28.Alexandru Ionuț Mitriță
Re: 28.Alexandru Ionuț Mitriță
Ηταν απιστετο πως με το που βγηκε ο Μπισεσβαρ και ο Βιερινια και μπηκε αυτος και ο Σιντκλει ηταν λες και βγηκαν δυο επαγγελματιες ποδοσφαιριστες και μπηκαν δυο ερασιτεχνες.
Όλοι ελπίσαμε με κάποιες εμφανίσεις, αλλά το χθεσινό νομίζω ότι είναι το τελειωτικό. Ο παίχτης να βοηθήσει όσο μπορεί μέχρι το τέλος, αλλά το θεωρώ αστείο να συζητάμε για παραμονή παίχτη που είναι εντελώς επικίνδυνος τακτικά. Μπορεί να βοηθήσει σε κάποιες καταστάσεις από τη μέση και μπροστά, αγνοεί κυριολεκτικά το ποδόσφαιρο που παίζεται σε φάση άμυνας.
Όταν δεν ξέρεις ποδόσφαιρο ( και όχι μπάλα) σε αυτά τα παιχνίδια που η τακτική προσήλωση και η ποδοσφαιρική αντίληψη είναι πάνω απ' όλα θα δείχνεις τρία επίπεδα κάτω ακόμα και από έναν κακό μπίσεσβαρ που περπατάει
- WeWillRockYou
Σήμερα μπήκε καλά στον αγώνα, είχε κάποιες καλές κούρσες στο πρώτο ημίχρονο, στις οποίες βέβαια είχε κακές τελικές πάσες.
Έδειχνε πάντως ο μόνος παίκτης μεσοεπιθετικά που μπορεί να κατεβάσει με καλό κοντρόλ τη μπάλα.
Στα θετικά, ότι έκοψε τις βουτιές. Τραυματίστηκε στο τέλος του αγώνα και θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις.
Ίσως χάσει τα ματς με ΑΕΚ και Λαμία.
Έδειχνε πάντως ο μόνος παίκτης μεσοεπιθετικά που μπορεί να κατεβάσει με καλό κοντρόλ τη μπάλα.
Στα θετικά, ότι έκοψε τις βουτιές. Τραυματίστηκε στο τέλος του αγώνα και θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις.
Ίσως χάσει τα ματς με ΑΕΚ και Λαμία.
Δυστυχως παρα τις οποιες εκλαμψεις του οι οποιες περιοριζονται σε στιγμες φαινεται οτι δεν μπορει να δωσει το κατι παραπανω,ειναι τραγικος τακτικα και οχι και τιποτα σπουδαιο ως ποδοσφαιριστης για να του το συγχωρησεις.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν
Δεν
Δεν
Και. Πάλι. Τραυματίας!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν
Δεν
Και. Πάλι. Τραυματίας!
άντε να περάσει ο καιρός και να πάει όπου θέλει, ευτυχώς που δεν τον κάναμε συμβόλαιο
-
Ναι, αλλά εμείς μόνο με τον κουτσιανικουλη γκρινιαζαμε. Ο μιτριτσα έκανε δύο συμπαθητικά ματς κ τον βγάλαμε καλο
Αν έχει υποστεί θλάση λογικά τον είδαμε σε μια από τις τελευταίες εμφανίσεις του
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές ξανα
Όσο πλησιάζουμε στα πλευ οφ που από ότι φαίνεται θα είναι διαχείρισης καλό είναι να δίνεται χρόνος σε παίκτες που θα είναι εδώ και του χρόνου.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές ξανα
Όσο πλησιάζουμε στα πλευ οφ που από ότι φαίνεται θα είναι διαχείρισης καλό είναι να δίνεται χρόνος σε παίκτες που θα είναι εδώ και του χρόνου.
- WeWillRockYou
Στα εξτρέμ πέρα από τον Ζίβκοβιτς, ποιος θα είναι εδώ και του χρόνου; 

- sourmenetes
- Moderator
Ρε ανθρωπε έχεις πιάσει τα τόπικ και. Ολα ανάποδα τα λες.τσιριγωτης έγραψε:Ναι, αλλά εμείς μόνο με τον κουτσιανικουλη γκρινιαζαμε. Ο μιτριτσα έκανε δύο συμπαθητικά ματς κ τον βγάλαμε καλο
Ήμαρτον δηλαδή!
Ποιος τον έβγαλε καλό;;
Έκανε ενάμιση συμπαθητικό ματς και είπαμε μπας και ανέβει.
Ήμαρτον δηλαδη
- ΑποστόληςΑ
Κακά τα ψέματα, το μεγαλύτερο έξοδο που κάναμε την φετινή χρονιά ήταν η πρόσληψη του Λουτσέσκου. Και αυτό είχε έναν προφανή στόχο, να πάρουμε το μάξιμουμ από το ρόστερ που έχουμε (Καντουρί, Μπίσε, Βαρέλα, Κρέσπο κλπ), ώστε να έχουμε σημαντικά έσοδα στο τέλος της σαιζόν.
Ο στόχος επετεύχθη. Μιλάμε για την καλύτερή μας χρονιά σε μπάτζετ, ενώ παράλληλα είμαστε ακόμα στην Ευρώπη, στον στόχο του κυπέλου και σχεδόν σίγουροι 2οι στο πρωτάθλημα.
