Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Απλά θα υπήρχε χοντρό θέμα στους ακραίους. Γιατί ο Σωτηρίου δεν είναι ο 3ος ακραίος που χρειάζεται η ομάδα, καθώς δεν έχει τη διάρκεια πλέον και συνήθως είναι για "ειδικές" αποστολές, όπως το να μπει σε μια περιστροφή για μπλοκ ή υποδοχή. Ο Τζιουμάκας έχει τα φόντα αλλά ακόμα δε θεωρώ ότι είναι έτοιμος να μπει ως ακραίος σε ένα ντέρμπι. Αυτό θα τον "έκαιγε" κιόλας ως παίκτη, γιατί δεν πετάς έτσι ένα παίκτη στα βαθιά. Μπορεί και να είδε ο Καλμαζίδης τι έγινε με τον Μπούτο στο παιχνίδι στου Ρέντη που τον έπιασε πανικό και κατέρρευσε μετά από αλλεπάλληλες χαμένες επιθέσεις και για αυτό δε θέλει να ρισκάρει.
Η επιλογή να πάρουμε ακραίο θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ καλή γιατί σε αυτή τη θέση κυριολεκτικά είχαμε θέμα στον πάγκο και αυτό φάνηκε κυρίως στην αρχή όταν και είχαμε απουσίες. Μη βλέπουμε το ότι επειδή έπαιξε μέτρια ο Μπαρνς ότι ήταν λάθος η επιλογή αυτή. Γιατί πραγματικά υπήρχε θέμα και έχει αναλυθεί από όλους εδώ μέσα. Το ιδανικό θα ήταν να έφερνες και ένα 2ο διαγώνιο, αλλά όπως ξέρω το συζητήσαμε για τον Τζιουμάκα αλλά εκείνος δεν ήθελε και πήγε στη Σύρο, ενώ ο Μήλης είχε συμφωνήσει ήδη με τον Πήγασο Πολίχνης. Και μάλιστα στο θέμα της ενίσχυσης στους ακραίους είμαστε και τυχεροί που μάλιστα φέραμε έναν τέτοιο παίκτη, καθώς και είναι μια win-win κατάσταση και για τις 2 πλευρές όπου ενισχύεσαι με ένα παίκτη που έχει δείξει πράγματα και προστάτευεις τον πάγκο, ενώ και ο ίδιος έψαχνε να επιστρέψει, και φυσικά δεν υπήρχαν και επιλογές στην ξένη αγορά και στην ελληνική, καθώς οι περισσότεροι είχαν συμβόλαια και παίκτες όπως ο Ρουμελιωτάκης που τον θεωρώ φοβερό ως 3ο ακραίο αποφάσισε να πάει στην Ελβετία.
Εν κατακλείδι το ζητούμενο ήταν να ενισχυθούμε και στις 2 θέσεις, που κανονικά έπρεπε να ενισχυθούμε και στην πάσα γιατί και εκεί πονάμε. Ενισχύθηκαμε στους ακραίους και στα λίμπερο (καθώς πίσω από τον Κοκκινάκη ήταν το χάος) και καλύψαμε κάποια από τα κενά. Δεν είμαι στεναχωρημένος από αυτές τις επιλογές και θεωρώ έπραξαν σωστά. Μακάρι και ένα 2ο διαγώνιο, αλλά δυστυχώς δεν έκατσε. Πορευόμαστε ως έχει.
Η επιλογή να πάρουμε ακραίο θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ καλή γιατί σε αυτή τη θέση κυριολεκτικά είχαμε θέμα στον πάγκο και αυτό φάνηκε κυρίως στην αρχή όταν και είχαμε απουσίες. Μη βλέπουμε το ότι επειδή έπαιξε μέτρια ο Μπαρνς ότι ήταν λάθος η επιλογή αυτή. Γιατί πραγματικά υπήρχε θέμα και έχει αναλυθεί από όλους εδώ μέσα. Το ιδανικό θα ήταν να έφερνες και ένα 2ο διαγώνιο, αλλά όπως ξέρω το συζητήσαμε για τον Τζιουμάκα αλλά εκείνος δεν ήθελε και πήγε στη Σύρο, ενώ ο Μήλης είχε συμφωνήσει ήδη με τον Πήγασο Πολίχνης. Και μάλιστα στο θέμα της ενίσχυσης στους ακραίους είμαστε και τυχεροί που μάλιστα φέραμε έναν τέτοιο παίκτη, καθώς και είναι μια win-win κατάσταση και για τις 2 πλευρές όπου ενισχύεσαι με ένα παίκτη που έχει δείξει πράγματα και προστάτευεις τον πάγκο, ενώ και ο ίδιος έψαχνε να επιστρέψει, και φυσικά δεν υπήρχαν και επιλογές στην ξένη αγορά και στην ελληνική, καθώς οι περισσότεροι είχαν συμβόλαια και παίκτες όπως ο Ρουμελιωτάκης που τον θεωρώ φοβερό ως 3ο ακραίο αποφάσισε να πάει στην Ελβετία.
