ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 2-1 (5-3 AP) MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 2-1 (5-3 AP) MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Είναι η ιδανική στιγμή και ιδανικότερος των χώρων να ξεκαθαρίσει μια κι έξω.
Οι ανέμελες εποχές που μια νίκη έβαζε τα σκατά κάτω από το χαλί πέρασε, διότι το χαλί έγινε βουνό και μας σκεπάζει.
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι μερικοί, ο κόσμος έξω μας αποκαλεί δολοφόνους. Και μερικοί το πιστεύουν.
Και για να τελειώνει το παραμυθάκι κάθαρση δεν μπορεί να υπάρξει εσωτερικά αν δεν το πάρουμε απόφαση. Ο Ένας δουλεύει τον άλλον όσα χρόνια με θυμάμαι.
Ξεκαθάρισμα λοιπόν, και ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως ξεκαθάρισμα είναι να μείνουν εδώ μέσα μόνο τα αδέλφια των φονιάδων.
Οι ανέμελες εποχές που μια νίκη έβαζε τα σκατά κάτω από το χαλί πέρασε, διότι το χαλί έγινε βουνό και μας σκεπάζει.
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι μερικοί, ο κόσμος έξω μας αποκαλεί δολοφόνους. Και μερικοί το πιστεύουν.
Και για να τελειώνει το παραμυθάκι κάθαρση δεν μπορεί να υπάρξει εσωτερικά αν δεν το πάρουμε απόφαση. Ο Ένας δουλεύει τον άλλον όσα χρόνια με θυμάμαι.
Ξεκαθάρισμα λοιπόν, και ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως ξεκαθάρισμα είναι να μείνουν εδώ μέσα μόνο τα αδέλφια των φονιάδων.
-
ΞΑΝΑΛΕΩ παιδια ΔΕΝ υπηρχε αυτη η αδρεναλίνη στο τελος στα πεναλτι και ολο το γηπεδο να φωνάζει. Αυτη η νυχτα θα μεινει στο μυαλο και στην καρδια χρονια!
-
Να αγιάσει η γραφίδα σουastral έγραψε:Από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας το συγκεκριμένο πανι.
Δεν υπάρχουν λόγια. Καλύτερα χωρίς κόσμο για 100χρονια πάρα τέτοια ξεφτίλα.
γύρισα σπίτι τώρα, 01:13....
Δεν περιγράφω άλλο....
MVP Ίγκνα!!!!!
2nd MVP Τσιγγάρας!!!!!
Δεν περιγράφω άλλο....
MVP Ίγκνα!!!!!
2nd MVP Τσιγγάρας!!!!!
-
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackchaos την Παρ 25 Φεβ 2022, 02:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@sourmenetes αντιλαμβάνομαι το ρόλο που έχεις αδελφέ, τον είχα και εγώ πριν χρόνια. Αλλά κάποια πράγματα είναι υπεράνω ποδοσφαίρου και το κυριότερο χαράζουν και στιγματίζουν συνειδήσεις και ανθρώπους. Όταν θα τελειώσει η πανήγυρι και κλείσουν τα φώτα μένουν οι αξίες. Αυτοί οι τιποτένιοι τις εκμηδένισαν με αυτό που ανέβασαν. Αυτούς δεν τους θέλουμε στον ΠΑΟΚ μας.sourmenetes έγραψε:Επειδή είναι δύσκολη η ώρα επειδή τα συναισθήματα είναι πολλά και ανάμεικτα δεν είναι ώρα και το. Ξέρουμε πολύ καλά!
Δεν είναι ώρα να τσακωθούμε!
Ειναι πολλά που μπορεί να επικαλεστει. Κάποιος και μπερδεύεται η κουβέντα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Παρ 25 Φεβ 2022, 01:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έτερον εκάτερον. Τόσο απλό. Γιατί ταυτίζεις όλα αυτά τα πράγματα. Και αφού το κάνεις αυτό εσύ, γιατί πρέπει να το κάνουμε κι άλλοι. Το αν πανηγυρίζουμε το ξέρουν τα παιδιά μας και οι γείτονες Αθηναίοι...ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:ΡΟΜΑ είμαι φίλε μου.blackchaos έγραψε:Γκουερίνο 4, σου έχω ομάδα να υποστηρίζεις αγαπητέ μου , Λέγεται λάτσιο. Πουλάς και ειρωνία ?
Ομάδα της αριστεράς.
Αριστερός είμαι φίλε μου.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΤΡΑΠΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΩ ΌΤΙ ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.
Για αυτό και σήμερα ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ χωρις αστερίσκους, ντροπές και επιφυλάξεις.
Και έχω δικαίωμα να το κάνω.
Ο καθένας ότι νιώθει. Δικαίωμά του. Ντροπή νιώθει ? ΟΚ.
Αλλά να πανηγυρίζει κιόλας?
- WeWillRockYou
Συγχαρητήρια στην ομάδα για την σπουδαία πρόκριση!
Κάτι καλό φαίνεται να ξαναχτίζεται. Απίστευτη η χαρά σήμερα, σε μια μαύρη μέρα για τον πλανήτη.
