Παράπονα για το φόρουμ
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Παράπονα για το φόρουμ
Gash μιλάω για το σχόλιο στην πρώτη σελίδα, όχι στο φόρουμ. Μάλιστα προσπαθώ να ποστάρω σχόλιο και σε άλλα κείμενα της πρώτης σελίδας, αλλά δεν μου επιτρέπεται.
Το ίδιο σχόλιο για τον Ρεγκέιρο το έβαλα και στο σχόλιο της gazzeta, κάτω από το κεντρικό. Μετά από λίγο σβήστηκε και αυτό...
Το ίδιο σχόλιο για τον Ρεγκέιρο το έβαλα και στο σχόλιο της gazzeta, κάτω από το κεντρικό. Μετά από λίγο σβήστηκε και αυτό...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Κι εγώ το ίδιο ρε συ Gash...gash04 έγραψε: Βαριέμαι να διαβάζω αντιπαραθέσεις (κακόβουλες) και βρισιές μεταξύ μελών και δεν αντέχω τα αίματα.![]()
DimisK έγραψε:Gash μιλάω για το σχόλιο στην πρώτη σελίδα, όχι στο φόρουμ. Μάλιστα προσπαθώ να ποστάρω σχόλιο και σε άλλα κείμενα της πρώτης σελίδας, αλλά δεν μου επιτρέπεται.
Τότε διέλαθες Χ2 αυτήν την φορά γιατί θα έπρεπε να ποστάρεις εδώ
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... &start=195
όπως και να έχει όμως έλεξες αν είσαι συνδεδεμένος στην κεντρική σελίδα??
Μήπως σε έπιασε το refresh της κεντρικής?
Κάνε και ένα καθαρισμό τα cookies μιας και υπήρξε πρόβλημα κάποτε.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Mα το θέμα είναι ότι γράφω κανονικά το σχόλιο, το βλέπω αναρτημένο κανονικά και μετά από δύο λεπτά...εξαφανίζεται! Αν ήταν πρόβλημα cookies απλά δεν θα μου επέτρεπε καν να γράφω!
Βέβαια αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ όντως να δημοσιεύσω τίποτα....
Βέβαια αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ όντως να δημοσιεύσω τίποτα....
- DimisK
- Επικοινωνία:
4 φορές το δημοσιεύω το σχόλιο, το βλέπω δημοσιευμένο και μετά από δύο λεπτά...εξαφανίζεται....
4 φορές!
4 φορές!
Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζεται .. Απ' ότι βλέπω δεν υπάρχει άλλος admin αυτή την ώρα μέσα κι εγώ δεν πείραξα το σχόλιό σου. Δεν το έχω δει μάλιστα στην κεντρική .. Μάλλον δεν θα το πρόλαβα.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Θα το τσεκάρω πάλι ρε συ Yianko...
Tο ξαναέκανα άλλες 3 φορές όμως. Συνολικά...7! Εμφανίζεται δημοσιευμένο, το βλέπω, και μετά από 2-3 λεπτά...εξαφανίζεται...
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά....
Tο ξαναέκανα άλλες 3 φορές όμως. Συνολικά...7! Εμφανίζεται δημοσιευμένο, το βλέπω, και μετά από 2-3 λεπτά...εξαφανίζεται...
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά....
- DimisK
- Επικοινωνία:
Μετά από 15 (!!!) προσπάθειες που έκανα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Εμφανίζεται και μετά απο 2 λεπτά...εξαφανίζεται. Και αμέσως μετά δεν μου επιτρέπει να ποστάρω ξανά. Μάλλον τεχνικό είναι το ζήτημα. Κάτι τεχνικό πρέπει να φταίει, αφού στο φόρουμ ποστάρω κανονικά....
Είμαι σίγουρος ότι θα το κοιτάξουν τα παιδιά.
Είμαι σίγουρος ότι θα το κοιτάξουν τα παιδιά.
Re: Bruno Cirillo
Εκεί στις σκοτεινές και ανήλιαγες στοές που δουλεύεις τον τελευταίο μήνα, πρέπει να έχεις διαβάσει πράματα και θάματα. Πάντως δουλευεις πολύ γρήγορα ρε θηρίο. Εχεις καθαρίσει τα 3/4 του φορουμ. Βεβαια αν κρίνω από τα αποσπασματα που παραθέτεις πρέπει να την εχεις ακουσει λιγο! Και που να καταπιαστείς με το τόπικ του Ιντιο Πια του Φρούντζα και του Δαρλα δηλαδή.. 

Σήμερα το φεγγάρι είναι στην μέση του άναρχου ουρανού.
Ώρα για τελετή.
Θα καλέσω το πνεύμα απο τους Μεγάλους Παλαιούς Olivares.
Ελπίζω να φανερωθεί σύντομα.....
Ώρα για τελετή.
Θα καλέσω το πνεύμα απο τους Μεγάλους Παλαιούς Olivares.
Ελπίζω να φανερωθεί σύντομα.....