ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 2-1 (5-3 AP) MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Πασχαλάκης
88
42%
Λύρατζης
4
2%
Ίνγκασον
26
12%
Κρέσπο
10
5%
Βιερίνια
27
13%
Κούρτιτς
3
1%
Τσιγγάρας
5
2%
Ζίφκοβιτς
5
2%
Αουγκούστο
1
0%
Μπίσεσβαρ
1
0%
Τσόλακ
40
19%
Σοάρες
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σίντκλει
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιτρίτσα
1
0%
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καντουρί
1
0%

Σύνολο ψήφων: 212

Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 2-1 (5-3 AP) MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από DamoN »

Στο ΠΑΟΚμανια δεν μπήκα; Τι εννοείς ρε φίλε το 4 στο όνομα του τι σημαίνει;
Το κινητό μ έχει πολλά 4αρια και ούτε 3 ούτε 7 . Χούλιγκαν και εγώ;
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Φτάσαμε στο παοκμανια να ρωτάει ο άλλος πονηρά δήθεν τι σημαίνει το 4.
Συγχαρητήρια. Ρώτα το 70% εδώ μέσα που έχει το 4.
Που φτάσαμε.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Εϊδατε που θα καταντήσουμε ?
Γιατί έχω το 4 στο ψευδώνυμό μου !!!

Εσύ xanapaok τι ψάχνεις ?
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

trouman έγραψε:Πολλά θέλω να πω, αν και ειπώθηκαν αυτά από πολλούς. Πρώτος και καλύτερος ο Αουρελιανο.
Από πού προκύπτει ότι η κερκίδα επηρέασε τα πέναλτι? Μπορεί να ηταν μια ατμόσφαιρα, ας πούμε και τέλεια. Αλλά ο Πασχαλάκης δεν το έπιασε για αυτό τον λόγο. Επίσης μια χαρά το κάρφωσαν οι άλλοι.
Με άδεια Τούμπα έχουμε δει ματσάρες απ' την ομάδα. Και με γεμάτη πολλές απ'τις χειρότερες εμφανίσεις

Αυτό δε σημαίνει τίποτα παραπάνω από αυτό που λέω. Ανατριχιαζω όταν εισπράττω αυτή την ατμόσφαιρα. Είναι κάτι φοβερό. Αλλα την μπάλα δεν την κλωτσάμε εμείς...

Αυτο ακριβως.-

ΥΓ. Ειχαμε μια κερκιδαρα με την Αιντραχτ
στην Θ4 τοτε που βρηκε η πορνη η μπαλα
στο γοφο του κωλοφαρδου τερματα τους
κι εφυγε πανω απ το οριζοντιο δοκαρι
στο πεναλτι του Γαστουναιου μετεπειτα προδοτη
που σειοταν ολη η κεντροανατολικη Σαλονικη
απ το ποδοβολητο και το "σεισμος σεισμος ο ΠΑΟΚ ο Θεος"
και που αν την εβλεπε η χθεσινη μισοαδεια Τουμπα (Θ4)
θα ετρεχε κλαιγοντας σαν κατουρημενο διχρονο βρεφος
αλλα αποκλειστηκαμε απο Γκραμποφσκι και Μπουμ Κου Τσα!
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
Sardan έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:ΟΚ
Ένα πανό στην ΤΟΥΜΠΑ αιτία εμφυλίου.
Ένα πανό στην ΤΟΥΜΠΑ προκαλεί μέχρι και παραγγελία από εισαγγελέα για έρευνα (ΧΑ ΧΑ, ποια είναι η αξιόποινη πράξη ???)
Ένα πανό στην ΤΟΥΜΠΑ προκαλεί εμετό και ανατριχίλα.
ΟΚ

Δεκάδες πανό που ξερνούν μίσος φυλετικό, ρατσιστικό για τον ΠΑΟΚ, το λαό του, τον ηγέτη του περνάνε απαρατήρητα. Ούτε κουβέντα.

