δεν είπα το αντίθετο, το τελικό αποτέλεσμα της μάχης έδωσα.navigator11 έγραψε:Σεμνά, σικ. Το παιχνίδι είναι ζόρικο. Θα γίνει μεγάλη μάχη.Sick Bastard έγραψε:έλα έχουμε ήδη περάσει, πάμε για το παρακάτω
Υγ Πέρνα, μωρή κάργια ώρα![]()
Gent - ΠΑΟΚ 22:00 17/3 CosmoteSports
- Sick Bastard
Re: Gent - ΠΑΟΚ 22:00 17/3 CosmoteSports
Μεσα μου παρακαλαω να σκοραρουμε πρωτοι, να εχουμε μια (σχετικη) ηρεμια που θα μας δινει το γκολ κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου να το παμε ετσι μεχρι το τελος και να πανηγυρισουμε τη μεγαλη προκριση. Ή ακομη καλυτερα κατι σε φαση Βασιλεια - ΠΑΟΚ 0-3. Πολυ φοβαμαι ομως οτι θα εχουμε πολυ αγχος μεχρι το τελος και ελπιζω να παννηγυριζουμε το βραδυ εστω και ετσι.
μου αρέσει το "καλός ο Άκπομ αλλά δεν έχει το γκολ"
φέτος έχει βάλει 10 γκολ και 4 ασσίστ χωρίς να εκτελεί στημένα, ενώ μέχρι πριν 1.5 μήνα μοιραζόταν τον χρόνο με τον Σφιντέρσκι και πλέον παίρνει και αρκετά λεπτά ο Τσόλακ
έχει 1 γκολ λιγότερο από τον "φονιά" Ελ Αραμπί, που εκτελεί τα πέναλτι του γαύρου και παίζει περισσότερο και με καλύτερα εξτρέμ δίπλα του
φέτος έχει βάλει 10 γκολ και 4 ασσίστ χωρίς να εκτελεί στημένα, ενώ μέχρι πριν 1.5 μήνα μοιραζόταν τον χρόνο με τον Σφιντέρσκι και πλέον παίρνει και αρκετά λεπτά ο Τσόλακ
έχει 1 γκολ λιγότερο από τον "φονιά" Ελ Αραμπί, που εκτελεί τα πέναλτι του γαύρου και παίζει περισσότερο και με καλύτερα εξτρέμ δίπλα του
- Leopontios
οι επόμενες 10 ώρες είναι κρίσιμες!
πίεση ψηλά και γεμάτο δυνατό παιχνίδι στο κέντρο
να μην γυρίσουμε με τίποτα προς τα πίσω και κλειστουμε
αυτή η ομάδα είναι χειρότερη και από τη Μιντιλαντ και από την Κοπεγχάγη που αντιμετωπίσαμε φέτος
έχουμε απουσίες αλλά και αυτοί που είναι διαθέσιμοι είναι ικανοί να μας φέρουν την πρόκριση
περιμένω μεγάλο παιχνίδι από τον μπισεσβαρ
εάν τους διασπάσουμε τα ακραία μπακ
την αμυντική τους τριάδα την θεωρώ ιδιαίτερα ευάλωτη στο τσαφ
ο γερμανός διαιτητής τον έχω στο μυαλό μου γιατί περιμένω να παίξει καλά αυτούς και όχι εμάς αλλά άμα κρατήσουμε το 0 στην άμυνα στο 1ο ημίχρονο
μετά στο 2ο ημίχρονο που θα ανοιχτούν, θα τους κάνουμε 1 τουλάχιστον γκολ!
για την ακρίβεια βλέπω αδύνατο το πως δεν θα φάνε αυτοί γενικά στο σημερινό παιχνίδι ένα τουλάχιστον γκολ από εμάς με τον ένα η τον άλλο τρόπο!
πίεση ψηλά και γεμάτο δυνατό παιχνίδι στο κέντρο
να μην γυρίσουμε με τίποτα προς τα πίσω και κλειστουμε
αυτή η ομάδα είναι χειρότερη και από τη Μιντιλαντ και από την Κοπεγχάγη που αντιμετωπίσαμε φέτος
έχουμε απουσίες αλλά και αυτοί που είναι διαθέσιμοι είναι ικανοί να μας φέρουν την πρόκριση
περιμένω μεγάλο παιχνίδι από τον μπισεσβαρ
εάν τους διασπάσουμε τα ακραία μπακ
την αμυντική τους τριάδα την θεωρώ ιδιαίτερα ευάλωτη στο τσαφ
ο γερμανός διαιτητής τον έχω στο μυαλό μου γιατί περιμένω να παίξει καλά αυτούς και όχι εμάς αλλά άμα κρατήσουμε το 0 στην άμυνα στο 1ο ημίχρονο
μετά στο 2ο ημίχρονο που θα ανοιχτούν, θα τους κάνουμε 1 τουλάχιστον γκολ!
για την ακρίβεια βλέπω αδύνατο το πως δεν θα φάνε αυτοί γενικά στο σημερινό παιχνίδι ένα τουλάχιστον γκολ από εμάς με τον ένα η τον άλλο τρόπο!
Σε πιθανο διλημα Μουργκ βασικος δεξια και Βιερινια αριστερο μπακ η Σιντκλει αριστερο μπακ και Βιερινια μπροστα εγω θα επελεγα το δευτερο αν και νομιζω πως ο Λουτσεσκου δεν το σκεφτεται καν.
- ΑποστόληςΑ
Δε με ενδιαφερει ποιοι θα παιξουν.
Λιονταρια ολοι για τη νικη!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Λιονταρια ολοι για τη νικη!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
- john4serres
Native american γίναμε.
Ο αετός πάει στην έδρα των βουβαλιών με σήμα έναν ινδιάνο.
Ο αετός πάει στην έδρα των βουβαλιών με σήμα έναν ινδιάνο.
- kataramenos5
-
Ε δύο επιλογές έχουμε. 19:45 και 22:00. Δεν είναι πρώτη φορά 10 το ματς στην Ευρώπη. Ποια η διαφορά σήμερα???Magpies4 έγραψε:Το παιχνίδι είναι στις 10 το βράδυ; Είμαστε σοβαροί;
Για αρχή μια χαρά και συμφωνώ.joshua έγραψε:Σε πιθανο διλημα Μουργκ βασικος δεξια και Βιερινια αριστερο μπακ η Σιντκλει αριστερο μπακ και Βιερινια μπροστα εγω θα επελεγα το δευτερο αν και νομιζω πως ο Λουτσεσκου δεν το σκεφτεται καν.
Αλλά τι θα γίνει στο 60 που θα θέλει αλλαγή ο Σιντκλευ αλλά και ο Βιειρίνια;
Είναι πραγματικά απίστευτο σχεδόν σε κάθε ματς κάνουμε αλλαγή στο αριστερό μπακ.
Οπότε δε νοείται να ξεκινήσουν και οι 2 βασικοί, και δεν είναι κόλλημα του Λουτσέσκου, αλλά τεράστια ανορθογραφία στο ρόστερ.
- NikLiverpool
10 η ώρα μια χαρά
8 Αγγλίας μόλις θα χουν πάει τα μικρά για ύπνο και επιτέλους θα μπορώ να δω ένα ματσάκι ήρεμα χωρίς να φωνάζουν ότι θέλουν cbeebies και όχι football