Εξαιρετικά δύσκολη μια τέτοια κίνηση...Η Βέρντερ τον αγόρασε το Φθινόπωρο από το Ανόβερο με 3,5 εκ. και την οδηγεί στην κορυφή του πρωταθλήματος και κοντά στην άνοδο με 15 γκολ. Δεν έχει κανένα λόγο να τον παραχωρήσει εκτός εάν πάρει πολλά παραπάνω, ειδικά αν η ομάδα ανέβει Budesliga. Ο τύπος είναι παικταράς με εξαιρετικά τελειώματα, ταχύτητα, ύψος, συνδυαστικό πόδόσφαιρο κλπ. αλλά το σενάριο είναι εντελώς απίθανό...Εκεί που πρέπει να γίνει κίνηση αν όντως κοιτάζουν Budesliga 2 που είναι χρυσωρυχείο για ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ είναι η περίπτωση Philipp Hofmann, του πανύψηλου αρχηγού της Καρλσρουης που έχει πετύχει 13 γκολ μέχρι στιγμής, είναι 28 ετών και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Μιλάμε για παίκτη ταμάμ για Ελληνικό πρωτάθλημα....Να αναφέρω πάντως τις πληροφορίες που έχω ότι θα έχει γίνει κίνηση για Γκατσίνοβιτς του Παναθηναϊκού στη λογική αντικατάστασης του Αουγκούστο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Γερμανικό σενάριο για ΠΑΟΚ και Ντουκς!
sfinagr
Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μάρβιν Ντουκς της Βέρντερ Βρέμης κάνουν λόγο τα Μέσα της Γερμανίας.
Όπως αναφέρει η Bild για τον Γερμανό επιθετικό ενδιαφέρονται οι Αταλάντα, Ουνιόν Βερολίνου και Γρανάδα.
Πρέπει να σημειωθεί πως ο Ντουχς μετακόμισε στη Βέρντερ το περασμένο καλοκαίρι και έχει πετύχει συνολικά 17 γκολ ενώ και έχει 10 ασίστ τη φετινή σεζόν
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Καλή περίπτωση ο Γκατσινοβιτς, δεν έχει δείξει ακόμα τις δυνατότητες του στο βάζελο, με τον Ζιβκοβιτς ταιριάζει τέλεια,
-
Το καλοκαίρι είχε ακουστεί ο Ducksch όταν ακόμη ήταν στο Αννόβερο και από ότι θυμάμαι δεν είχε γεμίσει το μάτι σε πολλούς. Πολύ καλή περίπτωση θα πω εγώ. Σίγουρα αναβάθμιση στο επιθετικό κομμάτι.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κάτι παπατζοσαιτ λένε για Κλαεσον
Να δούμε αν θα λέει κάτι η forza αύριο
Να δούμε αν θα λέει κάτι η forza αύριο
-
δεν ήταν αυτό το καλοκαίρι αλλά το περσινό επί Ρέμπε και τελικά καταλήξαμε σε Τσόλακ....και εγώ τώρα θεωρώ απίθανο να ισχύει γιατί πολύ απλά δεν ψάχνουμε φορ....makispaspartou έγραψε:Το καλοκαίρι είχε ακουστεί ο Ducksch όταν ακόμη ήταν στο Αννόβερο και από ότι θυμάμαι δεν είχε γεμίσει το μάτι σε πολλούς. Πολύ καλή περίπτωση θα πω εγώ. Σίγουρα αναβάθμιση στο επιθετικό κομμάτι.
-
πραγματικά είναι η πιο ελλειματική μας θέση αυτή τη στιγμή. Να βλέπεις το χθεσινό Βιερίνια και να σκέφτεσαι ότι από πίσω είναι ο Σίντκλεϋ σου 'ρχεται κάπως....εν τω μεταξύ, όλες οι ομάδες μας στοχεύουν και παίζουν από την δεξιά τους πλευρά (αριστερή δική μας) γιατί σημαδεύουν αυτήν την αδυναμία στο αριστερό μπακ....δεν ξέρω πάντως εάν υπάρχει κάποια αξιόλογη περίπτωση αριστερού μπακ που να εμπίπτει στην κατηγορία των παικτών από Ουκρανία-Ρωσία....συν το γεγονός ότι ο Ραζβάν δεν βάζει παίκτη άμεσα, οπότε μάλλον δεν το βλέπω....WeWillRockYou έγραψε:Αν οι παίκτες που μείναν ελεύθεροι μπορούν να ενισχύσουν από τώρα την ομάδα, θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον να εξεταστούν οι περιπτώσεις τους, καθώς κερδίζεις πολύτιμο χρόνο προσαρμογής.
Στην μία θέση στην οποία θα δεχόμουν ενίσχυση έστω και με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν (και επιστροφή του παίκτη στην ομάδα του το καλοκαίρι), θα ήταν στο αριστερό μπακ.
