Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
-
Re: Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Το αποτελεσμα δεν ειναι
αυτο που θελαμε σιγουρα.-
Μπορουσαμε ομως καλυτερα;
Αυτο που καταλαβα εγω ειναι
οτι καταφεραμε να "ακυρωσουμε"
σε μεγαλα χρονικα διαστηματα
τον τροπο παιχνιδιου των Δανων!
Δεχθηκαμε γκολ απο ατομικα λαθη
δυο και τριων παικτων μας σε μια φαση!
Βεβαια μας "ακυρωσαν" κι αυτοι
απομονωνοντας τον Ζιβκοβιτς
οποτε ο Ακπομ παλευε πολυ μονος!
Με τον Σβαμπ στην χειροτερη του μερα
τον Αουγκουστο προκλητικα νευρικο
τον Τσιγγαρα να προσπαθει μονος
να συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα
και τις αλλαγες να μην βοηθανε
νομιζω οτι πηραμε αυτο που αξιζαμε!
Αν βοηθουσε κι ο Μιτριτσα τον Σιντκλει
πιστευω θα την κλεβαμε την ισοπαλια!
Λειπουν συγκεκριμενα χαρακτηριστικα
απ τους παιχτες του κεντρου μας
με αντιπαλους τετοιες physic ομαδες.-
Αν αντι για Σβαμπ και Αουγκουστο
ειχαμε Ολιβειρα και Τσιμιροτ
και αντι Μιτριτσα ειχαμε Σορλεν τοτε
θα ημουν σιγουρος για την προκριση!
Ο επαναληπτικος θα ειναι πολυ δυσκολος
πολυ πιθανα και αρνητικος σε αποτελεσμα
αν δεν γινει μεγαλο rotation την Κυριακη
ξεκουραζοντας τουλαχιστον 4-5 παιχτες!
Ακπομ Ζιβκο Σιντκλει και Τσιγγαρας
τουλαχιστον δεν πρεπει να ειναι βασικοι
οπως κι οι Κρεσπο και Κουρτιτς ωστε
να εχουν δυναμεις για την επομενη Πεμπτη.-
Για μενα αυτο ΠΡΕΠΕΙ να γινει επειδη φετος (κι οχι μονο)
πρωτη μας προτεραιοτητα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι η Ευρωπη
κι αυτο ΠΡΕΠΕΙ να το καταλαβουν ολοι στον οργανισμο.-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Edit: MVP: Λυρατζης = ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ!
ΥΓ. Μακαρι ο Λουτς να αποφασισει επιτελους
να χρησιμοποιησει τον Καντουρι στον αξονα
και να μας βγει και "λιγο Ολιβειρα" ο Σοαρες!
αυτο που θελαμε σιγουρα.-
Μπορουσαμε ομως καλυτερα;
Αυτο που καταλαβα εγω ειναι
οτι καταφεραμε να "ακυρωσουμε"
σε μεγαλα χρονικα διαστηματα
τον τροπο παιχνιδιου των Δανων!
Δεχθηκαμε γκολ απο ατομικα λαθη
δυο και τριων παικτων μας σε μια φαση!
Βεβαια μας "ακυρωσαν" κι αυτοι
απομονωνοντας τον Ζιβκοβιτς
οποτε ο Ακπομ παλευε πολυ μονος!
Με τον Σβαμπ στην χειροτερη του μερα
τον Αουγκουστο προκλητικα νευρικο
τον Τσιγγαρα να προσπαθει μονος
να συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα
και τις αλλαγες να μην βοηθανε
νομιζω οτι πηραμε αυτο που αξιζαμε!
Αν βοηθουσε κι ο Μιτριτσα τον Σιντκλει
πιστευω θα την κλεβαμε την ισοπαλια!
Λειπουν συγκεκριμενα χαρακτηριστικα
απ τους παιχτες του κεντρου μας
με αντιπαλους τετοιες physic ομαδες.-
Αν αντι για Σβαμπ και Αουγκουστο
ειχαμε Ολιβειρα και Τσιμιροτ
και αντι Μιτριτσα ειχαμε Σορλεν τοτε
θα ημουν σιγουρος για την προκριση!
