Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Πασχαλάκης
4
4%
Λύρατζης
22
19%
Ίνγκασον
41
36%
Κρέσπο
3
3%
Σίντκλει
3
3%
Σβάμπ
1
1%
Τσιγγάρας
7
6%
Ζίφκοβιτς
10
9%
Αουγκούστο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιτρίτσα
1
1%
Άκπομ
16
14%
Μπίσεσβαρ
1
1%
Καντουρί
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσόλακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σοάρες
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βιερίνια
4
4%

Σύνολο ψήφων: 113

Άβαταρ μέλους
stravostomis

Re: Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από stravostomis »

Άμα παίξει την Κυριακή πάλι ο Ακπομ θα πάθει θλάση και θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

gpap έγραψε:εγώ ρε μάγκες δεν καταλαβαίνω πως δεν προλάβαμε να δηλώσουμε τον Σάστρε,
αλλα προλάβαμε να δηλώσουμε τον Φελίπε.

Jairo, μου έσωσες την οθόνη φίλε.
Ετοιμος ημουν να την σπάσω.
Επιλογή ήταν - όχι θέμα προθεσμιών
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Νομίζω με ορισμένους βλέπουμε το ποδόσφαιρο τελείως διαφορετικά. Εγώ είδα μια Μιντιλαντ με πολύ ξεκάθαρο πλάνο, εξαιρετικές συνεργασίες, και πολύ καλό διάβασμα του παιχνιδιού μας. Δεν είναι τυχαίο αυτό, μιλάμε για μια ομάδα που λειτουργεί όσο πιο σύγχρονα γίνεται, ψάξτε πχ για το moneyball που ως φιλοσοφία διέπει τις μεταγραφές της. Δεν την πετύχαμε στο 100% της γιατί πούλησε πολύ πράμα και δεν είχαν κι αγωνιστικό ρυθμό, κάτι που με ανησυχεί εν όψει της ρεβάνς. Εμείς αντιθέτως δεν είχαμε καμία ιδέα για το τι θέλαμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, και δεν είχαμε και το ρόστερ για να κάνουμε κάτι. Μεγάλο φάουλ του Λουτσεσκου η μη προσαρμογή στον αντίπαλο κι οι δυο πρώτες αλλαγές που μας έκαναν ακόμα πιο αργούς. Ποντάρω στην ατομική ποιότητα παικτών όπως ο Ζιφκοβιτς ή ο Άκπομ στην ρεβάνς, αλλά ζοριζει το πράγμα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

gpap έγραψε:εγώ ρε μάγκες δεν καταλαβαίνω πως δεν προλάβαμε να δηλώσουμε τον Σάστρε,

Δεν ήταν ότι δεν προλάβαμε. Επιλέξαμε τον έναν από τους δυο.
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν υπηρχε τετοιο θεμα. Διαλεξαμε τρεις, τον Ιγκασον, τον Τσολακ και τον Σοαρες. Βεβαια και εγω αρχιζω και αναρωτιεμαι ποιο το νοημα του να δηλωθει ο ανετοιμος ο Σοαρες και οχι ο Σαστρε. Αλλα τελοσπαντων.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το β ημίχρονο δεν παίχτηκε γενικώς σοβαρό ποδόσφαιρο από καμιά ομάδα. Η εικόνα των Δανών αφήνει ένα μυστήριο για το αν επιλέγουν, αναλόγως των συνθηκών ενός αγώνα, και παιχνίδι σκοπιμότητας ή απλώς δεν μπορούσαν να παίξουν σήμερα τίποτα περισσότερο λόγω έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού. Για εμάς από το κακό β ημίχρονο κρατώ μόνο το ότι δεν μπήκε στο τέλος το σουτ του τραχανοπλαγιά τους με το ξανθό μαλλί. Πώς και δε γαμήθηκε το σύμπαν εκεί να μπει γκολ, εντύπωση μου προκάλεσε. Η ρεβάνς δε θα είναι εύκολη αλλά χειρότερα από σήμερα πιστεύω πως δε θα παίξουμε ούτε πως θα έχουμε πάλι τέτοια γαμωδιαιτησία. Τέλος λοιπόν της πρώτης μάχης. Δε νομίζω πως, στη φάση που βρίσκεται, φόβισε κανένα η μιντιλαντ.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Τώρα δηλαδή, μετά τον αποκλεισμό μας :lol: :lol: :lol: , δεν θα γίνει ο επαναληπτικός της Τούμπας? Ούτε καν για τυπικούς λόγους? Κρίμα!
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Αντικειμενικα δεν περιμενα κατι παραπανω
απο μια τοσο κουρασμενη ομαδα οπως η δικη μας.
Δυστυχως αυτο ειναι το ροστερ μας και οι λυσεις ειναι
περιορισμενες.
Σοαρες και Ελ Καντουρι τωρα μπαινουν.

