Midtjylland - PAOK 17/02 19:45 CosmoteSports
Re: Midtjylland - PAOK 17/02 19:45 CosmoteSports
?ΑποστόληςΑ έγραψε:Άθλιοι!
Αποκλειστήκαμε με το κεφάλι χαμηλά!
Με Ράζβαν ευρώπη δεν βλέπουμε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πολύ κακό ματς
Πιστεύω θα περάσουμε
Αλλά σήμερα ήμασταν ΚΑΚΟΙ
Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιστεύω θα περάσουμε
Αλλά σήμερα ήμασταν ΚΑΚΟΙ
Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάποιοι είστε γεννημένοι χανουμια και δεν το ξέρετε.
Είστε τραγικοί
Είστε τραγικοί
Αυτό το "τους έχουμε" μπορείτε να μην το λέτε τουλάχιστον;
Όσες φορές το έχετε πει είναι 100% σίγουρος ο αποκλεισμός.
Τιποτα δεν έχουμε εύκολα και το ματς σήμερα αν δεν ήταν 1-0 για 2-0 πήγαινε. 1 ευκαιρία κάναμε σε 96 λεπτά παιχνιδιού.
Είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι, προφανώς και δεν αποκλειστηκάμε σήμερα αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους "έχουμε" τουλάχιστον όχι εύκολα όπως το κάνετε να φαίνεται.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσες φορές το έχετε πει είναι 100% σίγουρος ο αποκλεισμός.
Τιποτα δεν έχουμε εύκολα και το ματς σήμερα αν δεν ήταν 1-0 για 2-0 πήγαινε. 1 ευκαιρία κάναμε σε 96 λεπτά παιχνιδιού.
Είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι, προφανώς και δεν αποκλειστηκάμε σήμερα αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους "έχουμε" τουλάχιστον όχι εύκολα όπως το κάνετε να φαίνεται.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Σιντκλευ και ο Σβαμπ σε άλλο γήπεδο ήταν σημερα. Εντωμεταξύ οι Δανοί είναι μια κανονική ομάδα...όχι τίποτα ουαου. Δύσκολη η πρόκριση, αλλά ΠΑΟΚ είσαι...
Είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο και μου φάνηκε ότι επιθετικά μας κλείδωσαν κάπως αλλά θα μπορούσαμε ίσως από κάποιο γέμισμα να το βάλουμε. Προσπαθήσαμε δεν ήταν τόσο χάλια, δε παίζαμε με τον Ατρόμητο. Στο πρώτο απ'οτι κατάλαβα είχαμε φάσεις και χάσαμε επειδή αυτοί ήταν πιο αποτελεσματικοι.
Όλα γίνονται στην Τούμπα, τους έχουμε νομίζω
Τους έχουμε δε σημαίνει ότι είναι εύκολο, αλλά ότι αν παίξουμε καλά εμείς θα κερδίσουμε
Όλα γίνονται στην Τούμπα, τους έχουμε νομίζω
Τους έχουμε δε σημαίνει ότι είναι εύκολο, αλλά ότι αν παίξουμε καλά εμείς θα κερδίσουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Afanas την Πέμ 17 Φεβ 2022, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στην Τούμπα πολύ δύσκολο να μην σκοράρουν αυτοί. Άρα τα πράγματα πάρα πολύ δύσκολα
Η Κοπεγχάγη που την κάναμε γιογιό στην Τούμπα ήταν 5 κλάσεις ανώτερη από αυτούς. Χαλαρώστε. Άκου αποκλείστηκαμε...
Αδικησαμε τον εαυτο μας. Παιξαμε βεβαια γιομες κατι που γενικα αποφευγουμε. Μιτριτσα Σβαμπ Σιντκλει εξαφανισμενοι, Ντουγκλας ανουσιος και εκνευριστικος. Πολυ καλη παρουσια Λυρατζη, Τσιγκαρα και αμυντικου διδυμου.
δεν μετραει το εκτοε εδρας γκολ. Με οοιαδηποτε νικη περναμε , θα εχει κ παραταση Τουμπα. Δεν υπαρχει κανενας τους να φοβομαστε
Πραγματικα ρε nunies εκεινη ηταν πολυ καλυτερη ομαδα. Με συνδυασμους με αυτοματισμους με επιθετικη προσεγγιση. Τι ηταν αυτο το νεροβραστο σημερα με αυτους; Ελαχιστη ποιοτηταnunies4 έγραψε:Η Κοπεγχάγη που την κάναμε γιογιό στην Τούμπα ήταν 5 κλάσεις ανώτερη από αυτούς. Χαλαρώστε. Άκου αποκλείστηκαμε...