Εν κατακλείδι το ζητούμενο ήταν να ενισχυθούμε και στις 2 θέσεις, που κανονικά έπρεπε να ενισχυθούμε και στην πάσα γιατί και εκεί πονάμε. Ενισχύθηκαμε στους ακραίους και στα λίμπερο (καθώς πίσω από τον Κοκκινάκη ήταν το χάος) και καλύψαμε κάποια από τα κενά. Δεν είμαι στεναχωρημένος από αυτές τις επιλογές και θεωρώ έπραξαν σωστά. Μακάρι και ένα 2ο διαγώνιο, αλλά δυστυχώς δεν έκατσε. Πορευόμαστε ως έχει.
Για τα λάθη ψυχολογίας συμφωνώ γιατί μετά από το 2ο σετ, ανέβηκε σε όλους τους τομείς και ουσιαστικά έχτισε τα ποσοστά του. Όπως επίσης ο Ούντρις θεωρώ στο 100%. Ήταν επηρεασμένος και από τον ιό, δεν ήταν συγκεντρωμένος. Όλοι δικαιούνται μια κακή εμφάνιση. Όπως και ο Ουολς δεν ήταν ο Ουολς που ξέρουμε. Το σημαντικό είναι ότι σε μια κακή μας βραδιά, παραλίγο να το πας και τάι μπρέικ.Stelios Bagios έγραψε:Πολύ κακή η προχθεσινή ήττα, πλέον είναι πιθανό να πρέπει να κερδίσουμε με καθαρό σκορ εκεί μέσα. Επίσης, φαίνεται μονόδρομος η νίκη μέσα στον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική.
Ο κορονοϊός μας δημιούργησε πολλά προβλήματα:
- Μη συμμετοχή Κουμεντάκη
- Μη συμμετοχή Μπράουν (η οποία νομίζω ήταν σωστή)
- Έλλειψη συνοχής, καθώς η επτάδα που κατεβάσαμε δεν έχει ξαναπαίξει μαζί
- Τέλος, δεν ξέρουμε αν ο Ούντρις ήταν στο 100%
Δε δείξαμε ωστόσο και το χαρακτήρα που θα έπρεπε, μπήκαμε πολύ παγωμένοι στον αγώνα, δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε σε αγώνα που κρίνει πρωτάθλημα. Αυτό οφείλεται κυρίως στον Μπαρνς, ο οποίος ξεκίνησε πολύ δειλά στα 2 πρώτα σετ με πολλά λάθη στην υποδοχή τα οποία νομίζω ότι ήταν περισσότερο λάθη ψυχολογίας παρά ικανότητας.
Ο Παναθηναϊκός έκανε καλό παιχνίδι, τους περίμενα περισσότερο επηρεασμένους από την κούραση. Ο Πρωτοψάλτης ήταν εξαιρετικός σε πολλούς τομείς.
Ωστόσο, ούτε σε αυτούς είδα την ψυχή που απαιτούν τέτοιοι αγώνες, στα σημεία που τους πιέσαμε ήταν έτοιμοι να καταρρεύσουν και ήταν ακριβώς εκείνα τα σημεία στα οποία ο Ντεν Ντρις και ο Πρωτοψάλτης χανόταν.
Στο σύνολο, δε βλέπω πως θα μας νικούσαν καθαρά ότι αν δεν είχαμε απουσίες, πιστεύω ότι θα νικούσαμε εμείς.
Μου τη δίνει αρκετά που σε κρίσιμους αγώνες έχουμε θέματα τραυματισμών. Στο πρώτο μας πρωτάθλημα ο Σαφράνοβιτς έπαιξε τραυματίας στα πλέι οφ, στο τρίτο πρωτάθλημα πήραμε το τελευταίο ματς με 2 ξένους και τώρα είμαστε οι μόνο που έχουν θέματα με τον κορονοϊό. Έχουμε παίξει τόσους τελικούς και δε θυμάμαι αντίστοιχα προβλήματα στους αντιπάλους.
