4.Sverrir Ingi Ingason
Re: 4.Sverrir Ingi Ingason
αντε λεβεντη μου με το καλο .....ευχομαι πολλες πολλες μεγαλυτερες επιτυχιες ......
-
- john4serres
Έναν ιβοριανό να κατεβάζει σωστά την μπάλα.Hayate έγραψε:Πωπωπω ενας Βικιγκ αλλα τρια χρόνια!!! Αρα προς το παρόν εναν ψάχνουμε για πίσω!!

Πολύ καλή είδηση. Ένας αμυντικός σε εξαιρετική ηλικία, φυσική κατάσταση που συνεισφέρει και επιθετικά με γκολ και ασιστ. Στα κόρνερ είναι πολύ σημαντικός και επιθετικά και αμυντικά.
Πραγματικά με τον Μποτο όλα γίνονται γρήγορα.
Μπράβο στον Ινγκασον που τίμησε το σωματείο και ο κόσμος θα του ανταποδώσει με την αγάπη του.
Μπράβο στον Ινγκασον που τίμησε το σωματείο και ο κόσμος θα του ανταποδώσει με την αγάπη του.
-
- Mr Ξερόλας 2019
vs40 έγραψε:Πολύ καλή είδηση. Ένας αμυντικός σε εξαιρετική ηλικία, φυσική κατάσταση που συνεισφέρει και επιθετικά με γκολ και ασιστ. Στα κόρνερ είναι πολύ σημαντικός και επιθετικά και αμυντικά.
Μπαα βλεπω να παταει ποδι ο Λουτσε και να μεινει.
Εκτος και αν δωσουν 5-6 εκατ για στοπερ,οποτε τοτε βλεπουμε.
Θελω ΠΑΘΟΣ και ΕΝΕΡΓΕΙΑ να βγαζεις οπως παντα και εδω ειμαστε εμεις.
Δεν πετας και κανενα ΓΚΟΛ απο κορνερ και να μας δωσεις την ΠΡΟΚΡΙΣΗ στο τελος.
Καιρο εχεις να βγαλεις σε Ευρωπαικο ματς.
- Dimitris_L4
Ο βράχος μας.... Τρομερή είδηση... Μπράβο σε όλους.... Αυριο γιορταζει με γκολ την ανανέωση..
- john4serres
#TheIceman reloaded…
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Ίνγκι Ίνγκασον μέχρι τις 30.06 του 2025.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Ίνγκι Ίνγκασον μέχρι τις 30.06 του 2025.
Μπραβο Ινγκι μπραβο και στην ομαδα. Επιτελους λιγη ποδοσφαιρικη λογικη στη ομαδα μας.
ορθή ανανέωση.
χωρίς πολλά μπλα-μπλα, χωρίς δηλώσεις επί δηλώσεων και κουτσοπολίστικα σίριαλ, έκλεισε αυτό το θέμα,
με κερδισμένες και τις δύο πλευρές.
Αν είναι απλά έργο Μπότο, ή συνδυασμός ενός σοβαρού οργανισμού με έναν σοβαρό επαγγελματία, δεν γνωρίζω.
Απλά επικροτώ.
χωρίς πολλά μπλα-μπλα, χωρίς δηλώσεις επί δηλώσεων και κουτσοπολίστικα σίριαλ, έκλεισε αυτό το θέμα,
με κερδισμένες και τις δύο πλευρές.
Αν είναι απλά έργο Μπότο, ή συνδυασμός ενός σοβαρού οργανισμού με έναν σοβαρό επαγγελματία, δεν γνωρίζω.
Απλά επικροτώ.
-
Στην περιπτωση ΣβιντερεσκιDimg4 έγραψε:Ωχ μυριζομαι πωληση το καλοκαιρι
μου φερνει κι εμενα οντως!
Μακαρι για να φερουμε
εναν Κρεσπο κι εναν Βαρελα
στα καλα τους με τα λεφτα του
οπως εχω ξαναγραψει!
- Kabamaru11
Θα πουληθει το καλοκαιρι στην Οσακα Τζουμαρου με το ποσο των 400.000.000 γιεν.Inside info
Κανει καλες εμφανισεις, ειναι σε καλη ηλικια και εμεις δειχνουμε οτι πρωτιστως μας ενδιαφερει να κανουμε καλες πωλησεις. Οποτε θεωρω οτι αποχαιρεταει το καλοκαιριmontekristo έγραψε:Στην περιπτωση ΣβιντερεσκιDimg4 έγραψε:Ωχ μυριζομαι πωληση το καλοκαιρι
μου φερνει κι εμενα οντως!
Μακαρι για να φερουμε
εναν Κρεσπο κι εναν Βαρελα
στα καλα τους με τα λεφτα του
οπως εχω ξαναγραψει!