ΟΚ
Λοιπόν, κλείστε την 4. Κανένα πρόβλημα. Θα φωνάζει η 1, 2, 3......Αλήθεια.
Σας έχω νέο. Θα σας προλάβουν οι σύνδεσμοι και θα κάνουν αυτοί αποχή. Χα. Και η αμόλυντη Τούμπα θα είναι όπως ακριβώς την θέλουν οι εχθροί του ΠΑΟΚ. Αποστειρωμένη, βουβή, σκυμμένη.

Και εσείς θα κοιτάτε τα πανό (στα άλλα γηπεδα) που θα σας λένε, θα μας λένε βούλγαρους και ούνους.
Απολαύστε το ελεύθερα.
Εχω και πρόταση
Όποιος ΠΑΟΚτσής μπαίνει στο γήπεδο θα προσκομίζει και ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.
Αντε και ακόμα καλύτερα.
ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.

Αρκετά. Σιχάθηκα. Καλή συνέχεια

Δε μου λες ρε γκαρντάσι έτσι με το χέρι στην καρδιά....στην προ Σαββίδη εποχή πόσους τίτλους και double πήρες με την κερκίδα που μας λες τρεις και λίγο...Πόσα....

Ο κόσμος είναι κόσμος και η ομάδα ομάδα....αφού πλέον είστε (γιατί προφανώς και συ ανήκεις στο πέταλο για να μιλάς με τόσο πάθος) ανεξέλεγκτοι και το έχετε κάνει άβατο ώρα σας καλή....Σιγά μην φέρνω το γιο μου και να του εξηγώ τα πανό που σηκώνουν 10-20-50-100 ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ή να του λεω ποιο είναι τα φασιστοφρικιό που αγκαλιάζει τους παίχτες. Σιγά επίσης μην εξηγώ γιατί πετάνε μπουκάλια με νερό κατά την εκτέλεση των πέναλντι....ΦΟΒΕΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ....ΦΟΒΕΡΗ... Βρε άντε καντε αποχή να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα....όσο ζωόφιλος και να είναι κάποιος πλέον δεν ανέχεται αυτή την κατάσταση....

Μας τα κάνατε τσουρέκια με την ατμόσφαιρα και την ατμόσφαιρα....πολύ μεγάλη ιδέα έχετε για την πάρτη σας....Τραβατε στα γκράβαρα ή σε καμια βραχονησίδα και καντε ότι γουστάρετε...πάρτε και 3 καράβια μαλαματίνες ...

Φίλε
δεν είμαι τόσο μικρός για να πηγαίνω στο πεταλο.
Εκτιμώ ότι θα υπάρχει αποχή από αυτό.
Και όλα μια χαρά με το πέταλο άδειο.
Ούτε βία ούτε εγκληματικότητα.

Γιατι να ειναι αδειο; Οποιος θελει ας κανει αποχη. Εγω απαγορευεται να παω;
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

"Γιατι να ειναι αδειο; Οποιος θελει ας κανει αποχη. Εγω απαγορευεται να παω;"
Τι να σου πω. Μπορεί να απαγορευτεί. Η καλύτερη λύση.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Αντίθετος και σιχάθηκα με το πανό.
Εμένα ατομα που υποστηρίζουν δολοφόνους, δεν είναι αδέρφια μου με τίποτα και σε τίποτα.

Εγώ για μπάλα μόνο περίμενα να γράψω.

Και στη μπάλα νιώθω απίστευτα χαρούμενος.
Νόμιζα ότι θα μου έβγαινε η καρδιά από τη μύτη στα πέναλτι ειδικά στου ανεκδιήγητου Σιντκλει.

Και του Ελ του εσουρα τα κέρατα του στην αρχή, αλλά το έσωσε.

