21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Δυο γκολ ενα τον Αυγουστο και ενα τον Σεπτεμβριο ολη τη χρονια,μηδεν γκολ και μηδεν ασιστ στα τελευταια 11 ευρωπαικα παιχνιδια και συζηταμε για ανανεωση...
-
xrisitsapa
Ρε Josh, εσυ δεν βλεπεις αλλαγη στην ομαδα οταν μπαινει ο Μπισε;
Οποτε παιζει ολοι οι συμπαικτες του αυτον ψαχνουν, τυχαιο;
Οποτε παιζει ολοι οι συμπαικτες του αυτον ψαχνουν, τυχαιο;
Ας μην τα βαζουμε με τον Ντιεγκο που το καλοκαιρι ηρθε με την λογικη "κατσε να δουμε αν μπορει ακομα να δωσει κατι", χωρις προετοιμασια και εφτασε να εχει παιξει 40 στα 43 ματς.
Προφανως καποια στιγμη θα εσκαγε.
Να δω στις ποσες φορες που θα δικαιωθει ο Ραζβαν θα καταλαβουμε οτι πρεπει να γινει οτι θελει ο προπονητης.
Θελει να τον ανανεωσει γιατι πιστευει οτι εχει ακομα; Ας τον ανανεωσει.
Προφανως καποια στιγμη θα εσκαγε.
Να δω στις ποσες φορες που θα δικαιωθει ο Ραζβαν θα καταλαβουμε οτι πρεπει να γινει οτι θελει ο προπονητης.
Θελει να τον ανανεωσει γιατι πιστευει οτι εχει ακομα; Ας τον ανανεωσει.
Εξαρταται το τι θεωρει ο καθενας δικαιωση γιατι νομιζω οτι εχουμε λιγακι υπερεκτιμησει τη φετινη πορεια.Δεν εχουμε κανει καποιου ειδους υπερβαση.
- PAOK_Antarctica
Εξαρτάται πως το βλέπεις.
Με ρόστερ χειρότερο από το περσινό, έχουμε κάνει καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία, καλύτερη συγκομιδή στο πρωτάθλημα και είμαστε στους 4 του κυπέλλου.
Με ρόστερ χειρότερο από το περσινό, έχουμε κάνει καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία, καλύτερη συγκομιδή στο πρωτάθλημα και είμαστε στους 4 του κυπέλλου.
Συγνώμη αλλά οι 31 βαθμοί στον δεύτερο γύρο ( σε 13 αγωνιστικες) με αυτό το ρόστερ καθιστά όχι απλά υπέρβαση αλλά άθλο. Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι συνεχίζουμε και στην Ευρώπη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 11 Μαρ 2022, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
john4serres
Δεν μπορει μεγαλωσε. Απλα παιζει γιατι το ελληνικο πρωταθλημα εχει τρισαθλιες ομαδες καθολου ενταση και ειναι εντελως στατικο. Ακομα και για την Κυπρο δεν κανει. Χαθηκαν οι παικτες να φερεις ενα δεκαρι που να μπορει να τρεξει. Ποσο δουλεμα με τον Μπισε φτανει.
Διάβασε αν έχεις όρεξη το χθεσινό άρθρο του Σπυρόπουλου στο sdna για να καταλάβεις για το τι τεράστια υπέρβαση μιλάμε..joshua έγραψε:Εξαρταται το τι θεωρει ο καθενας δικαιωση γιατι νομιζω οτι εχουμε λιγακι υπερεκτιμησει τη φετινη πορεια.Δεν εχουμε κανει καποιου ειδους υπερβαση.
Αν βαριέσαι να το βρεις μπορώ να το παραθέσω πάλι. Το έκανα σε ένα άλλο τοπικ
Αήττητοι στον 2ο γυρο, μια ανασα απο τους 8 στην Ευρωπη, με τον 36χρονο Βιερινια που στην αρχη της χρονιας οταν ανεβαινε δεν μπορουσε να γυρισει ουτε με ταξι, τον 35 χρονο Κρεσπο, τον Λυρατζη που μεχρι φετος η μονη του εμπειρια σε αντρικο επιπεδο ηταν ο Βολος οπου ηταν παγκο στα περισσοτερα ματς, τον Τσιγγαρα που δεν τον υπολογιζε κανεις στην αρχη της σεζον. τον Μπισε που στην Κυπρο φαινοταν περσι χειροτερος του Παπουλη, τον Τσουμπα που δεν μπορουσε να σταθει στην 8η της Τσαμπιον, τον κακο φετινο Ζιβκοβιτς, χωρις 10αρι αναγκαζομενος να παιζει με τον μετριοτατο (με το συμπαθειο) Αγκουστο. και τον Καντουρι μονιμως τραυματια. ΑΘΛΟΣ ειναι οχι απλα υπερβαση.joshua έγραψε:Εξαρταται το τι θεωρει ο καθενας δικαιωση γιατι νομιζω οτι εχουμε λιγακι υπερεκτιμησει τη φετινη πορεια.Δεν εχουμε κανει καποιου ειδους υπερβαση.
