Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2021-2022
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2021-2022
Τακουμίδης - Γούλς - Κουλίνσκι μοιάζουν καλές προσθήκες και θα βοηθήσουν από εδώ και μπρος!!! 

- Mitsospaoki4
- Moderator
Πάντως από αγώνα δεν έχω καταλάβει τίποτα από αυτή την εικόνα
Πιο ενδιαφέρον έχουν τα σχόλια
Εθνικός Θησαυρός είναι!Mitsospaoki4 έγραψε:Πάντως από αγώνα δεν έχω καταλάβει τίποτα από αυτή την εικόνα
- thomas Murg
- thomas Murg
τελος καλο ολα καλα αλλα ρε καλμα τραβα τους και μια φωνη που και που δεν πειραζει δεν γινεται να ειμαστε ζεν ολοι την χρονια σημερα σχεδον στα ορια της απαθειας παιζανε βριστους λιγο φωναξε δεν θα σε παραξηγησει κανενας ο προπονητης εισαι δεν εισαι ο φροντιστης
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ε καλά δεν νομίζω ότι μπορούν να βγουν συμπεράσματα από τέτοιο παιχνίδι
Η ομάδα στο 2ο κατέβηκε πολύ χαλαρά για να κρατήσει δυνάμεις ενόψει πρωταθλήματος και αφού είδε ότι η Σάμος είναι σοβαρή ομάδα , έπαιξε όσο έπρεπε για να νικήσει καθαρά
Μια κλήρωση τώρα με Πολίχνη θα είναι λουκούμι
Η ομάδα στο 2ο κατέβηκε πολύ χαλαρά για να κρατήσει δυνάμεις ενόψει πρωταθλήματος και αφού είδε ότι η Σάμος είναι σοβαρή ομάδα , έπαιξε όσο έπρεπε για να νικήσει καθαρά
Μια κλήρωση τώρα με Πολίχνη θα είναι λουκούμι
Εγώ πάλι όχι. Στο ταιμ άουτ ήξερα ότι θα ανεβάσουμε λίγο την απόδοσή μας πάλι και θα το πάρουμε. Όπως και έγινε.thomas Murg έγραψε:Κουβανέ, ξεχώρισες κάποιον παίκτη από αυτούς?
Δε μου έκανε και κανένας τρομερή εντύπωση. Απλά ήμασταν πολύ χαλαροί και πήραν και σετ και πήγε το ματς στο 1-3. Γενικά από το όσο μπόρεσα να δω, με το που ανεβάζαμε απόδοση η διαφορά φαινόταν. Παίξαμε απλά όσο έπρεπε και συμμετείχαμε και στο εορταστικό κλίμα.
Θα σου έλεγα τον Ρούσση αλλά υπάρχουν και πολύ καλύτεροι για 2οι πασαδόροι στον ΠΑΟΚ.
Ευκαιρία ήταν κιόλας για κάποιους παίκτες να ξεμπλοκαρουν από το ντεφορμαρισμα τους και κάποιοι να επιστρέψουν όπως ο Κουμεντάκης. Τώρα τη Δευτέρα όλα για όλα!
What? Εκτός και αν κάνεις πλάκα. Αυτή είναι η ηρεμία που μας έχει φέρει τόσο κοντά στο Πρωτάθλημα. Δεν είναι όλα φωνές. Ξέρει πότε θα κράξει και πότε θα πει μπράβο. Δε λειτουργεί με τη φωνή το βόλεϊ. Είδαμε και τον Τζουλιάνι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που έβριζε, φώναζε και άλλαξε όλη την ομάδα που τον οδήγησε.dimpaok4 έγραψε:τελος καλο ολα καλα αλλα ρε καλμα τραβα τους και μια φωνη που και που δεν πειραζει δεν γινεται να ειμαστε ζεν ολοι την χρονια σημερα σχεδον στα ορια της απαθειας παιζανε βριστους λιγο φωναξε δεν θα σε παραξηγησει κανενας ο προπονητης εισαι δεν εισαι ο φροντιστης