Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Παντως οι παθογενειες μας ειναι δεδομενες και μας ακολουθουνε ολη την χρονια φετος. Δεν βλεπω το χτεσινο ματς αποκομμενο απο τα προηγουμενα ματς της ομαδας. Ολα ομως οδηγουν στο οτι ειναι καθαρο στους ιθυνοντες της ομαδας τι πρεπει να κανουν για να παρουσιασουν μια ομαδα συγχρονη και Ευρωπαικη που παραλληλα ομως θα παιρνει και τα ματς στο ιδιορυθμο ελληνικο πρωταθλημα. Εγω δεν γνωριζω. Δεν μπορω να λυσω τον γριφο. Χρειαζεται ταχυδυναμη χρειαζεται εμπειρια χρειαζεται να φερουν κιαλλον Κουρτιτς στα 32 του και παραλληλα κιαλλους Σαστρε? Δεν ξερω. Θα τον βρουνε ο Μποτο με τον Λουτσε.
Οτι ειδαμε χτες το ειδαμε εν μερη και σε αλλα ευρωπαικα μας ματς φετος. Αλλα και σε ελληνικα. Και κε Κοπενχαγη στην Τουμπα το ιδιο ματς ηταν. Τρεχαν αυτοι βαλαν γκολ σκασανε και εμεις μετα τους πατησαμε και γκολ δεν βαλαμε. Και με Σλοβαν, και με τα αλλα χωρια που παιξαμε. Και με χαρτινη ιδιο ματς ηταν σχεδον.
Η ομαδα χρειαζεται κατι. Ειναι σαν κατι να της λειπει. Μπορει αυτο το κατι να ειναι ενας παικτης στο κεντρο. Η ενας νεος Πριγιο. Η θελει 5-6 καινουριους ποδοσφαιρστες. Η να θελει εμπειρους παικτες που να μπορουν να καθοδηγουν το παιχνιδι στα νεκρα διαστηματα μας. Ποιος ξερει?
Πιστευω οτι θα περασουμε τους Δανους. Δυσκολα αλλα θα τα καταφερουμε. Στηριζομαι στον Λουτσε να βρει τον τροπο.
Οτι ειδαμε χτες το ειδαμε εν μερη και σε αλλα ευρωπαικα μας ματς φετος. Αλλα και σε ελληνικα. Και κε Κοπενχαγη στην Τουμπα το ιδιο ματς ηταν. Τρεχαν αυτοι βαλαν γκολ σκασανε και εμεις μετα τους πατησαμε και γκολ δεν βαλαμε. Και με Σλοβαν, και με τα αλλα χωρια που παιξαμε. Και με χαρτινη ιδιο ματς ηταν σχεδον.
Η ομαδα χρειαζεται κατι. Ειναι σαν κατι να της λειπει. Μπορει αυτο το κατι να ειναι ενας παικτης στο κεντρο. Η ενας νεος Πριγιο. Η θελει 5-6 καινουριους ποδοσφαιρστες. Η να θελει εμπειρους παικτες που να μπορουν να καθοδηγουν το παιχνιδι στα νεκρα διαστηματα μας. Ποιος ξερει?
Πιστευω οτι θα περασουμε τους Δανους. Δυσκολα αλλα θα τα καταφερουμε. Στηριζομαι στον Λουτσε να βρει τον τροπο.
- sourmenetes
- Moderator
- Been thanked: 6 times
Magpies4 έγραψε:Ένα συνοθύλευμα με ευθύνη Λουτσέσκου ήμασταν χτές. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε. Απαράδεκτη εμφάνιση κυρίως λόγω Σβάμπ και Αουγκούστο στον άξονα οι οποίοι αποδείχθηκαν υπερβολικά αργοί και κακοί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Χωρίς κέντρο δεν πας πουθενά.
Ελπίζουμε οτι στην ρεβάνς θα δούμε άλλον ΠΑΟΚ, αλλά δυστυχώς ο Λουτσέσκου με τις εμμονές και τις επιλογές του αντί να απλοποιεί τα πράγματα, τα περιπλέκει. Ο ΠΑΟΚ ήταν τραγικός καί με την αεκ, άσχετα με το ότι προκριθήκαμε ελέω Κούρτιτς. Βλέπουμε μιά ομάδα που δεν στήνεται στο γήπεδο σύμφωνα με την πιό δυνατή 11άδα που θα μπορουσε να παρατάξει. Η επιλογή Σβάμπ μέ Αουγκουστο την Πέμπτη εμένα μου δείχνει προπονητή που δεν βλέπει το πρόβλημα της ομάδας του στον άξονα: αργός και βαρύς άξονας για Ευρώπη.
