22. Stefan Schwab
- ΑποστόληςΑ
Re: 22. Stefan Schwab
Νομίζω (από αυτά που βλέπω, ούτε στις προπονήσεις είμαι ούτε ξέρω τι βλέπει κάθε μέρα ο Λούτσε) ότι ο συμπαθέστατος Σβαμπ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα θέλω της ομάδας. Βαρύ σκαρί, αργός και καταπονημένος δεν θυμίζει σε τίποτα τον περυσινό Στέφαν.
Τωρα αν θα μείνει για 10 ματς αλλαγή και άλλα 5-6 βασικός για ροτέισον δεν ξέρω.
Βέβαια να πούμε ΄τι έφαγε πολύ κουπί από Αύγουστο
Τωρα αν θα μείνει για 10 ματς αλλαγή και άλλα 5-6 βασικός για ροτέισον δεν ξέρω.
Βέβαια να πούμε ΄τι έφαγε πολύ κουπί από Αύγουστο
Πρέπει να κανείς ματς σαν αυτά που έκανες περυσι αν θελουμε να έχουμε βάσιμες ελπίδες.
Μπενφικα Μπεσίκτας ,π.ο,γαύρο στον τελικό ένα κέντρο μόνος σ ήσουν . Άντε αγόρι μου πάρε μπρος…
Μπενφικα Μπεσίκτας ,π.ο,γαύρο στον τελικό ένα κέντρο μόνος σ ήσουν . Άντε αγόρι μου πάρε μπρος…
- Sick Bastard
- navigator11
Υιοθετώ! Σήμερα πρέπει να δούμε αφηνιασμένο Στέφαν. Απόλυτα συγκεντρωμένο και με μυαλό στις ... 1926 τουλάχιστον στροφές. Έχω φωνή ότι από στημένο του θα σκοράρουμε.Sick Bastard έγραψε:Μπες και γάμησέ τους.
- ΑποστόληςΑ
- Sick Bastard
ABOLEYTOI έγραψε:πήρες εργολαβία τους Αυστριακούς σικ;
Αυτοί καλούνται να βγάλουν τα καστάνεν απ τη φωτηρεν
αχαχουχα καλό ε;

- Μπαρκαρούτσος
εμένα μ'άρεσε και μπράβο σου που το είπες.
Στο θέμα μας, κομβικός ο ρόλος του Στέφανου. Περιμένουμε πολλά σήμερα, πάσες κυρ Στέφανε και καθαρά μαρκαρίσματα κυρ Στέφανε και κλεψίματα, πολλά κλεψίματα για να το κάψουμε κυρ Στέφανε.
Στο θέμα μας, κομβικός ο ρόλος του Στέφανου. Περιμένουμε πολλά σήμερα, πάσες κυρ Στέφανε και καθαρά μαρκαρίσματα κυρ Στέφανε και κλεψίματα, πολλά κλεψίματα για να το κάψουμε κυρ Στέφανε.
Αν ο Στέφαν είναι καλά θα αποδώσει στα γνωστά του στάνταρ. Το φετινό πρόβλημα με τους κοιλιακούς ήταν καθοριστικό στην απόδοση του. Παρόλα αυτά είναι πάντα εκεί όταν η ομάδα των χρειάστηκε. Μακάρι να είναι καλός σήμερα στο πιο σπουδαίο μας ματς μέχρι τώρα στην σεζόν .
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
- PAOK_Antarctica