Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
- PAOK_NORTH_ARMY
- PAOK_NORTH_ARMY
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Oύτε και για αυτό. Όσο δε διορθώνει την επιθετική του αντίληψη, δεν έχει μέλλον στη Volleyleague.Ιάσονας έγραψε:Για το Μπουτο, πιστεύω πως ως κεντρικός έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει καριέρα
Γιατί έχουμε μόνο ένα βαλιτσάκι και αυτό θα πάει στο αυριανό ντέρμπι.PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:για ποιο λόγο δεν έχει βίντεο τσεκ;;
Κι όσο σκέφτομαι ότι υπήρχε κόσμος που δεν ήθελε τον Πετρέα!!!
Πότε ήταν ταλέντο και δεν το ξέραμε;;Hayate έγραψε: Νομιζω και στην Εθνικη τον θυμαμαι να παιζει διαγωνιος!!!εντωμεταξυ καποτε Μπουτος φαινοτανε μεγαλυτερο ταλεντο !!

Με τον Πετρέα να καίει και τον Κουκλίνσκι να ακολουθεί κάναμε και το 2-0 με 25-17. Γενικά παίζουμε όσο χρειάζεται, ενώ ανεβήκαμε σε μπλοκ και σερβίς. Ο Μπούτος αποχώρησε και μάλλον θα δούμε τον Κουμεντάκη στη διαγώνιο.
Ο Κουκλίνσκι στα γούρια όταν πάει στο σερβίς μου θυμίζει Ναδάλ.
- PAOK_Antarctica
Ωραία νίκη άλλες 8 σε 9 παιχνίδια και είμαστε μαθηματικά πρωταθλητές
Η ομάδα φέτος με την εξαιρετική καθοδήγηση του Γιάννη του Καλμαζίδη μας έχει κάνει να μην αγχωνόμαστε ακόμα και όταν διαβάσεις μισή ώρα πριν τον αγώνα ότι ο Ούντρις είναι εκτός, ακόμα και όταν βρεθεί 5 πόντους πίσω και 3 σετ μπολ εναντίον με τον Μπάρνς και τον Ράφα να εναλλάσσονται στην θέση του διαγωνίου. Τεράστια νίκη δεδομενών των συνθηκών. Ακόμα 9 τελικοί μάγκες.
Υ.Γ.: Μόνο respect στο παλληκάρι (που πρέπει να είναι ο ίδιος από το γυναικείο) να εμψυχώνει και να δίνει ρυθμό

Υ.Γ.: Μόνο respect στο παλληκάρι (που πρέπει να είναι ο ίδιος από το γυναικείο) να εμψυχώνει και να δίνει ρυθμό
Το 1ο βήμα έγινε και μένουν άλλα 9 για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Η ομάδα έπαιξε όσο χρειαζόταν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά είχε σε κακή επιθετικά μέρα τους Κουμεντάκη, Μπούτο και Μπράουν, αλλιώς θα είχε τελειώσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα.
Φοβεροί οι Πετρέας και Κουκλίνσκι που κουβάλησαν την ομάδα σε όλους τους τομείς και συνέβαλλαν τα μέγιστα στη νίκη. Πολύ καλός ο Μπαρνς παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως διαγώνιος. Αλτικότητα και εκτέλεση που δεν βλέπεις εύκολα!
Τα στατιστικά του αγώνα (κανόνισε miburosaito γιατί μου έχεις σαμποτάρει το λογαριασμό στο ImgBB και δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνες
):
https://hvl-web.dataproject.com/MatchSt ... pe=LegList
Φοβεροί οι Πετρέας και Κουκλίνσκι που κουβάλησαν την ομάδα σε όλους τους τομείς και συνέβαλλαν τα μέγιστα στη νίκη. Πολύ καλός ο Μπαρνς παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως διαγώνιος. Αλτικότητα και εκτέλεση που δεν βλέπεις εύκολα!
Τα στατιστικά του αγώνα (κανόνισε miburosaito γιατί μου έχεις σαμποτάρει το λογαριασμό στο ImgBB και δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνες

https://hvl-web.dataproject.com/MatchSt ... pe=LegList
Αινιγματική η δήλωση του Καλμαζίδη στο τέλος για τους διαγώνιους στο επόμενο παιχνίδι. Και για να μην ανέφερε και τίποτα όπως πάντα ο Α.Σ. μάλλον κάτι πολύ στραβά πήγε. Θα δούμε. Ελπίζω να βγω λάθος.
Ο κόσμος για άλλη μια φορά απών. Αλλά ξέρω ο Πετρέας φταίει, εγώ που κόλλησα κορωνοϊό, ο Κοκκινάκης, το ότι παίρνει μπλοκ άουτ ο Κουκλίνσκι, το Παλατάκι, ο Ούντρις που είναι τραυματίας κλπ κλπ
Ο κόσμος για άλλη μια φορά απών. Αλλά ξέρω ο Πετρέας φταίει, εγώ που κόλλησα κορωνοϊό, ο Κοκκινάκης, το ότι παίρνει μπλοκ άουτ ο Κουκλίνσκι, το Παλατάκι, ο Ούντρις που είναι τραυματίας κλπ κλπ
Είχε πρόβλημα, αλλά κανείς μας δεν ξέρει πόσο σοβαρό είναι. Ο Καλμαζίδης έδωσε μυστήρια απάντηση που με κάνει λίγο να ανησυχώ.pk77 έγραψε:Ο Ούντρος ήταν εξω για λόγους ροτέισιον;