Και ποιοι θα παίζανε χθες στον άξονα ώστε να έχεις αλλη εικόνα;;
Γενικα ποιος άλλο θα έπαιζε χθες;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
- falconakis
Εαν ξεπεράσουμε την κατάρα της Τούμπας νομίζω οτι μπορούμε να βγάλουμε 2 γκολ και να περάσουμε...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
ΠΑΟΚ μαζί σου μέχρι θάνατο!
-
- Mr Ξερόλας 2019
thomas Murg έγραψε:Ο Μιτρίτσα βγήκε για λόγους τακτικής; Γιατί προς το τέλος του α ημιχρόνου έκανε έναν μορφασμό σαν να είχε τραυματιστεί.
Σημ. Το έβλεπα χωρίς περιγραφή οπότε δεν ξέρω τι ειπώθηκε από τους σπίκερς.
Και λογω κίτρινης κάρτας που είχε, εκτος των άλλων.
Δεν εθελξε κιόλας χθες με την αποδοση του, οπότε ήταν και αυτός, ένας ακόμη λόγος, της αλλαγής του.
sourmenetes έγραψε:Magpies4 έγραψε:Ένα συνοθύλευμα με ευθύνη Λουτσέσκου ήμασταν χτές. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε. Απαράδεκτη εμφάνιση κυρίως λόγω Σβάμπ και Αουγκούστο στον άξονα οι οποίοι αποδείχθηκαν υπερβολικά αργοί και κακοί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Χωρίς κέντρο δεν πας πουθενά.
Ελπίζουμε οτι στην ρεβάνς θα δούμε άλλον ΠΑΟΚ, αλλά δυστυχώς ο Λουτσέσκου με τις εμμονές και τις επιλογές του αντί να απλοποιεί τα πράγματα, τα περιπλέκει. Ο ΠΑΟΚ ήταν τραγικός καί με την αεκ, άσχετα με το ότι προκριθήκαμε ελέω Κούρτιτς. Βλέπουμε μιά ομάδα που δεν στήνεται στο γήπεδο σύμφωνα με την πιό δυνατή 11άδα που θα μπορουσε να παρατάξει. Η επιλογή Σβάμπ μέ Αουγκουστο την Πέμπτη εμένα μου δείχνει προπονητή που δεν βλέπει το πρόβλημα της ομάδας του στον άξονα: αργός και βαρύς άξονας για Ευρώπη.
Και ποιοι θα παίζανε χθες στον άξονα ώστε να έχεις αλλη εικόνα;;
Γενικα ποιος άλλο θα έπαιζε χθες;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα είναι προφανές, ο Σοάρες. Δηλαδή δεν ήξερε οτι ο Σβάμπ θα πελάγωνε στο κέντρο; Επίσης μπορούσε να βάλει τον Αουγκούστο πιο πίσω και να περάσει τον Μπίσε από την αρχή, αν δεν πιστεύει στον Σοάρες. Πολλά μπορούσε να κάνει για να μήν βάλει τον Σβάμπ. Κάτι τέτοια έκανε και με τον Εσίτι (βλεπε μάτς με γκέι στο λιμάνι) όπου τον έβαλε να κατεβάζει μπάλα υπό την πίεση Ακιμπού (ενώ είχε Τσιγγάρα κλπ).
Δεν τα έχω με τον Λουτσέσκου ως προπονητή, με τις επιλογές του σε κρίσιμα μάτς τα έχω. Υπάρχουν πράγματα που μου φαίνονται απίστευτα. Η ήττα θα μπορούσε να αποφευχθεί εχτές.
Υπάρχει έστω και ένα άτομο που να πιστεύει οτι ο Λουτσέσκου θα ξαναξεκινήσει τον Σβάμπ βασικό φέτος;
Με Ταλιχμανίδη/Γιαξή/Κούτσια το ματς θα ήταν διπλό!

The Incredibles - Unstoppables
https://www.youtube.com/watch?v=YAuuWSOIbjw
https://www.youtube.com/watch?v=YAuuWSOIbjw

Θυμαμαι καποτε λεγαμε τα ιδια για Σαντος. Δεν βαζει τα μικρα μας. Δεν παιζει ο Γεωργιου και βαζει το πορτογαλακι εκει δεξια.
Μετα πηγαμε να παιξουμε στον μακεδονικο για κυπελο. Και εβαλε τα μικρα. Και καπου στο 80 εβαλε αυτους που εβαζε συνηθως και περασαμε. Γιατι αν δεν τους εβαζε δεν. Μετα απο αυτο θυμαμαι οτι ολοι μας σιωπησαμε.
-
- Has thanked: 3 times
Πάντα, αυτοί που δεν παίζουν, θα ήταν καλύτεροι.
- sourmenetes
- Moderator
- Been thanked: 6 times
Τέλος από δω!
Εδώ μέσα θα πάρουμε την πρόκριση!
Εδώ μέσα θα πάρουμε την πρόκριση!
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