Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
-
papwolf
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Τέτοια απίστευτη σφαγή σε αγώνα Ελληνικού πρωταθλήματος πολλά χρόνια έχω να δω...!!!
Η σφαγή του Δράμαλη ωχριά μπροστά της...
ΥΓ. Αφού οι πουστόγαβροι έβρισαν τη μάνα των βάζελων άρχισαν να βρίζουν το κούλη, πόσο πιο σουρεάλ...
ΥΓ. Αφού οι πουστόγαβροι έβρισαν τη μάνα των βάζελων άρχισαν να βρίζουν το κούλη, πόσο πιο σουρεάλ...
Με αυτά και με εκείνα και μετά την ήττα του Αστέρα σήμερα αν τα Γιάννενα και ο ΟΦΗ κερδίσουν την Κυριακή ο σκώληξ μόνο με νίκη μπαίνει στα play-off
Ποιόν έσφαξαν Pap? Την ντροπολιτσά, το 2ο που@@@@@κι τους μετά τα λήκια??? Τους άρεσε κιόλας, μην σου πω!papwolf έγραψε:Τέτοια απίστευτη σφαγή σε αγώνα Ελληνικού πρωταθλήματος πολλά χρόνια έχω να δω...!!!
-
Grigorios_PAOK
Ακόμα πιστεύετε σε θαύματα; Περισσότερος βαθμους μας έκοψε ο οαρης, όποτε η εο επέλεξε αυτόν για τα πο
Ο Οαρης με νίκη ΟΦΗ και ΠΑΣ,πρέπει να νικήσει τον γαύρο για να μπει,θα δούμε λοιπόν ποιον επέλεξε η Ε.Ο.
- Mutasevic
Α βγαλουν Χ τον πας μυρίζομαι μαγειρειο
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
papwolf
Παραρτήματα είναι όλοι τους αλλά όπως και να χει το σφάξιμο είναι σφάξιμο.GEOL έγραψε:Ποιόν έσφαξαν Pap? Την ντροπολιτσά, το 2ο που@@@@@κι τους μετά τα λήκια??? Τους άρεσε κιόλας, μην σου πω!papwolf έγραψε:Τέτοια απίστευτη σφαγή σε αγώνα Ελληνικού πρωταθλήματος πολλά χρόνια έχω να δω...!!!
- ΑποστόληςΑ
Για να έχει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας ο ΟΦΗ με τον Άρη θα πρέπει να κερδίσει με 7-0 τον Απόλλωνα. Διαφορετικά, για να μείνει έξω ο.α.ρ.η.σ. θα πρέπει να προκύψει τριπλή ισοβαθμία, που σημαίνει ότι πρέπει ο ΠΑΣ να κερδίσει μέσα στον Βόλο.
- episimos73
Ρε ‘σείς γιατί να κάτσει να χάσει ο χοντρός και να μπει το λήκι στα πλέι-οφ; Μήπως υπάρχει περίπτωση να χάσει το πρωτάθλημα; Για το αήττητο πάει οπότε ο Ρούλης μας τελείωσε αν κερδίσουν οι άλλοι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όποιος θέλει να βγάλει λίγα ξεκούραστα χρήματα, μπορεί να ποντάρει στην ισοπαλία στο ΕΟ2- ΕΟ1 
Ο χοντρός δε χαρίζει ματς έτσι απλά. Θα δώσει το Χ και αν δεν μπουν μετά την αφαίρεση των βαθμών των Ιωαννίνων, θα τους πει, εγώ έκανα το χρέος μου με το παραπάνω.
Ο χοντρός δε χαρίζει ματς έτσι απλά. Θα δώσει το Χ και αν δεν μπουν μετά την αφαίρεση των βαθμών των Ιωαννίνων, θα τους πει, εγώ έκανα το χρέος μου με το παραπάνω.
- ΑποστόληςΑ
Δε τον νοιάζει το χοντρό τόσο πολύ ο σκώληξ. Έκανε ήδη πάρα πολλά για αυτόν, το αήττητο δε το θυσιάζει με τίποτα. Αν μείνει έξω από τα πλέι οφ, δεν έγινε και τίποτα, το πρωτάθλημα κλείδωσε στο +15 από εμάς. Το ματς είναι Χ με κλειστά μάτια.
Tο πιθανοτερο σεναριο ειναι να βρεθουν σε ισοβαθμια ΠΑΣ, ΟΦΗ, ρουλης, με τον ρουλη να μενει εκτος.
Δεν νομιζω ο γαυρος να "δωσει" ετσι απλα το αηττητο.
Ολα αυτα βεβαια θα ισχυουν αν δεν επιστραφουν οι βαθμοι στον ρουλη.
Αν επιστραφουν τζαμπα συζηταμε. Θα μπουνε ρουλης και ΠΑΣ, με τον σκωληξ μαλιστα να φτανει τους 43 βαθμους.
Δεν νομιζω ο γαυρος να "δωσει" ετσι απλα το αηττητο.
Ολα αυτα βεβαια θα ισχυουν αν δεν επιστραφουν οι βαθμοι στον ρουλη.
Αν επιστραφουν τζαμπα συζηταμε. Θα μπουνε ρουλης και ΠΑΣ, με τον σκωληξ μαλιστα να φτανει τους 43 βαθμους.
Παπαπέτρου παλι ε? Αυτός που τον έδιωξαν ως άχρηστο και τον επανέφεραν.papwolf έγραψε:Τέτοια απίστευτη σφαγή σε αγώνα Ελληνικού πρωταθλήματος πολλά χρόνια έχω να δω...!!!
Αυτός που τον εκβιαζαν επειδή η γυναίκα του πέρασε έξω από το οπεν.