ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 2-1 (5-3 AP) MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Πασχαλάκης
88
42%
Λύρατζης
4
2%
Ίνγκασον
26
12%
Κρέσπο
10
5%
Βιερίνια
27
13%
Κούρτιτς
3
1%
Τσιγγάρας
5
2%
Ζίφκοβιτς
5
2%
Αουγκούστο
1
0%
Μπίσεσβαρ
1
0%
Τσόλακ
40
19%
Σοάρες
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σίντκλει
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιτρίτσα
1
0%
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καντουρί
1
0%

Σύνολο ψήφων: 212

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 2-1 (5-3 AP) MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Photis έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Επειδή είναι δύσκολη η ώρα επειδή τα συναισθήματα είναι πολλά και ανάμεικτα δεν είναι ώρα και το. Ξέρουμε πολύ καλά!

Δεν είναι ώρα να τσακωθούμε!

Ειναι πολλά που μπορεί να επικαλεστει. Κάποιος και μπερδεύεται η κουβέντα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@sourmenetes αντιλαμβάνομαι το ρόλο που έχεις αδελφέ, τον είχα και εγώ πριν χρόνια. Αλλά κάποια πράγματα είναι υπεράνω ποδοσφαίρου και το κυριότερο χαράζουν και στιγματίζουν συνειδήσεις και ανθρώπους. Όταν θα τελειώσει η πανήγυρι και κλείσουν τα φώτα μένουν οι αξίες. Αυτοί οι τιποτένιοι τις εκμηδένισαν με αυτό που ανέβασαν. Αυτούς δεν τους θέλουμε στον ΠΑΟΚ μας.
:pano:
Αυτοί όπως και οι δολοφόνοι ή ο δολοφόνος δεν είναι ΠΑΟΚ!
Εφόσον δεν είναι δε μας εκφράζουν!

Επισης επειδή λέω είναι ζόρικη η κατάσταση ο καθένας μπορεί να σου πει εγώ δεν τα λέω για το δολοφόνο!

Τα λέω για τα παιδιά που δε φταίνε και τα τράβηξαν μέσα!

Για αυτό λέω ότι δεν είναι εύκολο να το κουβεντιάσουμε έτσι απλά!

Ξαναλέω η Παε πρέπει να το καθαρίσει!

Ξαναλέω ομαδικά να κάνουμε έντονες παρατηρήσεις μπας και ξυπνήσουν. Στην παε!

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

DimitrisS έγραψε:Ρε Σουρμε δεν με νοιαζει αν θα ντραπει καποιος για το πανο. Δεν ντρεπομαι για το πανο πυ αναρτηθηκε. Γιατι ξερω πολυ καλα τι μαλακισμενα υπαρχουν, στο γηπεδο, στο δορμο, στην κοινωνια μας την σαπια. Ντρεπομαι που αυτο το πανο δεν κατεβηκε ποτε απο καποιον υπευθυνο.

ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΩΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Και ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΚΗ.
Αυτό ναι! Μαζί σου 100%

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ένα μεγάλο μπράβο σήμερα στα ελληνόπουλα!

Τσιγγάρας λυρατζης ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ πολύ καλό ματς!

Ο τσιγγαρας κάνεις τελευταία πολύ καλά ματς! Μακάρι να πάει όλο και καλύτερα!

ΟΠΩΣ κι ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ Αντελινο!

Δε θέλω να ξαναδώ μιτριτα σιντλευ!

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Μεγάλος ΠΑΟΚ για 60 λεπτά
Ομάδα για πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Photis έγραψε:
CCCP έγραψε:Οπως ειπα και στις πρωτες σελιδες για την απουσια Ακπομ... "Σιγα την απουσια"
Ο Τσόλακ έκανε καλό ματς σήμερα. Πάλεψε πολύ, έχασε ευκαιρίες και βάρεσε και ωραίο πέναλτι.
Δεν ειναι οτι επαιξες με καλο σεντερ φορ σημερα...απλα τουλαχιστον επαιξες με παικτη που σε εκανε να αισθανθεις λιγο οτι παιζεις στο φορ με κανονικο για την θεση παικτη.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

sourmenetes έγραψε:Ένα μεγάλο μπράβο σήμερα στα ελληνόπουλα!

Τσιγγάρας λυρατζης ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ πολύ καλό ματς!

Ο τσιγγαρας κάνεις τελευταία πολύ καλά ματς! Μακάρι να πάει όλο και καλύτερα!

ΟΠΩΣ κι ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ Αντελινο!

Δε θέλω να ξαναδώ μιτριτα σιντλευ!

