συμφωνώnunies4 έγραψε:Η φωτογραφια των αδερφων στην σουιτα να πανηγυριζουν βαλσαμο στα δικα μου ματια..
Το εχω ξαναπει και ας γινω γραφικος
Απο ενα Γιωργο ξενερωμενο προτιμω 1.000.000 φορες περισοτερο εναν Γιωργο @@βλωμενο με λαθη που μεσα απο τα χρονια θα διδασκεται απο αυτα και θα γινεται σοφοτερος...
Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
-
-
+++++++++++++++++++++++++++++++++++nunies4 έγραψε:Η φωτογραφια των αδερφων στην σουιτα να πανηγυριζουν βαλσαμο στα δικα μου ματια..
Απο ενα Γιωργο ξενερωμενο προτιμω 1.000.000 φορες περισοτερο εναν Γιωργο @@βλωμενο με λαθη που μεσα απο τα χρονια θα διδασκεται απο αυτα και θα γινεται σοφοτερος...
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Η καμμενο φαγητο ή ωμο δηλαδη? Εγω προτιμω ενα Γιωργο που θα καταλαβει καποια στιγμη πως οι μεγαλες ομαδες χτιζονται με υπευθηνοτητα, σοβαροτητα και κυριως σταθεροτητα σε βαθος χρονου κι οχι με αλλαγες σχεδιων καθε χρονο. Συν το οτι απαιτειται βαθια γνωση του αντικειμενου που μονο οι επαγγελματιες διαθετουν.nunies4 έγραψε:
Οταν τα αντιληφθει και τα εφαρμοσει 10 τεμεναδες τη μερα θα του κανω.
Περασαν 10 χρονια κι ακομα τρεμουμε στα παιχνιδια με ομαδες σα τον αστερα και το Γιαννενο.
Θα συνιστούσα να χρησιμοποιείς πρώτο πρόσωπο άρα και ενικό.kataramenos5 έγραψε:Η καμμενο φαγητο ή ωμο δηλαδη? Εγω προτιμω ενα Γιωργο που θα καταλαβει καποια στιγμη πως οι μεγαλες ομαδες χτιζονται με υπευθηνοτητα, σοβαροτητα και κυριως σταθεροτητα σε βαθος χρονου κι οχι με αλλαγες σχεδιων καθε χρονο. Συν το οτι απαιτειται βαθια γνωση του αντικειμενου που μονο οι επαγγελματιες διαθετουν.nunies4 έγραψε:
Περασαν 10 χρονια κι ακομα τρεμουμε στα παιχνιδια με ομαδες σα τον αστερα και το Γιαννενο.
Αν τρέμεις εσύ με ομάδες όπως ο Αστέρας και το Γιάννενο, δεν σημαίνει ότι τρέμουν και οι υπόλοιποι.
Το βασικότερο επίσης είναι να μην τρέμει η ομάδα, κάτι που δεν προκύπτει...
-
- Mitsospaoki4
- Moderator
Συμφωνώ με Κώστα και Λευτέρη
Αν κάτι χαρακτήριζε την ομάδα του νταμπλ, αυτό ήταν η σιγουριά που σε έβγαζε με τους μικρούς ότι εύκολα ή δύσκολα θα νικήσει
Κάτι τέτοιο πάει να γίνει και τώρα
Αν κάτι χαρακτήριζε την ομάδα του νταμπλ, αυτό ήταν η σιγουριά που σε έβγαζε με τους μικρούς ότι εύκολα ή δύσκολα θα νικήσει
Κάτι τέτοιο πάει να γίνει και τώρα
- Leopontios
πλέον η ομάδα έχει στρώσει και βγάζει μια σοβαρότητα που έχει αρχίζει να θυμίζει την ομάδα του πρωταθλήματος
και σίγουρα δεν τρέμει κανέναν αντίπαλο και σίγουρα όχι τους μικρούς
ωστόσο το πρωτάθλημα που φαίνεται οτι χάσαμε για φέτος εκτός και αν γίνει κανένα θαύμα
το χάσαμε από τα μικρά ματς κυρίως
δηλαδή με ατρομητο - ιωνικό 2 φορές - βολο και γιαννενα !
τότε που έπαιζαν οι βαρέλες οι εσιτηδες και οι τέιλορ !