Ο επαναληπτικος θα ειναι πολυ δυσκολος
πολυ πιθανα και αρνητικος σε αποτελεσμα
αν δεν γινει μεγαλο rotation την Κυριακη
ξεκουραζοντας τουλαχιστον 4-5 παιχτες!
Ακπομ Ζιβκο Σιντκλει και Τσιγγαρας
τουλαχιστον δεν πρεπει να ειναι βασικοι
οπως κι οι Κρεσπο και Κουρτιτς ωστε
να εχουν δυναμεις για την επομενη Πεμπτη.-
Για μενα αυτο ΠΡΕΠΕΙ να γινει επειδη φετος (κι οχι μονο)
πρωτη μας προτεραιοτητα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι η Ευρωπη
κι αυτο ΠΡΕΠΕΙ να το καταλαβουν ολοι στον οργανισμο.-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Edit: MVP: Λυρατζης = ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ!
ΥΓ. Μακαρι ο Λουτς να αποφασισει επιτελους
να χρησιμοποιησει τον Καντουρι στον αξονα
και να μας βγει και "λιγο Ολιβειρα" ο Σοαρες!
Κατι κανουμε λαθος παντως...Βλεπεις τα χτεσινα αποτελεσματα και διαβαζεις για νεα επιτυχια της Σεριφ,μεγαλο αποτελεσμα της Μποντο Γκλιμτ,νεα καλη πορεια της Σλαβια και δεν γινεται να μην σκεφτεσαι πως γινεται ολο και περισσοτερες ομαδες απο το χαμηλο ραφι να φερνουν επιτυχιες και εμεις να εμφανιζομαστε σχεδον καθε χρονο και χειροτεροι στην Ευρωπη.Πρεπει να προβληματισει και να αναζητηθουν οι αιτιες.
-
Πιστεύω ότι καλύτερα να ανέβει ο Σαλαμουρας από τον ΠΑΟΚ Β πάρα να παίζει ο Σβαμπ. Πρέπει σιγά σιγά ο Σουάρες να παίρνει περισσότερο χρόνο ,ο Αύγουστος να γυρίσει στην θέση του για να δούμε αν μπορεί να κουβαλήσει τον ρόλο του 8κταριου. Το ευρωπαϊκό ρόστερ έχει κενά αλλά την Μιντιλαντ μπορούμε να την περάσουμε και χωρίς Κουρτιτς . Ίσως να χρειάζεται να παίξουμε και με Τσολάκ Ακπομ μαζί ,να εκμεταλλευτούμε την δύναμη του Ακπομ . Σε αυτό το παιχνίδι Λυραντζης και Τσιγγαρας ήταν οι καλύτεροι. Ο Τσιγγαρας πρέπει να δουλέψει τα τελειώματα και φαίνεται ότι μετά το 70 χάνει εκρηκτικότητα . Θα περάσουμε.
Παντως για μια ακόμη φορά φάνηκε η διαφορά ταχύτητας του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, κλασική ομάδα λουτσεσκου που είναι παναργη στο κέντρο .Η ομάδα το καλοκαίρι θέλει άμεσα μετάγγιση ταχύτητας
- sourmenetes
- Moderator
Να κάνω μια σύγκριση εντελώς τυχαία με ένα ματς που παίζαμε με την τότε Μπριζ...
Πάνε πολλά χρόνια.
Δείτε τι είχες τότε στο εξτρεμ τι είχες τότε σταα χαφ και τι είχες τότε στα σέντερ μπακ και πλάγια μπακ.
Όταν είχα λινο και έχω σιντλευ, όταν είχα Αντελινο και έχω Μιτριτσα, όταν είχα Γκαρσία βιτολο και χθες παίζω με σβαμπ τσιγγαρα Αουγκούστο
Καθόμαστε και ψάχνουμε γιατί δεν μπορούμε...
Ο Αντελινο μπήκε χθες 36 χρόνων και είδαμε 3 σωστές ενέργειες!!!
Τοσο απλά!
Δε θα αφανισουμε και αφορισουμε τα πάντα βέβαια.
Χθες δεν ήταν μόνο εμφανης η έλλειψη ΚΟΥΡΤΙΤΣ ήταν εμφανης και η έλλειψη σαστρε!
Όλα αυτά δε σημαίνουν ότι δεν μπορούμε να περάσουμε!
