ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 24/2 22:00 CosmoteSports
Re: ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 24/2 22:00 CosmoteSports
Αν περασει το 15λεπτο και φτασουμε στο 60, μπορει να βαλει σιντλευ και σοαρες να υποστηριξει την πλευρα απο εκει.
Ντροπή στην παε γιατί? Τι θες να κάνει σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ντροπή σε σένα και σε μένα που τόσα χρόνια τους ανεχόμαστεron-swanson έγραψε:19 χρονών παιδί το τρώει το χώμα και εδώ και μια ώρα διαβάζουμε για αδέρφια που πρέπει να κρατήσουν γερά. Ντροπή ρε μλκες ντροπή. Ντροπή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ξεφτίλα ρε.
-
Ποιο μετά ρε;Totem_pk έγραψε:Σε οποιον μπορεις να φανταστεις. Αφου δεν εχουν τα κακαλα να γραψουν σε ποον απευθυνεται. Ενα ματσο λαλακισμενα παιζουν μπαλα στην πλατη της ομαδας μου. Να πανε να μαμηθουνε. Τελος θα τα πουμε μετα.danirifle έγραψε:ρε σεις, το πανό που λέει "αδέρφια κρατάτε γερά", σε ποιον αναφέρεται?
Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί
- Psuxo_logos
Η ομάδα καλή. Η τούμπα ΞΕΦΤΙΛΑ!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
ντροπη στους υπαλληλους της ομαδας που δεν το ξεκρεμανε, γιατι φοβουνται το ντου απο πενηντα το πολυ κοπροσκυλα που ρεζιλευουν την ομαδα και τον κοσμο της
- sourmenetes
- Moderator
Τον έπαιξε 2 φορές αλλά δεν..Demir έγραψε:Λογικά μετά το 65 αν είναι έτσι το σκορ θα πάμε για αλλαγή αριστερής πλευράς !!
Εξαιρετικός Λυρατζής , ρε ζιφκο παιξτον μια φορά τον άνθρωπο !!
Τσολακ ευχάριστη έκπληξη , γενικά πολύ καλά , λίγο προσεκτικοί να είμαστε θα βάλουμε και άλλο .. πίσω είμαστε λίγο επικίνδυνοι ..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απορώ πως έχετε όρεξη για μπάλα όταν υπάρχει αυτό το κουρέλι στα ΙΣΤΟΡΙΚΑ κάγκελα που απευθύνεται σε ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ φονιάδες της σειράς.
Απορώ ρε μλκς.
Τι σκουπιδαριό έχει μαζευτεί στην αγαπημένη μου ομάδα η οποία έφτιαξε το μύθο της από λεβέντικες εξωγηπεδικές συμπεριφορές; Τι Ντροπή Θεέ μου...
Απορώ ρε μλκς.
Τι σκουπιδαριό έχει μαζευτεί στην αγαπημένη μου ομάδα η οποία έφτιαξε το μύθο της από λεβέντικες εξωγηπεδικές συμπεριφορές; Τι Ντροπή Θεέ μου...
Αφήστε τα αυτά τώρα ρε παιδιά.
Υπάρχει θέμα,δεν έπρεπε να υπάρχει αυτό το πανί στο γήπεδο.
Δεν είναι της στιγμής όμως, βρισκόμαστε σε μια πολύ σημαντική στιγμή για την ομάδα, να δώσουμε την θετική μας ενέργεια από όπου και αν βρισκόμαστε, να περάσει η ομάδα.
Μετά πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά για να καθαρίσουμε την Τούμπα μας,από τα κατακάθια.
Δεν είναι της στιγμής όμως, βρισκόμαστε σε μια πολύ σημαντική στιγμή για την ομάδα, να δώσουμε την θετική μας ενέργεια από όπου και αν βρισκόμαστε, να περάσει η ομάδα.
Μετά πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά για να καθαρίσουμε την Τούμπα μας,από τα κατακάθια.
-
Δηλαδή άμα ήταν βαλτοί να βλάψουν τον λαο του ΠΑΟΚ , τι χειρότερο θα ανέβαζαν? Τι χειρότερο θα έκαναν τα ακροδεξιά παράσιτα ?
Η ομάδα έχει κάνει τόσα χρόνια βήματα μπροστά και η κερκίδα έπιασε σήμερα πάτο , και δν πάει παρακάτω
Η ομάδα έχει κάνει τόσα χρόνια βήματα μπροστά και η κερκίδα έπιασε σήμερα πάτο , και δν πάει παρακάτω
Η ΠΑΕ προφανώς φοβήθηκε οτι θα γίνουν επεισόδια αν προσπαθούσε να κατεβάσει το πανί πριν ή κατά τη διάρκεια τού αγώνα με αποτέλεσμα ευρωπαϊκή τιμωρία και μάλλον γι αυτό κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν κάνει τίποτε σήμερα επί αυτού.
Αυτό δεν σημαίνει οτι από αύριο δεν θα συνεννοηθεί με τους αυνδέσμους που καταδίκασαν τη βία στην ανακοίνωσή τους για να βρεθεί ένας κοινός τρόπος να απομονωθούν αυτοί οι λίγοι εκ τού ασφαλούς.
Αυτό δεν σημαίνει οτι από αύριο δεν θα συνεννοηθεί με τους αυνδέσμους που καταδίκασαν τη βία στην ανακοίνωσή τους για να βρεθεί ένας κοινός τρόπος να απομονωθούν αυτοί οι λίγοι εκ τού ασφαλούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Πέμ 24 Φεβ 2022, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Το αυτόtoumba5 έγραψε:ντροπη στους υπαλληλους της ομαδας που δεν το ξεκρεμανε, γιατι φοβουνται το ντου απο πενηντα το πολυ κοπροσκυλα που ρεζιλευουν την ομαδα και τον κοσμο της
Κατέβασε τα παντελόνια η ΠΑΕ μπροστά στους δολοφόνους
αεί σιχτιρ
Πόσο πιο κάτω;
Πόσο;
σήμερα δε θα κάνουμε ένα εκατομμύριο Παοκτσακια
Αλλά εννιά εκατομμύρια Αντι-Παοκτσακια
-
Το αυτόAsimos έγραψε:Απορώ πως έχετε όρεξη για μπάλα όταν υπάρχει αυτό το κουρέλι στα ΙΣΤΟΡΙΚΑ κάγκελα που απευθύνεται σε ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ φονιάδες της σειράς.
Απορώ ρε μλκς.
να πάει η Admin να το κατεβάσει
Εμείς δε στηρίζουμε φονιάδες ρε
Στα 10 φάουλ στον παίκτη λέτε να πάρει κάρτα ο μαύρος στο κέντρο ;;
ποιο ματς ρε μπάνε..obanebane έγραψε:Αφήστε τα αυτά τώρα ρε παιδιά.
σήμερα ντράπηκε και η ντροπή
σιχάθηκα τον εαυτο μου