Πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ
- PRAKTORINOS
Re: Που να 'ναι τώρα? Παίχτες που πέρασαν από την ομάδα ..
[quote=
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Τετ 15 Φεβ 2012, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
- PRAKTORINOS
[quote="ehe
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Τετ 15 Φεβ 2012, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PRAKTORINOS
Γιάννης Ψαρράς.
Ψυχάρα
Ψυχάρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Τετ 15 Φεβ 2012, 14:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- DimisK
- Επικοινωνία:
PRAKTORINOS έγραψε:Ρε, συ, ehemithe 199, φαγώθηκες με τον Χιονά!ehemithos 199 έγραψε:κι εγω θελω τον Χιονα!! πρακτορινε κανε κατι!!
Κι εγω θέλω την Dita Von Teese!!!
Ορίστε, πάρ'τον, τι κατάλαβες που (ξανα)μαγαρίσαμε το topic ;
(Οχι, ρε συ, πού να τον βρω σε φωτογραφία της Panini, τον άμπαλο...)
Είχε βάλει ένα γκολ στη Νίκαια με τον Ιωνικό, όταν κερδίσαμε 0-1 και ήρθε στα κάγκελα που ήμασταν και ανέβηκε σαν μαϊμού και πανηγύριζε! Και έγινε χαμός όπως καταλαβαίνεται!!! Πολύ πανηγύρισα τότε εκείνο το γκολ. Πρέπει να ήταν το 91 ή το 92...
Ακου Χιονάς....Τι μας θύμησες ρε Πρακτορίνε. Λυπήσου μας...

- PRAKTORINOS
Κατ'αρχήν, όπως διαπιστώνεις ήταν επιθυμία τού ehemithou199 για να αναφερθώ σε αυτόν τον Μουντιαλικό αστέρα.
Και ο Πρακτορινος, χατηρια δεν χαλαει.
Κατα δευτερον, ο αγώνας που αναφέρεσαι ήταν τον Οκτωβριο τού 92 (περίοδος 1992-93), στο γήπεδο της Νεάπολης.
Η εξηγηση που δινω για τον εξαλλο πανηγυρισμο, ηταν η εξης:
Ο Χιονας μπηκε ως αλλαγή στο 80' και σκόραρε δυο λεπτά πριν το τελευταιο σφυριγμα, το μοναδικο γκολ της συναντησης!
Εξ'ου και ο αλά Τσίτα πανηγυρισμός.
Και ο Πρακτορινος, χατηρια δεν χαλαει.
Κατα δευτερον, ο αγώνας που αναφέρεσαι ήταν τον Οκτωβριο τού 92 (περίοδος 1992-93), στο γήπεδο της Νεάπολης.
Η εξηγηση που δινω για τον εξαλλο πανηγυρισμο, ηταν η εξης:
Ο Χιονας μπηκε ως αλλαγή στο 80' και σκόραρε δυο λεπτά πριν το τελευταιο σφυριγμα, το μοναδικο γκολ της συναντησης!
Εξ'ου και ο αλά Τσίτα πανηγυρισμός.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΙΟΝΑ, Γ@ΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!
μεγαλο πουλεν αυτο το αμπαλο καδρονι!!
πρακτορινε ευχαριστω και ξερεις γιατι σου ζηταω να βαλεις τετοιους αμπαλους απο εποχη βουλινου: πρωτον για να δουνε τα πιτσιρικια που γραφουν στα τοπικ των μεταγραφων οτι θελουν τον ρικελμε και τον χιμενες, ποιους βλεπαμε εμεις στα νιατα μας και παρολα αυτα τρελλαμενοι στη τουμπα τρεχαμε! κατα δευτερον αυτοι οι αμπαλοι οταν ερχοντουσαν γαυροι και βαζελοι στη τουμπα, μεταμορφωνονταν σε λιονταρια και τους καταπιναν!!
πως μπορω να ξεχασω λυκειοπαιδο που φυγαμε απο κομοτηνη για να παμε σερρες στο ματς με τον θιασο του κοσκωτα και του ντεταρι?
πως μπορει να ξεχαστει εκεινη η 6αρα?
Υ.Σ. 1) που τον θυμηθηκες τον ψαρρα ρε? μελαγχολησα που τον ειδα σε μεγαλη ηλικια...
2) θα προσπαθησω να σκαναρω μια φωτο του γειτονα μου του μπανιωτη με φανελα πανθρακικου και να τη βαλω...(παρολο που δεν του συγχωρεσα ποτε τη φυγη του προς τον πειραια!!)
3) σε παρακαλω μην αναρτησεις ποτε φωτο του κωστικου με τα ερυθρολευκα...αυτο με ειχε πονεσει οσο τιποτα στην ιστορια του παοκ!!