Με ένα κανονικό αριστερό μπακ για να βγει το ροτέισον μέχρι το τέλος της σεζόν, θα θεωρούσα σίγουρη την κατάκτηση του Κυπέλλου και 2η θέση με μειωμένη διαφορά. Θα έδινε και περισσότερες ελπίδες για συνέχεια της ευρωπαικής πορείας.
Πιο πολύ με αγχώνουν οι αποχωρησεις .. Πως θα ξεφορτωθούμε όλη αυτή τη σαβούρα που έχει μαζευτεί ;
Αν ο τραυματισμος του Γιαννακη ειναι σοβαρος μηπως θα επρεπε η ομαδα να κοιταξει την αγορα της Ρωσιας και Ουκρανιας για στοπερ; Δεν βγαινει με 3 στοπερ τα επομενα 12 ματς (και ισως παραπανω σε περιπτωση προκρισης στην Ευρωπη αλλα και στο κυπελλο). Θα ειναι δυσκολο ειδικα για τον Κρεσπο να σηκωσει τοσα ματς υψηλης εντασης.
Υπαρχει κατι αξιολογιο απο εκει; Εστω και χωρις την πιθανοτητα να παραμεινει και την νεα σεζον
Υπαρχει κατι αξιολογιο απο εκει; Εστω και χωρις την πιθανοτητα να παραμεινει και την νεα σεζον
- ΑποστόληςΑ
Ήταν τραυματίας κι ο Κουλιεράκης...
Πιστεύω όμως ότι θα εναλλάσσονται στις δύο θέσεις οι Ingason, Crespo και Mihaj.
Πιστεύω όμως ότι θα εναλλάσσονται στις δύο θέσεις οι Ingason, Crespo και Mihaj.
Με τρία στόπερ δεν βγαίνει η σεζόν. Αν ο μη γένοιτο έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα ο Γιάννης θα χάσει και την προετοιμασία της νέας σεζόν. Αλλά ακόμα και μικρότερο με ρήξη πλαγίου, προλαβαίνει 3 παιχνίδια τον Μάιο. Σκεφθείτε να προκριθούμε, κάτι που φυσικά όλοι το θέλουμε, αλλά να δει κάρτα ο Κρέσπο. Με δύο στόπερ θα πάμε στους 8.
Πολλή σαβούρα ενόψει θέρους, πολλά βαρίδια πρέπει να φύγουν και να βρούμε παίκτες που να σηκώνουν το βάρος του πρωταθλητισμού και της φανέλας.
Πολλή σαβούρα ενόψει θέρους, πολλά βαρίδια πρέπει να φύγουν και να βρούμε παίκτες που να σηκώνουν το βάρος του πρωταθλητισμού και της φανέλας.
- ΑποστόληςΑ
Ούτως ή άλλως δεν μπορούσε να δηλώσουμε παίκτη στην Ευρώπη, οπότε θα μείνουμε με αυτούς που έχουμε. Το θέμα είναι πώς θα καλυφτούν οι 9 αγώνες της SL και οι τουλάχιστον δύο (έως τρεις) του κυπέλλου.
Δεν ξέρω.
Αν υπάρχει κάτι καλό σε Ουκρανία και Ρωσία ας κάνουν μια προσπάθεια, αν κι εγώ νοιάζομαι επίσης και για αριστερό μπακ.
Δεν ξέρω.
Αν υπάρχει κάτι καλό σε Ουκρανία και Ρωσία ας κάνουν μια προσπάθεια, αν κι εγώ νοιάζομαι επίσης και για αριστερό μπακ.
- john4serres
Δεν βγαίνει το πρόγραμμα.
Επιβάλλεται μια προσθήκη στόπερ.
Επιβάλλεται μια προσθήκη στόπερ.
- Metagrafakias
Καπου γραφτηκε οτι καναμε προταση τον Καραχαλιο του ΠΑΣ που κανει εξαιρετικη χρονια ειναι ο 2ος κλεφτης του πρωταθληματος και ειναι εκλτεκτος του Λουτσεκσου...Προοριζοταν σαν αλλαγη του Τσιγγαρα να μοιραστουν την θεση,θα μου αρεσε η συγκεκριμενη κινηση αν γινει προσθετεις ακομα ενα μηχανακι στο κεντρο και χτιζεις ροστερ με Ελληνοποιηση...Τωρα οπβσ μας ετυχε με τον Μιχαηλιδη που λογικα χανει την χρονια ισως λιγο και απο την επομενη ισως ο Μποτο πρεπει να κοιταξει απο Ουκρανια η Ρωσια να φερει στοπερ εστω για τα πλει-οφ.....
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο spajic της Κρασνοντάρ που μας ενδιέφερε , τι κάνει;
Πάλι θελήματα στα φιλαράκια κάνεις?
Ποιος Καραχάλιος είναι εκλεκτός του λουτσέσκου μωρέ?
Ποιος Καραχάλιος είναι εκλεκτός του λουτσέσκου μωρέ?