Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Δεν μου αρκεί να διαβάζω την ανακοίνωση των παλαίμαχων χωρίς να γνωρίζω τον λόγο για τον οποίο προέβησαν στην συγκεκριμένη ανακοίνωση.
- Kabamaru11
Αλλος ενας λογος,που οταν τον ξαναδω απο κοντα (που δυστυχως τον βλεπω),να του ριξω μια ροχαλα,για να μη τον ματιασουμε τον ανθρωπα.
- potamda
- Bet Guru 2023
Έδωσε συνέντευξη πριν 3 μέρες στο Φως. Υπάρχει στο διαδίκτυο, τη βρίσκεις εύκολα, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανέβει κι εδώ.van rooy έγραψε:Δεν μου αρκεί να διαβάζω την ανακοίνωση των παλαίμαχων χωρίς να γνωρίζω τον λόγο για τον οποίο προέβησαν στην συγκεκριμένη ανακοίνωση.
Κομπλεξικη εντελώς! Ο κακός ΠΑΟΚ, ο κακός Σαββίδης κι ο καλός Γούναρης που βοήθησε την ομάδα παρά του πώς του φέρθηκε εκείνη.
Ορυμαγδός ψεμμάτων και ανακριβειών του πουλημένου.
Καμμία χρεωκοπία του ΠΑΟΚ δεν ήταν επί θύραις όταν πουλήθηκαν Λίμπρεχτς και Μπανιώτης στον οσφπ. Ο Χ. Σαββίδης που έκανε την πώληση ανατράπηκε μετά 3 μήνες από την Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ και τον ερασιτέχνη. Και αφού ο ξανθός ήταν γενικός διευθυντής του οσφπ θα έπρεπε να ξέρει πως το ποσόν ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο των 50 εκατομμυρίων δραχμών.
Όσον αφορά το καλοκαίρι του 1980 και το ότι ο Κούδας θα έφευγε για το λιμάνι, είναι άλλο ψεύδος. Το καλοκαίρι εκείνο πουλήθηκε ο Ορφανός στον οσφπ έναντι 18 εκατομμυρίων αν θυμάμαι καλά (και με τις προτροπές του Μπούζα γκρινιάζαμε οι φίλοι του ΠΑΟΚ, τρομάρα μας) και με τα χρήματα εκείνα ανανέωσε ο Μεγαλέξανδρος και αγοράστηκαν ποδοσφαιριστές, όπως Δημόπουλος, Γεωργόπουλος, Σάλαμον, Σίγγας, Τριανταφυλλίδης, με μεγάλη προσφορά επί χρόνια που έφτασαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1985.
Καμμία χρεωκοπία του ΠΑΟΚ δεν ήταν επί θύραις όταν πουλήθηκαν Λίμπρεχτς και Μπανιώτης στον οσφπ. Ο Χ. Σαββίδης που έκανε την πώληση ανατράπηκε μετά 3 μήνες από την Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ και τον ερασιτέχνη. Και αφού ο ξανθός ήταν γενικός διευθυντής του οσφπ θα έπρεπε να ξέρει πως το ποσόν ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο των 50 εκατομμυρίων δραχμών.
Όσον αφορά το καλοκαίρι του 1980 και το ότι ο Κούδας θα έφευγε για το λιμάνι, είναι άλλο ψεύδος. Το καλοκαίρι εκείνο πουλήθηκε ο Ορφανός στον οσφπ έναντι 18 εκατομμυρίων αν θυμάμαι καλά (και με τις προτροπές του Μπούζα γκρινιάζαμε οι φίλοι του ΠΑΟΚ, τρομάρα μας) και με τα χρήματα εκείνα ανανέωσε ο Μεγαλέξανδρος και αγοράστηκαν ποδοσφαιριστές, όπως Δημόπουλος, Γεωργόπουλος, Σάλαμον, Σίγγας, Τριανταφυλλίδης, με μεγάλη προσφορά επί χρόνια που έφτασαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1985.
