Gent - ΠΑΟΚ 22:00 17/3 CosmoteSports
Re: Gent - ΠΑΟΚ 22:00 17/3 CosmoteSports
Κοβιντ είναι κατά 99%
Το έγραψε κάποιος σε κάποιο σχόλιο σε σάιτ κατά τις 3 το μεσημέρι και εκείνη την στιγμή νόμιζα ότι είχε κάνει λάθος. Ότι κάτι άλλο ήθελε να πει.
Τελικά είχε inside info...
Μετρημένα κουκιά τώρα...
Αφανα της καρδιάς μας πάλι σε εσένα πέφτει ο κλήρος.
Σφιξε τα δόντια και παίξε το 42ο στα 45 φετινά ματς..
Το έγραψε κάποιος σε κάποιο σχόλιο σε σάιτ κατά τις 3 το μεσημέρι και εκείνη την στιγμή νόμιζα ότι είχε κάνει λάθος. Ότι κάτι άλλο ήθελε να πει.
Τελικά είχε inside info...
Μετρημένα κουκιά τώρα...
Αφανα της καρδιάς μας πάλι σε εσένα πέφτει ο κλήρος.
Σφιξε τα δόντια και παίξε το 42ο στα 45 φετινά ματς..
Δεν υπήρχε περίπτωση έτσι κι αλλιώς να μην ξεκινήσει ο Μπίσε, δηλαδή ήταν αναπληρωματικός με τη Μίντιλαντ για να είναι τώρα;ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν δεν παίξει ο El Kaddouri, αναγκαστικά θα ξεκινήσει ο Biseswar.
-
Άσε μας ρε Καντουρί. Άντε φτάνει, αγανακτήσαμε και οι τελευταίοι με την πάρτη σου.
Υ.Γ. Πρόκριση αλά ΠΑΟΚ μυρίζει, Μαλίν και τα σχετικά...
Υ.Γ. Πρόκριση αλά ΠΑΟΚ μυρίζει, Μαλίν και τα σχετικά...

Πάρτε τα φάρμακα σας, τα τσιγάρα σας , τα ποτά σας...ότι τον ηρεμεί τον καθένα τέλος πάντων και προετοιμαστείτε για δράμα....
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!!
-
Ναίnunies4 έγραψε:Πάρτε τα φάρμακα σας, τα τσιγάρα σας , τα ποτά σας...ότι τον ηρεμεί τον καθένα τέλος πάντων και προετοιμαστείτε για δράμα....
Εμείς με τα πιεσόμετρα και τα χάπια και ο μαροκινός με ένα ντεπονάκι για τις μυαλγίες και τον πονοκέφαλο.
Έχω κακό προαίσθημα, αλλά είμαι ήρεμος … δεν ξέρω τι μου συμβαίνει, γαμησε τα

It is what it is....ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ναίnunies4 έγραψε:Πάρτε τα φάρμακα σας, τα τσιγάρα σας , τα ποτά σας...ότι τον ηρεμεί τον καθένα τέλος πάντων και προετοιμαστείτε για δράμα....
Εμείς με τα πιεσόμετρα και τα χάπια και ο μαροκινός με ένα ντεπονάκι για τις μυαλγίες και τον πονοκέφαλο.
Ο καθένας όσο βαστάει...
Και εμείς δόξα το Θεό έχουμε σκληραγωγηθει από (και με) τον ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες....
Αν και έχω καταλήξει ότι πολύ πιθανό όταν έρθει η ώρα...από ΠΑΟΚ θα πάμε...
Χαρούμενες σκέψεις όμως τώρα....
- PAOK_Antarctica
Ατσαλωθείτε.
Θα προκριθούμε αλλά θα είναι transformative experience.
Μετά θα βλέπουμε την ζωή με άλλο μάτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_Antarctica την Τρί 15 Μαρ 2022, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Πότε φεύγουν για Βέλγιο ?
Αυτοί είναι ικανοί να ανακοινώσουν δύο τρεις ακόμα με ίωση (??).
Καλά. όσοι μείνουν και μπορούν να παίξουν, να τα δώσουν όλα σαν να μην υπάρχει αύριο μέχρι τέλους.
Αυτοί είναι ικανοί να ανακοινώσουν δύο τρεις ακόμα με ίωση (??).
Καλά. όσοι μείνουν και μπορούν να παίξουν, να τα δώσουν όλα σαν να μην υπάρχει αύριο μέχρι τέλους.
-
PAOK_Antarctica έγραψε:Ατσαλωθείτε.

- kataramenos5
Ελα ρε πρωτη φορα θα ναι? Εχουμε επιζησει απο τοσα ΠΑΟΚ Αγιαξ. Εκεινο το μισο γκολ του σαλπι στο 3-3 εκανα κανα 6μηνο να το ξεπερασω.PAOK_Antarctica έγραψε:Ατσαλωθείτε.
Για οσους δε θυμουνται, αρχισε να φυσαει μιση ωρα πριν το παιχνιδι, εφυγε ο καυσωνας που θα ελιωνε τους Ολλανδους καθως και η αποπνικτικη υγρασια. το χορταρι πλεον δε γλιστρουσε τοσο κι ετσι η μπαλα δε περασε ολοκληρη τη γραμμη
Τι με λετε τωρα....
Α και κατι ακομα.. οταν τα πραματα σκουραινουν τριγυρω, οταν κι οι αισιοδοξοι λυγανε, αυτη η ομαδα για καποιο περιεργο μεταφυσικο λογο μεγαλουργει. Εγω τα σιγουρακια φοβαμαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 15 Μαρ 2022, 21:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gent - ΠΑΟΚ 22:00 17/3 CosmoteSports
καταραμενε και εγω το ιδιο σκεφτηκα. Αυτο που εγραψες στις τελευταιες σου φρασεις. Πιο σιγουρος νιωθω τωρα
Πόσο αλήθεια πράγματι !!!kataramenos5 έγραψε: Α και κατι ακομα.. οταν τα πραματα σκουραινουν τριγυρω, οταν κι οι αισιοδοξοι λυγανε, αυτη η ομαδα για καποιο περιεργο μεταφυσικο λογο μεγαλουργει. Εγω τα σιγουρακια φοβαμαι.
- PAOK_Antarctica
Ναι αλλά έτσι δεν μετατρέπεται αυτό το ματς σε σίγουρο;
Άρα;;
Άρα;;