Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
μέσα είσαι παγωτατζήη!!
μαζί σου...
πάμε να τον απαγάγουμε θα έλεγα αλλά τέτοιος αληταράς που είναι μάλλον θα φάμε τις μάπες μας χαχαχα
μαζί σου...
πάμε να τον απαγάγουμε θα έλεγα αλλά τέτοιος αληταράς που είναι μάλλον θα φάμε τις μάπες μας χαχαχα
- paoki_sweden
καλά ρε αδερφέ μου ένα χρόνο με τον Παυλάρα δεν έμαθες τίποτα

- pagotatzis
βρε μην μασατε βρεεεεεεε
θα τον περηλαβει ο ΣΑΝΤΟΣ
θα τον περηλαβει ο ΣΑΝΤΟΣ
ω ρε φίλε να δω το σάντος σε φώτο στην προετοιμασία να δίνει σε κανέναν καμιά συγυρισμένη φάπα και τπτ άλλο!!!
ξεφύγαμε

ξεφύγαμε
δειτε και ενα παικτακι απο τα τσικο της λυων, ταλεντο με ελληνικη παρακαλω καταγωγη, αλγερινοελληνας......
http://en.wikipedia.org/wiki/Yannis_Tafer
http://en.wikipedia.org/wiki/Yannis_Tafer
-
Έχει κάποιος ολοκληρωμένη γνώμη για τα ταλέντα της Βορείου Ελλάδας ; Γιάννου (Καλαμαριά) Γούρτσας και Ανάκογλου (Σέρρες), Βασιλακάκης (Βέροια) κλπ. ; Ο ΠΑΟΚ είναι το αφεντικό στον Βορρά και αν αυτοί οι παίκτες έχουν την προοπτική να εξελιχθούν και να στελεχώσουν την ομάδα πρέπει να τους καπαρώσουμε πριν γίνουν... Κουτσιανικούληδες!
οκλοκληρωμενη αποψη δεν εχει κανενας, ακριβως επειδη δεν εχουν σχηματιστει οι παραπανω ως παικτες ακομη....ο γιαννου ειναι πολυ ταλαντουχος αλλα στον πολυ κακο απολλωνα ουτε βασικος δεν εχει παιξει ουτε προβλεπω να παιζει,διεθνης με νεων αλλα ακομη πολυ νωρις για συμπερασματα......σκεψου ουι ενα ταλεντο απο τον τελη ο καρελης που θεωρειται στην ηλικια του ο καλυτερος στραικερ δεν εχει πατησει ουτε παγκο στον τελη
γκουρτσας επαιξε περσι καποια ματς με τον μπρος προπονητη, γρηγορος δυνατος καλος παικτης κοντος σχετικα φετος πιστευω θα παιξει ως βασικος στις σερρες....ανακογλου τριπλα καλη καλο ποδι γρηγορος τεχνιτης δεκαροειδες μεγαλο ταλεντο βασικος και αυτος για φετος θελει ενδυναμωση ομως
βασιλακακη δε γνωριζω αλλα λενε οτι ειναι οτι καλυτερο εχει η βεροια παιζει στο 6 ή/και σεντερ μπακ
γκουρτσας επαιξε περσι καποια ματς με τον μπρος προπονητη, γρηγορος δυνατος καλος παικτης κοντος σχετικα φετος πιστευω θα παιξει ως βασικος στις σερρες....ανακογλου τριπλα καλη καλο ποδι γρηγορος τεχνιτης δεκαροειδες μεγαλο ταλεντο βασικος και αυτος για φετος θελει ενδυναμωση ομως
βασιλακακη δε γνωριζω αλλα λενε οτι ειναι οτι καλυτερο εχει η βεροια παιζει στο 6 ή/και σεντερ μπακ
Για να μην μαγαρίζω το topic "πού νά'ναι τώρα", αλλά και για να προλάβω όποιους κακεντρεχείς, δεν μας προτάθηκε ο Nikola Petkovic!
http://www.youtube.com/watch?v=U4o_ljj1yP4
http://www.youtube.com/watch?v=U4o_ljj1yP4
Ενας παιχτης θα κανει την διαφορα στον ΠΑΟΚ και αυτος δεν ειναι αλλος απο τον ''ΛΟΛΟ'' ή αλλιως FABIAN ESTOYANOFF ...Ξερει παρα πολλα κιλα μπαλα...Χαραμιζεται στον Πανιωνιο..
λοιπον για να μη φωναζουν τα παιδια που γραφουμε στη μεταγραφολογια για παιχτες που θελουμε(δικιο μπορει να εχουν που φωναζουν) να πω εδω τι θελω εγω.
κατα γενικη ομολογια ο ΠΑΟΚ θελει παιχτες σε 3 θεσεις για να γινει μια ομαδα για πρωταθλημα δευτερο επιθετικο,δεκαρι και δεξι μπακ
αν περασουμε στους ομιλους τα 5 εκατομυρια ευρω που θα ερθουν νομιζω μας δινουν περιθωρια να κανουμε ακομα και τις 3 αυτες κινησεις.
λοιπον εγω θελω σαλπιγγιδη,λεοναρντο,σειταριδη και μετα ας ψαξουν ολοι για τον δευτερο κατα τη γνωμη μου
κατα γενικη ομολογια ο ΠΑΟΚ θελει παιχτες σε 3 θεσεις για να γινει μια ομαδα για πρωταθλημα δευτερο επιθετικο,δεκαρι και δεξι μπακ
αν περασουμε στους ομιλους τα 5 εκατομυρια ευρω που θα ερθουν νομιζω μας δινουν περιθωρια να κανουμε ακομα και τις 3 αυτες κινησεις.
λοιπον εγω θελω σαλπιγγιδη,λεοναρντο,σειταριδη και μετα ας ψαξουν ολοι για τον δευτερο κατα τη γνωμη μου
για σαλπιγγιδη το εχω πει πριν 3 μηνες εχεις καλη μνημη μαλλον
αντε απο εδω και περα οταν θα λεω για λεοναρντο θα λεω ο ακατονομαστος για να μην κουραζω
αντε απο εδω και περα οταν θα λεω για λεοναρντο θα λεω ο ακατονομαστος για να μην κουραζω
Είναι αυτό που λέμε πάγκος εκατομυρίων για όποιον κατάλαβε...ronaldo έγραψε:λοιπον εγω θελω σαλπιγγιδη,λεοναρντο,σειταριδη και μετα ας ψαξουν ολοι για τον δευτερο κατα τη γνωμη μου