Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Τους τελευταίους 6 αγώνες τα 8 γκολ μπήκαν από τους:
Curtic 2
Murg 1
Mitrita 1
Sastre 1
Crespo 1
και αυτογκολ: 1
Καμπανάκι ότι οι επιθετικοί μας δεν σκοράρουν, ή σκοράρουν λίγο. Από σκόρερς σήμερα δεν είχαμε Curtic, Murg, Sastre και Mitrita στο β΄ ημίχρονο.
Curtic 2
Murg 1
Mitrita 1
Sastre 1
Crespo 1
και αυτογκολ: 1
Καμπανάκι ότι οι επιθετικοί μας δεν σκοράρουν, ή σκοράρουν λίγο. Από σκόρερς σήμερα δεν είχαμε Curtic, Murg, Sastre και Mitrita στο β΄ ημίχρονο.
-
Μα δεν είναι αυτό το παιχνίδι τους. Νομίζω το ριπρες είχε βγάλει ανάλυση της τακτικής τους κι έλεγε ότι παίζουν γρήγορα, με διαγώνιες μπαλιές, οβερλαπ, και δυνατά στημένα. Ο τρόπος που έβγαζαν συμπαίκτες σε καλή θέση έξω από την περιοχή ήταν εξαιρετικός. Απλά οι τελικές τους προσπάθειες, ειδικά κάποιες πάσες, ήταν κακές. Οι κινήσεις κι οι επιλογές ήταν μια χαρά.nunies4 έγραψε:Ρε εσύ Ριαν...ναι πλάνο, ναι διάβασμα του παιχνιδιού μας αλλά ποιες συνεργασίες; Παίζει να μην έχουν αλλάξει και αυτοι 3η πάσα πάνω από 2-3 φορές σε όλο το ματς.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Νομίζω με ορισμένους βλέπουμε το ποδόσφαιρο τελείως διαφορετικά. Εγώ είδα μια Μιντιλαντ με πολύ ξεκάθαρο πλάνο, εξαιρετικές συνεργασίες, και πολύ καλό διάβασμα του παιχνιδιού μας. Δεν είναι τυχαίο αυτό, μιλάμε για μια ομάδα που λειτουργεί όσο πιο σύγχρονα γίνεται, ψάξτε πχ για το moneyball που ως φιλοσοφία διέπει τις μεταγραφές της. Δεν την πετύχαμε στο 100% της γιατί πούλησε πολύ πράμα και δεν είχαν κι αγωνιστικό ρυθμό, κάτι που με ανησυχεί εν όψει της ρεβάνς. Εμείς αντιθέτως δεν είχαμε καμία ιδέα για το τι θέλαμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, και δεν είχαμε και το ρόστερ για να κάνουμε κάτι. Μεγάλο φάουλ του Λουτσεσκου η μη προσαρμογή στον αντίπαλο κι οι δυο πρώτες αλλαγές που μας έκαναν ακόμα πιο αργούς. Ποντάρω στην ατομική ποιότητα παικτών όπως ο Ζιφκοβιτς ή ο Άκπομ στην ρεβάνς, αλλά ζοριζει το πράγμα.
Στο δε τελευταίο 20 λεπτό έδιωχναν όπου όπου..
Δεν λέω ότι είναι κακή ομάδα. Προφανώς μεγάλο ρόλο παίζει η έλλειψη ρυθμου.
- PoccoPicante
+1926 :ugeek:renegade έγραψε:Ωραίο παιχνίδι από δύο τελείως διαφορετικες ομάδες.
Τελείως ισορροπημένο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν τα διαστήματα τους στον αγωνιστικό χώρο.
Στην ουσία το σκορ είναι δύο φάσεις σχεδόν πανομοιότυπες, εμείς το χάσαμε ενώ αυτοί βρήκαν στόχο.
Δυστυχώς πληρώσαμε την παρουσία των σβαμπ και σιντκλει οι οποίοι είναι μακριά από αυτό το επίπεδο.
Οι υπόλοιποι είχαν θετικές και αρνητικές στιγμές.
Υγ ευτυχώς για κάποιους υπάρχουν και αυτές οι μέρες και μπορούν να εμφανίζονται και να λένε ότι αυτό που παίζουμε είναι κάτι από ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι ότι τους λυπάμαι γιατί όσο περνάει ο καιρός τόσο λιγότερες ευκαιρίες θα βρίσκουν για να δίνουν μαθήματα ποδοσφαίρου
- sourmenetes
- Moderator
Με τόσο κακά χαφ δεν μπορείς να περιμένεις πολλά σε ένα τέτοιο. Ματς.
Με τόσο κακά χαφ έφτασες 3 φορες.εξω από την περιοχή και δεν έδωσαν μισή σωστή πάσα.
Με τόσα λάθη δεν. Μπορείς να περιμένεις πολλά.
Μπήκε ο Αντελινο και είδαμε 4 σωστές πάσες.
Η μπαλα ανέβηκε σωστά και αυτό δείχνει πόσο χαμηλά είναι ποιοτικά τα πλάγια μπακ που δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν και να συνδυαστούν.