Συγκινητικοι όλοι με τη λύσσα με την οποία έτρεξαν και έπαιξαν. Ξεχώρισα Πάσχα (όταν βελτιώσει και το σημάδι στα βολέ...θα είναι τοπ), Τσιγκάρα, Λύρα που έδωσε μάχες κι ας φοβόταν να ανεβει, Ζιφκο που σκυλιασε ως συνήθως, Τσολακ που πάλεψε και έδειξε ότι έχει μα δώσει. Και φυσικά το Γιασμίναρο με το κρύο αίμα. Μπράβο σε όλους. Φτιάχνεται πάλι κάτι ωραίο. Συνεχίζουμε έτσι.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

[quote="AntoniosK"]Όσο κοιτάς το δέντρο και όχι το δάσος, το μέλλον δε θα είναι ποτέ αρκετό για τα όνειρά σου.
Αν εσύ, όπως και αρκετοί εδώ μέσα πιστεύετε ότι το σημαντικότερο γεγονός της χθεσινής ημέρας είναι η πρόκριση κάνετε λάθος.
Εκτός αν γίνατε ΠΑΟΚ για τους τίτλους, κάτι που μάλλον δεν παίζει.
Αν λοιπόν γίνατε ΠΑΟΚ για όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι το σημαντικότερο γεγονός της χθεσινής νύχτας είναι ότι δεν κατέβηκε το πανό.
Η πρόκριση είναι μια στιγμιαία επιτυχία.
Η ηθική ενός σωματίου, το αντιπροσωπεύει για πάντα.

Φίλε αντονιε κάνεις κι εσύ ένα δομικό κι τεράστιο λάθος. Αν ήσουν στο γήπεδο θα καταλαβαίνατε όλοι σας ότι σήμερα πρέπει να είστε περήφανοι γιατί η τεράστια πλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ χθες κράτησε μια αντρικια και ξηγημενη στάση. Να ξεκαθαρίσουμε ότι το πανο είχε κρεμαστεί αρχικά στα κάγκελα της πέντε κι όπως έμπαινε ο κόσμος στο γήπεδο άρχισε να το παρατηρεί από απέναντι. Κάποια στιγμή κι όσο ο κόσμος πυκνώνει μεγάλωνε και οι δυσφορία των περισσότερων παιδιών που ειμασταν στο γήπεδο για το καταπτυστο πανό τους. Κάποια στιγμή αργότερα υπήρξαν σε ορισμένα σημεία μέσα στην κερκίδα πιο έντονες αντιδράσεις.οσοι ήταν στο γήπεδο θα θυμούνται μάλιστα πως κάποια στιγμή πέρασαν κάνα δυο μαλακιστηρια κι κοιτούσαν περίεργα προς τις θύρες 5 και 6. Λίγο αργότερα ήρθε μια άλλη ομάδα κι ξεκρέμασε το κωλοπανο τους κι το πήγε στην 4 . Να θυμίσω επίσης ότι κάποιοι από την 4 χειροκρότησαν όταν ήρθε εκεί το πανο. Ενώ ένα μεγάλο μέρος της 4β ήταν μάλλον αποστασιομενο από την διαδικασία. Ήταν μια συνεχής προσπάθεια από αυτούς τους άθλιους να περάσουν την δική τους ατζέντα στο γήπεδο κάποια στιγμη πήγε να ακουστεί κι ένα σύνθημα για τον Άρη έπεσε όμως τέτοια γιουχα που τους κόπηκε η όρεξη.
Χθες φίλε Αντονιε μια πολύ μεγάλη ομάδα κανονικών οπαδών ανθρώπων που ήταν με τα παιδιά τους ή τα ανίψια τους στο γήπεδο τράβηξαν μια γραμμή κι παραλίγο να συγκρουστουν με αλήτες του κοινού ποινικού δικαίου. Αλλά για να βάλουμε κι περισσότερο τα πράγματα στην θέση τους η ιστορία με το πανό δεν ήταν η κυρίαρχη χθες στο γήπεδο. Αυτό το μεταφέρετε εσείς που δεν εισασταν στο γήπεδο. Κι θα το μεταφέρουν κι σήμερα όλα τα ΜΜΕ για να σπάσουν ακριβώς το φρόνημα του παοκτση κι να παρουσιάσουν ότι δήθεν οι παοκτσηδες στηρίζουν τους δολοφόνους. Δεν θα πουν κουβέντα όμως για την στάση της τεράστιας πλειοψηφίας του κόσμου εχθές.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:"Γιατι να ειναι αδειο; Οποιος θελει ας κανει αποχη. Εγω απαγορευεται να παω;"
Τι να σου πω. Μπορεί να απαγορευτεί. Η καλύτερη λύση.