μεγαλο πουλεν αυτο το αμπαλο καδρονι!!
πρακτορινε ευχαριστω και ξερεις γιατι σου ζηταω να βαλεις τετοιους αμπαλους απο εποχη βουλινου: πρωτον για να δουνε τα πιτσιρικια που γραφουν στα τοπικ των μεταγραφων οτι θελουν τον ρικελμε και τον χιμενες, ποιους βλεπαμε εμεις στα νιατα μας και παρολα αυτα τρελλαμενοι στη τουμπα τρεχαμε! κατα δευτερον αυτοι οι αμπαλοι οταν ερχοντουσαν γαυροι και βαζελοι στη τουμπα, μεταμορφωνονταν σε λιονταρια και τους καταπιναν!!
πως μπορω να ξεχασω λυκειοπαιδο που φυγαμε απο κομοτηνη για να παμε σερρες στο ματς με τον θιασο του κοσκωτα και του ντεταρι?
πως μπορει να ξεχαστει εκεινη η 6αρα?
Υ.Σ. 1) που τον θυμηθηκες τον ψαρρα ρε? μελαγχολησα που τον ειδα σε μεγαλη ηλικια...
2) θα προσπαθησω να σκαναρω μια φωτο του γειτονα μου του μπανιωτη με φανελα πανθρακικου και να τη βαλω...(παρολο που δεν του συγχωρεσα ποτε τη φυγη του προς τον πειραια!!)
3) σε παρακαλω μην αναρτησεις ποτε φωτο του κωστικου με τα ερυθρολευκα...αυτο με ειχε πονεσει οσο τιποτα στην ιστορια του παοκ!!
Έχουμε τίποτα σε παίχτες απο την 11άδα Βουλινού που δεν έχουμε βάλει?
Γκιτσίουδης
Τερζής
Μήτογλου
Μαυρέας
Μαλιούφας
Λαγωνίδης
Τουρσουνίδης
και κυρίως σε Έλληνες παίχτες.
Τέλος αν υπάρχει κάτι για τον φίλο μου Λάκη Παπαιωάννου θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.
Γκιτσίουδης
Τερζής
Μήτογλου
Μαυρέας
Μαλιούφας
Λαγωνίδης
Τουρσουνίδης
και κυρίως σε Έλληνες παίχτες.
Τέλος αν υπάρχει κάτι για τον φίλο μου Λάκη Παπαιωάννου θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.
Για τον προπονητή της Καλαμαριάς τον Τζο Παλατσίδη υπάρχει τίποτα??
- PRAKTORINOS
Ιωσηφ Παλασίδης ή Παλτοτσίδης.
Δεν θέλω να πολυθυμάμαι το πέρασμα του από την Τούμπα, ως ποδοσφαιριστής τού ΠΑΟΚ.
Αλλωστε, τι να θυμηθείς, κιόλας;
Δεν θέλω να πολυθυμάμαι το πέρασμα του από την Τούμπα, ως ποδοσφαιριστής τού ΠΑΟΚ.
Αλλωστε, τι να θυμηθείς, κιόλας;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Εδωσε πιο πριν συνέντευξη σε ραδιόφωνο και είπε ότι πέρασε το 2000 από την ομάδα μας με 5 συμμετοχές μέχρι που τραυματίστηκε!!!
Προσωπικά αγνοούσα ακόμη και την ύπαρξη του!!
Προσωπικά αγνοούσα ακόμη και την ύπαρξη του!!
- PRAKTORINOS
Εσύ την αγνοούσες.
Αυτός έχει να το λέει.
Εμένα, που θέλω να το ξεχάσω, ποιός θα με βοηθήσει;
Από τις σπάνιες περιπτώσεις που ένας τραυματισμός μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικός.
Αυτός έχει να το λέει.
Εμένα, που θέλω να το ξεχάσω, ποιός θα με βοηθήσει;
Από τις σπάνιες περιπτώσεις που ένας τραυματισμός μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικός.
Σλόμπονταν Κρισμάρεβιτς
Εγινε ιδιαίτερα αγαπητός από το πέρασμά του από τα ελληνικά γήπεδα, και μας ήρθε μάλιστα και σε μεγάλη ηλικία.
Ο Σλόμπονταν Κρισμάρεβιτς (Κριτσμάρεβιτς, το ορθόν) είναι πλέον ένας ανερχόμενος Σέρβος προπονητής, νυν εκλέκτορας της εθνικής ομάδας Νέων της χώρας η οποία αυτές τις ημέρες λαμβάνει μέρος στα τελικά του EURO U21 στα γήπεδα της Σουηδίας.
Αφού σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Μπόμπαν ασχολήθηκε με την προπονητική από τον πάγκο των Ελπίδων της Σερβίας είναι ικανός να ξεκινήσει μια μεγάλη καριέρα.
αντε ζησαρα κανε καμια κονεξια εκει να φερει κανα διαμαντακι σε μας να γουστερνιζουμε
Εγινε ιδιαίτερα αγαπητός από το πέρασμά του από τα ελληνικά γήπεδα, και μας ήρθε μάλιστα και σε μεγάλη ηλικία.
Ο Σλόμπονταν Κρισμάρεβιτς (Κριτσμάρεβιτς, το ορθόν) είναι πλέον ένας ανερχόμενος Σέρβος προπονητής, νυν εκλέκτορας της εθνικής ομάδας Νέων της χώρας η οποία αυτές τις ημέρες λαμβάνει μέρος στα τελικά του EURO U21 στα γήπεδα της Σουηδίας.
Αφού σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Μπόμπαν ασχολήθηκε με την προπονητική από τον πάγκο των Ελπίδων της Σερβίας είναι ικανός να ξεκινήσει μια μεγάλη καριέρα.
αντε ζησαρα κανε καμια κονεξια εκει να φερει κανα διαμαντακι σε μας να γουστερνιζουμε
Τελικά ίσως να μην είναι και τόσο ανερχόμενος ο Slobodan Krčmarević (Κρτσμάρεβιτς διαβάζεται αυτό;
). Τον έχουν σκίσει στην κριτική για την προ είκοσι ημερών αποτυχία του να παρουσιάσει κάτι που να μοιάζει με ομάδα στα τελικά του Euro U21. Δύο ισοπαλίες (απέναντι στην δυνατή Ιταλία, αλλά και στην αδύνατη Λευκορωσία) και μία ήττα στο καταστροφικό ματς με την Σουηδία (των Berg, Toivonen, Bjarsmyr, Elm κλπ, ο paoki_sweden πρέπει να τους ξέρει καλά) και άδοξος αποκλεισμός.

Λίγους μήνες πριν έρθει στον ΠΑΟΚ αποτελούσε διακαή πόθο του, τότε προπονητή μας, Άγγελου Αναστασιάδη. Τελικά τον αποκτήσαμε με έξι μήνες καθυστέρηση τον Ιανουάριο του 1999 στα 33 του, μαζί με το τρένο Αντόλφο Βαλέντσια. Ένα μήνα μετά ο Μπόμπαν πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στην Νέα Σμύρνη (διαβατήριο για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο), χάρις στο οποίο τον θυμόμαστε μετά από τόσα χρόνια. Για την ιστορία ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει 0-1. Μια εβδομάδα μετά όμως έφυγε ο προπονητής που τον έφερε! Η συνολική του παρουσία στον ΠΑΟΚ: 15 αγώνες, 3 γκολ...
Δεν ξέρω αν το ήξερες diniko, αλλά ο νυν προπονητής της Σερβίας U21 είχε προτείνει πριν από δύο χρόνια δύο παίκτες της εθνικής του, στον τότε πρόεδρο Ν. Βεζυρτζή, χωρίς η υπόθεση να προχωρήσει!

Λίγους μήνες πριν έρθει στον ΠΑΟΚ αποτελούσε διακαή πόθο του, τότε προπονητή μας, Άγγελου Αναστασιάδη. Τελικά τον αποκτήσαμε με έξι μήνες καθυστέρηση τον Ιανουάριο του 1999 στα 33 του, μαζί με το τρένο Αντόλφο Βαλέντσια. Ένα μήνα μετά ο Μπόμπαν πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στην Νέα Σμύρνη (διαβατήριο για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο), χάρις στο οποίο τον θυμόμαστε μετά από τόσα χρόνια. Για την ιστορία ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει 0-1. Μια εβδομάδα μετά όμως έφυγε ο προπονητής που τον έφερε! Η συνολική του παρουσία στον ΠΑΟΚ: 15 αγώνες, 3 γκολ...
Δεν ξέρω αν το ήξερες diniko, αλλά ο νυν προπονητής της Σερβίας U21 είχε προτείνει πριν από δύο χρόνια δύο παίκτες της εθνικής του, στον τότε πρόεδρο Ν. Βεζυρτζή, χωρίς η υπόθεση να προχωρήσει!
- PRAKTORINOS
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των Σπόρ τού Βορρά
ο 33χρονος καμερουνέζος Αρμάντο Φουτσίνι,
γνωστός και ως "η μαύρη Φερράρι"
δοκιμάζεται (!) από τη Strasbourg (Ligue 2).
ο 33χρονος καμερουνέζος Αρμάντο Φουτσίνι,
γνωστός και ως "η μαύρη Φερράρι"
δοκιμάζεται (!) από τη Strasbourg (Ligue 2).
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.