Απλά πρέπει να τους πιέσουμε πολύ!
Και επιτέλους η ομάδα να βρει συμπαράσταση από τον κόσμο!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάνε πολλά χρόνια.
Δείτε τι είχες τότε στο εξτρεμ τι είχες τότε σταα χαφ και τι είχες τότε στα σέντερ μπακ και πλάγια μπακ.
Όταν είχα λινο και έχω σιντλευ, όταν είχα Αντελινο και έχω Μιτριτσα, όταν είχα Γκαρσία βιτολο και χθες παίζω με σβαμπ τσιγγαρα Αουγκούστο
Καθόμαστε και ψάχνουμε γιατί δεν μπορούμε...
Ο Αντελινο μπήκε χθες 36 χρόνων και είδαμε 3 σωστές ενέργειες!!!
Τοσο απλά!
Δε θα αφανισουμε και αφορισουμε τα πάντα βέβαια.
Χθες δεν ήταν μόνο εμφανης η έλλειψη ΚΟΥΡΤΙΤΣ ήταν εμφανης και η έλλειψη σαστρε!
Όλα αυτά δε σημαίνουν ότι δεν μπορούμε να περάσουμε!
Απλά πρέπει να τους πιέσουμε πολύ!
Και επιτέλους η ομάδα να βρει συμπαράσταση από τον κόσμο!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Ρε συ τζος, οι αιτίες είναι πασιφανείς, το πρόβλημα είναι ότι δεν προβληματίζει κανένα. Οι ταχύτητές μας και οι εντάσεις μας (σε όλο το πρωτάθλημα όχι μόνο στον ΠΑΟΚ) είναι κάτω από αυτό που απαιτείται πλέον. Η Μποντο Γκλιμτ, μια ομάδα που ο μέσος καφενειοποδοσφαιρόφιλος ακροατής του Μετρόπολις δεν μπορεί να την προφέρει, μπορεί να μας ταλανιάσει και να μην πάρουμε χαμπάρι, όπως έκανε και με τη Ρόμα. Η Μίντιλαντ από τότε σχεδόν που ιδρύθηκε έχει ένα σχέδιο και το ακολουθεί πιστά και το υπηρετεί. Η Σέριφ τα ίδια και τόσα άλλα. Ο Πότερ της Εστερσουντ, έχει κάνει τη Μπράϊτον μια χαρά ομάδα στην PL και πάει λέγοντας. Εμάς τους μπουρτζόβλαχους θα περίμεναν. Εδώ η Σλόβαν μας παίζει μόνο με την έντασή της, τι να λέμε.joshua έγραψε:Κατι κανουμε λαθος παντως...Βλεπεις τα χτεσινα αποτελεσματα και διαβαζεις για νεα επιτυχια της Σεριφ,μεγαλο αποτελεσμα της Μποντο Γκλιμτ,νεα καλη πορεια της Σλαβια και δεν γινεται να μην σκεφτεσαι πως γινεται ολο και περισσοτερες ομαδες απο το χαμηλο ραφι να φερνουν επιτυχιες και εμεις να εμφανιζομαστε σχεδον καθε χρονο και χειροτεροι στην Ευρωπη.Πρεπει να προβληματισει και να αναζητηθουν οι αιτιες.
- Sick Bastard
@Sourme
θα σταθώ σε μια σου φράση.
Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει από τότε. Οι παίχτες που αναφέρεις, οι τωρινοί, παίζει να ήταν και μια χαρά για το ποδόσφαιρο του τότε. Το ποδόσφαιρο στην πατρίδα μας, έχει μείνει στο τότε.
θα σταθώ σε μια σου φράση.
Πάνε πολλά χρόνια από τότε
Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει από τότε. Οι παίχτες που αναφέρεις, οι τωρινοί, παίζει να ήταν και μια χαρά για το ποδόσφαιρο του τότε. Το ποδόσφαιρο στην πατρίδα μας, έχει μείνει στο τότε.
-
Δεν μπορεσα να παρακολουθησω τον αγωνα και ετσι δοκιμαζω να καταλαβω πως τα πηγαμε απο αυτα τα οποια γραφουνε οι φιλοι εδω στο φορουμ.
