Midtjylland - PAOK 17/02 19:45 CosmoteSports
Re: Midtjylland - PAOK 17/02 19:45 CosmoteSports
Ο αουγκουστο έχει κάρτα σίγουρα?
Νομίζω μιτριτσα και σβαμπ έχουν μονο
Νομίζω μιτριτσα και σβαμπ έχουν μονο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Πέμ 17 Φεβ 2022, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι καλύτεροι οι Δανοί. Εμείς είμαστε κάτω του μετρίου. Η κατοχή προς το τέλος του ημιχρόνου ήταν 51-49 για του Δανούς.
- ΑποστόληςΑ
Ναι.astral έγραψε:Ο αουγκουστο έχει κάρτα σίγουρα?
Νομίζω μιτριτσα και σβαμπ έχουν μονό
Δικιο 100% εχουν οι φιλοι που λενε οτι σιγα την ομαδα που εχουμε αντιπαλο και το τι εδειξε στο πρωτο ημιχρονο. Απλα ομως ακριβως για αυτο το λογο χαλιομαστε ,γιατι αν δεν υπηρχαν τα γνωστα κενα στο ροστερ θα τους ειχαμε για πλακα.
Διαφωνώ γιατί ο Σοάρες είναι άλλο στυλ.obanebane έγραψε:Πήγε πίσω από Τσιγγαρα γιατί δεν ταιριάζει με τον Κουρτιτς και είναι τραγικός φέτος.
Κάτσε να μπει στην ομάδα ο Σοαρες και θα δεις που θα πάει ο Τσιγγαρας.
Τεσπά θα δείξει μακάρι να βγει τόσο καλός και να ξεκινάει από εκεί η 11αδα.
Στα του ματς αν η ομάδα βγάλει χαρακτήρα και παίξει κάτι συγκεκριμένο σήμερα, να βρει αδύνατα σημεία του αντιπάλου θα ισοφαρίσουμε.
Εμένα η Μιτιλαντ μου μοιάζει της πλάκας ομάδα, απλά παίζουν απλοϊκό ποδόσφαιρο.
Εμείς τσικιτσικι ταλαιπωρία και τίποτα.
Εκτός από τον Εβαντερ, οι άλλοι είναι κατσαπλιαδες. Αν τον κλείσουν αυτόν στο κέντρο τελείωσε ο χορός.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
-
Ποιο είναι ρε παιδιά το πλάνο? Να τους αποκοιμησουμε γυρνώντας άσκοπα την μπάλα? Δείτε πως κινούνται αυτοί στον χώρο και βγαίνουν στην πλάτη μας γρήγορα και πείτε μου τι σχέση έχει με αυτό το κάτι σαν ποδόσφαιρο που παιζουμε σήμερα.astral έγραψε:Αυτό. Πλάνο υπάρχει, αλλά η εκτέλεση είναι χάλια. 2/3 χαφ οι χειρότεροι του γηπέδου.sourmenetes έγραψε:Όταν όλα τα χαφ σου είναι υπό το μηδέν.. Ποιο πλάνο;;;Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Έχει καταλάβει κανείς αν έχουμε πλάνο σήμερα? Μου φαίνεται ότι απλά μπήκαμε στο γήπεδο κι ότι γίνει έγινε.
Μία φορά πήγε ένα χαφ να πάρει την μπάλα να την ανεβάσει;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένα γκολ θέλουμε!!!!
Δεν έχουμε αριστερό μπακ , δεκάρι και ένα χάφ με σίγουρα πόδια .. δεν φταίει κανένας σιντκλει ( αυτό μπορεί ) , κανένας αγκουστο που είναι εκτός πραγματικής θέσης .. ο σβαμπ απλά δεν μπορεί ..
Δεν έκανε τίποτα η Μίντιλαντ .. απλά εκμεταλλεύτηκε την μια φάση ( κάτι που εμείς δεν κάναμε ) και μετά πάτησε στην κακή ψυχολογία ..
Δεν έκανε τίποτα η Μίντιλαντ .. απλά εκμεταλλεύτηκε την μια φάση ( κάτι που εμείς δεν κάναμε ) και μετά πάτησε στην κακή ψυχολογία ..
- PAOK_Antarctica
Επιτέλους με 11 , τουλ Αουγκουστο έριξε και κανα δυο κλωτσιές