Οντως Σίντλευ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.
Ντροπή να παίζει στον ΠΑΟΚ μας
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

τεραστια βραδια χωρις αστερισκους . κανενα πανο δεν χαρακτηριζει τον ΠΑΟΚ μας εκτος κι αν το επιτρεψετε . Η σημερινη βραδια ανηκει στην ομαδα κι οχι στους μπερδεμενους της. οι δολοφονοι πιαστηκαν κι θα πανε φυλακη για αρκετα χρονια. τιποτα ομως δεν θα αμαυρωσει την προσπαθεια τις ομαδος μας . Ειμασταν κι εμεις στο γηπεδο και με την βοηθεια του Θεου θα ξανα ειμαστε, ΚΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ την επομενη φορα.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

sourmenetes έγραψε:
Photis έγραψε: @sourmenetes αντιλαμβάνομαι το ρόλο που έχεις αδελφέ, τον είχα και εγώ πριν χρόνια. Αλλά κάποια πράγματα είναι υπεράνω ποδοσφαίρου και το κυριότερο χαράζουν και στιγματίζουν συνειδήσεις και ανθρώπους. Όταν θα τελειώσει η πανήγυρι και κλείσουν τα φώτα μένουν οι αξίες. Αυτοί οι τιποτένιοι τις εκμηδένισαν με αυτό που ανέβασαν. Αυτούς δεν τους θέλουμε στον ΠΑΟΚ μας.

Επισης επειδή λέω είναι ζόρικη η κατάσταση ο καθένας μπορεί να σου πει εγώ δεν τα λέω για το δολοφόνο!

Δεν λέω ότι όλοι φταίνε ή όλοι είναι δολοφόνοι εννοείται. Απλά καλό είναι να μην φτάνουμε να συζητάμε τέτοια πράγματα μια τέτοια μεγάλη μέρα για την ομάδα. Από την στιγμή που τα συζητάμε υπάρχει πρόβλημα, ξεκάθαρα. Η ΠΑΕ τι να κάνει δηλαδή; Έκανε κάτι τόσα χρόνια με τους συνδέσμους για να φύγουν τα όποια προσκείμενα κακοποιά στοιχεία και να μείνουν οι πραγματικοί οπαδοί; Όχι μόνο η δική μας, αλλά και όλες οι ΠΑΕ.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Τι ωραια βραδια. Τι χαρα μας δωσανε τα παλικαρια μας. Ινγκι σουπερ Τσολακ πραγματικος σεντερ φορ Πασχα ο παλιος γνωστος μας. Αρχηγος σε ολα του ο μεγαλος Βιερινια. Ολα τα παιδια δωσανε οτι ειχαν.

Υ.Γ. Για τα μπερδεμενα κλπ αλλη ωρα. Συνεχομενη προσπαθεια καταστροφης της ομαδας μας αποτελουν πλεον. Αλλη ωρα.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

πωπω ξενέρα ρε φίλε.
Ήρθε μπριζωμένος από το γήπεδο, με κλειστή φωνή και ενθουσιασμό.
Μπήκα εδώ, να διαβάσω χαρούμενα σχόλια, γεμάτα αισιοδοξία και ελπίδες για καλύτερο αύριο.

Και οι μισοί εδώ μέσα, αντί να σχολιάζετε την μεγάλη πρόκριση, ασχολείστε με τους άρρωστους της Θύρας 4 και το πανί τους.

Να σας πω εγώ πως αντέδρασε ο υπόλοιπος κόσμος;
Τους αγνόησε.
Όταν ξεκίνησαν από την 4 να φωνάζουν ''τατιάνας γιοι, σκουλήκια αριανοί'', το υπόλοιπο γήπεδο τους γιούχαρε.
Το σύνθημα σταμάτησε άμεσα.
Όταν στην λήξη του αγώνα, μπήκαν στο γήπεδο και κουβαλούσαν το πανί, οι υπόλοιποι τους γιουχάραμε.
Το μάζεψαν και επέστρεψαν στις τρύπες τους.
Όταν ο ρατσιστής τραμπούκος, ζητούσε να ''σηκώσουμε χέρια'', τον γράψαμε στα απ'αυτά μας, και πρώτη φορά χέρια έκανε μόνο αυτός και οι δικοί του.

'Ετσι τους αντιματωπίζετε αυτούς παιδιά.
Αδιαφορείτε και τους κράζετε στα μούτρα.
Όχι στο πληκτρολόγιο.
Και επ'ουδενί, δεν συγχέω τον εαυτό μου με δαύτους, ούτε την ομάδα μου την χαρίζω σε δαύτους.

Στα παπάρια μου τους γράφω.

Εγώ σήμερα πανηγύρισα μια πρόκριση στα πέναλντι στην Ευρώπη, με ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, και μια πολύ καλή παράταση.

