Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
δεν παιρνεις ρε αδερφε ενα τηλ αυριο το πρωι να σου φυγει το αγχος?
παντως δεν παιζει να το χεις πληρωσει και να το χασεις.
παντως δεν παιζει να το χεις πληρωσει και να το χασεις.
Οι ούλτρας λένε ότι με των συνδεσμων φτάνουν τα 19.000!!! 2.000 και τέλος! Μεχρι το τέλος της εβδομάδας!!
Αυτό θα κάνω σίγουρα,αλλά δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα 
Άσε που πήρα 30 φορές για άλλο θέμα,και με το δίκιο τους μου απάντησαν μόνο την μια και λαχανιασμένοι :p
Όσο περί συνδεσμίτικων διαρκείας,λογικό είναι
300-300 έφευγαν τα συνδεσμίτικα

Άσε που πήρα 30 φορές για άλλο θέμα,και με το δίκιο τους μου απάντησαν μόνο την μια και λαχανιασμένοι :p
Όσο περί συνδεσμίτικων διαρκείας,λογικό είναι

300-300 έφευγαν τα συνδεσμίτικα
ΑΝ περάσουμε στους ομίλους... Τότε θεώρησε δεδομένο ότι οι κάτοχοι των διαρκείας θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα για την αγορά των μίνι διαρκείας για τους ομίλους... Επομένως δεν κινδυνεύουμε απο κάτι τέτοιο...obanebane έγραψε:2601 σημερα. Μεθαυριο βαρια βαρια μεχρι παρασκευη δεν θα εχει μεινει λεπι ε ρε μαυρη αγορα που θα πεσει στους ομιλους

Έχω σκοπό να κρατήσω τη θέση μου στην Τούμπα για πάντα... Θα ανανεώνω το διαρκείας μου μέχρι να γίνω παππούς... Και κάποτε, όταν αποκτήσω εγγόνι, θα του χαρίσω τη θέση μου... Αφού μέχρι τότε δεν θα υπάρχουν διαρκείας προς πώληση, θα είναι όλα προπωλημένα απο χρόνια... Κάτι σαν τη M.Utd...
Οντως... Ετσι πάει να γίνει... Μέχρι τώρα πήγαινα γήπεδο με τον πατέρα μου, τα διαρκείας στο όνομα του... Φέτος μου παραχώρησε τη θέση του... Το καρτελάκι πέρασε στην επόμενη γενιά και γράφει το όνομα μου...
Μετά απ' αυτό που έγινε σήμερα προβλέπω ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει χαμός για τα ελάχιστα εισιτήρια που έχουν απομείνει 

Παιδια συμφωνειτε οτι τα συνδεσμιτικα σημερα κολησαν λιγο την διαδικασια;Δεν λεω οτι φταινε τα παιδια.Απλα λιγο καλυτερη οργανωση χρειαζοταν.Παθαινοντας μαθαινεις.
Εγω πηγα σημερα περιμενα κανα μισαωρο,βρηκα πιστωτικη(ενος φιλου μου) και θα το κλεισω αυριο το πρωι απο το ιντερνετ.
Εγω πηγα σημερα περιμενα κανα μισαωρο,βρηκα πιστωτικη(ενος φιλου μου) και θα το κλεισω αυριο το πρωι απο το ιντερνετ.
Έπρεπε να ενημερώσουν τα γραφεία για τον ακριβή αριθμό των εγγραφών (προφανώς όλες στην 4),και να έρθουν τις 3-4 τελευταίες μέρες να μην επιβραδυνθεί η διαδικασία κατά την γνώμη μου.
Εγω πιστευω επρεπε να δωσουν μια μερα μονο για τους συνδεσμους.Πχ ας πηγαιναν σημερα μονο οι συνδεσμοι και παραλληλα να ανοιγε και η διαθεση απο το ιντερνετ,κι ας ξεκινουσε απο αυριο για τους υπολοιπους.Ή τελος παντων ας κανονιζαν με τους συνδεσμους τηλεφωνικως ποσα να κρατησουν γι αυτους,να τα αφαιρουσαν απο τα υπολοιπα και να πηγαιναν μετα τις 17 του μηνα μια μερα να τα παρουν.Ελπιζω του χρονου να οργανωθουν καλυτερα.
Το 2ο που προτείνεις είναι αυτό ακριβώς που προτείνω κι εγώ :p
Το 1ο αδικεί τους οπαδούς που δεν έχουν ίντερνετ ή Visa
Το 1ο αδικεί τους οπαδούς που δεν έχουν ίντερνετ ή Visa