Αν απαγορευτει απο την ΠΑΕ, θα ειναι λαθος, γιατι ετσι θα ειναι σαν να δεχεται οτι εχει ΜΕΡΙΚΗ κυριοτητα του γηπεδου.
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Andrew R έγραψε:Να ξεκαθαρίσουμε ότι το πανο είχε κρεμαστεί αρχικά στα κάγκελα της πέντε κι όπως έμπαινε ο κόσμος στο γήπεδο άρχισε να το παρατηρεί από απέναντι. Κάποια στιγμή κι όσο ο κόσμος πυκνώνει μεγάλωνε και οι δυσφορία των περισσότερων παιδιών που ειμασταν στο γήπεδο για το καταπτυστο πανό τους. Κάποια στιγμή αργότερα υπήρξαν σε ορισμένα σημεία μέσα στην κερκίδα πιο έντονες αντιδράσεις.οσοι ήταν στο γήπεδο θα θυμούνται μάλιστα πως κάποια στιγμή πέρασαν κάνα δυο μαλακιστηρια κι κοιτούσαν περίεργα προς τις θύρες 5 και 6. Λίγο αργότερα ήρθε μια άλλη ομάδα κι ξεκρέμασε το κωλοπανο τους κι το πήγε στην 4 . Να θυμίσω επίσης ότι κάποιοι από την 4 χειροκρότησαν όταν ήρθε εκεί το πανο. Ενώ ένα μεγάλο μέρος της 4β ήταν μάλλον αποστασιομενο από την διαδικασία. Ήταν μια συνεχής προσπάθεια από αυτούς τους άθλιους να περάσουν την δική τους ατζέντα στο γήπεδο κάποια στιγμη πήγε να ακουστεί κι ένα σύνθημα για τον @ρη έπεσε όμως τέτοια γιουχα που τους κόπηκε η όρεξη.
Χθες φίλε Αντονιε μια πολύ μεγάλη ομάδα κανονικών οπαδών ανθρώπων που ήταν με τα παιδιά τους ή τα ανίψια τους στο γήπεδο τράβηξαν μια γραμμή κι παραλίγο να συγκρουστουν με αλήτες του κοινού ποινικού δικαίου. Αλλά για να βάλουμε κι περισσότερο τα πράγματα στην θέση τους η ιστορία με το πανό δεν ήταν η κυρίαρχη χθες στο γήπεδο. Αυτό το μεταφέρετε εσείς που δεν εισασταν στο γήπεδο. Κι θα το μεταφέρουν κι σήμερα όλα τα ΜΜΕ για να σπάσουν ακριβώς το φρόνημα του ΠΑΟΚτση κι να παρουσιάσουν ότι δήθεν οι ΠΑΟΚτσηδες στηρίζουν τους δολοφόνους. Δεν θα πουν κουβέντα όμως για την στάση της τεράστιας πλειοψηφίας του κόσμου εχθές.

Έτσι ακριβώς.

Για μένα πάντως δεν είναι ζήτημα περηφάνειας ή ντροπής. Ούτε το ένα ούτε το άλλο μου βγαίνει σε σχετικές συζητήσεις με άσχετους ή πονηρούληδες του περιβάλλοντός μου, απλώς μια ψυχρή καταγραφή των γεγονότων. Μιλάμε για έναν άμεσο κίνδυνο που διατρέχουμε ως σύλλογος εφόσον, σε ένα τόσο εχθρικό για τον ΠΑΟΚ κλίμα, περάσει η σύνδεση και συνευθύνη συνδέσμων και ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΑΣ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Το πανό ήταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα φάτσα κάρτα πίσω από το τέρμα να το βλέπουν όλοι, και θα στιγματίζει για πάντα τα highlights μιας ιστορικής για την ομάδα στιγμής.