Σεβασμός στους παίκτες και την προσπάθεια που κάνουν.
ΝΤΡΟΠΗ το να παραμένει το αισχρό πανό, καθόλη την διάρκεια του αγώνα κρεμασμένο.
Ειλικρινά, η κατάσταση στο οπαδικό δείχνει να έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Βλέπουμε να χτυπάνε τον τύμπανο φασίστες οπαδοί που αρέσκονται στο να επιτίθενται σε ανθρώπους λόγω διαφορετικού χρώματος και θρησκείας. Και βλέπουμε ανεγκέφαλους να νιώθουν 'αδέρφια' με δολοφόνους.
Ντροπή να βρίσκουν χώρο τέτοια σκουπίδια στις τάξεις ενός προσφυγικού σωματείου όπως ο ΠΑΟΚ.
Και γενικότερη στεναχώρια, για άτομα της κοινωνίας που έχουν χάσει κάθε μορφής ενσυναίσθηση.
Σε μια μέρα που γιορτής, κάποιοι καταφέρνουν να μολύνουν με την τοξικότητα τους, τον σύλλογο και τις αξίες του.
Κρίμα πραγματικά. Και το χειρότερο είναι πως βλέπουμε την ΠΑΕ να παραμένει αμέτοχη σε όλο αυτό.
Κάτι καλό φαίνεται να ξαναχτίζεται. Απίστευτη η χαρά σήμερα, σε μια μαύρη μέρα για τον πλανήτη.
Σεβασμός στους παίκτες και την προσπάθεια που κάνουν.
ΝΤΡΟΠΗ το να παραμένει το αισχρό πανό, καθόλη την διάρκεια του αγώνα κρεμασμένο.
Ειλικρινά, η κατάσταση στο οπαδικό δείχνει να έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Βλέπουμε να χτυπάνε τον τύμπανο φασίστες οπαδοί που αρέσκονται στο να επιτίθενται σε ανθρώπους λόγω διαφορετικού χρώματος και θρησκείας. Και βλέπουμε ανεγκέφαλους να νιώθουν 'αδέρφια' με δολοφόνους.
Ντροπή να βρίσκουν χώρο τέτοια σκουπίδια στις τάξεις ενός προσφυγικού σωματείου όπως ο ΠΑΟΚ.
Και γενικότερη στεναχώρια, για άτομα της κοινωνίας που έχουν χάσει κάθε μορφής ενσυναίσθηση.
Σε μια μέρα που γιορτής, κάποιοι καταφέρνουν να μολύνουν με την τοξικότητα τους, τον σύλλογο και τις αξίες του.
Κρίμα πραγματικά. Και το χειρότερο είναι πως βλέπουμε την ΠΑΕ να παραμένει αμέτοχη σε όλο αυτό.
-
1. Η καλύτερη ομάδα κέρδισε. Και πέρασε.
2. Αν όλα πάνε καλά και φέρει αυτούς που πρέπει ο Μπότο, τέτοιου επιπέδου ομάδες θα τρώνε 4 του χρόνου στην Τούμπα. Ειδικά στην παράταση λύγισαν τα πόδια τους από την πίεση.
3. Αρχηγάρα! Όχι μόνο για την γκολάρα αλλά και για τα 100 κιλά μπάλα που ξέρει. Αλλαγές παιχνιδιού μαγεία σήμερα. Θα λείψει (μακάρι να έρθει ο αντικαταστάτης του του χρόνου.)
Και τώρα...
Πίτσα-μπύρα καναπέ, και τον ΠΑΟΚ στο γυαλί όλοι σας..
2. Αν όλα πάνε καλά και φέρει αυτούς που πρέπει ο Μπότο, τέτοιου επιπέδου ομάδες θα τρώνε 4 του χρόνου στην Τούμπα. Ειδικά στην παράταση λύγισαν τα πόδια τους από την πίεση.
3. Αρχηγάρα! Όχι μόνο για την γκολάρα αλλά και για τα 100 κιλά μπάλα που ξέρει. Αλλαγές παιχνιδιού μαγεία σήμερα. Θα λείψει (μακάρι να έρθει ο αντικαταστάτης του του χρόνου.)
Και τώρα...
Πίτσα-μπύρα καναπέ, και τον ΠΑΟΚ στο γυαλί όλοι σας..
- sourmenetes
- Moderator
Δε διαφωνώ απλά είναι μια. Μεγάλη μέρα αγωνιστικά για τον ΠΑΟΚ!DimitrisS έγραψε:Σουρμε, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τα συζητησουμε αυτα τα θεματα. Οποιος αγαπαει πραγματικα αυτην την ομαδα δεν πρεπει να σιωπησει μπροστα σε αυτο που δημιουργειται χρονια τωρα μεσα σε αυτη την ιστορικη θυρα. Μεσα σε καποιους ιστορικους συνδεσμους.
Πρεπει επιτελους να κανουμε κατι αφου η ΠΑΕ για καποιο δικο της λογο το αφηνει να αναδεικνυεται μεσα απο το γηπεδο μας!