Ίσως το μήνυμά μου μέχρι τώρα φαίνεται απαισιόδοξο, αλλά οι γκρίζες σκέψεις μου αφορούν το συγκεκριμένο ματς που πλέον είναι παρελθόν. Είμαι αισιόδοξος για το πρωτάθλημα. Οι δυσκολίες που έχουμε περάσει στο παρελθόν δείχνουν το δρόμο. Έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα, απλά πρέπει να έχουμε πίστη.
Σημασία έχει η ομάδα να μην έχει απουσίες και να διδαχθεί από τα λάθη της. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό, όπως και κάθε παιχνίδι της σειράς γιατί κάλλιστα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και να χάσουμε στου Ρέντη. Τίποτα δεν έχει κριθεί, απλά πλέον θέλει 100% συγκέντρωση.
Τώρα όσον αφορά τις απουσίες, δεν είναι κάτι που περνάει ή αλλάζει από το χέρι κάποιου (προπονητή, παράγοντα ή παικτών). Αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό και συμβαίνουν σε οποιαδήποτε στιγμή. Φέτος και ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η Σύρος είχαν θέματα μέσα στη σεζόν. Σε εμάς εμφανίστηκαν τώρα. Δεν ρωτάνε αυτά. Και μάλιστα στον Ολυμπιακό απουσίες και τραυματισμοί του έχουν εμφανιστεί και στις χειρότερες δυνατές στιγμές (βλέπε τελικό Champions League με Ραβέννα το 1992, όπου ο Βίλντε τραυματίστηκε στην προθέρμανση λίγα λεπτά πριν την έναρξη και με Ματσεράτα το 2002, όπου τραυματίστηκε ο Γκιουρδας στον ημιτελικό και δεν υπήρχαν λύσεις στους ακραίους).
Σε άλλα νέα, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΡΤ3 ο αγώνας Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 14 Μαρτίου και ώρα 20:00.
- Stelios Bagios
Χεχε, πού τον θυμήθηκες Κουβανέ το Βίλντε; Σε είχα για μικρότερο, εκτός κι αν δεν το έζησες, αλλά το γνωρίζεις ως γεγονός.
Προφανώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για τραυματισμούς, κορονοϊούς και λοιπές ατυχίες, απλά νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια είμαστε αρκετά πιο άτυχοι από τους άλλους, ειδικά στα κρίσιμα σημεία για αυτό και μου τη δίνει... Αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτό, συγκέντρωση, πίστη και μπορούμε να το πάρουμε.
Προφανώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για τραυματισμούς, κορονοϊούς και λοιπές ατυχίες, απλά νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια είμαστε αρκετά πιο άτυχοι από τους άλλους, ειδικά στα κρίσιμα σημεία για αυτό και μου τη δίνει... Αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτό, συγκέντρωση, πίστη και μπορούμε να το πάρουμε.
Δεν το έχω ζήσει, αλλά το γνωρίζω και γιατί έχω δει το παιχνίδι στο ΥοuTube (να αποθεώσω Κίραλυ και Τίμμονς) αλλά και γιατί είχα την ευκαιρία να μάθω το τι έγινε από το διαγώνιο της ομάδας στα τοπικά που ήμουν τότε ως και καλά γενικός αρχηγός που ήταν μέλος εκείνης της ομάδας. Για την ακρίβεια ήταν πολύ νέος και ήταν στον πάγκο συνεχώς. Το τι νεύρα είχαν και το τι βρισίδι έπεσε για την ατυχία που τους είχε χτυπήσει δεν υπήρχε. Και ο ίδιος ακόμα και σήμερα πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός θα το έπαιρνε με το Βίλντε στην ομάδα και με το που τον είδαν να έχει πάθει διάστρεμμα στην προθέρμανση απλά για όλους νέκρωσε ο χρόνος. Παρά το ότι είχαν και τον Ουρμπάνοβιτς στην ομάδα, ο Βίλντε για όλους ήταν ο καταλύτης αυτής της ομάδας.