Το ότι το πανό έφυγε από την 5 και πήγε στην 4 μας ξυθικαν τα @@. Κι εγώ στην 4 ήμουν και ούτε δυσφορία είδα ούτε τίποτα. Περισσότερο αδιαφορία. Ή μάλλον παραίτηση.

Οι πυρήνες που φώναζαν για λεφτεριες και μαλακίες ήταν 2. Ένας χαμηλά στην 4Α και ένας πάνω από την είσοδο της 4.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ!

Πραγματικά δεν εχω διάθεση να μιλήσω για το ματς....Αυτά που έβλεπα για αλλη μια φορά με αηδίασαν..Τι να πρωτοπω..Για το κατάπτυστο πανό;;;;;Για την μπούκα στο τέλος με πρώτο γνωστο οπαδό του ΠΑΟΚ;;;;;Για τα μπουκάλια !!! που έπεφταν σωριδον στη διαδικασία των πέναλντι απο τη συγκεκριμένη θύρα;;;;;Φτάνει πιά!!

και κάτι ακόμα αφού καταργήθηκαν οι σύνδεσμοι γιατί όλη η 4 γέμισε πάλι από δαύτους;;;;;;;;;;

Μπορώ να βγάλω το 4 από το username ;;Αν δε γίνεται από το βραδυ θα αλλάξω username..Η ταύτιση με συνδέσμους είναι μέγα λάθος και όλοι πρέπει να το αντιληφθούμε ,τουλάχιστον μέχρι να αποδειχθεί ότι ξεριζωθηκαν οι νοοτροπίες καφριλας και χουλιγκανισμού!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Doomlord4 έγραψε:Έτσι είναι όταν υπάρχει τόσα χρόνια η ψευδαίσθηση πως η κερκίδα (του τελευταίου αιώνα)
επιρρεάζει θετικά στην πορεία της ομάδος μας

Με γεμάτη τούμπα έχει πάρει αποτέλεσμα και η κουτσή μαρία
Και χωρίς φιλαθλους αποτελέσματα Λουκούμι και βάλε

Ρε μόνο φλώροι στο γήπεδο με σπόρια και σέλφιζ
Αν είναι να έχω άτομα που υπερασπίζονται δολοφόνους και απειλούν με επεισόδια αν τους χαλάσεις το αφήγημα
Οπαδοί του οπαδικού εαυτού τους
Ο οπαδικός εαυτός μας πάνω απ τον ΠΑΟΚ που είναι πάνω απ όλα
Σορρυ αλλά διαφωνώ!

Η κερκίδα έδωσε πάρα πολλά χθες!

