ΠΑΟΚ - Ιωνικός 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Κλειδωμένο

MVP

Πασχαλάκης
80
84%
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιχαηλίδης
3
3%
Mihaj
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sidcley
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
1
1%
Soares
1
1%
Biseswar
1
1%
Mitrita
4
4%
Jaba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Colak
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσιγγάρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
El Kaddouri
1
1%
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κούτσιας
4
4%

Σύνολο ψήφων: 95

BlackFriday

Re: ΠΑΟΚ - Ιωνικός 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από BlackFriday »

Εγώ προσωπικά θέλω Τούμπα με οργανωμένους οπαδούς που θα δίνουν ρυθμο και σύνθημα στις υπόλοιπες κερκίδες. Θέλω τους συνδέσμους που μάθαμε από παλιά. Όπου θα μπορούν να οργανώνουν εκδρομές να πάει κάποιος που δεν θέλει να πάει μόνος του. Τους συνδέσμους που μαζεύουν και ενώνουν φίλους του ΠΑΟΚ σε κάθε γωνια της Ελλάδας και του κόσμου. Να βρεθώ Γερμανία και να πω να που θα δω το ματς.
Δεν θέλω 18χρονα που νομίζουν πως κάνουν κουμάντο στην Τούμπα. Δεν θέλω να πληρώνω διαρκείας και να μην πάω γήπεδο γιατί 10 ανεγκεφαλοι κάνουν ντου ή πετάνε πυρσούς και κρότους λάμψης. Δεν θέλω να διαβάζω σε όλα τα μέσα πως οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ είναι γιάφκες. Δεν θέλω να να μην μπορούν να συνεννοηθούν και να τσακώνονται μεταξύ τους εν ώρα αγώνα για το ποιο σύνθημα θα πουν. Δεν θέλω να υποστηρίζουν δολοφονους, αλλά αντίθετα να γίνεται όσο τον δυνατόν προσπάθεια για το ποιοι θα μπαίνουν μέσα. Δεν θέλω να παίρνουν εισιτήρια σε αγώνες που δικαιούμαστε να πάμε όλοι (βλέπε τελικούς κυπέλλου).
Αλλά δεν μπορώ και να μην θυμάμαι την βόλτα του πανελλήνιου μέσα στην Αθήνα μια μέρα πριν τον τελικό κυπέλλου. Δεν μπορώ να μην θυμάμαι πορείες που οργανώθηκαν από συνδέσμους γιατί αλλιώς δεν μπορούσαν να οργανωθούν ποτέ. Δεν μπορώ να μην θυμάμαι κάποια πράγματα που μας αρέσει ή όχι δεν μπορούσε να υποστηρίξει και να οργανώσει κανένας μεμονωμένα.
Αυτή είναι άποψη μου. Και by the way σε λάθος τοπικ τα λέμε. Ας κλείσει αυτό να πάει η συζήτηση αλλού
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Προσωπικά, έθεσα τα συγκεκριμένα ερωτήματα με φιλική διάθεση και δίχως χαρακτηρισμούς, ακριβώς για να ακούσω επιχειρήματα ανθρώπων που φαίνεται να γνωρίζουν περισσότερα για το οργανωμένο οπαδικό κίνημα.
Και απευθύνθηκα σε σένα Γκουερίνο, διότι ήσουν αυτός ο οποίος μετέφερε την πληροφορία για αποχή.

Το συγκεκριμένο επιχείρημα δεν το καταλαβαίνω:
Κι εγώ σου λέω ότι κάποιοι επέλεξαν να μην πάνε διότι δεν ανέχονται να μπαίνουν στην 4 φορώντας απλά ένα φούτερ του Π.Α.Ο.Κ. και αμέσως να ακούσουν ακριβώς αυτό "Να οι υποστηρικτές των δολοφόνων ή ακόμα χειρότερο να οι δολοφόνοι" ή να αντιμετωπίζονται ως εν δυνάμει δολοφόνοι.
Αν κάποιος δεν έχει σχέση με την συγκεκριμένη ομάδα εγκληματιών, φαντάζομαι έχει ήδη διαχωρίσει ήδη τη θέση του και επιθυμεί ακριβώς την κάθαρση από τα συγκεκριμένα ατόμα, γιατί να προσβληθεί;
Εφόσον ανήκει στους οργανωμένους και θέλει ακριβώς δυνατούς, οργανωμένους συνδέσμους:
- δεν θα έπρεπε να χαίρεται με κινήσεις για την απομάκρυνση ατόμων που βάζουν σε κίνδυνο συνανθρώπους τους και την ίδια την ομάδα;
- ποιος ο λόγος να μην πάει στο γήπεδο; ή εφόσον δεν έχει εισιτήριο διαρκείας στην 4, γιατί να μην πάει σε κάποια άλλη θύρα να δει τον αγώνα;

Έχει μεγαλύτερη αξία ο σύνδεσμος ή η θύρα από την οποία βλέπει κάποιος τον αγώνα, σε σχέση με την αγάπη για την ομάδα και την στήριξη της;
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
gika έγραψε:Όσοι απείχαν χθες από το γήπεδο ...επέλεξαν να είναι με τους δολοφόνους και όχι με τον ΠΑΟΚ.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές τους.
Aκριβώς.
Οι απολυτότητες δεν οδηγούν πουθενά.
Κι εγώ σου λέω ότι κάποιοι επέλεξαν να μην πάνε διότι δεν ανέχονται να μπαίνουν στην 4 φορώντας απλά ένα φούτερ του Π.Α.Ο.Κ. και αμέσως να ακούσουν ακριβώς αυτό "Να οι υποστηρικτές των δολοφόνων ή ακόμα χειρότερο να οι δολοφόνοι" ή να αντιμετωπίζονται ως εν δυνάμει δολοφόνοι.
Δυνατοί, οργανωμένοι (με έλεγχο των μελών) Σύνδεσμοι για δυνατή έδρα, για ισχυρό Π.Α.Ο.Κ.
Αυτή είναι η θέση μου όσο κι αν όλοι διαφωνείτε, όπως έχετε κάθε δικαίωμα.
Κι εσεις θέλετε το καλό του Π.Α.Ο.Κ. κι εγώ. Διαφωνούμε στον τρόπο.
Απλά να σου θυμίσω ότι αυτοί θεωρούν αδέρφια τους δολοφόνους και τους υποστηρίζουν ανεβάζοντας το μεγαλύτερο πανό της τούμπας εκείνη την ημέρα. Άρα γιατί έχουν πρόβλημα και δεν πήγαν στο γήπεδο;
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τέλος από εδώ

Η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί εδώ

viewtopic.php?f=22&t=298&start=1740
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”