Οι πιθανοτητες για την προκριση ητανε πριν απο τον χθεσινο αγωνα μοιρασμενες και τωρα οι Δανοι εχουνε ενα μικρο προβαδισμα. Βεβαιως μπορουμε να παρουμε την προκριση και την χρειαζομαστε επειγωντος για να θεωρουμαστε ενα κλαμπ ελκυστικο για καλους ποδοσφαιριστες αλλα δυστυχως τα τελευταια χρονια η Τουμπα δεν μας βοηθαει σε τετοιες περιπτωσεις.
Την Κυριακη το βραδυ τριποντο στο Χαριλαου για να παμε με ανεβασμενη ψυχολογια στο δευτερο ματς με τους Δανους, θα ητανε μεγαλο λαθος να διαλεγουμε παιχνιδια γιατι μονο κακο κανεις στρην ομαδα και δεν αρμοζει στον Π.Α.Ο.Κ.
Οι πιθανοτητες για την προκριση ητανε πριν απο τον χθεσινο αγωνα μοιρασμενες και τωρα οι Δανοι εχουνε ενα μικρο προβαδισμα. Βεβαιως μπορουμε να παρουμε την προκριση και την χρειαζομαστε επειγωντος για να θεωρουμαστε ενα κλαμπ ελκυστικο για καλους ποδοσφαιριστες αλλα δυστυχως τα τελευταια χρονια η Τουμπα δεν μας βοηθαει σε τετοιες περιπτωσεις.
Την Κυριακη το βραδυ τριποντο στο Χαριλαου για να παμε με ανεβασμενη ψυχολογια στο δευτερο ματς με τους Δανους, θα ητανε μεγαλο λαθος να διαλεγουμε παιχνιδια γιατι μονο κακο κανεις στρην ομαδα και δεν αρμοζει στον Π.Α.Ο.Κ.
Δεν διαφωνω σε κατι και ταυτοχρονα τρομαζω οταν ακουω τον Μποτο να λεει πως ταυτιζονται ποδοσφαιρικα με τον Λουτσεσκου γιατι αν θελουμε επιτελους να κοιταξουμε μπροστα πρεπει να αλλαξουμε καμια δεκαρια παικτες στο ροστερ.Ειναι οκ με αυτο ο Λουτσεσκου?Sick Bastard έγραψε:Ρε συ τζος, οι αιτίες είναι πασιφανείς, το πρόβλημα είναι ότι δεν προβληματίζει κανένα. Οι ταχύτητές μας και οι εντάσεις μας (σε όλο το πρωτάθλημα όχι μόνο στον ΠΑΟΚ) είναι κάτω από αυτό που απαιτείται πλέον. Η Μποντο Γκλιμτ, μια ομάδα που ο μέσος καφενειοποδοσφαιρόφιλος ακροατής του Μετρόπολις δεν μπορεί να την προφέρει, μπορεί να μας ταλανιάσει και να μην πάρουμε χαμπάρι, όπως έκανε και με τη Ρόμα. Η Μίντιλαντ από τότε σχεδόν που ιδρύθηκε έχει ένα σχέδιο και το ακολουθεί πιστά και το υπηρετεί. Η Σέριφ τα ίδια και τόσα άλλα. Ο Πότερ της Εστερσουντ, έχει κάνει τη Μπράϊτον μια χαρά ομάδα στην PL και πάει λέγοντας. Εμάς τους μπουρτζόβλαχους θα περίμεναν. Εδώ η Σλόβαν μας παίζει μόνο με την έντασή της, τι να λέμε.joshua έγραψε:Κατι κανουμε λαθος παντως...Βλεπεις τα χτεσινα αποτελεσματα και διαβαζεις για νεα επιτυχια της Σεριφ,μεγαλο αποτελεσμα της Μποντο Γκλιμτ,νεα καλη πορεια της Σλαβια και δεν γινεται να μην σκεφτεσαι πως γινεται ολο και περισσοτερες ομαδες απο το χαμηλο ραφι να φερνουν επιτυχιες και εμεις να εμφανιζομαστε σχεδον καθε χρονο και χειροτεροι στην Ευρωπη.Πρεπει να προβληματισει και να αναζητηθουν οι αιτιες.