Οι Δανοι που ηταν ανετοιμοι χωρις να κανουν τιποτε
πρεσαραν επι 90 λεπτα! Αντικειμενικα παλι
το αποτελεσμα επρεπε να ειναι ισοπαλια.

Καλοι αυτοι που αντεχουν να τρεχουν
σε ενα τετοιο ματς. Λυρατζης, Τσιγγαρας, Ακπομ
Ινγκασον με ψυχη.
Σε κακη μερα ο Ζιφκοβιτς. Δεν εδωσε λυσεις ο Μπισε.
Προσπαθησε ο Βιειρινια. Καλος ο Κρεσπο.
Θετικη παρουσια Σοαρες. Μετριος ο Αουγκουστο.
Μετριος ο Σιντκλευ και ο Μιτριτσα.
Κακος Σβαμπ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

JohnDag έγραψε:
nunies4 έγραψε:Την άλλη Πέμπτη 3-0
Αυτά..
Ρε συ nunies, είσαι σοβαρός εσύ.

Αυτά τα 3-0 ποτέ δεν μας βγήκαν σε καλό. Μάχη θα γίνει και έχουμε τις πιθανότητες μας.

Φαβορί είναι οι Δανοί λόγω του 1-0.

Υ.Γ. Δεν πρόλαβα να σε ρωτήσω στο thread του αγώνα. Πως γίνεται να είναι η Μιντιλαντ 5 κλασεις κάτω από Κοπεγχάγη και στο πρωτάθλημα Δανίας μετά από 17 αγώνες να είναι πρώτη η Μιντιλαντ; Δεν είναι κακή ομάδα, ειναι τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο με την Κοπεγχάγη.
Υ.Γ. 2 Για να περάσουμε την Πέμπτη θέλει τεράστια προσπάθεια. Δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρε το ξέρω για το...3-0....Το λέω για να το ξορκίσω...
Για το 2ο σκέλος κρίνω ότι είδαν τα μάτια μου που προφανεστατα έχει να κάνει με τον μη αγωνιστικό ρυθμο της Μιντιλαντ. Οι άλλοι είχαν αυτοματισμούς είχαν τρεξίματα και παρόλα αυτά δεινοπαθησαν στην Τούμπα στο Β.
Η Μιντιλαντ την δεδομένη στιγμή λόγω της διακοπής φαίνεται πολύ μέτρια. Για αυτό και έχω αυξημένες ελπίδες για την ρεβανς
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

δεν ειδαμε κατι μη αναμενομενο σημερα
η ιδια ομαδα πριν μια εβδομαδα δεν εκανε ουτε μια ευκαιρια απεναντι στην αεκ του γιαννικη μεχρι το γκολ του κουρτιτς
παρα την δεδομενη βελτιωση της ομαδας το προηγουμενο 2μηνο το ταβανι παραμενει χαμηλο και αυτο φαινεται οταν ανεβαινει το επιπεδο των αντιπαλων και δεν προκυπτουν πεναλτι ωστε να μπαινουμε μπροστα στο σκορ και να διαχειριζομαστε μετα το παιχνιδι...
ποσα να ζητησεις απο μια ομαδα που παιζει με 10αρι το αμυντικο χαφ αουγουστο και σημερα βασικους παικτες οπως ο σβαμπ και ο σιντκλει που δεν ανηκουν στο σημερινο ποδοσφαιρο?
για να στανταρ μας ειμαστε σχετικα οκ μεχρι τωρα, μπορει να περασουμε την αλλη πεμπτη μπορει και οχι...
τα σημαντικα ηταν και ειναι το καλοκαιρι που πρεπει να παρθουν επιτελους σκληρες ποδοσφαιρικες αποφασεις με στοχο να ερθουμε πιο κοντα στο συγχρονο ποδοσφαιρο και οχι να παιζουμε λες και ειμαστε στο 2006
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Norte την Πέμ 17 Φεβ 2022, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Ακίνδυνοι, ανάλατοι, ανόρεχτοι

