Gent - ΠΑΟΚ 22:00 17/3 CosmoteSports
Re: Gent - ΠΑΟΚ 22:00 17/3 CosmoteSports
Και μαλιστα γυρνας Αουγκουστο πισω και βαζεις Σοαρες μπροστά ως δεκαρι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι γιατί ο αουγκουστο κ ο Σβαμπ πετάνε. Μην ακούτε τον σπικερ μόνο
northernlights έγραψε:Φαινεται μουδιασμενη η ομαδα, και να βαλουν αλλο γκολ παλι περναμε
Sent from my SM-N975U using Tapatalk
Αμα μετρούσαν τα εκτός έδρας γκολ θα ήμασταν ήδη αποκλεισμένοι από τον προηγούμενο γύρο.

δεν ειναι δυνατον να μην βγει στο ημιχρονο καποιος απο τους βιειρινια-μπισεσβαρ-σβαμπ
το οτι δεν χανουμε παιζοντας με 8 παικτες και 30% κατοχη ειναι ενα μικρο θαυμα, ας ειναι καλα ο κρεσπο
το οτι δεν χανουμε παιζοντας με 8 παικτες και 30% κατοχη ειναι ενα μικρο θαυμα, ας ειναι καλα ο κρεσπο
-
Για μένα η μαύρη τρύπα είναι ο Σβαμπ ούτε ο Μπισεβαρ ούτε ο Μουργκ .Απλά ο Μουργκ είναι για 5χ5 όχι για κανονικό ποδόσφαιρο. Μπαίνει ο Όφοε ανάμεσα τους και ο Σβαμπ είναι τόσο Άργος μα τόσο Άργος λες και είναι βετεράνος. Φτιάχνουν μια τετράδα από εκεί και ο Μπισεβαρ με τον Βιερίνια παίζουν ενάντια 4 .
Το κεντρο δεν εχει δωσει απολυτως τιποτα, ουτε κρατημα, ουτε πασα ευκολη, ουτε περιστροφες.
Λιγο ψυχραιμια, μυαλο θελει και θα τους σπασουμε τα νευρα
Λιγο ψυχραιμια, μυαλο θελει και θα τους σπασουμε τα νευρα
Άμυνα από ατσάλι, δεν μπορούν να τελειώσουν φάσεις οι άλλοι. Κρίμα που δεν κάνουμε καθόλου αντεπιθέσεις όμως...
παντως αυτα που βλεπουμε σημερα παλι απο μουρκ ειναι αδιανοητα.. το παιδι απλα δεν κανει.. ας βαλει οποιοδηποτε.. ειναι απιστευτο.. ο μπισε ηταν να μπει στο 70.. δεν κρινεται γιατι αυτο μπορει να δωσει , το ιδιο και ο αντρε.. αλλα μουρκ , αγκουστο αποκρουστηκοι... και οι 2 παλιοι τρυπα του οζοντος.. χαφ μονο ο τσιγγαρας προσπαθει να κανει κατι ..
μακαρι να ειχαμε εστω καντουρι.. δεν υπαρχει τιποτα στον παγκο.. τσολακ και μιτριτσα.. αυτα.. μετα φταει ο λουτσε κατα μερικους που δεν βαζει καλυτερους μεσα..
μονο με θαυμα περναμε.. μακαρι να γινει ..
αχ ρε φελλοι ( κουρτιτς και ζιφκο) τζαμπα καρτες.
μακαρι να ειχαμε εστω καντουρι.. δεν υπαρχει τιποτα στον παγκο.. τσολακ και μιτριτσα.. αυτα.. μετα φταει ο λουτσε κατα μερικους που δεν βαζει καλυτερους μεσα..
μονο με θαυμα περναμε.. μακαρι να γινει ..
αχ ρε φελλοι ( κουρτιτς και ζιφκο) τζαμπα καρτες.
Ότι να'ναι - βάλε τον Σοάρες σε αυτόν τον αγώνα να δούμε χαίρι και που είναι ο Κούτσιας και ο Ντέλιας θα είχε ήδη χατ τρικ. Πραγματικά ότι να'ναι. Με μισή ομάδα, πάμε να βγάλουμε λαγό από τον κώλο μας και θέλουμε να είναι και ρόζ. Φτάνει πια. Αηδία έχει καταντήσει.
- Dimitris_L4
εφιαλτικό πρωτο ημίχρονο.. Δν ξέρω πως μπορουμε να προκριθουμε... Δε βρίσκω τρόπο... Αλλά ΠΑΟΚ είσαι...
Η ομάδα έχει 5 εν δυνάμει βασικούς εκτός αποστολής.
Δεν είναι μόνο ο Κουρτιτς με τον Ζιφκο ,αλλά και ο Καντουρι με τους Σαστρε ,Ζαμπα.
Ναι αν προκριθουμε θα μιλάμε για ηρωική πρόκριση, πως να το κάνουμε;
Πάντα με βάσει το ροστερ γενικότερα και το διαθέσιμο ροστερ ειδικότερα.
Δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα;
Και αυτοί λογικά δεν θα συνεχίσουν σε αυτό τον ρυθμό.
Ας ελπίσουμε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων οι Σιντγκλει,Μιτριτσα,Σοαρες, όταν θα μπουν και να αντέξουμε μέχρι το τέλος.
Δεν είναι μόνο ο Κουρτιτς με τον Ζιφκο ,αλλά και ο Καντουρι με τους Σαστρε ,Ζαμπα.
Ναι αν προκριθουμε θα μιλάμε για ηρωική πρόκριση, πως να το κάνουμε;
Πάντα με βάσει το ροστερ γενικότερα και το διαθέσιμο ροστερ ειδικότερα.
Δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα;
Και αυτοί λογικά δεν θα συνεχίσουν σε αυτό τον ρυθμό.
Ας ελπίσουμε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων οι Σιντγκλει,Μιτριτσα,Σοαρες, όταν θα μπουν και να αντέξουμε μέχρι το τέλος.
-
- WestBlock4
Πραγματικά απίστευτο ότι το ημίχρονο έκλεισε 1-1. Βέβαια ας έχουμε κ εμεις τυχη σε ένα παιχνίδι.
Βιερινια μούργκ γι μενα είναι σαν ν μην υπάρχουν στο γήπεδο.
Κ κατι πρέπει ν γίνει με το άγχος που βγάζουν, συνέχεια λαθη
Βιερινια μούργκ γι μενα είναι σαν ν μην υπάρχουν στο γήπεδο.
Κ κατι πρέπει ν γίνει με το άγχος που βγάζουν, συνέχεια λαθη
- hasio_john
Πρέπει να βάλει τον Μιτριτσα ΆΜΕΣΑ ..
Δεν ξέρω μάγκες, αλλά νομίζω πως πρέπει να ελπίζουμε μόνο στην δύναμη του σκουφιού!
Αμήν...
Δεν ξέρω μάγκες, αλλά νομίζω πως πρέπει να ελπίζουμε μόνο στην δύναμη του σκουφιού!
Αμήν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Πέμ 17 Μαρ 2022, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν μπορουμε να βγουμε μπροστα γιατι σχεδον ολοι ειναι αργοι.Οι 'σημαιες' στα αριστερα ανεμιζουν και οι βελγοι κανουν παρελαση.Χρειαζομαστε μισο θαυμα ακομα.GI4NNEN4 έγραψε:Λες και αντιμετωπίζουμε την Τσελσι. Κουδούνια μας έχουν κάνει, τι εικόνα είναι αυτη;