Θα σταθώ σε συγκεκριμενους παικτες(πεστε με κολλημένο) . Πασχαλακης στα τετ α τετ νομιζω οτι φοβαται την μπαλα. Δυο μετρα γομαρι δεν μπορει να κοψει με το σωμα του και τα χερια του. Χθες μαλιστα τα ειχε κολημενα στο σωμα λες και ειναι σεντερ μπακ.
Το μεγαλο προβλημα ομως το έχει με τα ποδια. Τα βολε που κάνει είναι στην τυχη. Δεν θυμαμαι απο ποτε ξεκινησε επιθεση απο βολε του να παει συστημενη σε παικτη μας.
Ιγκνασον , καλός χρυσος στην αμυνα αλλά δεν μπορει να βοηθήσει στην αναπτυξη. Μετρησα πολλές φορές να δίνει την μπάλα στον Κρέσπο πίσω του και φυσικά σε λαθος πόδι. Παιζοντας με μια τοσο γρήγορη ομάδα χρειαζόμασταν γρηγορες και σωστές πάσες.
Μιτριτσα σημαντικό το λάθος που κράτησε την μπάλα στο κέντρο και ξεκίνησε η φάση του γκολ.
Ακπομπ, Ζίφκοβιτς ντεφορμέ.
Αυτά .
Μου άρεσαν τα δύο Ελληνάκια , μπράβο στον Λυρατζη και στον Τσιγγάρα.
Η ομάδα οσό μπορεσε τόσο επαιξε.
Διπλό στη σκουλικοφωλια
Το μεγαλο προβλημα ομως το έχει με τα ποδια. Τα βολε που κάνει είναι στην τυχη. Δεν θυμαμαι απο ποτε ξεκινησε επιθεση απο βολε του να παει συστημενη σε παικτη μας.
Ιγκνασον , καλός χρυσος στην αμυνα αλλά δεν μπορει να βοηθήσει στην αναπτυξη. Μετρησα πολλές φορές να δίνει την μπάλα στον Κρέσπο πίσω του και φυσικά σε λαθος πόδι. Παιζοντας με μια τοσο γρήγορη ομάδα χρειαζόμασταν γρηγορες και σωστές πάσες.
Μιτριτσα σημαντικό το λάθος που κράτησε την μπάλα στο κέντρο και ξεκίνησε η φάση του γκολ.
Ακπομπ, Ζίφκοβιτς ντεφορμέ.
Αυτά .
Μου άρεσαν τα δύο Ελληνάκια , μπράβο στον Λυρατζη και στον Τσιγγάρα.
Η ομάδα οσό μπορεσε τόσο επαιξε.
Διπλό στη σκουλικοφωλια
Σορυ αδερφε αλλα το να περιμενουμε απο τον Ινγκασον να τα κανει ολα ,οταν δεν τα κανουν αυτοι που πρεπει με ξεπερνα. Ειδες καλο τον Τσιγγαρα στην αναπτυξη αλλα μετριο τον Ινγκασον που σκουπιζε τα παντα πισω.
- thomas Murg
Ο Μιτρίτσα βγήκε για λόγους τακτικής; Γιατί προς το τέλος του α ημιχρόνου έκανε έναν μορφασμό σαν να είχε τραυματιστεί.
Σημ. Το έβλεπα χωρίς περιγραφή οπότε δεν ξέρω τι ειπώθηκε από τους σπίκερς.
Σημ. Το έβλεπα χωρίς περιγραφή οπότε δεν ξέρω τι ειπώθηκε από τους σπίκερς.
- Sick Bastard
Ογκόλιθος ο Ιγκι χτες, κυματοθραύστης.
Εγώ josh για να συνεχίσω την κουβέντα, δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με αυτό που είπε ο Μπότο και σωστά το εστιάζεις. Αν έρθουν ποιοτικότεροι παίχτες εκ των πραγμάτων το παιχνίδι μας θα γίνει πιο γρήγορο και πιο άμεσο. Οι ηλικίες που είπε ότι στοχεύει πάντως, είναι μια χαρά, θέλω να πω, έχουν γαλουχηθεί με τις σύγχρονες ποδοσφαιρικές επιταγές αν μη τι άλλο.
