ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 19:30 20/2 NovaSports
- WeWillRockYou
Re: ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 19:30 20/2 NovaSports
Λύρατζης,Κρέσπο λογικό για λόγους ξεκούρασης ενόψει επαναληπτικού. Μιτρίτσα γιατί;
Μουργκ λογικά συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις;
Στον πάγκο θα βρίσκονται : Ζ.Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Τέιλορ, Σίντκλει, Κούρτιτς, Σβαμπ, Αουγκούστο, ΕΛ Καντουρί, Τσόλακ.
Μουργκ λογικά συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις;
Στον πάγκο θα βρίσκονται : Ζ.Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Τέιλορ, Σίντκλει, Κούρτιτς, Σβαμπ, Αουγκούστο, ΕΛ Καντουρί, Τσόλακ.
-
panpangr77
Ο Μιτριτσα μάλλον τραυματίστηκε στην Μιντιλαντ ειχε κατι μορφασμούς και έπιανε τους προσαγωγούς.
Αυτη την φορα η απόπειρα έγινε στα ΚΑΠΗ Ευόσμου με αποδέκτη τον Δεληζηση, παρουσία του γνωστού ποινικού γαυρο-μπράβου.john4serres έγραψε:Μετά από έξι σερί συμμετοχές ως βασικός ο Σιαμπάνης ... στον πάγκο.
Ποιος αλήτης πήγε πάλι να τον δωροδοκήσει;
- ΑποστόληςΑ
Τους ετοιμάζει για Πέμπτη.john4serres έγραψε:Εκτός αποστολής οι Μιτρίτσα, Μουργκ, Κρέσπο και Λύρατζης.
- ramolimendo
Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Φιλίπε Σοάρες, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Ζίβκοβιτς, Άκπομ. Αναπληρωματικοί: Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Καντουρί, Τσόλακ.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Με προβληματίζει εντόνως η αριστερή μας πτέρυγα, ειδικά αμυντικά. Η μόνη λύση θα ήταν να παίξει αριστερά ο Ζιφκοβιτς, αλλά αυτό μας στερεί έναν επιπλέον εκτελεστή. Όλο το ματς θα είναι οι χώροι που θα αφήσουμε πίσω.
O Mitrica δεν θα μπορούσε να είναι στην αποστολή έστω για εναλλακτική; Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει και έχει κάποιο πρόβλημα;
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας και ότι και να γίνει, να δώσει ο Θεός να τελειώσει ομαλά ο αγώνας. Νοστάλγησα την εποχή που φίλοι και αντίπαλοι στα φίλαθλα πηγαίναμε μαζί δίπλα-δίπλα στις κερκίδες στα τοπικά ντέρμπι και κάναμε καζούρα και μεταξύ μας και με άλλους γύρω μας. Θυμάμαι που βάζαμε και στοίχημα για το ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος και ο νικητής έβγαζε καλό χαρτζιλίκι.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας και ότι και να γίνει, να δώσει ο Θεός να τελειώσει ομαλά ο αγώνας. Νοστάλγησα την εποχή που φίλοι και αντίπαλοι στα φίλαθλα πηγαίναμε μαζί δίπλα-δίπλα στις κερκίδες στα τοπικά ντέρμπι και κάναμε καζούρα και μεταξύ μας και με άλλους γύρω μας. Θυμάμαι που βάζαμε και στοίχημα για το ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος και ο νικητής έβγαζε καλό χαρτζιλίκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Κυρ 20 Φεβ 2022, 19:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Όλοι μέσα για 0-2 ημίχρονο και συντήρηση για την Πέμπτη.renegade έγραψε:Πωωωω μίσος μεσοεπιθετικος στον πάγκο
Ελπίζω Σοάρες και Ζαμπα να δικαιώσουν την επιλογή για συμμετοχή τους στην αρχική 11αδα.
Εμένα μου κάθεται κάπως , ελπίζω να κάνω λάθος
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εμένα δεν μου κάθεται καλά το ότι ξεκινάει ο Σοάρες και σπάει το δίδυμο ταιγγαρας Αουγκούστο.... Από την άλλη υπάρχει και η μιντιλαντ αλλά και το γεγονός ότι ο μικρός είναι 2.5 μύρια μετεγγραφή.... όλοι κρίνονται....Fawkes έγραψε:Ελπίζω Σοάρες και Ζαμπα να δικαιώσουν την επιλογή για συμμετοχή τους στην αρχική 11αδα.
-
john4serres