Η ομάδα έχει συνεχή ματς και είναι δύσκολη περίοδος.
Πρέπει να τους πιέσουμε πολύ εδώ μέσα!
Πρέπει να μπούμε επιθετικά!
Πρέπει το κέντρο να φορτσαρει!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τόσο κακά χαφ έφτασες 3 φορες.εξω από την περιοχή και δεν έδωσαν μισή σωστή πάσα.
Με τόσα λάθη δεν. Μπορείς να περιμένεις πολλά.
Μπήκε ο Αντελινο και είδαμε 4 σωστές πάσες.
Η μπαλα ανέβηκε σωστά και αυτό δείχνει πόσο χαμηλά είναι ποιοτικά τα πλάγια μπακ που δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν και να συνδυαστούν.
Η ομάδα έχει συνεχή ματς και είναι δύσκολη περίοδος.
Πρέπει να τους πιέσουμε πολύ εδώ μέσα!
Πρέπει να μπούμε επιθετικά!
Πρέπει το κέντρο να φορτσαρει!
Τι 3-0 ρε 6-0 έπρεπε να χάσουμε, ξέχασες εκείνο το τρίποντο από το πλάι που μπήκε και βγήκε η μπάλα.
1. Δεν τους έχουμε.
2. Δεν έχουμε αποκλειστεί ήδη.
3. Οι Δανοί είναι το φαβορί.
Το 1-0 με τέτοια εμφάνιση ειναι καλό σκορ.
4. Πιο πιθανό ήταν να λήξει 2-0 πάρα 1-1.
5. Ο Λουτσε δεν το έχει με την Ευρώπη.
- PAOK_Antarctica
Ε ναι ρε φιλεobanebane έγραψε:Τι 3-0 ρε 6-0 έπρεπε να χάσουμε, ξέχασες εκείνο το τρίποντο από το πλάι που μπήκε και βγήκε η μπάλα.
Εδω θελεις γκολ μεσα στο πρωτο 20 λεπτο για να εχειςελπιδες
- Montrealiotis
Βρε σιγά την Μίντιλαντ τώρα να πούμε, τρέχανε παραπάνω και κάτι έγινε. Τίποτα ιδιαίτερο. Η σημερινή Μίντιλαντ. Δεν ξέρω πως ήταν πριν την διακοπή.
Μου θύμισε που παίζαμε μπάλα στο χωριό μου, πριν 20 χρόνια με αντιπάλους τους Αλβανούς, που ενώ τα παιδιά ήταν άμπαλα τελείως επειδή τρέχανε ατελείωτα και ήταν πιο δυνατοί που και που μας νικούσαν. Κοντρόλ με το καλάμι έκαναν.
(Τα παιδιά είχαν έρθει στην Ελλάδα να δουλέψουν και να ξεφύγουν από την Αλβανία και δούλευαν στα χωράφια και στις στάνες. Καλά παιδιά αλλά τέρμα άμπαλοι)
Μου θύμισε που παίζαμε μπάλα στο χωριό μου, πριν 20 χρόνια με αντιπάλους τους Αλβανούς, που ενώ τα παιδιά ήταν άμπαλα τελείως επειδή τρέχανε ατελείωτα και ήταν πιο δυνατοί που και που μας νικούσαν. Κοντρόλ με το καλάμι έκαναν.
(Τα παιδιά είχαν έρθει στην Ελλάδα να δουλέψουν και να ξεφύγουν από την Αλβανία και δούλευαν στα χωράφια και στις στάνες. Καλά παιδιά αλλά τέρμα άμπαλοι)
Η τουμπα ειδικα ειναι το εξοχικο ολων των ευρωπαιων ομαδων
- sourmenetes
- Moderator
Από που κι ως πού να λήξει 2 0 με 2 φάσεις και όχι 1 1;;Logistis έγραψε:1. Δεν τους έχουμε.
Τι λογική είναι αυτή;;
- sourmenetes
- Moderator
Όποιος αρχίζει από τώρα την γκρίνια για την Τούμπα ας κάτσει σπίτι του και να το δει!
Ημαρτον!
Από τώρα κλαίνε κάποιοι!
Ημαρτον!
Ημαρτον!
Από τώρα κλαίνε κάποιοι!
Ημαρτον!
Σε ποια φάση ρε sourme να γινόταν 1-1;
Εναν αιώνα μπάλα να παιζαμε γκολ δεν θα βάζαμε.
Βρε Λουτσέσκου, ας τελειώσει κάποια μέρα ή νύκτα αυτό το ανέκδοτο με τον Αουγκούστο δεκάρι στο 4-2-3-1. Αφού σου αρέσει τέτοια τριάδα στο κέντρο, γιατί δεν δοκιμάζεις με αυτούς το 4-3-3;
Δυο φασεις ουσιαστικα καναμε. Το σουτ του Αντριγια και μια κεφαλια του Τσιγγαρα. Απλα αν δεν κολλουσε το μυαλο τους σε 1-2 φασεις και διναν τη μπαλα σωστα, θα βγαιναμε σε πλεονεκτικη θεση.markos4 έγραψε:Σε ποια φάση ρε sourme να γινόταν 1-1;