Εγω πιστευω πως καλα κανει και υπαρχει αυτο το βοθρομάνι να το διαβαζουμε ξανα και ξανα και να μας ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι οταν μας πιανουν τα "σιγα μωρε τρεις βαθμοι ειναι". Κορνιζα μπας και ζεσταθουν λιγακι τα αιματα στα αποδυτηρια μαζι με τις φωτο απο τις χαρες που κανανε οι πουστοσκωλικες και το αλλο το μουνι με τις μαγκιες σε αδειο γηπεδο. Πουστη Γουναρη και πουστη Αμαριανακη. Τις θυμαμαι τις μαλακιες που ξεστομιζε για το γαβρο τοτε.
Οσο και να εψαξα παντως φιλικο με το γαβρο δεν βρηκα να εγινε.
Υ.Γ.1 Μαγκα Ιβαν που τον συμπεριελαβες στη φιεστα. Επρεπε να κραταει παρεα στον μπασταρδο τον Δημοπουλο κανονικα.
Υ.Γ.2 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΩΣΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
Οσο και να εψαξα παντως φιλικο με το γαβρο δεν βρηκα να εγινε.
Υ.Γ.1 Μαγκα Ιβαν που τον συμπεριελαβες στη φιεστα. Επρεπε να κραταει παρεα στον μπασταρδο τον Δημοπουλο κανονικα.
Υ.Γ.2 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΩΣΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
Η ανακοίνωση των παλαιμάχων πιστεύω ότι είναι άριστη και επιτέλους να αρχίσουμε στον ΠΑΟΚ με κάποια θέματα να είμαστε κάθετοι όπως οφείλουμε ... από παλιά έχω βαρεθεί το γλύψιμο κάποιων προς κάθε κατεύθυνση για να μην θίξουμε ή για να μην πειράξουμε ...
ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη δεν έχει ανάγκη κανένα ... όποιος δεν θα σέβετε απλά κόβετε ...
Ο Γούναρης επανηλλειμένα δεν έχει σεβαστεί ... έπρεπε εδώ και χρόνια να εκδιωχθεί ... δεν διαφέρει πουθενά από τον Φασουλοπροδότη ...
από εκεί και πέρα δεν απαξιώνουμε κανένα ... δεν μπορώ να διαβάζω ότι κάποιοι συγκρίνετε τον Γούναρη με τον Κωστίκο παράδειγμα ... το ότι κάποια παιδιά υποχρεώθηκαν λόγω καταστάσεων να φορέσουν φανέλες άλλων ομάδων δεν είναι έγκλημα ... αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ είτε μας αρέσει είτε όχι ... από την στιγμή που ποτέ δεν πρόσβαλαν και πάντα ξεκάθαρα δήλωσαν σε ποια οικογένεια ανήκουν για εμένα είναι απόλυτα αποδεκτοί ...
ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη δεν έχει ανάγκη κανένα ... όποιος δεν θα σέβετε απλά κόβετε ...
Ο Γούναρης επανηλλειμένα δεν έχει σεβαστεί ... έπρεπε εδώ και χρόνια να εκδιωχθεί ... δεν διαφέρει πουθενά από τον Φασουλοπροδότη ...
από εκεί και πέρα δεν απαξιώνουμε κανένα ... δεν μπορώ να διαβάζω ότι κάποιοι συγκρίνετε τον Γούναρη με τον Κωστίκο παράδειγμα ... το ότι κάποια παιδιά υποχρεώθηκαν λόγω καταστάσεων να φορέσουν φανέλες άλλων ομάδων δεν είναι έγκλημα ... αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ είτε μας αρέσει είτε όχι ... από την στιγμή που ποτέ δεν πρόσβαλαν και πάντα ξεκάθαρα δήλωσαν σε ποια οικογένεια ανήκουν για εμένα είναι απόλυτα αποδεκτοί ...
ομορφονιός αυτός ο Μούργος. Με τέτοια μούτρα τον κόβω να χαιρετάει πριν την 28 Οκτωβρίου του χρόνου
- Mutasevic
Η πλάκα θα είναι να εχει τσιπα κ μολις καταλαβει ότι είναι σε υποκατάστημα να σκωθει να φυγει
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έπεσαν οι χυμοί;
Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
panpangr77
Σούταρε ενώ γλίστρησε ,δεν θα πήγαινε εκεί η μπάλα εάν δεν στραβοπατουσε.
-
τσιριγωτης