Parolos έγραψε:Στακα έχουμε πολύ ακόμα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν προκριθούμε σήμερα περνάει η Ελλάδα την Δανία;
Πρέπει ο ΠΑΟΚ να κάνει μια νίκη παραπάνω από την Κοπεγχάγη, αφού περάσουμε σε πρώτη φάση.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι πρέπει ρε συ!GEOL έγραψε:Ρε Doom έχω γράψει ήδη 4 φορές για τον τελικό στα Τίρανα με τον ΠΑΟΚ, έχω ήδη κανονίσει διαμονή και είσοδο στο γήπεδοΤέσπα ως πιστό Doomlord-σκυλο δεν θα το ξανα-αναφέρω
![]()
![]()
για να μην χαλάσω τα γούρια!!!
Τώρα που πιάσαμε όμως τη 15η είσαι υπεύθυνος να την κρατήσεις.Doomlord4 έγραψε:Πότε το είπα αυτό; Όχι πρόσφατα
Πριν από 2 μήνες έβγαλε ανακοινωση η ουέφα πως θα έχει βαθμούς μόνο για την χώρα,αλλάζοντας το αρχικό τους φορματ και γράφτηκε εδω μέσα από συνοπαδό
Την θέλω την 15η θέση,αλλά φτάσαμε ήδη μακρυά και μάλλον θα αποκλειστούμεParolos έγραψε:Τώρα που πιάσαμε όμως τη 15η είσαι υπεύθυνος να την κρατήσεις.Doomlord4 έγραψε:Πότε το είπα αυτό; Όχι πρόσφατα
Πριν από 2 μήνες έβγαλε ανακοινωση η ουέφα πως θα έχει βαθμούς μόνο για την χώρα,αλλάζοντας το αρχικό τους φορματ και γράφτηκε εδω μέσα από συνοπαδό
Ουαί και αλίμονο αν τερματίσουμε 16οι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είναι υποψήφια αντίπαλοςМир έγραψε:Με Λεστερ για να παμε και εμεις οι πιο βόρεια.