Ήδη γράφεται πως αποχωρούν από την Ροστόφ οι παρακάτω:
https://www.transfermarkt.com/armin-gig ... ler/651269
https://www.transfermarkt.com/pontus-al ... ler/300532
Ενδιαφέροντα πρότζεκτ στις ηλικίες που μας λέγεται πως θα κατευθυνθούμε με Μπότο και από ομάδα που μπορεί να υπάρξει συμφωνία το καλοκαίρι. Προς το παρόν, συζητάνε για επιστροφή στην Σουηδία.
Για τον Erik Botheim της Κράσνονταρ που αναφέρθηκε σε προηγούμενες σελίδες, βρίσκεται στην Νορβηγία και προπονείται με την προηγούμενη ομάδα του, τη Bodø/Glimt. Η Κράσνονταρ γενικά, έχει ήδη αρκετές απώλειες.
Μία από αυτές ο Christian Ramirez, είναι 27 χρονών, αριστερό μπακ από το Εκουαδόρ
https://www.transfermarkt.com/cristian- ... ler/189485
Μέχρι στιγμής δήλωσε πως δεν επιστρέφει στην πατρίδα του, σε αντίθεση με τους περισσότερους Βραζιλιάνους του ρωσικού πρωταθλήματος.
Ο Ayrton Lucas αριστερό μπακ της Σπαρτάκ, κλείνει στην Φενέρ.
Ο Douglas Santos αριστερό μπακ της Ζενίτ ενδιαφέρει λένε την Μπαρτσελόνα.
O DIego Laxalt ,διεθνής Ουρουγουανός αριστερός μπακ είναι σε συζητήσεις με την Penarol.
Ο Πολωνός Maciej Rybus προς το παρόν παραμένει στην Μόσχα.
Καλές κινήσεις μεσοεπιθετικά θα ήταν ο Σουηδός Sead Haksabanovic και ο Δανός Anders Dreyer, οι οποίοι όμως επιστρέφουν προς το παρόν στις πατρίδες του, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το καλοκαίρι.
Δεν βρήκα πληροφορίες για το τι θα κάνει ο 24χρονος Κολομβιανός φορ Mateo Cassierra της Σότσι, ο οποίος έχει φέτος 8 γκολ, 4 ασσιστ σε 13 συμμετοχές.
https://www.transfermarkt.com/mateo-cas ... ler/362667
Έξτρα κίνηση: ο 25χρονος Κορεάτης κεντρικός χαφ (17 συμμετοχές, 2 γκολ-3 ασσίστ) In-beom Hwang που μάλλον αποχωρεί από την Ρουμπίν Καζάν. Τώρα που κάναμε την άρχη στο βόλει
https://www.transfermarkt.com/in-beom-h ... ler/365394
Από την Ουκρανία, όλοι σχεδόν οι παίκτες φεύγουν τραυματισμένοι ψυχικά, καθώς βρέθηκαν ξαφνικά εγκλωβισμένοι στην εμπόλεμη ζώνη. Δεν νομίζω πως θα μπορούσε κάποιος να προσφέρει άμεσα αυτή τη σεζόν.
-Η Σαχτάρ είχε διαβεβαιώσει τους παίκτες της, πως ήταν ασφαλές να παραμείνουν στο Κίεβο και πως θα τους διασφάλιζε ασφαλή διέξοδο από την χώρα τουλάχιστον 3 μέρες πριν από κάποια πιθανή εισβολή, παρά τις απειλές του Πούτιν. Και τελικά κατέληξαν να ξυπνήσουν την ημέρα εισβολής από τις σειρήνες του πολέμου, οπότε γενικά δεν τους βλέπω να επιστρέφουν. Όλοι οι ξένοι παίκτες της ενδιαφέρουν τοπ ευρωπαικές ομάδες και οι Βραζιλιάνοι έχουν ήδη γυρίσει πατρίδα τους. Οι περισσότεροι θα μείνουν δανεικοί εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν.
-Η Ντιναμό Κιέβου του μπαμπά Λουτσέσκου έχει μόλις 3 ξένους ποδοσφαιριστές στις θέσεις που μας ενδιαφέρουν.
Ο Benjamin Verbic, 28 χρονών διεθνής Σλοβένος αριστερός εξτρέμ (13 συμμετοχές, 3 γκολ-2 ασσίστ), επέστρεψε στην χώρα του με την βοήθεια της πολωνικής κυβέρνησης με πολλή ταλαιπωρία και προπονείται με τοπική ομάδα. Το συμβόλαιο του λήγει τον Δεκέμβρη του 22' και ίσως μερικές κουβέντες για το περιβάλλον της Θεσσαλονίκης από τον Κούρτιτς να τον έπειθαν για το καλοκαίρι.
Ο Ουρουγουανός αριστερός εξτρέμ Carlos De Pena είχε εγκλωβιστεί με τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του Vitinho, στο ξενοδοχείο με τους Βραζιλιάνους της Σαχτάρ. Κατάφερα να διαφύγουν με τρένο προς την Ρουμανία. Ο πρώτος επέστρεψε στην πατρίδα του και θα υπογράψει μάλλον στην National και για τον δεύτερο ενδιαφέρεται επίσημα η Botafogo.
Οι υπόλοιπες Ουκρανικές ομάδες δεν έχουν κάτι να ξεχωρίζει στις θέσεις που μας ενδιαφέρουν, με εξαίρεση τον Olivier Thill της Vorskla Poltava, 25 χρονών κεντρικό μέσο από το Λουξεμβούργο, ο οποίος φέτος έκανε μια πολύ καλή σεζόν με 10 γκολ-8 ασσίστ σε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
https://www.transfermarkt.com/olivier-t ... ler/287015