ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 24/2 22:00 CosmoteSports
Re: ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 24/2 22:00 CosmoteSports
μπαχαλάκηδες σκατόμυαλοι που δεν τους απασχολεί ο ΠΑΟΚ. 100 χρόνια πίσω μονίμως. Σαπίλα και βαλκανίλα. μπερδεμένοι και μαστουρωμένοι αργόσχολοι που βάζουν πανό για στηρίξουν τα 20χρονια παρτάλια που δολοφόνησαν ένα παλικαράκι επειδή υποστήριζε άλλη ομάδα.
και ο τεράστιος λαός του ΠΑΟΚ που λέμε τρίχες...5-10 κάνουν ότι γουστάρουν στον ναό της Τούμπας
και ο τεράστιος λαός του ΠΑΟΚ που λέμε τρίχες...5-10 κάνουν ότι γουστάρουν στον ναό της Τούμπας
Ποσο κοσμο περιμενατε δηλαδη;
5χιλ εισιτήρια βγηκαν και τα υπολοιπα διαρκειας και Δανοι.
50% μαξ η πληροτητα στα 13.500χιλιαρια
5χιλ εισιτήρια βγηκαν και τα υπολοιπα διαρκειας και Δανοι.
50% μαξ η πληροτητα στα 13.500χιλιαρια
Μέχρι 14000 Επιτρέπεται. Αν τώρα έχει μια 10αρα καλά είναι.
Θα γεμίσει
Θα γεμίσει
-
Ρε φίλε τι ρόλο παίζεις ?proedros έγραψε:Τραγικό πανό, τραγική προσέλευση..για ένα τόσο σημαντικό ματς…Με το ζόρι 11.000 να έχει…
50% θα μπουν σήμερα
Δηλαδή 14.000 υποχρεωτικά. Τόσοι θα είναι μέσα.
Τραγικός
Αυτά τα ζώα με ξενέρωσαν εντελώς. Ούτε κέφι να παρακολουθήσω το ματς δεν έχω τώρα.
Καρκίνος τής Τούμπας μια ζωή αυτοί οι λίγοι και δεν μπορεί να τους κουνήσει κανείς.
Καρκίνος τής Τούμπας μια ζωή αυτοί οι λίγοι και δεν μπορεί να τους κουνήσει κανείς.
-
Αυτό θα γράφεις όλο το βράδυ απόψε ?blackchaos έγραψε:Κρατάτε γερά δολοφόνοι, πανό να πιάνει όλη την τεσσερα . Η λέξη ντροπή είναι λίγη
Το γήπεδο είναι άδειο και κάνουν κουμάντο ακροδεξιά παράσιτα
Νομίζω το εμπεδώσαμε το νόημα
- stravostomis
Ρε μεγάλε εμένα σήμερα μου άρεσε η ενδεκάδα αλλά αν δεν μου αρεζε τι να κάνουμε; Λογαριασμό θα σου δίνουμε κάθε φορά για να λέμε τη γνώμη μας; Άσε μας σε παρακαλώ κάθε φορά τα ίδια. Ασχολησου με την δική σου άποψηΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Δεν αρέσει σε κάποιους η 11αδα.
Δεν είναι όμορφη δηλαδή ??
-
???stravostomis έγραψε:Ρε μεγάλε εμένα σήμερα μου άρεσε η ενδεκάδα αλλά αν δεν μου αρεζε τι να κάνουμε; Λογαριασμό θα σου δίνουμε κάθε φορά για να λέμε τη γνώμη μας; Άσε μας σε παρακαλώ κάθε φορά τα ίδια. Ασχολησου με την δική σου άποψηΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Δεν αρέσει σε κάποιους η 11αδα.
Δεν είναι όμορφη δηλαδή ??
Ποιός ασχολήθηκε ? με εσένα ?
-
Μην το παρακολουθείς.Rexaris έγραψε:Αυτά τα ζώα με ξενέρωσαν εντελώς. Ούτε κέφι να παρακολουθήσω το ματς δεν έχω τώρα.
-
Πω ρε φιλε τι θα κανουμε τωρα;;; Πως θα φωνάξω τωρα που εσυ δεν εχεις κέφι για το ματς ; Τι μας εκανες..Rexaris έγραψε:Αυτά τα ζώα με ξενέρωσαν εντελώς. Ούτε κέφι να παρακολουθήσω το ματς δεν έχω τώρα.
- PAOK_Antarctica
Ερώτηση. Αυτό δεν είναι παλιοτερο πανο;;; κάθε περίπτωση δέν είναι ίδια κ θεωρώ πως αυτό το πανο δεν είναι για τους δολοφόνους του Αλκη. Παρόλα αυτά τετοια περιοδο ίσως πρεπει να είμαστε πιο προσεκτικοι. Τώρα αν δεν είναι όπως πιστευω κ το πανο είναι για τους δολοφόνους τότε είμαστε τρομερά άρρωστοιnunies4 έγραψε:Συγνώμη αλλά εγώ θα ντραπω να φανεί αυτό το πανί σε όλη την Ελλάδα.alexgarcia6 έγραψε:Πανο «αδερφια κρατάτε γερά», και συνθήματα αλληλεγγύης. Το γήπεδο γεμίζει σιγα σιγα. Προκριση σημερα
Η ίδια η ΠΑΕ θα έπρεπε να απαιτήσει να κατέβει.
Έλεος!!!!
υπάρχει τροπος να δουμε απο λαπτοπ δορυφορικα καναλια?constadine έγραψε:Τον αγώνα θα τον δείξουν τα παρακάτω δορυφορικά κανάλια:
Καλα δεν υπαρχουν καποια ανθρωποι στη ΠΑΕ να προστατευσουν την ομαδα? Δεν τολμανε να κατεβασουν ενα πανο που προσβαλει τον συλλογο?
Δυστυχώς Τσόχος στην μετάδοση....ΑΛΛΑ Παλομπαρινι στον αγωνιστικό χώρο.....
Τιτανομαχία......Ο αρχιγρουσουζης εναντίον του Γκαστόνε για τον ΠΑΟΚ....
Τιτανομαχία......Ο αρχιγρουσουζης εναντίον του Γκαστόνε για τον ΠΑΟΚ....