Το ότι είμαστε άτυχοι σε αυτό το θέμα σε σχέση με τους άλλους, είμαστε. Δεν το αναιρεί κανείς αυτό. Αλλά και για αυτό πρέπει να υπάρχουν οι εναλλακτικές για να καλύπτονται αυτές οι απουσίες αν όχι στο 100% αλλά τουλάχιστον στο 50%. Και το θέμα του πάγκου είναι κάτι το οποίο φωνάζω από την αρχή της σεζόν. Και το 2017 ο πάγκος ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές εκείνου του Πρωταθλήματος. Μόνο και μόνο δες τι είχες τότε. Σμαραγδή-Παντακίδη πίσω από Ανδρεάδη και Τακουρίδη, Σωτηρίου στα πολύ καλά του και Παπαδόπουλο πίσω από Σαφράνοβιτς και Ντάντε, Σακόγλου πίσω από Γκόμεζ και Στάροβιτς, Τερζή στα καλά πίσω από Πέτκοβιτς, Κωνσταντινίδη στα επίσης καλά του πίσω από Γκαρά. Εκείνος ο πάγκος ήταν όλα τα λεφτά και ο καλύτερος που είχαμε με διαφορά. Φέτος πριν την ενίσχυση του Ιανουαρίου είχαμε έναν κακό πάγκο, ο οποίος ήταν λίγο καλύτερος του περσινού. Τον Ιανουάριο καλύψαμε κάποιες από τις τρύπες αλλά στη διαγώνιο και στην πάσα έχουμε θέμα.
Το ότι είμαστε άτυχοι σε αυτό το θέμα σε σχέση με τους άλλους, είμαστε. Δεν το αναιρεί κανείς αυτό. Αλλά και για αυτό πρέπει να υπάρχουν οι εναλλακτικές για να καλύπτονται αυτές οι απουσίες αν όχι στο 100% αλλά τουλάχιστον στο 50%. Και το θέμα του πάγκου είναι κάτι το οποίο φωνάζω από την αρχή της σεζόν. Και το 2017 ο πάγκος ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές εκείνου του Πρωταθλήματος. Μόνο και μόνο δες τι είχες τότε. Σμαραγδή-Παντακίδη πίσω από Ανδρεάδη και Τακουρίδη, Σωτηρίου στα πολύ καλά του και Παπαδόπουλο πίσω από Σαφράνοβιτς και Ντάντε, Σακόγλου πίσω από Γκόμεζ και Στάροβιτς, Τερζή στα καλά πίσω από Πέτκοβιτς, Κωνσταντινίδη στα επίσης καλά του πίσω από Γκαρά. Εκείνος ο πάγκος ήταν όλα τα λεφτά και ο καλύτερος που είχαμε με διαφορά. Φέτος πριν την ενίσχυση του Ιανουαρίου είχαμε έναν κακό πάγκο, ο οποίος ήταν λίγο καλύτερος του περσινού. Τον Ιανουάριο καλύψαμε κάποιες από τις τρύπες αλλά στη διαγώνιο και στην πάσα έχουμε θέμα.
Και μια έτσι πληροφορία περί κόσμου στο ντέρμπι της Παρασκευής, ο Καναδάς έχει μπει για τα καλά στη ζωή του ΠΑΟΚ, καθώς το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό παρακολούθησε ο διεθνής με την Εθνική Καναδά Στίβεν Μααρ, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον Μπαρνς και τον Ουολς στο τέλος του παιχνιδιού!! Και μάλιστα δε δίστασε να δείξει κατευθείαν και την υποστήριξη του προς την ομάδα φορώντας και τη φανέλα του ΠΑΟΚ!!

Σπουδαίος αθλητής ο Στίβεν ο οποίος αγωνίζεται στην Ιταλία με τη φανέλα της Κιστέρνα, ενώ έχει περάσει από Μιλάνο, Πάντοβα και Δυναμό Μόσχας!
Και με αφορμή την παρουσία του στο Παλατάκι, ήρθε η ώρα για ερώτηση. Θα τον θέλατε στον ΠΑΟΚ;

Σπουδαίος αθλητής ο Στίβεν ο οποίος αγωνίζεται στην Ιταλία με τη φανέλα της Κιστέρνα, ενώ έχει περάσει από Μιλάνο, Πάντοβα και Δυναμό Μόσχας!
Και με αφορμή την παρουσία του στο Παλατάκι, ήρθε η ώρα για ερώτηση. Θα τον θέλατε στον ΠΑΟΚ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Δευ 07 Μαρ 2022, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- miburosaito
Bρε λες να έχουμε κάνει κανά deal να φέρνουμε Καναδούς;
Πάντως μεγάλη υπόθεση να έρχονται και τέτοιες προσωπικότητες να παρακολουθήσουν την ομάδα και ειδικά εν ενεργεία διεθνής αθλητές. Χτίζεις όνομα και γιατί να μην τους δελεάσεις κιόλας να έρθουν.

Πάντως μεγάλη υπόθεση να έρχονται και τέτοιες προσωπικότητες να παρακολουθήσουν την ομάδα και ειδικά εν ενεργεία διεθνής αθλητές. Χτίζεις όνομα και γιατί να μην τους δελεάσεις κιόλας να έρθουν.
