχαι για ένα ημίχρονο, με τον αρχηγό να βγάζει 96 λεπτά παιχνιδιού με έξι ράμματα στο κεφάλι, με τον εξαφανισμένο φέτος Σβαμπ στα χαφ, με τον σκασμένο Μπισεσβαρ εξτρέμ και με τον αριστερό μπακ Σιντκλει να τον αντικαθιστά, με τον Μουργκ μόνο διαθεσιμο δεξί εξτρέμ και με τον Τειλορ του πεντοχιλιαρου όταν ο Μουργκ κουράστηκε…

Χωρίς τους Σαστρε, Βαρέλα, Μιχαϊλίδη, Κουρτιτς, Αντριγια, Καντουρι, Ζαμπα και Ολιβέιρα. Και στο ημίχρονο έχασες και τον Κρεσπο.

Και μας πέρασες στους 8.

Ότι και να πούμε για σένα είναι λίγο. Μεινε εδώ για 10 χρόνια.

±++++++
Άβαταρ μέλους
dim72

Δημοσίευση από dim72 »

Μπορεί να το σηκώσει στα Τίρανα με βασικό τον Κουλιεράκη!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τόσο καιρό έγραφα ότι είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στον ΠΑΟΚ για να μην βρεθούν συνοπαδοι και κάνουν συγκρίσεις με άλλους προπονητές του παρελθόντος.
Νομίζω ότι τώρα απέδειξε σε όλους ότι είναι και ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Μεγάλε Ιβαν σε ευχαριστούμε που τον έφερες πίσω.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Υποκλίνομαι στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ραζβάν.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Έβαλε 2 αριστερά μπάκ και 2 δεξιά και τους κατούρησε..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω θα ξανακανω το ιδιο σχολιο που εκανα και μετα το πρωτο παιχνιδι με τους βελγους το οποιο ειρωνευτηκαν καποιοι γιατι προφανως δεν το καταλαβαν και δεν με νοιαζει επιπλεον...

''Παντως στα οσα χρονια παρακολουθω ποδοσφαιρο δεν ξερω αν εχω ξαναδει τοσα πολλα παιχνιδια στα οποια μια ομαδα να παιρνει θετικα αποτελεσματα με ιδια η ακομα και χειροτερη αποδοση απο τον αντιπαλο της.Καρμα? Θετικη ενεργεια? Ο αρχοντας του μεταφυσικου ειναι ο Ραζβαν...PSG ακους?
''
icue

Δημοσίευση από icue »

Δωστε σε αυτον τον ανθρωπο το καλοκαιρι τους παικτες που θελει, χωρις εκπτωσεις. Αν υπαρχει ενας προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να το αξιζει αυτο, δεν ειναι αλλος απο τον Λουτσεσκου.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Το έχω γράψει πολλές φορές. Ο άνθρωπος είναι μετρ της ψυχολογίας. Είναι το πιο σημαντικό προσόν για ένα προπονητή. Το ότι κρατά μια οικογένεια τριάντα ξεχωριστά άτομα αυτό μόνο η ρομποτική ίσως να μπορέσει να το εξασφαλίσει. Πάλι δύσκολο γιατί όλο και κάποια τεχνική δυσλειτουργία θα υπάρξει!!

Παρουσιάζει τα γνωστά του θέματα, δεύτερο παιχνίδι ενώ φαίνεται αναίτια η χρησιμοποίηση του μπισε από την αρχή του παιχνιδιού και επιπλέον στα άκρα εκείνος επιμένει. Έχει και το κόλλημα να μην κάνει αλλαγή στο ημίχρονο και ρισκάρουμε με εγκεφαλικό ως το 60.
Οκ, σκουπιδακια για κάτω από το χαλάκι.
Μετρ ανάλυσης της ατομικής ψυχοσύνθεσης, με ένα σκουφί σαν το κοκαλάκι της νυχτερίδας!
Ή πολιτική και ο πρωταθλητισμός κρίνονται από τα αποτελέσματα, επίσης.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Πόσες φορές το σκέφτομαι, προσπαθω... με 4-5 προσθήκες καλών ποδοσφαιριστών, τι ομάδα θα έφτιαχνε, τι παιχνίδια θα βλέπαμε στην Ευρώπη.
Είναι μεγάλη ευκαιρία. Να βγάζεις και να προωθεις νέους παίκτες, να φέρνεις φυσιολογικους ποδοσφαιριστές. Να γίνουμε πρότυπό στα Βαλκάνια. Ένας μικρός αγιαξ.
Αν όπως φαίνεται ταιριάξει και ο Μποτο, ίσως μιλάμε σε μια διετία για σύλλογο βιομηχανικής παραγωγής......
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Φέρτε του τη Μαρσέιγ να την σκίσει :!: :!: :!:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”