και σίγουρα δεν τρέμει κανέναν αντίπαλο και σίγουρα όχι τους μικρούς
ωστόσο το πρωτάθλημα που φαίνεται οτι χάσαμε για φέτος εκτός και αν γίνει κανένα θαύμα
το χάσαμε από τα μικρά ματς κυρίως
δηλαδή με ατρομητο - ιωνικό 2 φορές - βολο και γιαννενα !
τότε που έπαιζαν οι βαρέλες οι εσιτηδες και οι τέιλορ !
-
Χαχαχχαχαχαχαχχααχαχχαχαα!
Ας ενημερωσει καποιος το Λευτερη
παρακαλω οτι 1ο προσωπο υπαρχει
και στον πληθυντικο αριθμο φυσικα!
On topic:
Κανενας δεν περισσευει
αρκει να μην φυτρωνει εκει
που δεν τον σπερνουνε!
Ας ενημερωσει καποιος το Λευτερη
παρακαλω οτι 1ο προσωπο υπαρχει
και στον πληθυντικο αριθμο φυσικα!
On topic:
Κανενας δεν περισσευει
αρκει να μην φυτρωνει εκει
που δεν τον σπερνουνε!
- kataramenos5
Πανε μια βολτα στο τοπικ ΠΑΟΚ Αστερας και δες μονος σου.Gonzyland έγραψε:Θα συνιστούσα να χρησιμοποιείς πρώτο πρόσωπο άρα και ενικό.kataramenos5 έγραψε:Η καμμενο φαγητο ή ωμο δηλαδη? Εγω προτιμω ενα Γιωργο που θα καταλαβει καποια στιγμη πως οι μεγαλες ομαδες χτιζονται με υπευθηνοτητα, σοβαροτητα και κυριως σταθεροτητα σε βαθος χρονου κι οχι με αλλαγες σχεδιων καθε χρονο. Συν το οτι απαιτειται βαθια γνωση του αντικειμενου που μονο οι επαγγελματιες διαθετουν.nunies4 έγραψε:
Αν τρέμεις εσύ με ομάδες όπως ο Αστέρας και το Γιάννενο, δεν σημαίνει ότι τρέμουν και οι υπόλοιποι.
Το βασικότερο επίσης είναι να μην τρέμει η ομάδα, κάτι που δεν προκύπτει...
τα 3 απ τα 4 πρωτα ποστ μιλανε για δυσκολο παιχνιδι. Προφανως δε ειναι ολοι τοσο cool οσο εσυ.
Περισσοτερο παντως απ το αν τρεμει η ομαδα η οχι σημασια εχει οτι ακομα χανει απο χωρια σα τον Ιωνικο και τον φετεινο ατρομητο.
Δε θεωρώ παράλογο να φοβάσαι να χάσεις, αυτό είναι το κανονικό ποδόσφαιρο, υπάρχουν φαβορί αλλά όλοι θεωρητικά έχουν ελπίδες απέναντι σε όλους. Για αυτό μας αρέσει.
Το να μην έχεις κάποιο άγχος και να ξέρεις με κάποιο τρόπο σίγουρα θα κερδίσεις μόνο μια λιμανίσια ομάδα το έχει καταφέρει.
Το να μην έχεις κάποιο άγχος και να ξέρεις με κάποιο τρόπο σίγουρα θα κερδίσεις μόνο μια λιμανίσια ομάδα το έχει καταφέρει.
- buffalobill4
Κάποια στιγμή μοιραία θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και κάποιος από τους δύο θα πρέπει να ηγηθεί της παε. Κρίνοντας από την μέχρι τώρα επαγγελματική πορεία των δύο, πιστεύω ότι ο Νίκος θα πάρει τις υπόλοιπες παραγωγικες αε ενώ ο Γιώργος θα πάρει παε και ισως τα τουριστικά. Σε σχέση με την παε που ενδιαφέρει εμάς, υπάρχει ένα μεγάλο κενό που δεν ασχολήθηκε, η σκοπίμως φάνηκε ότι δεν ασχολήθηκε. Θα προτιμούσα να έχει πλήρη ενασχόληση από τώρα μιας και ο Ιβάν λόγω της όλης κατάστασης με πανδημια έχει κάνει ένα βήμα πισω. Φυσικά και να ασχοληθεί και λάθη έκανε και θα κάνει όμως πρέπει να είναι εκεί. Ιδανικό σενάριο να ασχολούνται και οι δύο με τον Γιώργο πιο παρορμητικο και τον Νίκο πιο τεχνοκρατη κάτι ανάλογο με αφους Γιαννακοπουλους στο μπάσκετ του βαζελου.