Απ' ότι βλέπω, δεν έχεις και κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με τις πρώτες πρωινές ώρες....Magpies4 έγραψε:Οτι εδώ που είμαι είναι 4 το πρωί!!!
Στις 05:06 έφτιαξες λογαριασμό στο paokmania!
Στην Βιρμανία βρίσκεσαι;
Απ' ότι βλέπω, δεν έχεις και κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με τις πρώτες πρωινές ώρες....Magpies4 έγραψε:Οτι εδώ που είμαι είναι 4 το πρωί!!!
Αυτό που λες για το μιτριτσα εγώ πιστεύω ότι θα γίνει με το Μπισε λόγο κούρασης. Θα τον βάλει στο 70 για ένα ποιοτικό 20λεπτο και πιθανή παράταση.freemind έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Η σύνθεση σύμφωνα με την σφίνα:
Πασχαλάκης
Λύρατζης - Ingason - Crespo - Vieirinha
Τσιγγάρας - Schwab
Mitrita - Douglas - Biseswar
Akpom
πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει με τον Μουργκ νομίζω γιατί τον ενδιαφέρει το 0 στην άμυνα
ο Μιτρίτσα θα μπει μετά το 60-70 αν χρειαζόμαστε γκολ ή και για να τρυπήσει την κουρασμένη άμυνα τους
βέβαια η εικόνα του Μουργκ ήταν απογοητευτική προχθές
δεν ξέρω θα δούμε
Αυτό είναι integrationNikLiverpool έγραψε:10 η ώρα μια χαρά8 Αγγλίας μόλις θα χουν πάει τα μικρά για ύπνο και επιτέλους θα μπορώ να δω ένα ματσάκι ήρεμα χωρίς να φωνάζουν ότι θέλουν cbeebies και όχι football
Ε καλα εισαι βρε...Αν ηταν στις 8 θα ξεκινουσε 2 και θα τελειωνε 4. Ασε που με την υπερενταση δεν θα κοιμοσουν.Magpies4 έγραψε:Οτι εδώ που είμαι είναι 4 το πρωί!!!
Από τον Ατρόμητο δεν χάσαμε 2-0?Anthimox έγραψε:0-0 σβηστό το βλέπω το παιχνίδι.
Εντυπωσιακό ότι φέτος όλες οι ήττες μας ήταν με ένα γκολ διαφορά. Σε κανένα παιχνίδι δεν έχουμε ηττηθεί με δύο γκολ και πάνω. Η Γάνδη, αν θέλει να προκριθεί στην κανονική διάρκεια, θα πρέπει να γίνει η πρώτη για φέτος ομάδα που θα το καταφέρει.
Έχω εμπιστοσύνη στο Ρουμάνο. Όταν κυκλώνει ένα παιχνίδι και αφιερώνει την προετοιμασία για αυτό, η ομάδα παρουσιάζεται πάντα καλή. Δεν θυμάμαι ούτε ένα must win παιχνίδι για την ομάδα με Λου στον πάγκο που να μην είμασταν ανταγωνιστικοί.