-
PaokCuba4 έγραψε:Και μια έτσι πληροφορία περί κόσμου στο ντέρμπι της Παρασκευής, ο Καναδάς έχει μπει για τα καλά στη ζωή του ΠΑΟΚ, καθώς το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό παρακολούθησε ο διεθνής με την Εθνική Καναδά Στίβεν Μααρ, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον Μπαρνς και τον Ουολς στο τέλος του παιχνιδιού!! Και μάλιστα δε δίστασε να δείξει κατευθείαν και την υποστήριξη του προς την ομάδα φορώντας και τη φανέλα του ΠΑΟΚ!!
Σπουδαίος αθλητής ο Στίβεν ο οποίος αγωνίζεται στην Ιταλία με τη φανέλα της Κιστερνα, ενώ έχει περάσει από Μιλάνο, Πάντοβα και Δυναμό Μόσχας!
Εγω πάντως σε παλιότερο κουίζ που χες κάνει σχετικά με ποιους Καναδούς θα θέλαμε στον ΠΑΟΚ σου είχα αναφέρει αυτόν μαζί με τον Χοαγκ.
- miburosaito
PaokCuba4 έγραψε:![]()
![]()
![]()
Σύντομα θα έχουμε και αυτούς στα σύνορα!
Haha! What aboot (

PaokCuba4 έγραψε:Bρε λες να έχουμε κάνει κανά deal να φέρνουμε Καναδούς;
Αν ειναι να κανουμε παροικια εγω ψηφιζω να φερουμε Ιαπωνες

(Maezono Masakiyo περιμενω να με στηριξεις σε αυτο

-
miburosaito έγραψε:PaokCuba4 έγραψε:![]()
![]()
![]()
Σύντομα θα έχουμε και αυτούς στα σύνορα!
Haha! What aboot (![]()
) Canada is that you like so much?
![]()
PaokCuba4 έγραψε:Bρε λες να έχουμε κάνει κανά deal να φέρνουμε Καναδούς;
Αν ειναι να κανουμε παροικια εγω ψηφιζω να φερουμε Ιαπωνες
(Maezono Masakiyo περιμενω να με στηριξεις σε αυτο)
Αν θες να πετύχει αυτο το εγχείρημα πόσταρε κανένα βίντεο απο τον αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου 2019 Ιαπωνία-Καναδάς που ενώ ήταν 9-9 στο τάι μπρέικ το κέρδισαν οι Ιάπωνες κάνοντας ένα σερί 6-0 με πέντε άσσους του Νισίντα. Στους τρεις απ'αυτούς αν θυμάμαι καλά έχουν την ατυχία να επιχειρήσουν να κάνουν υποδοχή οι Μααρ και Μπάρνς...
Και επίσημα έγινε γνωστό το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται τη Δευτέρα 14 Μαρτίου στου Ρέντη με τον Ολυμπιακό και ώρα 20:00 σε ένα παιχνίδι που θα δείξει η ΕΡΤ3.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο 12 Μαρτίου 2022
Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 16:00 (Live Steaming sdna.gr): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς
Κυριακή 13 Μαρτίιου 2022
Γυμναστήριο Δημήτρης Βικέλας, Ερμούπολη, 17:30 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων
Δευτέρα 14 Μαρτίιου 2022
Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 20:00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο 12 Μαρτίου 2022
Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 16:00 (Live Steaming sdna.gr): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς
Κυριακή 13 Μαρτίιου 2022
Γυμναστήριο Δημήτρης Βικέλας, Ερμούπολη, 17:30 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων
Δευτέρα 14 Μαρτίιου 2022
Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 20:00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.
Βecause in these holy lands you cannot enter, unless you have a P-A-S-S-P-O-R-T!miburosaito έγραψε: Haha! What aboot (![]()
) Canada is that you like so much?
![]()

Κάτσε να φτιάξουμε την Κορεατική στις γυναίκες και μετά να στρώσουμε την Ιαπωνική.miburosaito έγραψε: Αν ειναι να κανουμε παροικια εγω ψηφιζω να φερουμε Ιαπωνες

Το θυμάμαι πολύ καλά και μάλιστα είσαι και γουρλής. Ήρθε και στο Παλατάκι ως θεατής, άντε και ως παίκτης!Maezono Masakiyo έγραψε:Εγω πάντως σε παλιότερο κουίζ που χες κάνει σχετικά με ποιους Καναδούς θα θέλαμε στον ΠΑΟΚ σου είχα αναφέρει αυτόν μαζί με τον Χοαγκ.