Αν για σένα δεν είναι σημαντικό, με γειά σου με χαρά σου. Δεν σου δίνει όμως το δικαίωμα να ειρωνεύεσαι. Εδώ συνυπάρχουμε πολύ καιρό και νομίζω οτι και σε εσένα και στον Γκουερίνο από πάνω συμπεριφέρομαι πάντα με σεβασμό. Όλα είναι θέμα σεβασμού φίλε.alexgarcia6 έγραψε:Πω ρε φιλε τι θα κανουμε τωρα;;; Πως θα φωνάξω τωρα που εσυ δεν εχεις κέφι για το ματς ; Τι μας εκανες..Rexaris έγραψε:Αυτά τα ζώα με ξενέρωσαν εντελώς. Ούτε κέφι να παρακολουθήσω το ματς δεν έχω τώρα.
Καρκίνος τής Τούμπας μια ζωή αυτοί οι λίγοι και δεν μπορεί να τους κουνήσει κανείς.
ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 24/2 22:00 CosmoteSports
Re: ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 24/2 22:00 CosmoteSports
Αφού μπήκες τώρα, εκεί στο 90' τραβά ένα βίντεο με αυτούς που θα μαζέψουν το πανί να δούμε ποιοι είναι.
ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 24/2 22:00 CosmoteSports
Εδω πέφτει στη κορώνα το κέρμα και κατηγορούν τον Παοκ.
Δεν πρέπει να δίνεις δικαιώματα όταν υπάρχουν τέτοιες συγκυρίες και καταστασεις.
ΥΓ ο Τσοχος κανει παλι περιγραφή;
Θα εχουμε μπουκωματα παλι.
Δεν πρέπει να δίνεις δικαιώματα όταν υπάρχουν τέτοιες συγκυρίες και καταστασεις.
ΥΓ ο Τσοχος κανει παλι περιγραφή;
Θα εχουμε μπουκωματα παλι.
Δεν ξέρω αν υπάρχει πάντα.και αν έχουμε γενικώς αδέρφιαdragon έγραψε:Ερώτηση. Αυτό δεν είναι παλιοτερο πανο;;; κάθε περίπτωση δέν είναι ίδια κ θεωρώ πως αυτό το πανο δεν είναι για τους δολοφόνους του Αλκη. Παρόλα αυτά τετοια περιοδο ίσως πρεπει να είμαστε πιο προσεκτικοι. Τώρα αν δεν είναι όπως πιστευω κ το πανο είναι για τους δολοφόνους τότε είμαστε τρομερά άρρωστοιnunies4 έγραψε:Συγνώμη αλλά εγώ θα ντραπω να φανεί αυτό το πανί σε όλη την Ελλάδα.alexgarcia6 έγραψε:Πανο «αδερφια κρατάτε γερά», και συνθήματα αλληλεγγύης. Το γήπεδο γεμίζει σιγα σιγα. Προκριση σημερα
Η ίδια η ΠΑΕ θα έπρεπε να απαιτήσει να κατέβει.
Έλεος!!!!
κάπου μεσα που πρέπει να κρατήσουν γερά ..Αλλά και μόνο λόγω των ημερών δεν θα έπρεπε να κρεμαστεί...
Βούτυρο στο ψωμί των μέσων που μας... αγαπάνε το πανί. Ετοιμαστείτε για επίθεση...φιλίας από αύριο. Και δυστυχώς θα έχουμε δώσει εμείς το δικαίωμα 100%.
Αυτά για το πανί....
Σε λίγο σέντρα.
Πάμε να τους @@@σουμε!!!
Αυτά για το πανί....
Σε λίγο σέντρα.
Πάμε να τους @@@σουμε!!!
-
Πρέπει δηλαδή να ψάχνουμε αιτίες και να κρυβόμαστε από τα αυτονόητα, για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα ?
- episimos73
Δυστυχώς ούτε τα αυτονόητα δεν γίνονται σε αυτή την ομάδα. Πραγματικά απορίας άξιο.joshua έγραψε:Καλα δεν υπαρχουν καποια ανθρωποι στη ΠΑΕ να προστατευσουν την ομαδα? Δεν τολμανε να κατεβασουν ενα πανο που προσβαλει τον συλλογο?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παίζουμε ένα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ κρίσιμο αγώνα. Και πάλι τα ίδια, γκρίνιες, μουρμουρες, παρερμηνείες, κατηγορίες.
Λίγο πριν τη σέντρα. Θα ζήσουμε από εδώ και πέρα με αυτό το μοτίβο ? Σε κάθε αγώνα, τι πανώ ανέβηκε, τι γράφει, τι συνθήματα φώναξαμε κ.λπ. ?
Αρκετά.
Το ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ απευθύνεται σε όλους εμάς, τους ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, που βλέπουμε να είμαστε υπό διωγμό επειδή απλά είμαστε ΠΑΟΚ. Που μας θεωρούν ΟΛΟΥΣ δολοφόνους και βάρβαρους οι άλλοι. Που προσπαθούν όλοι οι άλλοι να μας λυγίσουν όχι γιατί σέβονται τη μνήμη του παιδιού αλλά γιατί δεν μας θέλουν, δεν μας γουστάρουν.
Εγώ τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω και αυτό είναι το νόημα.
Αρκετά
Στο χόρτο η προσοχή για την πρόκριση.
Λίγο πριν τη σέντρα. Θα ζήσουμε από εδώ και πέρα με αυτό το μοτίβο ? Σε κάθε αγώνα, τι πανώ ανέβηκε, τι γράφει, τι συνθήματα φώναξαμε κ.λπ. ?
Αρκετά.
Το ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ απευθύνεται σε όλους εμάς, τους ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, που βλέπουμε να είμαστε υπό διωγμό επειδή απλά είμαστε ΠΑΟΚ. Που μας θεωρούν ΟΛΟΥΣ δολοφόνους και βάρβαρους οι άλλοι. Που προσπαθούν όλοι οι άλλοι να μας λυγίσουν όχι γιατί σέβονται τη μνήμη του παιδιού αλλά γιατί δεν μας θέλουν, δεν μας γουστάρουν.
Αρκετά
Να κατεβασει το πανο η ΠΑΕ χθες.
Και οποιο παιδακι παρεξηγηθει, εξω απο το γηπεδο.
Και οποιο παιδακι παρεξηγηθει, εξω απο το γηπεδο.
-
-
- Σασταλεγάκιας 2025
++++ το γηπεδο ειναι γκαυλωμενο και εδω μεσα τα εχουν βαψει μαυραΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Παίζουμε ένα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ κρίσιμο αγώνα. Και πάλι τα ίδια, γκρίνιες, μουρμουρες, παρερμηνείες, κατηγορίες.
Αρκετά.
Αρκετά
Πάντως στην σύνδεση που έγινε μόλις δεν μοιάζει να έχει ούτε 10.000. Μπορεί να εκτιμώ λαθος
-
Πολύ ΠΑΟΚμανιαalexgarcia6 έγραψε:++++ το γηπεδο ειναι γκαυλωμενο και εδω μεσα τα εχουν βαψει μαυραΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Παίζουμε ένα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ κρίσιμο αγώνα. Και πάλι τα ίδια, γκρίνιες, μουρμουρες, παρερμηνείες, κατηγορίες.
Αρκετά.
Αρκετά