ΒΡΕ ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΛΟΥΜΕ..
αν ειχαμε ενα γηπεδάκι στολίδι με τα ολα του και με 50,000 τα 30,000 θα ηταν διαρκείας απο φετος κιολας.
αν ειχαμε ενα γηπεδάκι στολίδι με τα ολα του και με 50,000 τα 30,000 θα ηταν διαρκείας απο φετος κιολας.
ελπιζω να χει γινει εμφανες σε ολους ποσα λεφτα χανει η ΠΑΕ λογω Τουμπας..Ενα καινουριο γηπεδο με εμπορικους χωρους ειναι μονοδρομος
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
αληθεύει ότι αυτό που έγινε σήμερα αποτελεί ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Ρεκόρ πώλησης εισιτηρίων Διαρκείας σε μια μέρα?
ειπωθηκε στην έρα σπορ.
ειπωθηκε στην έρα σπορ.
- trelopaoki444
Ω!!! ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ...
Μου το λεγες μπαμπα αλλα να... δε μπορουσα να το συλλαβω. Μου ελεγες οτι ειμαστε ο μεγαλυτερος λαος στον κοσμο αλλα δε μπορουσα να καταλάβω τι εννουουσες ακριβως. Οσο μεγαλωνα πιστευα πως εννοουσες ο,τι εννοει και πραγματικα πιστευει καθε οπαδος για την ομαδα του, πως εχει το μεγαλυτερο λαο στον κοσμο. Και γω με το μικρο μου το μυαλο ελεγα ενταξει ειμαστε ξεχωριστος λαος αλλα αυτο δεν πιστευουν και τα σκουληκια, οι γαυροι, οι βαζελοι?
Θυμαμαι πριν 2 χρονια που μου ελεγες: Α!! ρε αγορι μου, αυτος ο λαος αν ειχε ενα δυνατο παραγοντα μπροστα θα εκανε τους γαυροβαζελους και τα σκουληκοχανουμια να λουφαξουν στο καβουκι τους και να μην ξαναμιλησουν για λαους και κουραφεξαλα γιατι ΛΑΟΣ ειναι μονο ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ. Οι αλλοι ειναι φιλαθλοι με τασεις οπαδικου μιμητισμου ενω ο ΠΑΟΚ εχει ΛΑΟ με πνευμα ελευθερο, δημιουργικο, ανατρεπτικο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ σε ολα του. Αυτος ο λαος αγορινα μου εχτισε το γηπεδο που πηγαινεις εσυ τωρα με τα ιδια του τα χερια, με τον ιδρωτα του, με το αιμα του και τωρα τον εχουν μικρυνει τοσο ωστε να τον συγκρινουν με τους πουθεναδες τους σουπεραδες και τους... mad boys (τρομαρα τους).
Θυμαμαι πριν λιγες μερες παλι, που μου λεγες αυτος ο λαος κατεβασε μεσα σε 2 βραδιες προετοιμασιας 10000 κοσμο στην καμαρα να διαμαρτυρηθει για τον Παπαπετρου και το σαπιο κατεστημενο που διοριζει πρωταθλητες εδω και χρονια και τωρα καποιοι εφτασαν στο σημειο να αμφισβητουν αν μπορει να δωσει 21000 διαρκειας.
Σημερα καταλαβα πατερα ποιο ειναι αυτο το ξεχωριστο που ελεγες οτι εχει ο ΛΑΟΣ μας και δεν μπορουσα να το αντιληφθω.
Ειναι η ΠΙΣΤΗ πατερα η ΠΙΣΤΗ... Αυτη που τοσα χρονια μας ειχαν βγαλει ολοι οι φυτευτοι προεδροι, αυτη που τοσα χρονια μας καταχραστηκαν λεγοντας ψεματα και κοροιδευοντας μας συνεχως μονο για να μπορουν να βρισκονται στο τιμονι της ομαδας και να μας ρουφανε το αιμα, τα λεφτα, την αξιοπρεπεια μας. Αυτη η πιστη ειναι που μας κρατησε τοσα χρονια να ψαχνουμε μια απο δω και μια απο κει μεσα σε φουρτουνιασμενες θαλασσες να πιαστουμε απο μια σανιδα σωτηριας για να βγουμε στην επιφανεια. Επιτελους πατερα τη βρηκαμε τη σανιδα που ψαχναμε και ηταν διπλα μας ενω εμεις κοιτουσαμε μακρια στον οριζοντα. Και δεν ειναι σανιδα απλη πατερα, σχεδία ειναι και μπορουμε να ανεβουμε πανω της και να ατενιζουμε μακρια...