Θεωρείς τυχαίο ότι ο γαύρος χτυπάει ότι μπορεί σε ταχυδυναμικό παιχτάκι από τα αζήτητα των πολύ μεγάλων; (επί την ευκαιρία, ο μαυράκος που έβαλε το γκολ στο κύπελλο με το Αγρίνιο, θα μας προκαλέσει πολλά θέματα νομίζω)
Εγώ josh για να συνεχίσω την κουβέντα, δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με αυτό που είπε ο Μπότο και σωστά το εστιάζεις. Αν έρθουν ποιοτικότεροι παίχτες εκ των πραγμάτων το παιχνίδι μας θα γίνει πιο γρήγορο και πιο άμεσο. Οι ηλικίες που είπε ότι στοχεύει πάντως, είναι μια χαρά, θέλω να πω, έχουν γαλουχηθεί με τις σύγχρονες ποδοσφαιρικές επιταγές αν μη τι άλλο.
Θεωρείς τυχαίο ότι ο γαύρος χτυπάει ότι μπορεί σε ταχυδυναμικό παιχτάκι από τα αζήτητα των πολύ μεγάλων; (επί την ευκαιρία, ο μαυράκος που έβαλε το γκολ στο κύπελλο με το Αγρίνιο, θα μας προκαλέσει πολλά θέματα νομίζω)
Εγώ πάντως είδα ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Περίμενα να δω μία Μίντιλαντ καλύτερη από Κοπεγχάγη από ότι έλεγαν, αλλά σόρρυ δεν είδα κάτι τέτοιο.
Έχει 4-5 παίκτες που είναι γρήγοροι και δυνατοί και κάνουν τα βασικά, ένα παικταρά γρήγορο και δυνατό που ξέρει και μπάλα (Πιόνε Σίστο) και ένα δεκάρι (τον Εβάντερ) που έβγαλε την τέλεια μπαλιά για να βάλουν το γκολ. Τέτοια πάσα δεν θυμάμαι από πότε έχουμε να δούμε από διό μας παίκτη και φαίνεται πόσο σημαντικό είναι το δεκάρι σε μία ομάδα.
Το θέμα είναι ότι και εμείς δεν έχουμε τις εντάσεις που απαιτούνται για να πούμε ότι πάμε να τους πατήσουμε.
Η πρόκριση είναι ανοιχτή και νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιαν θα είναι η μορφή του παιχνιδιού στον επαναληπτικό.
Έχει 4-5 παίκτες που είναι γρήγοροι και δυνατοί και κάνουν τα βασικά, ένα παικταρά γρήγορο και δυνατό που ξέρει και μπάλα (Πιόνε Σίστο) και ένα δεκάρι (τον Εβάντερ) που έβγαλε την τέλεια μπαλιά για να βάλουν το γκολ. Τέτοια πάσα δεν θυμάμαι από πότε έχουμε να δούμε από διό μας παίκτη και φαίνεται πόσο σημαντικό είναι το δεκάρι σε μία ομάδα.
Το θέμα είναι ότι και εμείς δεν έχουμε τις εντάσεις που απαιτούνται για να πούμε ότι πάμε να τους πατήσουμε.
Η πρόκριση είναι ανοιχτή και νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιαν θα είναι η μορφή του παιχνιδιού στον επαναληπτικό.
Κap οπως λες χτες ξεχωρησες 2-3 παικτες των Δανων,των Δανων που αν δεν κανω λαθος πουλησαν και 2-3 απο τους καλυτερους τους.Για πες μου βλεποντας τον ΠΑΟΚ ποιους 2-3 ξεχωρησες και ειπες ωραιος παικτης αυτος ρε αδερφε? Αυτο με εχει κουρασει τον τελευταιο καιρο στον ΠΑΟΚ.Παρακολουθω ενα παιχνιδι και ψαχνω να βρω κατι να με κρατησει.Επρεπε να φυγω χτες για να παρω τη κορη μου απο δραστηριοτητα και απο τις ελαχιστες φορες που δεν τσακωθηκα με τη γυναικα γιατι μου στερουσε ενα εικοσαλεπτο παιχνιδιου.Γυρισα και απο οτι καταλαβα μιλαμε για το 60-80 δεν ειχα χασει ΤΙΠΟΤΑ.