Φανέλα ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
-
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Άσε! Δεν ξέρω πως την έχουν δει στην μπουτίκ! Κάποτε έβγαζαν και εβδομαδιαίες προσφορές στα νέα προϊόντα σε μισή τιμή. Πλέον ούτε αυτό.
Δεν είναι jersey αλλά δεν το λες και απλό t-shirt, έχει την αίσθηση της παλιάς φανέλας και φυσικά είναι παρόμοια με τη φανέλα των 90 χρόνων που κόστιζε 80 ευρώ νομίζω.gika έγραψε:50 ευρώ ένα t-shirt που δεν είναι καν εμφάνιση της ομάδας;
Πολλές ομάδες βγάζουν ρετρό είδη κι ας μην είναι επίσημες φανέλες εγώ το βλέπω πολύ θετικό. Οκ θα μπορούσαν να το έχουν κανά δεκάευρω λιγότερο.
-
Για μενα ειναι ενα πανακριβο κακεκτυπο της επετειακης φανελας των 90 χρονων.-
Αν ομως δεν ειχε βγει εκεινη που ηταν αριστουργημα ισως να μην την εβλεπα ετσι!
Αν ομως δεν ειχε βγει εκεινη που ηταν αριστουργημα ισως να μην την εβλεπα ετσι!
Επειδή την είδα από κοντά πιστεύω πως είναι αρκετά ποιοτική αφού είναι και macron και είναι καλή λύση για αυτούς που τη ζητούσαν και είτε δεν τη πρόλαβαν είτε τη θεωρούσαν σωστά ακριβή... επίσης αν φοβάσαι να τη φορέσεις εκείνη μη στη κάψει κανένας πυρσός

- john4serres
Τόσες αηδίες εκεί μέσα, κρίμα, το πιο απλό, γαλάζιο κι άσπρο, κλασικό, ναπολιτάνικο κι όμορφο και δεν μπορούν να στο δώσουν.john4serres έγραψε:Ψιλό-offtopic αλλά η Νapoli φέτος έβγαλε 13 διαφορετικές εμφανίσεις.![]()
![]()
Δεν βοηθάει κι η αηδία διαφήμιση, τις χαλάει όλες.
- Μπαρκαρούτσος
Προσφορές στη μπουτίκ για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ οι φετινές φανέλες στα 30 ευρώ για λίγες μέρες.
-
- Επικοινωνία:
https://youtu.be/sJeaRkFbAMk Πόσο θα ήθελα να δω κάποια στιγμή κάτι ανάλογο σε εμάς! Όλες οι μεγάλες στιγμές ενός συλλόγου αποτυπωμένες σε μια φανέλα! Συμπληρωματικά θα έβαζα και όσους έχασαν την ζωή τους για την ιδέα που λέγεται Π.Α.Ο.Κ.
- Σουριναμέζος
-
- Σασταλεγάκιας 2025