ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 19:30 20/2 NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Maxpaok

Re: ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 19:30 20/2 NovaSports

Δημοσίευση από Maxpaok »

Δεν ξέρω για την Πέμπτη, το παιχνίδι είναι αυτό της Κυριακής.
Αφήστε τις εκπτώσεις.
Να κερδίσουμε την Κυριακή!!!
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Πασχαλάκης-Sastre-Mihaj-Μιχαηλίδης(Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην ρεβάνς με Midtjylland) -Vieirinha-El Kaddouri(για να πάρει ρυθμό αγώνων έντασης)-Τσιγγάρας-Soares(το ίδιο με El Kaddouri)-Mitrita(χρειάζεται συνεχόμενους αγώνες και είναι ικανός να τους κάνει ταναπου)-Jaba(κι αυτός χρειάζεται παιχνίδια) και Colak( θέλει αγωνιστικά και ψυχολογία) Για αλλαγές ανάλογα με την ροή του αγώνα Taylor(ως εξτρέμ για αναμπουμπούλα με την ταχύτητα του)-Murg-Τάχατος για όταν κουραστεί ο αρχηγός-Κούτσιας και κάποιον ακόμα νεαρό Γιάξη/Σαλαμούρα).Έτσι και ξεκουράζεις,προστατεύοντας παράλληλα από τυχόν τραυματισμό τον βασικό κορμό της ενδεκάδας που θα παλέψει με τους Δανούς για την πρόκριση (Λύρατζης-Inganson-Crespo-Sidcley-Kurtic-Augusto-Schwab-Zivkovic-Biseswar-Akpom) και βλέπεις τι πουλιά πιάνουν σε αγώνα ειδικών συνθηκών παίκτες που δεν έχουν έρθει στο επιθυμητό επίπεδο για τον Α η Β λόγο.Κατα την ταπεινή μου γνώμη μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε αν προβούμε σε τέτοιου είδους rotation και μεταξύ μας δεν βλέπω τι έχει να ζηλέψει αυτή η ενδεκάδα από εκείνη της Atitletiko Νέας Ελβετίας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Παρ 18 Φεβ 2022, 23:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
theo-drama έγραψε:Το ευρωπαϊκό ας το ανοίξει, κάνας ΓΟΥΡΛΗΣ
I got it.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΠΑΟΚ γμα την Μπροντμπι τη σουλτανα...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ευκαιρία για rotation, αλλαγές και κλειστό παιχνίδι (εκεί όπου δυσκολεύεται ο αρης).
Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες, πιστεύω ότι δεν είμαστε φαβορί και συνήθως σε αυτά τα παιχνίδια το αουτσάιντερ παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει.
Αν ήμουν ο Λουτσέσκου θα ξεκινούσα με τον Κούτσια που είναι καλύτερος στην κόντρα από τον Τσόλακ (ποιος Τσόλακ δηλαδή).
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

συντηρητικο παιξιμο για να ειμαστε κομπλε για Ευρωπη
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Το ματς ξεκινά από άσσο.
Προσωπικά χεστηκα, την Πέμπτη να κερδίσω. Αλλά μη ζώνεστε εκρηκτικά και κάνετε ντου στο φόρουμ Κυριακή βράδυ, την Πέμπτη είναι τα σπουδαία
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Διπλό με τη δεύτερη ομάδα στις Φιλιππινέζες του χοντρού.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Βυθίστε τους εκεί που τους αξίζει.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Πότε πήρε η ομάδα σοβαρά ματς με τον συμπολίτη (μέσα έξω) για να το πάρει τώρα. Και με κομβικό ματς την Πέμπτη. Χ - 1 - 2 ανα ποσοστό.
george89

Δημοσίευση από george89 »

Μακάρι διπλό ωστε να μην μπουν 100% στα πλέι οφ
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δύσκολο ματς καθώς αυτοί παίζουν ρέστα για να μπουν πλειοφφ. Επίσης καλώς ή κακώς παίζουν σε μεγαλύτερες εντάσεις από εμάς. Δεν ξέρω ποιος είναι διαιτητής αλλά και μόνο που θα είναι ξένος θα αφήσει το ποδοσφαιρικό ξύλο, τομέας που υστερούμε διαχρονικά. Κατά την άποψή μου κουρτιτς και τσιγγαρας πρέπει να παίξουν γιατί ειναι οι μόνοι που μπορούν να ανταπεξελθουν στο ξύλο. Ο αγκουστο προς θεού να μην παίξει γιατί δίνει μονίμως φάουλ και αυτοί είναι καλοί στα στημένα. Ίσως σοαρες στο ρόλο του ψευτοδεκα; Επίσης ο Μιτριτσα αν και είναι καλός σε ανοιχτούς χώρους, αν πάμε το ματς σε σετ παιχνίδι θα εξαφανιστεί. Δύσκολο σταυρόλεξο για την ενδεκάδα όταν μάλιστα έχεις και ματς χωρίς αύριο την Πέμπτη. Ίσως ο Βιερίνια στα εξτρεμ να μας έδινε αυτό που θέλουμε. Μπροστά καλά θα ήταν να παίξει ο τσολακ και πάλι όμως με δεδομένο ότι θα πάμε σε σετ παιχνίδι γιατί στο ροντέο δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Έχω την αίσθηση ότι αν έλεγαν στον Ραζβαν ...Χ και με την λιγότερη δυνατή καταπόνηση θα το υπέγραφε αμέσως.
Μεταξύ μας.... και εγώ.
Όχι πως δεν θέλω να τους @@@σουμε αλλά δεν αντέχεται το γύρω γύρω πριν και μετά από αυτό το ματς. Ειδικά με τις ιδιαίτερες συνθήκες του τελευταίου μήνα. Ζέπελιν θα μας γίνουν και πάλι από αυτά που θα δούμε και θα ακούμε εντός και εκτός γηπέδου.
Και την ομάδα την φθείρουν τέτοια ματς.
Η μόνη ιδιαιτερότητα του ματς που πρέπει να εκμεταλλευτούμε και να παίξουμε έξυπνα είναι ότι φέτος ο ρουλης εκτός των υπέρ πάντων αγώνα έχει και το πρέπει στο αποτέλεσμα. Αν δεν κερδίσει πέταξαν τα πλευ οφ.
Τις άλλες χρονιές η ήταν ήδη μέσα η ήταν εκτός στόχων.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Με υπηρεσιακό κατεβαίνει το σκουλήκι, ή ήρθε ο Danny Trejo;
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Δεν μπορώ να διαβάζω συν οπαδούς να γράφουν σε αγώνα για υπογραφή ισοπαλίας πριν τον αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ γεννήθηκε για να κυνηγάει πάντα μόνο την νίκη ανεξάρτητος συνθηκών και αντιπάλου.

Στα παπαρια μου που παίζουμε με τον Άρη … αλλά μόνο και μόνο για το απύθμενο μίσος που μας έχουν θέλω όπου τους βρίσκω να τους ξεσκίζω. Η ομάδα πρέπει να πάρει το αίμα της πίσω για την απαράδεκτη ήττα και εμφάνιση στον πρώτο γύρο

Ας βρει ο Λουτσε τον τρόπο και η διοίκηση και οι παίχτες να έχουν τον νου τους για όλα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”