Sent from my iPhone using Tapatalk
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Πολύ μέτρια εμφάνιση. Δυστυχώς η ομάδα στην Ευρώπη είναι soft. Μέτριοι παίκτες οι αντίπαλοι, αλλά ειδικά στο α΄ κέρδιζαν τις προσωπικές μονομαχίες. Δεν είχαμε ένα μέσο να παίξει γρήγορα box to box και περιοριζόμασταν σε πάσες και γιόμες. Πολύ κακοί στο α΄ Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Αουγκούστο.
Στο β΄ έγιναν προσπάθειες να μπει η μπάλα στην περιοχή, αλλά δεν υπήρχε ο φορ που θα κάνει τις κινήσεις που θα ανακατέψουν την αντίπαλη άμυνα. Καλός ο Άκπομ για να δίνει μάχες εκτός περιοχής, αλλά τσαπατσούλης, δύο φορές κοντρόλ στο χέρι του και δεν είναι ο φορ που θα εκμεταλλευτεί την μισή ευκαιρία στην περιοχή του αντιπάλου.
Μπήκε ο Αφάνας στο β΄ και η σπουδή του ήταν να γυρίζει την πλάτη για να πάρει φάουλ και οι πάσες του στον τερματοφύλακα. Μια ωραία μπαλιά του έβγαλε ο αρχηγός μέσα στην περιοχή, αλλά με τι ταχύτητα να την προλάβει; Ο Μπίσε- είναι για Ατρόμητο και Λαμία, για Ευρώπη ούτε για αστείο.
Κατοχή και πίεση είχαμε στο β΄, αλλά την καλύτερη ευκαιρία οι Δανοί την είχαν. Και στην πρώτη τους φάση στο 20΄ το πνίγουμε, με την αριστερή μας πλευρά να πετάει αετό.
Κορυφαίοι κατά την άποψή μου Λύρατζης (πολύ καλός αμυντικά, να βελτιωθεί και μπροστά και με τον Σάστρε θα είναι πολύ καλό δίδυμο) και Ίνγκανσον. Ο Βιερίνια έδωσε μια ώθηση αριστερά και ο Τσιγγάρας φιλότιμος και σαφώς καλύτερος τουλάχιστον σήμερα από Σβαμπ και Αουγκούστο.
Πίστευα πως σήμερα τουλάχιστον δεν θα χάναμε, αλλά με αυτή την εμφάνιση δεν δικαιούμαστε κάτι παραπάνω. Η Μίντιλαντ είναι μια κλάση κάτω από την Κοπεγχάγη και φυσικά η πρόκριση δεν χάθηκε ακόμα, αλλά μόνον αν δείξουμε τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε μια εβδομάδα.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Η πρόκριση στο επόμενο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που μπορούμε να τις βάλουμε πολλά γκολ.
Την πρόκριση θα την πάρει η Τούμπα.

Παίζει ο τερματοφύλακας μας να έκανε τα περισσότερα λάθη σε μεταβιβάσεις!!!! Οπωσδήποτε τερματοφύλακα τη νέα σαιζόν.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

cellophan έγραψε:

Επιλογή ήταν - όχι θέμα προθεσμιών
Στους 3 νεους που μπορουσες να δηλωσεις επιλεξαμε Ινγκι Σοαρες και Τσολακ. Λογικο γιατι ειχες και τον αξιοπρεπεστατο Λυρατζη στην θεση του Σαστρε. Δυστυχως οι καλοκαιρινες παπαριες και το αθλιο στησιμο της ομαδας μας κυνηγαει ακομη. Ασε που δεν θα παιζαμε σημερα εαν ηταν σοβαροι περσυ το καλοκαιρι.

Τεσπα. Νομιζω οτι εαν μας θελει και λιγο η τυχη θα τους περασουμε αυτους.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Νομίζω με ορισμένους βλέπουμε το ποδόσφαιρο τελείως διαφορετικά. Εγώ είδα μια Μιντιλαντ με πολύ ξεκάθαρο πλάνο, εξαιρετικές συνεργασίες, και πολύ καλό διάβασμα του παιχνιδιού μας. Δεν είναι τυχαίο αυτό, μιλάμε για μια ομάδα που λειτουργεί όσο πιο σύγχρονα γίνεται, ψάξτε πχ για το moneyball που ως φιλοσοφία διέπει τις μεταγραφές της. Δεν την πετύχαμε στο 100% της γιατί πούλησε πολύ πράμα και δεν είχαν κι αγωνιστικό ρυθμό, κάτι που με ανησυχεί εν όψει της ρεβάνς. Εμείς αντιθέτως δεν είχαμε καμία ιδέα για το τι θέλαμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, και δεν είχαμε και το ρόστερ για να κάνουμε κάτι. Μεγάλο φάουλ του Λουτσεσκου η μη προσαρμογή στον αντίπαλο κι οι δυο πρώτες αλλαγές που μας έκαναν ακόμα πιο αργούς. Ποντάρω στην ατομική ποιότητα παικτών όπως ο Ζιφκοβιτς ή ο Άκπομ στην ρεβάνς, αλλά ζοριζει το πράγμα.
Ναι πολυ ωραιο αυτο το αφηγημα με τα moneyball και τις πρωτοποριες. Ισως καποιοι να ειδατε αυτο που πιστευατε οτι θα δειτε. Δεν ξερω τι ηταν πριν δυο μηνες ή τι θα ειναι σε ενα μηνα, παντως σημερα δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο. Το μοναδικο της καλο στοιχειο που ειχε ηταν η πιεση λογω αθλητικων προσωντων των παικτων. Τις εξαιρετικες συνεργασιες που τις ειδες; Που ηταν ο αλλος αριστερα μονος του επειδη ο Σιντκλει μαρκαρε τον Κρεσπο;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”