που θα το πανηγυρίσουμε;
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
(φασούλι το φασούλι....)
rogue_agent έγραψε:Είμαι εδώ για άλλη μια φορά να δω τους "ειδικούς" στα αθλητικά σάιτ να λένε οτι η Ελλάδα έχει 27 χιλιάδες πόντους αντί για 27 σκέτο.
Να τι έλεγα...john4serres έγραψε:
Και η Τσεχια με 4-1 της Σλαβιας εχει περασει και παει για 15η θεσηjohn4serres έγραψε:
wickerman έγραψε:Αυτό είναι δόλωμα για τον Doomlord ε john; Δεν θα αντέξει να μην τους βρίσει.
Δεν υπάρχει άμεσο όφελος, αλλά μακροπρόθεσμα ίσως μας ωφελήσει, για όταν θα βρισκόμαστε στα προκριματικά του CL. Η Ρωσία τελευταία πέφτει στο ranking (του χρόνου αφαιρείται η καλή της χρονιά και τις επομένες μάζευε λιγότερες απο μας) με συνέπεια οι πρωταθλητές της να μην μπαίνουν άμεσα στο CL και να είναι στους ισχυρούς υποψήφιους αντιπάλους μας. Με τον αποκλεισμό τους, όσο αυτός διαρκέσει θα πέσουν περισσότερο.Pater έγραψε:Υπάρχει ελπίδα αν αποκλειστουν οι ρωσικες ομάδες για το 22-23 να κερδισουμε εμείς τίποτε;
Στο 1ο σκέλοςrogue_agent έγραψε:rogue_agent έγραψε:Είμαι εδώ για άλλη μια φορά να δω τους "ειδικούς" στα αθλητικά σάιτ να λένε οτι η Ελλάδα έχει 27 χιλιάδες πόντους αντί για 27 σκέτο.Να τι έλεγα...john4serres έγραψε:![]()
Αν μετράει η γνώμη μου.....ΟΧΙPAOK_Antarctica έγραψε:Μήπως όμως να υποστηρίζουμε τις πιο αδύναμες ομάδες ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες για καλύτερη κλήρωση στον επόμενο γύρο;
Έλα όμως που οιtheo-drama έγραψε:Doomlord4 έγραψε:Όλοι θα μας περάσουν,να μην έχουμε αυταπάτες
Η ενημέρωση είναι τόσο ασόβαρη,που δεν αναφέρει κανείς την Νορβηγία!
Με την Μποντο να έχει 6-1 και 2-2 με Ρόμα και 2 νίκες με Σέλτικ!!
Εντάξει,δεν είναι το φαβορί με Άλκμααρ,αλλά ξεγραμένη με τέτοια αποτελέσματα δεν την λές
Έλα όμως που ο ΠΑΟΚ έχει άλλη αποψη
Εγώ πάλι ξέρω ότι του χρόνου ήδη είμαστε στην 61η θέση στο ρανκινγκ της ΟΥΕΦΑ, μέχρι στιγμής και έπεται πολλή συνέχεια ακόμη.