Οι προσθήκες τύπου Μιτρίτσα, Σίντκλει, Ακπομ κλπ, ήταν όλες μπαλώματα. Παίκτες που δεν υπολογίζονταν στις ομάδες τους κλπ, οι οποίοι είδαν τον ΠΑΟΚ ως την ελπίδα για να συνεχίσουν καριέρα σε υψηλό επίπεδο. Δεν είναι παίκτες επενδύσεις για το μέλλον, αλλά λύσεις ανάγκης. Πχ ο Ακπομ η αλλαγή του βασικού φόρ.
Το χειμώνα επέστρεψαν Ζαμπά και Τσόλακ. Μιλάμε και πάλι για αλλαγές στα εξτρέμ και στο φόρ. Παίκτες στοιχήματα για τον ΠΑΟΚ, επίσης. Χτές που έπρεπε να βοηθήσουν, τα έκαναν θάλασσα. Ο Ζαμπά γλιστρούσε μονίμως και έπαιζε σε λάθος χρόνους, ο δέ Τσόλακ χάνει γκόλ εξ επαφής (εκεί που τον θέλεις να το βάλει) και μετά εξαφανίζεται.
Νομίζω οτι αν παραμέινουν κάποιοι από τους παραπάνω στον ΠΑΟΚ (πχ Ζαμπά, ή Μιτρίτσα) θα παραμείνουν ως δεύτεροτρίτες επιλογές. Ισως μέσα σε καλύτερο σύνολο να λειτουργήσουν καλύτερα, αλλά σίγουρα το μέχρι τώρα δείγμα είναι σχεδόν τραγικό.
Το ζήτημα/πρόβλημα που βλέπω εγώ είναι οι εμμονές του Λουτσέσκου. Τους παραπάνω τους θεωρεί δικούς του παίκτες και δεν αποκλείεται να εισηγηθεί να μείνουν. Εδώ χρειάζεται να μπεί η διοίκηση (Μπότο) για να δεί και στο μέλλον, εάν αξίζει η επένδυση σε παίκτες όπως Ζαμπά, Σίντκλει, Μιτριτσα, Ακπομ, και σε πολλούς άλλους που αγωνιστικά παραπαίουν (Καντουρί, Σβάμπ, Μούργκ κλπ κλπ). Μιλάμε το μισό ρόστερ και παραπάνω είναι μιά κατηγορία αμφίβολης κατάστασης από μόνο του.
Ο στόχος επετεύχθη. Μιλάμε για την καλύτερή μας χρονιά σε μπάτζετ, ενώ παράλληλα είμαστε ακόμα στην Ευρώπη, στον στόχο του κυπέλου και σχεδόν σίγουροι 2οι στο πρωτάθλημα.
Οι προσθήκες τύπου Μιτρίτσα, Σίντκλει, Ακπομ κλπ, ήταν όλες μπαλώματα. Παίκτες που δεν υπολογίζονταν στις ομάδες τους κλπ, οι οποίοι είδαν τον ΠΑΟΚ ως την ελπίδα για να συνεχίσουν καριέρα σε υψηλό επίπεδο. Δεν είναι παίκτες επενδύσεις για το μέλλον, αλλά λύσεις ανάγκης. Πχ ο Ακπομ η αλλαγή του βασικού φόρ.
Το χειμώνα επέστρεψαν Ζαμπά και Τσόλακ. Μιλάμε και πάλι για αλλαγές στα εξτρέμ και στο φόρ. Παίκτες στοιχήματα για τον ΠΑΟΚ, επίσης. Χτές που έπρεπε να βοηθήσουν, τα έκαναν θάλασσα. Ο Ζαμπά γλιστρούσε μονίμως και έπαιζε σε λάθος χρόνους, ο δέ Τσόλακ χάνει γκόλ εξ επαφής (εκεί που τον θέλεις να το βάλει) και μετά εξαφανίζεται.
Νομίζω οτι αν παραμέινουν κάποιοι από τους παραπάνω στον ΠΑΟΚ (πχ Ζαμπά, ή Μιτρίτσα) θα παραμείνουν ως δεύτεροτρίτες επιλογές. Ισως μέσα σε καλύτερο σύνολο να λειτουργήσουν καλύτερα, αλλά σίγουρα το μέχρι τώρα δείγμα είναι σχεδόν τραγικό.
Το ζήτημα/πρόβλημα που βλέπω εγώ είναι οι εμμονές του Λουτσέσκου. Τους παραπάνω τους θεωρεί δικούς του παίκτες και δεν αποκλείεται να εισηγηθεί να μείνουν. Εδώ χρειάζεται να μπεί η διοίκηση (Μπότο) για να δεί και στο μέλλον, εάν αξίζει η επένδυση σε παίκτες όπως Ζαμπά, Σίντκλει, Μιτριτσα, Ακπομ, και σε πολλούς άλλους που αγωνιστικά παραπαίουν (Καντουρί, Σβάμπ, Μούργκ κλπ κλπ). Μιλάμε το μισό ρόστερ και παραπάνω είναι μιά κατηγορία αμφίβολης κατάστασης από μόνο του.