Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: TransferManiac
παιδια μην ακουτε τους δημοσιογραφους καθολου...πολυ απλα οι τυποι πλασαρουν το λεοναρντο στην αεκ και βαζουν στο στομα του δηλωσεις που ουδεποτε εχει κανει....μολις κλησει στον παοκ να δω τι θα πουνε....δυστυχως δε θα πουνε τιποτα,θα περασουν στην επομενη ψευτοειδηση......
- ΑποστόληςΑ
Κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να γίνει σύγκριση Βιεϊρίνια και Λεονάρντο. Ο ένας έχει παίξει στον ΠΑΟΚ και τον ξέρουμε, ενώ ο άλλος έχει παίξει στον Λεβαδειακό και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο θα δέσει με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ.
Και εάν είναι πράγματι ένας παίκτης που μας λείπει, να είστε σίγουροι ότι ο Σάντος θα είχε ήδη εισηγηθεί της απόκτησή του. Απ' ότι καταλαβαίνω όμως, μάλλον σε περίπτωση που ναυαγήσει ο Πορτογάλος θα τον πάρουμε (αν τον πάρουμε).
Και εάν είναι πράγματι ένας παίκτης που μας λείπει, να είστε σίγουροι ότι ο Σάντος θα είχε ήδη εισηγηθεί της απόκτησή του. Απ' ότι καταλαβαίνω όμως, μάλλον σε περίπτωση που ναυαγήσει ο Πορτογάλος θα τον πάρουμε (αν τον πάρουμε).
- WestBlock4
Λοιπον αδερφια,
Ενας ειναι ο παιχτης που τοσο καιρο κρυβεται το ονομα του...
Ο Σολαρι...
Ναι αυτος...
Που επαιζε εθνικη Αργεντινης Ρεαλ κτλ...
Ειμαι μαρτυριαρης εεεε Τρανσφερ?????????
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....!
ορεα αυριο στην γατα ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ετσι να βγαζουμε ονοματα να τα βλεπουμε στις εφημεριδες την επομενη...
Ενας ειναι ο παιχτης που τοσο καιρο κρυβεται το ονομα του...
Ο Σολαρι...
Ναι αυτος...
Που επαιζε εθνικη Αργεντινης Ρεαλ κτλ...
Ειμαι μαρτυριαρης εεεε Τρανσφερ?????????
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....!
ορεα αυριο στην γατα ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ετσι να βγαζουμε ονοματα να τα βλεπουμε στις εφημεριδες την επομενη...
Αν ειναι να γινει παταγος , να δεσω το σκρηνιο μην μου σπασουν τα κρυσταλινα !!!!!!!!!
Μετά τα σουβλάκια,μήπως ο Γκαγκάτσης τραβήξει κατά Γιάννενα μεριά να φάει βατραχοπόδαρα μέσα σε μια κόκκινη Ferrari?
Φακές και μελάσα....Ο Γιούρκας θα μπορούσε να έιναι υπερπολύτιμος στον ΠΑΟΚ αν αποφάσιζε να ξαναπαίξει μπάλα μετά από 4 χρόνια και σταματούσε δηλαδή να ασχολείται με τις γκόμενες και τις Ferrari.
-
Ριέρα, Εστογιάνοφ, Λεονάρντο... Ενα απο τα δύο τελευταία, με ιδιαιτερη προτίμηση στα δύο τελευταία...
Ουσιαστικά διάψευση για Ρεγκέιρο, που αν δεν κάνω λάθος είναι ΕΒΡΑΙΟΣ...

η ομαδα που αγωνιζοταν ηταν α η β εθνικης?TransferManiac έγραψε:Νοτιο-Αμερικάνος από Ελλάδα