Και οπως βλεπω το ΛΑΟ μας, πατερα, αυτη τη σχεδια με τα ιδια του τα χερια θα την κανει κοτερο σε λιγο καιρο.
Υ.Γ. Πολυ μεγαλη η αυξηση στις τιμες των διαρκειας ρε παιδια δυσκολο να ξαναπιασουμε τα περσινα 19000. Βρισκομαστε και εν μεσω οικονομικης κρισης που να τα βρουμε?
Μου το λεγες μπαμπα αλλα να... δε μπορουσα να το συλλαβω. Μου ελεγες οτι ειμαστε ο μεγαλυτερος λαος στον κοσμο αλλα δε μπορουσα να καταλάβω τι εννουουσες ακριβως. Οσο μεγαλωνα πιστευα πως εννοουσες ο,τι εννοει και πραγματικα πιστευει καθε οπαδος για την ομαδα του, πως εχει το μεγαλυτερο λαο στον κοσμο. Και γω με το μικρο μου το μυαλο ελεγα ενταξει ειμαστε ξεχωριστος λαος αλλα αυτο δεν πιστευουν και τα σκουληκια, οι γαυροι, οι βαζελοι?
Θυμαμαι πριν 2 χρονια που μου ελεγες: Α!! ρε αγορι μου, αυτος ο λαος αν ειχε ενα δυνατο παραγοντα μπροστα θα εκανε τους γαυροβαζελους και τα σκουληκοχανουμια να λουφαξουν στο καβουκι τους και να μην ξαναμιλησουν για λαους και κουραφεξαλα γιατι ΛΑΟΣ ειναι μονο ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ. Οι αλλοι ειναι φιλαθλοι με τασεις οπαδικου μιμητισμου ενω ο ΠΑΟΚ εχει ΛΑΟ με πνευμα ελευθερο, δημιουργικο, ανατρεπτικο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ σε ολα του. Αυτος ο λαος αγορινα μου εχτισε το γηπεδο που πηγαινεις εσυ τωρα με τα ιδια του τα χερια, με τον ιδρωτα του, με το αιμα του και τωρα τον εχουν μικρυνει τοσο ωστε να τον συγκρινουν με τους πουθεναδες τους σουπεραδες και τους... mad boys (τρομαρα τους).
Θυμαμαι πριν λιγες μερες παλι, που μου λεγες αυτος ο λαος κατεβασε μεσα σε 2 βραδιες προετοιμασιας 10000 κοσμο στην καμαρα να διαμαρτυρηθει για τον Παπαπετρου και το σαπιο κατεστημενο που διοριζει πρωταθλητες εδω και χρονια και τωρα καποιοι εφτασαν στο σημειο να αμφισβητουν αν μπορει να δωσει 21000 διαρκειας.
Σημερα καταλαβα πατερα ποιο ειναι αυτο το ξεχωριστο που ελεγες οτι εχει ο ΛΑΟΣ μας και δεν μπορουσα να το αντιληφθω.
Ειναι η ΠΙΣΤΗ πατερα η ΠΙΣΤΗ... Αυτη που τοσα χρονια μας ειχαν βγαλει ολοι οι φυτευτοι προεδροι, αυτη που τοσα χρονια μας καταχραστηκαν λεγοντας ψεματα και κοροιδευοντας μας συνεχως μονο για να μπορουν να βρισκονται στο τιμονι της ομαδας και να μας ρουφανε το αιμα, τα λεφτα, την αξιοπρεπεια μας. Αυτη η πιστη ειναι που μας κρατησε τοσα χρονια να ψαχνουμε μια απο δω και μια απο κει μεσα σε φουρτουνιασμενες θαλασσες να πιαστουμε απο μια σανιδα σωτηριας για να βγουμε στην επιφανεια. Επιτελους πατερα τη βρηκαμε τη σανιδα που ψαχναμε και ηταν διπλα μας ενω εμεις κοιτουσαμε μακρια στον οριζοντα. Και δεν ειναι σανιδα απλη πατερα, σχεδία ειναι και μπορουμε να ανεβουμε πανω της και να ατενιζουμε μακρια...
Και οπως βλεπω το ΛΑΟ μας, πατερα, αυτη τη σχεδια με τα ιδια του τα χερια θα την κανει κοτερο σε λιγο καιρο.
Υ.Γ. Πολυ μεγαλη η αυξηση στις τιμες των διαρκειας ρε παιδια δυσκολο να ξαναπιασουμε τα περσινα 19000. Βρισκομαστε και εν μεσω οικονομικης κρισης που να τα βρουμε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trelopaoki444 την Τετ 08 Ιούλ 2009, 00:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.