5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
Αμα μπορεσετε βρειτε το Εργοτηλεοπτικο.Ετσι λεγοταν της ενεδρας αυτο με τα σκιτσακια..Ειχε Γκαρσια παπ και κουτσιανικουλη...Απλα πολυ αστειο
Κλαιω...Μου τελειωνουν τα ζεβασοφτ και σε λιγο θα πιασω το χαρτι κουζινας.ntinos έγραψε:Πάντως την τρίτη ήταν στου φαρχάν στη ροτόντα και τα πίνανε με κάτι τύπισσες
Παμπλο εισαι ο anticonformista στους αιωνες των αιωνων. Αμην. You are my personal Jesus. Εισαι Ουρουγουανος και πας και τα πινεις σε εναν Ιρακινο στην Φιλιππου, παρεα με ολες τις φραξιες της εξωκοινοβουλευτικης αριστερας. Αυτοι συζητανε τι θα γινοταν αν ο Λενιν ζουσε 10 χρονια παραπανω και εσυ επιβλεπεις τα μακαρια πορισματα τους σημαδευοντας τον Λινο με το τοξο.
You are living on borrowed time μι αμίγκο.
Συνεχιζω να κλαιω... Πολυχρονεμενε antifa με τα τατουαζ των Ινδιανων, πως διαολο επεισες τον Λινο με την τσαντα Λουι Βιτόν να παει στον Φαρχάν? Και αντε, να δεχθω οτι τον επεισες. Τι μεθοδες χρησιμοποιησες για να τον αναγκασεις να καθησει? Ασε, καλυτερα να μην μαθω...
(Τι γυρευες Λινο, εσυ, ενας καρφακομάλλης με Λουι Βιτόν, στον Φαρχαν?)
Τα αποδυτηρια οδευουν προς φαρχανοποιηση=καταστροφη. Ο Γκαρσια συχναζει στα ανηλια μερη πανω απο την Ροτοντα (και ο Κοντρερας διαβαζει Γκαλεάνο και Μπόρχες). Ταυτοχρονα, αρχισε και ο προσηλυτισμος των αλλων. Neverland με Wonderland γωνια. Εκει... Στο μεταιχμιο...
(Σαντος...Κουραγιο...)
Παμπλο θα σε πετυχαινα στον “Τζώτζο” ή στο “Ματζέστικ”, αλλα δυστυχως δεν καταφερε να επιβιωσει κανενα απο τα δυο στην πολη του Νομαρχη. Τωρα με αναγκαζεις να παω στον Φαρχάν με κινδυνο να παθω οξεια γαστρεντεριτιδα, αλλα δεν γ....ται. Κατι θα γινει. (Στην τελικη, ισως τα πουμε στου Σωτηρη...)

Περηφανεια
Αντισταση
Ονειρο
Κατακτηση
ΥΓ: Κρασι, τοξο και Φαρχαν, γαμω τον Θρυλον και τον Πειραιαν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hideguti την Δευ 06 Ιούλ 2009, 11:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Hide για Σωτηρη ειμαι και γω μεσαHideguti έγραψε: (Στην τελικη, ισως τα πουμε στου Σωτηρη...)

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
hide σε παρακαλω...παρε μια συνεντευξη του παμπλο και τι αλλο καρτερω στο κοσμο!
τον φαρχαν δεν τον ξερω καθοτι εφυγα απο σαλονικη πανω απο 10ετια...
το ματζεστικ και ο τζωτζος (κυριως αυτος) χαραξαν τα φοιτιτικα μου χρονια!
σε λιγο θα μας πεις οτι το πρωι επινε καφε στο κυλικειο του βιολογικου!
Υ.Σ. σορυ για το off...δωσε τα συγχαρητηρια στη paokovia απο πανω, για το φοβερο αβαταρ που εφτιαξε (soy cuba)...κατι μου λεει οτι σε τσεκαρε στο cinemania...ευγε!!

τον φαρχαν δεν τον ξερω καθοτι εφυγα απο σαλονικη πανω απο 10ετια...
σε λιγο θα μας πεις οτι το πρωι επινε καφε στο κυλικειο του βιολογικου!

Υ.Σ. σορυ για το off...δωσε τα συγχαρητηρια στη paokovia απο πανω, για το φοβερο αβαταρ που εφτιαξε (soy cuba)...κατι μου λεει οτι σε τσεκαρε στο cinemania...ευγε!!
tsef4 έγραψε:Ηταν ο Παυλαρας μαζι με τον Λινο και ετρωγαν στην Περεα??
ΝΑι με πηρε ενας φιλος τηλεφ και λεει ειμαι περεα με λινο Παμπλο.....Δε ρωτησα τι εφαγε ο Παμπλο..........

1. Λευτερη ζεις.ehemithos 199 έγραψε: τον φαρχαν δεν τον ξερω καθοτι εφυγα απο σαλονικη πανω απο 10ετια...
σε λιγο θα μας πεις οτι το πρωι επινε καφε στο κυλικειο του βιολογικου!![]()
![]()
![]()
Υ.Σ. σορυ για το off...δωσε τα συγχαρητηρια στη paokovia απο πανω, για το φοβερο αβαταρ που εφτιαξε (soy cuba)
2.Paokovia, συγχαρητηρια για το καλυτερο αβαταρ (τσεκαρετε και ενα γουολπειπερ που εχει φτιαξει επισης...)
Hasta la victoria, lejos de la miseria
(Μεχρι τη νικη, μακρια απο την μιζερια)