31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
-
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Με το ιστορικο που εχουμε, πολυ φοβαμαι και πρωτο τερματοφυλακα τον Νοιερ να φερουμε, σε μας θα γιινει τρυπιοχερης.
Οποτε ας μεινει σαν δευτερος.
Οποτε ας μεινει σαν δευτερος.
Παρα τις αδυναμιες σου και παρα το οτι απο το 1984 και μετα περασαν απο την ομαδα τουλαχιστον 40 τερματαδες!!!, εισαι ο καλυτερος τερματοφυλακας που ειχε η ομαδα μετα το 1984 και την αποχωρηση του Φορτουλα

- PAOK_Antarctica
Είναι σταθερός τελευταία, αλλά δεν έχει να λέει.
Θα υπάρξουν και άλλα ματς που θα μας σώσει, θα υπάρξουν και ματς που θα μας κάψει.
Πρέπει να βρούμε τερματοφυλακαρα.
Θα υπάρξουν και άλλα ματς που θα μας σώσει, θα υπάρξουν και ματς που θα μας κάψει.
Πρέπει να βρούμε τερματοφυλακαρα.
- kataramenos5
Η θα κανει ΑΠΟΚΡΟΥΣΑΡΕΣ και θαβγαζει πεναλτι ή θα τα τρωει ορθιος. Απιστευτα προσοντα, απιστευτη μεταβλητοτητα στην αποδοση. Βρισκεις καλύτερο ? να ρθει χθες.
- falconakis
Απορία μπορείτε να μου βρείτε εναν απ τους θρύλους τερματοφύλακες που να μην έχει φάει κάποια αστεία γκολ; Εγω δεν μπορώ να βρω κάποιον...Νοιερ, Καστιγιας, Τζοφ, Μαγιερ...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Από όσους τφ θυμάμαι ο πασχα πρέπει να έχει πιάσει τα πιο πολλά πέναλτι .
Έτσι πρόχειρα θυμάμαι Σπαρτάκ Άγιαξ σκουλικαου
Υπαρχει κάποιο τσακαλακι που να βρει αυτά τα στατιστικά για τους τφ μας;
Έτσι πρόχειρα θυμάμαι Σπαρτάκ Άγιαξ σκουλικαου
Υπαρχει κάποιο τσακαλακι που να βρει αυτά τα στατιστικά για τους τφ μας;
- stravostomis
Δεν είναι τα αστεία γκολ. Δεν γνωρίζει ούτε τα βασικότερα της θέσης. Μπλοκάρει κάτω από 10% των σουτ, βγαίνει στα τετ α τετ με κλειστά χέρια και πόδια, αφήνει να παιχτεί η μπάλα στον αέρα όταν αυτή είναι στην μικρή περιοχή, δεν μπορεί να κρατήσει την μπάλα σε γήπεδο 6 στρεμμάτων από βολέ. Και ένα άλλο σημαντικό είναι όταν έχεις 4 ισπανόφωνους αμυντικούς ο τερματοφύλακας πρέπει να μιλάει ισπανικά. Είναι και αυτή μια παράμετρος.falconakis έγραψε:Απορία μπορείτε να μου βρείτε εναν απ τους θρύλους τερματοφύλακες που να μην έχει φάει κάποια αστεία γκολ; Εγω δεν μπορώ να βρω κάποιον...Νοιερ, Καστιγιας, Τζοφ, Μαγιερ...
Ναι ρε φίλε συμφωνώ … είναι άσχετος .
Έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ ο άχρηστος
Έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ ο άχρηστος
-
Έχει κατηγορηθεί για πολλά ο Πάσχα,αλλά για το ποιες ξένες γλώσσες μιλάει πρώτη φορά... 

-
- PAOK_Antarctica
Άχρηστος δεν είναι ρε παιδιά, αλλά για πρώτος πλέον δεν κάνει. Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται κάποιον που απλά δεν είναι άχρηστος.
31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Οι επιλογες των Σα και Βατσλικ δυστυχως για μας βγηκαν στους γαυρους, ειναι νευραλγικη θεση. Ενω τον παω τον Πασχα γιατι ειναι ο τερματοφυλακας των τίτλων του ΠΑΟΚ. Πρεπει να αναγνωρισω οτι θα ηθελα κατι πιο σταθερο, ας μεινει για δευτερος (δεν νομιζω να το δεχτει).
- episimos73
Θέλουμε δε θέλουμε, μας αρέσει δε μας αρέσει και του χρόνου βασικός τερματοφύλακας θα είναι λόγω Λουτσέσκου. Έτσι το βλέπω εγώ και μάλλον μου φαίνεται λογικό μιας και θα έχουμε πολλά κενά να καλύψουμε το καλοκαίρι.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Από τη στιγμή που λήγει το συμβόλαιο του Ζιφκοβιτς πρέπει να βγούμε στη γύρα για τερματοφύλακα έτσι κι αλλιώς.
Ε πρέπει να φέρουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε.
Ε πρέπει να φέρουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε.