ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 19:30 20/2 NovaSports
Re: ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 19:30 20/2 NovaSports
Ρε παιδια ποιο θεατρο ζαμπα?πλακα κανετε?θα μου πεσουν τα μαλλιά..ο αλλος με χερια κ με ποδια τον ανατρεπει, τι λετε..μονος εφευγε
-
Φοβερός ρυθμός αλλά πολλά λάθη ως τώρα. Τραγικός Μπισεσβαρ, κάπως εκτός τόπου και χρόνου ο Σάστρε σήμερα, κι ο Ζαμπα μόνο ημιτελείς προσπάθειες. Όλοι οι άλλοι είναι θετικοί. Πρέπει γύρω στο 60 να μπει ο Καντουρι στην θέση του Μπισεσβαρ ή και νωρίτερα αν μπορεί να βγάλει 45 λεπτά.
Η ομάδα παίζει καλά , εξαιρετικός ο σοαρες .. αν ειχαμε κανονικό εξτρέμ δεξιά θα ειχαμε κάνει άλλες 3-4 μεγάλες φάσεις .. ο καημένος ο σαστρε τα έχει δει όλα , δεν τολμάει να περάσει το κέντρο γιατί ξέρει ότι θα φάμε κόντρα .. λογική αλλαγή η καντουρι αριστερά και έξω ζαμπα , η κουρτιτς μέσα έξω ζαμπα και αριστερά μπισε
Ότι φάση φάγαμε ήταν από λάθος ( εντελώς βλακεία όμως) μπροστά ..
Ότι φάση φάγαμε ήταν από λάθος ( εντελώς βλακεία όμως) μπροστά ..
Νόμιζα είχε τελειώσει το αστείο Ζαμπά και τον είδα σήμερα στην ενδεκάδα... mvp του οαρη ως τώρα.. χαλάει ότι καλό πάμε να κάνουμε
Κορυφαίος διαιτητής.. μακάρι να έπαιζαν έτσι και οι δικοί μας... βλέπουμε ροή αγώνα ... με έλληνα θα είχαμε όλο διακοπες με φάουλ...
Κορυφαίος διαιτητής.. μακάρι να έπαιζαν έτσι και οι δικοί μας... βλέπουμε ροή αγώνα ... με έλληνα θα είχαμε όλο διακοπες με φάουλ...
Πολυ καλη εμφάνιση Σοάρες στο πρώτο, οι υπόλοιποι σε ρηχά νερά, κρατάω την συγκέντρωση και την καλή ανασταλτικη λειτουργία.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- northernlights
Μεχρι τωρα μια κοκορομαχια
Sent from my SM-N975U using Tapatalk
Sent from my SM-N975U using Tapatalk
-
Γεμάτο ματς, ο Σοαρες είναι θετικός το ίδιο και ο Σαστρε! Όλοι κραζουν τον Ζαμπα, δεν είναι κακός απλά κάνει το κάτι παραπάνω και το πεθαίνει!
Αλλά δεν είναι τοοοοσο κακο ματς όσο το παιχνίδι με την Μιντιλαντ.
Αλλά δεν είναι τοοοοσο κακο ματς όσο το παιχνίδι με την Μιντιλαντ.
Με βαση τις αρκετες αλλαγες, την κουραση, το ταξιδι, η ομαδα στεκεται αρκετα καλα.
Εγω την φαση του Ζαμπα την βλεπω ως ξεκαθαρο φαουλ και κοκκινη.
Δεν ξερω γιατι βλεπετε το αντιθετο καποιοι.
Υ.Γ. Εχουν πλακα μερικα μελη, που εν ωρα αγωνα πετανε τις σαχλαμαριτσες τους και την χολη τους.
Και καλα πλακιτσα. Τωρα κλειδαροτρυπες ειναι, απλα κακοι ανθρωποι ειναι; Δεν ξερω.
Υ.Γ. Εχουν πλακα μερικα μελη, που εν ωρα αγωνα πετανε τις σαχλαμαριτσες τους και την χολη τους.
Και καλα πλακιτσα. Τωρα κλειδαροτρυπες ειναι, απλα κακοι ανθρωποι ειναι; Δεν ξερω.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μετά ως δια μαγείας εξαφανίζονται..DimitrisS έγραψε:Με βαση τις αρκετες αλλαγες, την κουραση, το ταξιδι, η ομαδα στεκεται αρκετα καλα.
MVP ο Κόρακας. Μετά ο Μιχαηλίδης. Πασχαλακαρος εκεί που χρειάστηκε. Α ρε Ζαμπα., Α ρε Ζαμπα. Ο Αιγύπτιος λείπει από τον Σεπτέμβρη. Σωστή προσέγγιση εκτός από την άμυνα ψηλά στην αρχή.
- theodorsalonika
ο διαιτητης μια χαρα ειναι κατα μενα....ψιλοπαιζουμε καλυτερα..θελουμε το λιγο παραπανω..πιστευω στο δευτερο και με την εισοδο του κουρτις και αουγκουστο να ανεβουμε και αλλο...τωρα την φαση του ζαμπα την ειδα 5 φορες...δεν ξερω δεν απαντω.....δεν ξερω τους κανονισμους ουτε εχω υπαρξει διαιτητης ποτε στην ζωη μου..ας μιλησουν οι εμπειροι και αυτοι που κατεχουν το θεμα
ετσι πως παει το ματς δεν χανουμε..

ετσι πως παει το ματς δεν χανουμε..

Η διαιτησία του Μπριχ μου αρέσει ως φιλοσοφία, αλλά του Ζαμπα ήταν ξεκάθαρο φάουλ και κάρτα
Τους έχουμε πάρει το κέντρο, κατά κράτος.
Αυτοί παίζουν χωρίς κέντρο.
Μόλις πάρουν τη μπάλα μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας μας μήπως τα γομάρια που έχουν μπροστά εκμεταλλευτούν τη δύναμη και την ταχύτητά τους.
Τρόπος ανάπτυξης, η καλύτερα "ανάπτυξη", δεν υπάρχει.
Οι μόνοι που παίζουν ποδόσφαιρο είναι οι δικοί μας.
Πρέπει όμως να βελτιώσουμε τις επιλογές μας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.
Λίγο πιο γρήγορη σκέψη-κίνηση, λίγο καλύτερες πάσες-σέντρες, λίγο τύχη και το παιχνίδι είναι δικό μας.
Και λίγο καλύτερες καλύψεις στην άμυνα, φυσικά...
Αυτοί παίζουν χωρίς κέντρο.
Μόλις πάρουν τη μπάλα μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας μας μήπως τα γομάρια που έχουν μπροστά εκμεταλλευτούν τη δύναμη και την ταχύτητά τους.
Τρόπος ανάπτυξης, η καλύτερα "ανάπτυξη", δεν υπάρχει.
Οι μόνοι που παίζουν ποδόσφαιρο είναι οι δικοί μας.
Πρέπει όμως να βελτιώσουμε τις επιλογές μας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.
Λίγο πιο γρήγορη σκέψη-κίνηση, λίγο καλύτερες πάσες-σέντρες, λίγο τύχη και το παιχνίδι είναι δικό μας.
Και λίγο καλύτερες καλύψεις στην άμυνα, φυσικά...