Για μπάλα ρε μιλάτε!!! Για μπάλα!!!
ΠΑΟΚάρα και στον Μάρτιο θα βλέπουμε Ευρώπη.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Λοιπον παιδιά ηθελα να τα γραψω αυριο με καθαρο μυαλο αλλα επειδη σας βλεπω να τσακώνεστε ακουστε ενα λεπτο. Τα συνθήματα που ακουγοντουσαν ηταν απο ενα μικρο «γνωστό» πυρήνα οι οποίοι φανταζομαι ηταν υπεθυνοι και για το πανο. Οι υπολοιποι ΔΕΝ συμμετείχαν και πολλες φορες ξεκινούσαν Αλλα συνθήματα πανω απο αυτα που ελεγε ο πυρήνας
.
Σε καποια γενικα οπως «λευτεριά στα αδερφια μας» σαφώς συμμετείχαν αρκετοί, αλλα τα πιο ειδικα και συνεχομενα ηταν απο τον πυρήνα.

Για λόγους που δεν ξερουμε, ακομα και το ιδιο το πέταλο (οι οργανωμένοι) δεν μπορει να σταματησει κάποιους πυρήνες.

Να σημειώσω επισης, οτι ο πυρήνας αυτος, οποτε υπηρχε υποψία ησυχίας στο γήπεδο (περιοδος αναμεσα σε συνθήματα, ξενέρωμα γενικο, ημιχρονο κλπ) ξεκινούσε αυτα τα συνθήματα και ΔΕΝ σταματούσε μεχρι να ξεκινησει αλλο συνθημα απο την Α
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

sourmenetes έγραψε:Δε διαφωνώ απλά είναι μια. Μεγάλη μέρα αγωνιστικά για τον ΠΑΟΚ!

Και. Θα χάσουμε όλη τη μαγεία και την ουσία και τη χαρά για κάποιους τους οποίους θα πρέπει πρώτα οι υπεύθυνοι να βάλουν σε τάξη!
Μα αυτή ακριβώς είναι η ουσία δυστυχώς , ότι τα συγκεκριμένα παράσιτα μας πήραν την χαρά . Δεν είναι ότι υπάρχουν άτομα που σκέφτηκαν να ανεβάσουν αυτό το πανό. Είναι ότι κανένας δεν κατάφερε να το κατεβάσει !!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Photis έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Photis έγραψε: @sourmenetes αντιλαμβάνομαι το ρόλο που έχεις αδελφέ, τον είχα και εγώ πριν χρόνια. Αλλά κάποια πράγματα είναι υπεράνω ποδοσφαίρου και το κυριότερο χαράζουν και στιγματίζουν συνειδήσεις και ανθρώπους. Όταν θα τελειώσει η πανήγυρι και κλείσουν τα φώτα μένουν οι αξίες. Αυτοί οι τιποτένιοι τις εκμηδένισαν με αυτό που ανέβασαν. Αυτούς δεν τους θέλουμε στον ΠΑΟΚ μας.

Δεν λέω ότι όλοι φταίνε ή όλοι είναι δολοφόνοι εννοείται. Απλά καλό είναι να μην φτάνουμε να συζητάμε τέτοια πράγματα μια τέτοια μεγάλη μέρα για την ομάδα. Από την στιγμή που τα συζητάμε υπάρχει πρόβλημα, ξεκάθαρα. Η ΠΑΕ τι να κάνει δηλαδή; Έκανε κάτι τόσα χρόνια με τους συνδέσμους για να φύγουν τα όποια προσκείμενα κακοποιά στοιχεία και να μείνουν οι πραγματικοί οπαδοί; Όχι μόνο η δική μας, αλλά και όλες οι ΠΑΕ.
Η παε φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη!

alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Αυτό που θελω να πω ειναι οτι ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν εκπροσωπούνε τον λαο του ΠΑΟΚ, απλα ειναι ατυχές οτι την ΤΩΡΙΝΗ χρονική στιγμη ΔΕΝ μπορουν να ελεγχθούν απο τους υπολοιπους
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

CCCP έγραψε:
Photis έγραψε:
CCCP έγραψε:Οπως ειπα και στις πρωτες σελιδες για την απουσια Ακπομ... "Σιγα την απουσια"
Ο Τσόλακ έκανε καλό ματς σήμερα. Πάλεψε πολύ, έχασε ευκαιρίες και βάρεσε και ωραίο πέναλτι.
Δεν ειναι οτι επαιξες με καλο σεντερ φορ σημερα...απλα τουλαχιστον επαιξες με παικτη που σε εκανε να αισθανθεις λιγο οτι παιζεις στο φορ με κανονικο για την θεση παικτη.
Ήταν φορ. Ο Άκπομ και καλά να παίξει δύσκολα τον αισθάνεσαι είναι η αλήθεια στην αντίπαλη περιοχή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”