Και. Θα χάσουμε όλη τη μαγεία και την ουσία και τη χαρά για κάποιους τους οποίους θα πρέπει πρώτα οι υπεύθυνοι να βάλουν σε τάξη!
Δε νοιώθω καμία ντροπή σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ!
ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΛΈΓΑΜΕ ΌΤΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ. ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΑΟΚ???
ΕΓΏ ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΝΤΡΑΠΩ ΡΕ. ΜΗΤΣΕ;;
ΠΛΆΚΑ ΚΆΝΟΥΜΕ;;
ΝΑ ΣΤΕΊΛΟΥΜΕ. ΌΛΟΙ ΜΕΙΛ ΣΤΗΝ. ΠΑΕ ΝΑ ΛΎΣΕΙ ΤΟ ΖΉΤΗΜΑ!!
ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ!
ΟΛΟΙ!
ΟΛΟΙ!
ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΜΕ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΏΘΩ ΆΣΧΗΜΑ ΠΟΥ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΘΆΡΙΣΕ!!
- sourmenetes
- Moderator
Και γω το έχω και αυτό είπα!ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Έχω δικαίωμα ως ΠΑΟΚτσής να πανηγυρίζω όπως γουστάρω χωρίς να νιώθω καμία ντροπή ?sourmenetes έγραψε:Επειδή είναι δύσκολη η ώρα επειδή τα συναισθήματα είναι πολλά και ανάμεικτα δεν είναι ώρα και το. Ξέρουμε πολύ καλά!
Δεν είναι ώρα να τσακωθούμε!
Ειναι πολλά που μπορεί να επικαλεστει. Κάποιος και μπερδεύεται η κουβέντα.
Το έχω πιστεύω.
Δεν τσακώνομαι γιατί είναι νύχτα μεγάλη για τον ΠΑΟΚ μας.
sourmenetes έγραψε:Δε διαφωνώ απλά είναι μια. Μεγάλη μέρα αγωνιστικά για τον ΠΑΟΚ!DimitrisS έγραψε:Σουρμε, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τα συζητησουμε αυτα τα θεματα. Οποιος αγαπαει πραγματικα αυτην την ομαδα δεν πρεπει να σιωπησει μπροστα σε αυτο που δημιουργειται χρονια τωρα μεσα σε αυτη την ιστορικη θυρα. Μεσα σε καποιους ιστορικους συνδεσμους.
Πρεπει επιτελους να κανουμε κατι αφου η ΠΑΕ για καποιο δικο της λογο το αφηνει να αναδεικνυεται μεσα απο το γηπεδο μας!
Και. Θα χάσουμε όλη τη μαγεία και την ουσία και τη χαρά για κάποιους τους οποίους θα πρέπει πρώτα οι υπεύθυνοι να βάλουν σε τάξη!
Δε νοιώθω καμία ντροπή σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ!
ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΛΈΓΑΜΕ ΌΤΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ. ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΑΟΚ???
ΕΓΏ ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΝΤΡΑΠΩ ΡΕ. ΜΗΤΣΕ;;
ΠΛΆΚΑ ΚΆΝΟΥΜΕ;;
ΝΑ ΣΤΕΊΛΟΥΜΕ. ΌΛΟΙ ΜΕΙΛ ΣΤΗΝ. ΠΑΕ ΝΑ ΛΎΣΕΙ ΤΟ ΖΉΤΗΜΑ!!
ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ!
ΟΛΟΙ!
ΟΛΟΙ!
ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΜΕ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΏΘΩ ΆΣΧΗΜΑ ΠΟΥ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΘΆΡΙΣΕ!!
Ρε συ στο γηπεδό μας ανέβηκε το πανό. Αύριο όλοι θα λένε για τον κακό ΠΑΟΚ, τι δεν ήταν ΠΑΟΚ. Άντε να πείσεις την κοινή γνώμη ότι δεν είσαι ελέφαντας, αφού εμείς οι ίδιοι βγάζουμε τα μάτια μας.

Οπως ειπα και στις πρωτες σελιδες για την απουσια Ακπομ... "Σιγα την απουσια"
Ο Τσόλακ έκανε καλό ματς σήμερα. Πάλεψε πολύ, έχασε ευκαιρίες και βάρεσε και ωραίο πέναλτι.CCCP έγραψε:Οπως ειπα και στις πρωτες σελιδες για την απουσια Ακπομ... "Σιγα την απουσια"

Ρε Σουρμε δεν με νοιαζει αν θα ντραπει καποιος για το πανο. Δεν ντρεπομαι για το πανο πυ αναρτηθηκε. Γιατι ξερω πολυ καλα τι μαλακισμενα υπαρχουν, στο γηπεδο, στο δορμο, στην κοινωνια μας την σαπια. Ντρεπομαι που αυτο το πανο δεν κατεβηκε ποτε απο καποιον υπευθυνο.
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΩΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Και ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΚΗ.
Που ηταν αυτοι να πανε να κατεβασουν το γαμωπανο;
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΩΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Και ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΚΗ.
Που ηταν αυτοι να πανε να κατεβασουν το γαμωπανο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Παρ 25 Φεβ 2022, 01:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.