πολύ ωραίο το κείμενο sourmenetes! το μέλλονsourmenetes έγραψε:https://www.paokmania.gr/stiles/apopseis/i-stili-tou-sourmenetes/203056-skliros-san-atsali
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μας ανήκει! ωραίος!
πολύ ωραίο το κείμενο sourmenetes! το μέλλονsourmenetes έγραψε:https://www.paokmania.gr/stiles/apopseis/i-stili-tou-sourmenetes/203056-skliros-san-atsali
Το 4 στα nickname μας δεν μπήκε χθες...gergeo4 έγραψε:ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ!
Πραγματικά δεν εχω διάθεση να μιλήσω για το ματς....Αυτά που έβλεπα για αλλη μια φορά με αηδίασαν..Τι να πρωτοπω..Για το κατάπτυστο πανό;;;;;Για την μπούκα στο τέλος με πρώτο γνωστο οπαδό του ΠΑΟΚ;;;;;Για τα μπουκάλια !!! που έπεφταν σωριδον στη διαδικασία των πέναλντι απο τη συγκεκριμένη θύρα;;;;;Φτάνει πιά!!
και κάτι ακόμα αφού καταργήθηκαν οι σύνδεσμοι γιατί όλη η 4 γέμισε πάλι από δαύτους;;;;;;;;;;
Μπορώ να βγάλω το 4 από το username ;;Αν δε γίνεται από το βραδυ θα αλλάξω username..Η ταύτιση με συνδέσμους είναι μέγα λάθος και όλοι πρέπει να το αντιληφθούμε ,τουλάχιστον μέχρι να αποδειχθεί ότι ξεριζωθηκαν οι νοοτροπίες καφριλας και χουλιγκανισμού!
...είτε ΦΑ είτε ΑΝΤΙΦΑ είτε ΞΑΝΑΦΑ εγώ δεν βλέπω ΚΑΜΜΙΑ διαφορά! Μα καμμία.Ιδιοι σε όλα.Το ότι δέν το αντιλαμβάνονται είναι το μεγάλο πρόβλημα.Leopontios έγραψε:για τους αντιφα αναρχικούς αντιεξουσιαστες λες?blackchaos έγραψε:Αδέρφια σας οι δολοφόνοι , αλλά μακριά απ'τον ΠΑΟΚ φασισταριά
Έμεις χάσαμε τον ύπνο μας και το χαμόγελο μας , που έχουμε ένα καρκίνομα να μας τρυπάει από μέσα .
συμφωνώ απολύτως!
γιατί οι φερομενοι δολοφόνοι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, είτε εγχώριοι είτε αλλοδαποί, αντιφα και αναρχικοί δήλωναν στα σοσιαλ, απότι έχω δει στο instagram
τον ΠΑΟΚ τον έχουν έχουν γραμμένο όσοι βάζουν κόμματα και ιδεολογίες τύπου αντιφα και αναρχίας και μπάχαλωνΙάσονας έγραψε:Μην τσιμπάς blackhaos αυτό είναι το παιχνίδι τους.
Γραμμένο τον έχει τον ΠΑΟΚ, την ΄πολιτική προπαγάνδα του θέλει να κάνει. Μην του δίνεις το χώρο να αρχίσει με απαντήσεις
Ωραιο κειμενο. Και ολοι μας εχουμε ονειρα για την ομαδαρα μας. Αλλα δυστυχως πιστευω οτι αν δεν τελειωσουμε με τα μπερδεμενα δεν εχουμε καμια τυχη. Καθε ρονο,εχουμε τιμωριες στην Ευρωπη. Για να φτασεις τσλ πρεπει να εισαι σαν αυτους. Δεν εχουν λογο να δειχνουν ασχημιες σαν αυτες που βλεπουμε σεδον σε καθε ματς απο τα μπερδεμενα.Leopontios έγραψε:πολύ ωραίο το κείμενο sourmenetes! το μέλλονsourmenetes έγραψε:https://www.paokmania.gr/stiles/apopseis/i-stili-tou-sourmenetes/203056-skliros-san-atsali
μας ανήκει! ωραίος!
Αυτό ισχύει και για τις ακροδεξιές συμμορίες της τουμπας που καίνε κτήρια και δέρνονται με μαθητές;Leopontios έγραψε:τον ΠΑΟΚ τον έχουν έχουν γραμμένο όσοι βάζουν κόμματα και ιδεολογίες τύπου αντιφα και αναρχίας και μπάχαλωνΙάσονας έγραψε:Μην τσιμπάς blackhaos αυτό είναι το παιχνίδι τους.
Γραμμένο τον έχει τον ΠΑΟΚ, την ΄πολιτική προπαγάνδα του θέλει να κάνει. Μην του δίνεις το χώρο να αρχίσει με απαντήσεις
κάτσε να ανακοινωθούν τα ονόματα των φερόμενων δολοφόνων επίσημα και να δουμε και επίσημα που ανήκουν πολιτικά και ποιοι είναι οι συγγενεις τους και αν έχουν βάση όσα έχουν διαρρεύσει στο Instagram τόσο καιρό
Μακριά από τον ΠΑΟΚ μας! Έξω από την Τούμπα τα γνωστά άγνωστα μπαχαλα !
Είναι εχθροί του ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ ειναι κίνημα όχι συμμορία. Έξω οι συμμορίτες από την Τούμπα!
Οι δολοφόνοι του Άλκη είναι γνωστοί ακροδεξιοί και φασίστες. Ενημερωθείτε πρώτα σωστά και μετά μιλήστε. Φτάνει με τα ψέματα και τα fake news.Leopontios έγραψε:ο ΠΑΟΚ παίζει Ευρώπη το Μάρτιο μετά από 48 χρόνια
ο ΠΑΟΚ έσπασε την κατάρα των πέναλτι
είμαι ευτυχισμένος και χαρούμενος από την ομάδα μου που χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει
ΜΠΡΑΒΟ στον προπονητή μας και στους παίκτες μας!
όσον αφορά τα λούμπεν περιθωριακά στοιχεία του αντιεξουσιαστικού κ αναρχικού χώρου, δεν τους θεωρώ παοκτσηδες ούτε αδέρφια μου και δεν έχουν θέση στην Τούμπα ούτε αυτοί ούτε και τα παλιό πανό τους, καμία ανοχή !
Αυτο εχει να κανει με τα νεα μετρα που αποφασισε η κυβερνηση.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:ΤΕΛΟΣ Η ΘΥΡΑ 4.
ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ 4!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ
ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Ελπίζω να έχει και συνέχεια!
μήπως ήταν ακροαριστεροί και αναρχικοί αντίφα ???? για να δούμε τώρα που θα δημοσιευτούν τα ονόματα τις επόμενες ημέρες!Logistis έγραψε: Οι δολοφόνοι του Άλκη είναι γνωστοί ακροδεξιοί και φασίστες. Ενημερωθείτε πρώτα σωστά και μετά μιλήστε. Φτάνει με τα ψέματα και τα fake news.