Και σίγουρα επηρέασε θετικά την ομάδα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Pellaios έγραψε:Ιστορική πρόκριση, καταπληκτική εμφάνιση, από παίκτες και τεχνικό επιτελείο που από την αρχή της χρονιάς αμφισβητήθηκαν έντονα. Δεν τελείωσε η χρονιά, ίσα ίσα τώρα μπαίνουμε στο πιο δύσκολο κομμάτι, μπορεί φέτος να έχουμε νέα ορόσημα στην ιστορία μας.
Επιτρέψτε μου και δύο λόγια για το πανό και την μπούκα.
Θεωρώ ότι εδώ και αρκετό διάστημα ο ΠΑΟΚ ως κόσμος και οργανισμός έχει κάνει πρωτοποριακά βήματα στην μετεξέλιξη του σε ευρωπαϊκό κλαμπ. Το πρόβλημα την αστικής βίας εκφραζομενης μέσω του οπαδικου κινήματος δεν είναι νέο και προφανώς εύκολα αντιμετωπισημο. Πολλοί αναφέρονται στο παράδειγμα της Αγγλίας,, αλλά λίγοι σημείωσαν ότι πέρυσι στο τελικό και στη μεγαλύτερη σύγχρονη ποδοσφαιρική τους γιορτή ξεφτυλιστηκαν από ορδές ατόμων υπό την επήρεια ουσιών που μπουκαραν χωρίς εισιτήριο στο Γουέμπλεϊ.
Πολλοί αναφέρονται στο ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει καλά 100 200 μπερδεμένους.Θα πρέπει να τονισθεί ότι σε μία δημοκρατία δικαίωμα άσκησης βίας έχει μόνο το κράτος. Το να λύνεις τις διαφορές σου με την βία σε καθιστά συνυπεύθυνο και όμοιο με τους υπόλοιπους.
Το σημαντικότερο όμως που έχει προκύψει είναι η πλήρης ιδεολογική καταδίκη τόσο του επίσημου ΠΑΟΚ όσο και του παοκτση οπαδού φιλάθλου για αυτές τις πρακτικές - ιδεολογίες. Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλη ομάδα και φιλάθλους της που να έχει καταδικάσει τόσο ξεκάθαρα και απερίφραστα τους σκληρούς πυρήνες του οπαδικου της κινήματος
Θυμηθείτε, ο τζιγγερ είπε ότι απέτυχε και στο τέλος έφυγε, ο Γιαννακόπουλος τα ίδια, όσο για τον γαβρο είδατε ποτέ καμμία αλλαγή στο ύφος -μπραβιλικι των ανακοινώσεων του;
Επομένως ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ομάδα που οριστικά αμετάκλητα χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις σύσσωμος έχει απομονώσει ιδεολογικά το κακό κομμάτι των οπαδών του.Τα υπόλοιπα είναι του Κράτους να τα λύσει...Και ποινικός κώδικας υπάρχει, και με την σύγχρονη τεχνολογία βρίσκεις καρφίτσα σε αχυρώνα στην Άνω ραχούλα.
Αντίθετα από πολλούς από χθες είμαι παραπάνω περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ....

Είναι έτσι ακριβώς!! Οι γενικεύσεις είναι πάντα εκ του πονηρού. Όσοι ειμασταν στο γήπεδο κρατήσαμε μια ξεκάθαρη κι πάνω από όλα έντιμη στάση απέναντι στην ξεφτίλα τους. Πρώτη φορά στα σαράντα κι πλέον χρόνια που πάω στο γήπεδο υπήρξε γιουχα για το σύνθημα εναντίον του Άρη. Αυτά δεν υπάρχουν σε κανένα γήπεδο, τα έκαναν χθες κάποιοι συνοπαδοι μας που ρισκαρησαν να βρεθούν αντιμέτωποι με αλήτες του κοινού ποινικού δικαίου
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Μόλις άκουσα ότι μπορεί να τιμωρηθούμε για τις λαλακιες των παλικαριών αυτών.
Μάλιστα. Θελουμε μεταγραφές θελουμε παίκτες και κάθε 3 και λίγο πληρώνουμε τον Αγλεουρα σε πρόστιμα. 80κατι χιλιάριακαωγια το ματς με Κοπεγχάγη η Σλόβαν και αντίστοιχα για τα χτεσινά. Βάλε και τα του ματς με Άρη (που συν τοις άλλοις δεν με άφηναν να πάω Τούμπα) μαζεύεται το ποσό του συμβολαίου ενός αξιοπρεπέστατου παίκτη. Και αυτά κάθε χρόνο.

Φτάνει πια ρε ρεμάλια. Τσακιστείτε από το ναό μας. Δεν προσφέρετε τίποτα απολύτως στην ομάδα. Ξεφτίλα κερκίδα με συνθήματα που από την πολύ μαστουρα είναι αργαααααα και άκαιρα.

Άντε από δω ρε. Εσείς που κρατάτε την ομάδα πίσω.

Παρακαλώ την ΠΑΕ να δώσει τις φωτό μπας και καθαρίσει ο τόπος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”