ΠΑΟΚ Β'
Re: ΠΑΟΚ Β'
Άλλη μια δύσκολη νίκη για την ομάδα μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στο τεχνικό επιτελείο. Σήμερα για διάφορους λόγους έλειπαν 9 παίκτες που θα μπορούσαν να είναι στην αρχική ενδεκάδα αλλά η ομάδα έδειξε να μην επηρεάζεται και να έχει καλή απόδοση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο οπισθοχώρησε και έψαξε τις αντεπιθέσεις καθώς πιέστηκε από τον Πανσερραϊκό. Έπαιξε με ψυχραιμία με καλό passing game και σε μια από τις αντεπιθέσεις έβαλε γκολ με τον Σμυρλή, που δείχνει να έχει ταλέντο και καρδιά. Πάμε δυνατά για τον επόμενο αγώνα για τη νίκη που θα με ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.
ποιος Μουργκ ρε 'σείς και ποιο εξτρέμ ? πάρτε τον αυτόν και βάλτε τον στην πρώτη ομάδα ... αυτός δεν βλέπει κανέναν ... ευθεία πηγαίνει ... μετά ψάχνουμε εξτρέμ ...EugenePAOKI έγραψε:Τον Σμυρλή τον έχω σταμπάρει εδώ και καιρό απο την Κ19. Ξέρω ότι είναι του 2004 και όσες φορές τον έχω δει και με κ19 ξεχώρισε η ταχύτητα και η τεχνική του. Γενικά έχει πολύ γλυκά πόδια και θα τον χαρακτήριζα "δαντελένιο". Για εμένα έχει πολύ ενδιαφέρον, ίσως παραπάνω απο Κωνσταντέλια
EDIT: Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να τον δείτε με το νούμερο 7. Έχει ασσίστ, κερδισμένο πέναλτι και γκόλ αλλά και γενικά μερικές ωραίες προσπάθειες
https://www.youtube.com/watch?v=iLRAFQGuzy4&t=101s
δεν ξέρω μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση ... γερός να είναι
EugenePAOKI έγραψε:Τον Σμυρλή τον έχω σταμπάρει εδώ και καιρό απο την Κ19. Ξέρω ότι είναι του 2004 και όσες φορές τον έχω δει και με κ19 ξεχώρισε η ταχύτητα και η τεχνική του. Γενικά έχει πολύ γλυκά πόδια και θα τον χαρακτήριζα "δαντελένιο". Για εμένα έχει πολύ ενδιαφέρον, ίσως παραπάνω απο Κωνσταντέλια
EDIT: Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να τον δείτε με το νούμερο 7. Έχει ασσίστ, κερδισμένο πέναλτι και γκόλ αλλά και γενικά μερικές ωραίες προσπάθειες
https://www.youtube.com/watch?v=iLRAFQGuzy4&t=101s
Για το παιδί αυτό ακούω πολύ καλά λόγια, έγραψε και ο tad πρόσφατα για την αξία του.
Δεν έχω δει καθόλου ΠΑΟΚ Β φέτος.
Μακάρι να βγάλουμε και άλλους Πελκες και Τζοληδες,οι προϋποθέσεις υπάρχουν.
- ΑποστόληςΑ
Να πω ότι και ο Κουλιεράκης, ο αριστεροπόδαρος βασικός στόπερ της β΄ ομάδας, που δεν αγωνίστηκε σήμερα γιατί είναι στην Ευρωπαϊκή αποστολή της α΄, είναι γεννηθείς 28.11.2003, κοντά δηλαδή στη γενιά του 2004. Παίζει στην β΄ ομάδα πλην συμπληρώσει τα 18.
Την Κυριακή παίζουμε με Τρίγλια (Ηρακλή).
Την Κυριακή παίζουμε με Τρίγλια (Ηρακλή).
-
Να σημειώσω πως το γεγονός πως ο Μπότο έχει αναθέσει σε έναν συνεργάτη του να παρακολουθεί όλα τα ματς των ακαδημιών, θα οδηγήσει, ελπίζω, σε μια πιο ορθολογική, αξιοκρατική και αντικειμενική επιλογή των παικτών για τον ΠΑΟΚ Β στο μέλλον
- ΑποστόληςΑ
Το 0-1 έγινε από φάουλ που κέρδισε ο ΠΑΟΚ, το οποίο εκτέλεσε ο Τσαούσης και πήρε κεφαλιά ο Παναγιώτου. Πιο όμορφο γκολ ήταν το 1-2, από κάθετη του Σαλαμούρα στον Σμυρλή που πετάχτηκε μπροστά και πλάσαρε πολύ όμορφα τον τερματοφύλακα.
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟΚ Β΄ - Ηρακλής (Τρίγλια) αύριο, στις 14:45. Διαβάζω ότι θα το δείξει το ertsports. Την ώρα αυτή η ΕΡΤ3 θα έδειχνε ζωντανά τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου - Βέροια που όμως αναβλήθηκε και δεν έχει αποφασιστεί μέχρι τώρα ποιον αγώνα θα δείξει. Στις 17:00 η ΕΡΤ3 θα δείξει ΑΕΛ - γαύρος Β΄.
Καλησπέρα. Επειδή θέλω να πάω να δω το παιχνίδι ξέρει κάποιος να μου πει από που θα πάρω εισιτήριο;
Δικαίωμα έχουν μόνο αυτοί που έχουν διαρκείας;
Δικαίωμα έχουν μόνο αυτοί που έχουν διαρκείας;
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
-
- ΑποστόληςΑ