Οι χρόνιες κρίνονται ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.
Για την ώρα και μέχρι τώρα, συμφωνώ με τον Τζόσουα στο σχόλιο του
Για την ώρα και μέχρι τώρα, συμφωνώ με τον Τζόσουα στο σχόλιο του
Το αποτελεσμα μετραει σιγουρα αλλα θα διαφωνησω rain εν μερει...
Δεν θα κρινω την φετινη χρονια αν την αλλη εβδομαδα χτυπα ξυλο εχω 3 δοκαρια και η Γανδη με αποκλεισει με 2 φασεις.
Πρεπει να βλεπουμε και την μεγαλη εικονα η οποια αναμφισβητητα με βαση του πως ξεκινησε η ομαδα το καλοκαιρι (και με τι ροστερ) και που εχει φτασει (και με τι ροστερ) ειναι εικονα υπερβασης.
Δεν θα κρινω την φετινη χρονια αν την αλλη εβδομαδα χτυπα ξυλο εχω 3 δοκαρια και η Γανδη με αποκλεισει με 2 φασεις.
Πρεπει να βλεπουμε και την μεγαλη εικονα η οποια αναμφισβητητα με βαση του πως ξεκινησε η ομαδα το καλοκαιρι (και με τι ροστερ) και που εχει φτασει (και με τι ροστερ) ειναι εικονα υπερβασης.
Εντάξει οπτικές είναι αυτές
Εμένα το βασικό μου κριτήριο είναι αν παίξαμε μπάλα σοβαρή. Δηλαδή με σωστή νοοτροπία, με ωραία δομημένο ποδόσφαιρο, με λογική και βεβαίως με αποτελέσματα.
Ε από όλα αυτά, σε ένα βαθμό μόνο έχουμε κερδίσει τη νοοτροπία και τα αποτελέσματα, τη μισή όμως χρόνια.
Ούτε λογική έχουν πολλά από όσα κάνουμε στο χορτάρι ούτε ωραία σοβαρή μπάλα παίζουμε.
Μπορεί να πηγαίνουμε προς τα εκεί εσχάτως αλλά δε φτάσαμε ακόμα γι'αυτό και ελπίζουμε βασιμα να φτάσουμε από Σεπτέμβρη
Αλλά είμαι οφ τοπικ οπότε αυτομπαναρομαι
Εμένα το βασικό μου κριτήριο είναι αν παίξαμε μπάλα σοβαρή. Δηλαδή με σωστή νοοτροπία, με ωραία δομημένο ποδόσφαιρο, με λογική και βεβαίως με αποτελέσματα.
Ε από όλα αυτά, σε ένα βαθμό μόνο έχουμε κερδίσει τη νοοτροπία και τα αποτελέσματα, τη μισή όμως χρόνια.
Ούτε λογική έχουν πολλά από όσα κάνουμε στο χορτάρι ούτε ωραία σοβαρή μπάλα παίζουμε.
Μπορεί να πηγαίνουμε προς τα εκεί εσχάτως αλλά δε φτάσαμε ακόμα γι'αυτό και ελπίζουμε βασιμα να φτάσουμε από Σεπτέμβρη
Αλλά είμαι οφ τοπικ οπότε αυτομπαναρομαι
Το ιδιο και εγω...Με συγκεντρωση μολις 2 βαθμων περισσοτερων σε σχεση με τη περσινη χρονια το ιδιο χρονικο διαστημα και προκριση στους 8 του κονφερενς με το πιο ακριβο ροστερ σε σχεση με ολους τους αντιπαλους μας αγκωμαχοντας, εγω δεν βλεπω καμια υπερβαση.
Μιλατε επισης για το ροστερ με αναφορα σε Κρεσπο,Μπισεσβαρ,Βιερινια οταν αυτοι θα κληθουν να ανανεωσουν και στην αρχη της χρονιας ηταν ξεκαθαρη επιλογη προπονητη ενας βασικος Βιερινια και ενας βασικος Μπισεσβαρ.Οπως ειπε ο ρειν,εχουμε κερδη σε νοοτροπια νικητη,το κλαμπ ειναι δεμενο με εξαιρετικες σχεσεις μεταξυ των μελων της στοιχεια πολυ σημαντικα αλλα αγωνιστικη υπερβαση με την εικονα που εμφανιζουμε στο γηπεδο με τιποτα.
Μιλατε επισης για το ροστερ με αναφορα σε Κρεσπο,Μπισεσβαρ,Βιερινια οταν αυτοι θα κληθουν να ανανεωσουν και στην αρχη της χρονιας ηταν ξεκαθαρη επιλογη προπονητη ενας βασικος Βιερινια και ενας βασικος Μπισεσβαρ.Οπως ειπε ο ρειν,εχουμε κερδη σε νοοτροπια νικητη,το κλαμπ ειναι δεμενο με εξαιρετικες σχεσεις μεταξυ των μελων της στοιχεια πολυ σημαντικα αλλα αγωνιστικη υπερβαση με την εικονα που εμφανιζουμε στο γηπεδο με τιποτα.